NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Trebao je on u Cavse jos prosle sezone zadnji dan januara da dodje u Cavse ali dovedosmo Antawn Fucking Jamisona, a bolje bi prosli i sa Iggyem i sa Amareom da smo jednog od njih 2 doveli ali eto, LeQuitter htio Jamisona i ostavi nas u **** sada.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Najbolje bi prosli sa Igoudalom, covek nije bogzna kakav napadac, ali odbranu moze dosta dobro odigrati....adriano_leite je napisao/la:Trebao je on u Cavse jos prosle sezone zadnji dan januara da dodje u Cavse ali dovedosmo Antawn Fucking Jamisona, a bolje bi prosli i sa Iggyem i sa Amareom da smo jednog od njih 2 doveli ali eto, LeQuitter htio Jamisona i ostavi nas u **** sada.
Toronto - New York Knicks 99:116
Ko će zaustaviti Stodamirea?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pau Gasol NBA Conference Finals prosle godine...Carlo je napisao/la:Toronto - New York Knicks 99:116
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- alfarouqaminu
- Kontakt:
D1n0 je napisao/la:Pau Gasol NBA Conference Finals prosle godine...Carlo je napisao/la:Toronto - New York Knicks 99:116
Ma kakav stoudemire, Blake Griffin ga je sasuo......... Pokazao mu je domaci zadatak>>>>>>>.
citam predhodne stranice, i vidim kao sto neko rece bas zakuhalo na ovom PDF-u, sto mi je drago da ima diskusije, a i vidim da ovaj Al-faruq-rukvas valja svakavih gluposti, a i vi se palite... jbt, vidite da je neko dijete nema ni 15-tak godina, podsjeca me na legendu sa nickom Tarik14
Razlika Rondo -Nash
Nash cini boljim svoje suigrace
Ronda cine boljim njegovi suigraci,
vidjeli smo koji je on play u NBA kad nije uspio izborit mjesto u USA team-u i gledao sam utakmice s njim u USA tad su igrali najlosije
vidjeli smo koji je on play u NBA kad nije uspio izborit mjesto u USA team-u i gledao sam utakmice s njim u USA tad su igrali najlosije
- alfarouqaminu
- Kontakt:
E ljudi sta se pise onde kod registracije za glasanje za all star ZIP/PORTAL CODE??????
upises br. licne kartealfarouqaminu je napisao/la:E ljudi sta se pise onde kod registracije za glasanje za all star ZIP/PORTAL CODE??????
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Posto vidim da si navijac rosea, ja iskreno rosa nisam video na svetskom prvenstvu... Tu su bili pre svega najveci iz godista 88 KEVIN DURANT, tu su bili Lamar Odom, Billups, Gay.... A Rose sta je on uradio, videlo se da ne moze postici kos kada ima odbranu ispred sebe... On u NBA trpa zato sto se u NBA igraju odbrane kao da ti je ispred tebe cunj...dema je napisao/la:Razlika Rondo -Nash
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
iguodalu nisi rekao, a bio uz duranta najzasluzniji za osvajanje.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
rece neko ko ne zna sta je zip code,alfarouqaminu je napisao/la:Posto vidim da si navijac rosea, ja iskreno rosa nisam video na svetskom prvenstvu... Tu su bili pre svega najveci iz godista 88 KEVIN DURANT, tu su bili Lamar Odom, Billups, Gay.... A Rose sta je on uradio, videlo se da ne moze postici kos kada ima odbranu ispred sebe... On u NBA trpa zato sto se u NBA igraju odbrane kao da ti je ispred tebe cunj...dema je napisao/la:Razlika Rondo -Nash
ne vidis ti svasta nesto izmedu ostalog nisi vidio ronda na svjetskom a najbolji hehe,
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Rose se nije video jer nije imao cunjeve ispred sebe,zao mi je slab igrac... igracina koji bi mogao igrati u Evropi od onih jedino durant i billups
bar zna sta je zip codealfarouqaminu je napisao/la:Rose se nije video jer nije imao cunjeve ispred sebe,zao mi je slab igrac... igracina koji bi mogao igrati u Evropi od onih jedino durant i billups
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nash vs WW: 20p, 17a.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
izgleda da ce NBA otkupiti new orleans hornetse sto znaci kraj za njih
Ipak sa pozitivne strane moze se desiti da tim predje u Seatlle sto bi bilo odlicno
Ipak sa pozitivne strane moze se desiti da tim predje u Seatlle sto bi bilo odlicno
haahaahhadema je napisao/la:bar zna sta je zip codealfarouqaminu je napisao/la:Rose se nije video jer nije imao cunjeve ispred sebe,zao mi je slab igrac... igracina koji bi mogao igrati u Evropi od onih jedino durant i billups
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
haha, koja legendaNeed for 'Sheed?: Old friend Rasheed Wallace visited the Garden for Friday's game and made a couple of appearances in the Chicago locker room to see old friends Tom Thibodeau and Brian Scalabrine. First Wallace crashed Thibodeau's postgame press conference, shouting, "I need a job!" Soon after, he peeked into the Bulls' locker room and mimicked the often-heard chant of "Scal-a-bri-ne!" to his former teammate.
Did Thibodeau think he was serious? "I don't know," he said with a chuckle. "He's a good player."
Wallace retired during the offseason after the Celtics bought out the final two years of his contract and waived him in August. Mounting injuries have left some wondering if Boston might give Wallace a ring to bolster its own frontcout down the road.

kako se sjeti ono za broj licne jesam se ismijao,armin dju je napisao/la:haahaahhadema je napisao/la:bar zna sta je zip codealfarouqaminu je napisao/la:Rose se nije video jer nije imao cunjeve ispred sebe,zao mi je slab igrac... igracina koji bi mogao igrati u Evropi od onih jedino durant i billups
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.