Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ZagorTeNej
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la ZagorTeNej » 17 nov 2009, 01:30

Evo ovo je moj zadnji post na ovoj temi. Stvarno nemate sta da se ljutite ako neki kazu da frajer lose igra i da misle da bi bolje prosli ako neko drugi igra, i onda navedemo razloge zasto je tako, a kod ovoga tipa razloga ima i dokaza koliko hoces, onda se nemate sta ljutiti.

Neko je naveo jednu akciju kako je Vedo nekome dodao na desnoj strani neki dan, vjerovatno Ibri, a onda nije nista bilo. Recimo, ja kad gledam njega za nas kad igra osjecam da 95% puta kad dobije loptu da je napad gotov. Kao prvo, mislim da uopste se neotkriva dovoljno na terenu, niti je u stanju da odvuce odbranu od Dzekija. Osjecam da mu treba 10 sekundi da smiri loptu, a do tada je propao napad ili mu oduzmu loptu. Isto tako osjecam da momak nije u stanju da proigra Dzeku ili nekoga drugog kao naprimjer Muslimovic cim je usao protiv Armenije izbacuje Dzekija prolazi sa druge strane i 2 0 za nas. Eto, osjecam da smo stvarno sila kad Dzeki i Musli igraju zajedno a kad ovaj igra osjecam da Dzeku mogu slobodno trojica cuvati i da necemo skoro nista napraviti. Uglavnom to je to, sad se ljutite ako hocete ja zelim dobro svojoj reprezentaciji jel mislim da imamo talenta da igramo s bilo kim i da ih gazimo a ne da igramo na minimalni poraz ili remi.

Duh sa sjekirom 8-)

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 17 nov 2009, 03:51

Nije lahko procjeniti kako napad postaviti..i da se mi pitamo ne bih se sigurno mogli sloziti a imamo samo 3 mogucnosti..i ako se kao relativno sigurno moze reci da 95% navijaca se slaze da dzeko bude starter kod pitanja drugog napadaca nema sile da se slozimo...Vedo ili Zlatan, Vedo je klasicni golgeter, ko miller sto je bio samo nije nako pendav, a zlatan rasni napadac, to je stvar ukusa, zlatan vise aktivno ucestvuje ali vedo brze reaguje i instinktivno zabija...eh al sad je problem sto vedo nije zabijo zadnje dvije utakmice i to mu automatski smanji vrijednost u ocima pojednih a zlatan i kad neda go ipak vecina kaze: ma dobro je igro,trco i borio se, problem neslaganja nas navijaca je to sto ta dva napadaca imaju potpuno razlicite nacine igre i dok se vedin mjeri po uspjehu, zlatanu je dovoljan angazman..mislim da je nepravedno reci da se vedo ne bori ili da ne zeli..mozda je morao dati onaj go ali morao je i zlatan pogoditi prazan go, nijedan ni drugi nisu zabili, nije nas islo..licno mi je vedo jako drag zbog svega a ni zlatan mi nije mrzak..tako da ja licno ne znam sta bi da se pitam ali najvjerovatnije bih poceo sa ibisevicem jer to nekako bolje zvuci ..cista sugestija ali eto...ma nek se vrati bolic i baljic ili kodro samo da mi zabijemo 2 a ne primimo nijedan..valjda ce se napokon malo sudbina nasmjesiti i nama a ne samo nas ismijavati..

rajadojaja
Kontakt:

Post Postao/la rajadojaja » 17 nov 2009, 06:40

diNozzo je napisao/la:ne znam sto ste vi ubijedjeni da je vedo majstor , zna dat go unutar peterca i to je to , 20utakmica 4 gola , u kojima je gotovo svaku pocinjao dovoljno govori kakav je majstor , dok zlatan muslimovic ima 20 ut i 13 golova , eto , moze vedad davat i po 50 golova u hoff kad u repki to nije to , dzeko i muslimovic kad su igrali u belgiji 4:2 , lavovski poso zlatana odvlaceci simonsa i vermalena i ostalih , armeniji je 2 uvalio , estoniji ako se ne varam 2 , hrvatima hatrick , a vedo 2 sloveniji i to iz peterca , kao i estoniji na tanjir dobio od misketa , Muslimovic je za Vedu DZeko ,

mozete vi njega voljet , al ucinak pokazuje da je u rep ko ćesa
Koja konsultacija,prosto da ne povjerujes.Pogledaj statistike ko je najvise pretrcao pa pricaj gluposti.Drugo svaka upotrebljiva lopta bila je 100% sansa.Trece portugalci su znali da nam srednji red zavisi od Misketa pa cu ga i dobro cuvali.Zato smo i prebacivali sredinu sto u stvari nije nasa igra,najvise kontakta sa loptom je imao Hasagic.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 07:20

volim ga i ja jbg, al vidi se da je Vedo zapustio guzove pa nemože maknut,jos ga i Halid napuca,Vedo spasio portugal u toj situaciji

NK_CELIK_
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK_ » 17 nov 2009, 08:30

igrac mora biti kompletan da bi bio dobar. Vedo je to nekad bio a sada nije. Fale mu hrabrost, odlucnost, sigurnost a i sreca....Ostalo vjerovatno i dalje ima..

I jos nesto..Napravio bi mu usmjerivac na desnoj kopacki...Po ko zna koji put, ponavljam po ko zna koji put, mu lopta prelijece preko te desne noge i salje je u PM...Neka se ne sramoti vise....Ono se profesionalcu moze desiti jednom u par sezona, njemu se desilo jedno 15 puta u zadnju godinu dana..Konstantno isto, lopta mu prelleti preko noge i salje je nigdje....

Ma suma sumarus, on treba da sa klupom trenutno bude sretan..Muslimovic je trenutno boing za njega u napadu a mislim da je i ovaj Zec u boljoj formi, odnosno da bi pruzio vise od njega
Zadnja izmjena: NK_CELIK_, dana/u 17 nov 2009, 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 17 nov 2009, 08:45

Principatus je napisao/la:Covjeku odgovara ofanzivna igra, a ne da nam Hasagic bude centar igre. Isto tako u Hoffenheimu.
A ofanzivno cemo igrati u srijedu. Nemoramo srljati, ali moramo kontrolisati loptu, sredinu preuzeti ili se mozemo predati. Kako sam procitao, danas se Dzeko raspucao na treningu.

ma vedo i dzeko su dijamanti koje bi svaka repka na svijetu voljela imat u svojim redovima....vidjet cete sutra sta mogu ova dva velemastora...tacnije cijeli sveet ce da vidi fudbalsku magiju koju im pruza jedna i jedina
BOSNA I HERCEGOVINA....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 17 nov 2009, 09:30

uz vedu sam i moramo ga voljeti ali iskreno trenutno za reprezentaciju vise vjerujem muslimovicu nego vedi,i volio bih da ovu utakmicu igraju po jedno poluvrijeme,obojica..

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 17 nov 2009, 10:01

Ma obojica su izvrsni ali Vedo treba da igra do 70-te minute a nek onda uđe Muslimovic ili druga opcija da igramo sa 3 napadaca sto je malo rizik ali jbg

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2009, 11:36

dr_arsla je napisao/la:Nije lahko procjeniti kako napad postaviti..i da se mi pitamo ne bih se sigurno mogli sloziti a imamo samo 3 mogucnosti..i ako se kao relativno sigurno moze reci da 95% navijaca se slaze da dzeko bude starter kod pitanja drugog napadaca nema sile da se slozimo...Vedo ili Zlatan, Vedo je klasicni golgeter, ko miller sto je bio samo nije nako pendav, a zlatan rasni napadac, to je stvar ukusa, zlatan vise aktivno ucestvuje ali vedo brze reaguje i instinktivno zabija...eh al sad je problem sto vedo nije zabijo zadnje dvije utakmice i to mu automatski smanji vrijednost u ocima pojednih a zlatan i kad neda go ipak vecina kaze: ma dobro je igro,trco i borio se, problem neslaganja nas navijaca je to sto ta dva napadaca imaju potpuno razlicite nacine igre i dok se vedin mjeri po uspjehu, zlatanu je dovoljan angazman..mislim da je nepravedno reci da se vedo ne bori ili da ne zeli..mozda je morao dati onaj go ali morao je i zlatan pogoditi prazan go, nijedan ni drugi nisu zabili, nije nas islo..licno mi je vedo jako drag zbog svega a ni zlatan mi nije mrzak..tako da ja licno ne znam sta bi da se pitam ali najvjerovatnije bih poceo sa ibisevicem jer to nekako bolje zvuci ..cista sugestija ali eto...ma nek se vrati bolic i baljic ili kodro samo da mi zabijemo 2 a ne primimo nijedan..valjda ce se napokon malo sudbina nasmjesiti i nama a ne samo nas ismijavati..
Aah najzad neko zna analizirati stvari, a ne uprazno pricati. Svaka cast. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 nov 2009, 11:48

NK_CELIK_ je napisao/la:igrac mora biti kompletan da bi bio dobar. Vedo je to nekad bio a sada nije. Fale mu hrabrost, odlucnost, sigurnost a i sreca....Ostalo vjerovatno i dalje ima..

Ma suma sumarus, on treba da sa klupom trenutno bude sretan..Muslimovic je trenutno boing za njega u napadu a mislim da je i ovaj Zec u boljoj formi, odnosno da bi pruzio vise od njega

Drug, kaze se summa summarum, al nemoj pomisliti da mislim sta ruzno sto ti na ovo ukazujem...

mene samo interesuje, koliko si ti puta muslimovica gledao u zadnjih par mj da mozes tvrditi da je Boing za Vedu u napadu? a koliko puta Zeca?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 17 nov 2009, 11:50

Vedo kralju puno srece i malo vise lopti prema tebi i dokazaces kakav si napadac , nema tu puno price ti si legenda i ostaces takav, samo naprijed Vedo kralju ako Bog da u zenici tri komada,

Vedo kralju uz tebe je tvoja Vlasenica i tvoje Podrinje.
U ime Gospodara...

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 11:54

LeBronJamesKing je napisao/la:Vedo kralju puno srece i malo vise lopti prema tebi i dokazaces kakav si napadac , nema tu puno price ti si legenda i ostaces takav, samo naprijed Vedo kralju ako Bog da u zenici tri komada,

pa vi svaku utakmicu kazete zabice vedo 2 gola pa koliko je to vedo zabio golova za repku pa zanjega je muslimovic pele

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 17 nov 2009, 12:03

bossna je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:Vedo kralju puno srece i malo vise lopti prema tebi i dokazaces kakav si napadac , nema tu puno price ti si legenda i ostaces takav, samo naprijed Vedo kralju ako Bog da u zenici tri komada,

pa vi svaku utakmicu kazete zabice vedo 2 gola pa koliko je to vedo zabio golova za repku pa zanjega je muslimovic pele
Sretno Vedo kralju ,sretno i Muslimovicu da oBog da i Muslimovic da dva ili tri komada ali cim neko bude odlucio da da poneku lpotu Vedi, osim Salihoica koji nazalost igra odbranu, Zmaj od Bosne ce i proraditi.

Vedo kralju igraj za svoje.
U ime Gospodara...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 nov 2009, 12:14

Još malo ima straha u Vedinoj igri. Nije to još onaj Vedo prije povrede, ali pokazuje da se sve više vraća u staru formu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 17 nov 2009, 12:54

el-fighter je napisao/la:Još malo ima straha u Vedinoj igri. Nije to još onaj Vedo prije povrede, ali pokazuje da se sve više vraća u staru formu.
Vedo se realno usro u Lisabonu.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 17 nov 2009, 13:07

Dzaba svi su se prepali na pocetku Portugal nas je prvih 15 minuta rasturio. Ipak je ovo i njemu i ostalim igracima najvaznija i najteza utakmica u karijeri bila.
Someone's mouth said paint them all red.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 nov 2009, 13:10

Babayaro je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Još malo ima straha u Vedinoj igri. Nije to još onaj Vedo prije povrede, ali pokazuje da se sve više vraća u staru formu.

nije jedini
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 13:23

Babayaro je napisao/la:
****,i ja sam :mrgreen:

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 13:38

Babayaro je napisao/la:
to je ciro kriv sto im nije stavio pempas pelene prije utakmice :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 nov 2009, 20:23

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:

ova mi tema pocinje liciti na onu o Salihamidzicu :evil: pa zasto uvijek po mojim omiljenim igracima :shock:

onaj sto se mislio zaklati :lol: ne javlja se vise :arrow: da nije vec izvrsio suicid, nakon cirine presice :D

cujemo se sutra na ovoj temi ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.