Ptica ko ptica jbt.Hairlija je napisao/la:Nije Olimpik nego OlimpiC
Cita li se Olimpik ili Olimpic?
Ptica ko ptica jbt.Hairlija je napisao/la:Nije Olimpik nego OlimpiC
saznam ti ja godine bez problema..Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma argentinac brate nekakav ne mogu se sjetiti odakle je dosao samo fazon je sto mu niko godine ne znaDevil je napisao/la:Ko je ovaj Kresser u Olimpiku,neki Karioka ili..?
Gentiv,koga cega?Olimpicasikirica je napisao/la:Ptica ko ptica jbt.Hairlija je napisao/la:Nije Olimpik nego OlimpiC
Cita li se Olimpik ili Olimpic?![]()
Da da sad ima dosta igraca sa drugih kontinenata evo recimo samo u pl Brazilaca ima 7-8 argentinaca 3-4 1 rus a u drugoj ligi 2 dominikanca (Modrica) ima 3-4 argentinca(capljina) 2 senegalca ( radnik hadzici )Kevin je napisao/la:saznam ti ja godine bez problema..Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma argentinac brate nekakav ne mogu se sjetiti odakle je dosao samo fazon je sto mu niko godine ne znaDevil je napisao/la:Ko je ovaj Kresser u Olimpiku,neki Karioka ili..?
to je isti menadžer ko i Varea, Martinez..
sada je taj ovdje našao tržište, u Čapljini ih ima 4-5..bit će više Argentinaca nego Brazilaca
postoji nekad sam ja davno ovdje komentarisao njihove navijace,jedno sam bio na njihovoj tekmi zbog jaran koji je tada igrao u olimpicuguber_90 je napisao/la:Jel u Sarajevu postoji iko da navija za taj klub (naravno da nije rodbina igraca, direktora itd.).
Haha dobro jeCLS je napisao/la:postoji nekad sam ja davno ovdje komentarisao njihove navijace,jedno sam bio na njihovoj tekmi zbog jaran koji je tada igrao u olimpicuguber_90 je napisao/la:Jel u Sarajevu postoji iko da navija za taj klub (naravno da nije rodbina igraca, direktora itd.).
jednom vuku ispala proteza iz djepa
![]()
jako si smjesan kada si ovo napisao.guber_90 je napisao/la:Jel u Sarajevu postoji iko da navija za taj klub (naravno da nije rodbina igraca, direktora itd.).
fuj zlobnikuEdinTM87 je napisao/la:Sta ba dirate Olimpicku ?!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.