Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Je l' ovo Balotelli traži dres od Džeke na 2:58 (Edin, can I have you shirt, please, please? ) lol
Na 0:47 se i naruga nekom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
Danas trenirao sa klubom.jacky09 je napisao/la:Ovaj Tevez na kraju neće uopće niti otići iz Citya, živi bili pa vidjeli.

...što je više lome to je volim jače...
[quote="RiNo"]Je l' ovo Balotelli traži dres od Džeke na 2:58 (Edin, can I have you shirt, please, please? ) lol
Ma Balo je totalno lud covjek. Nema sumnje da je s Edinom najbolji drug. Nasli su se
Ma Balo je totalno lud covjek. Nema sumnje da je s Edinom najbolji drug. Nasli su se

Izdržati, to je temelj vrline!
Nesto razmisljam,vijest "Mario Balotelli se prikljucio vandalima u Engleskoj!"me uopce nebi iznenadila 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Thunderstruck
- Kontakt:
Najbolji dio je na 5:00 kad SAF uđe u svlačionicuRiNo je napisao/la:Je l' ovo Balotelli traži dres od Džeke na 2:58 (Edin, can I have you shirt, please, please? ) lol
[youtube][/youtube]

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
News about Nasri: Wenger has put a price tag on him and the deal should apparently be done before the weekend. SAMIR NASRI IS A BLUE!!!Nastavlja se kupovina iz Arsenalovog izloga...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Izvor? Na Sky Sports ni rijeci o tome.tevezito je napisao/la:News about Nasri: Wenger has put a price tag on him and the deal should apparently be done before the weekend. SAMIR NASRI IS A BLUE!!!Nastavlja se kupovina iz Arsenalovog izloga...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Dolazak Nasrija bi bila odlična stvar za City, ali i za Džeku, što je meni puno bitnije od samog City-a.
Drugo, veoma bitna stvar je da je Eto na izlaznim vratima Intera i mislim da će iduće sezone igrati u Anžiju čime se otvara prostor za transfer (prodaja ili posudba) Teveza u Inter. Fantastičan igrač, ali previše sebičan, i nema napretka City-u sve dok je on tamo.
Baloteli je, mislim, ispucao sve kredite kod Mancinija, te iako ga ovaj voli kao rodjeno dijete, mislim da će ipak Edin imati prednost u prvih 11. Doduše, jako puno utakmica slijedi City-u, tako da će imati prostora svi napadači, vjerovatno će morati dovesti i nove.
Idealan sastav, po meni, bi bio slijedeće (u slučaju da se obistine ove moje pretpostavke):
------------------ Hart -----------------------
- Richards - Kompany - Lescot - Kolarov -
---------- Yaya - De Jong -------------------
------Silva ------------ Nasri----------------
--------- Aguero - Džeko -------------------
Po meni, ovo izgleda fantastično, ako se uzme u obzir i veoma jaka klupa, onda će City biti glavni kandidat za titulu.

Drugo, veoma bitna stvar je da je Eto na izlaznim vratima Intera i mislim da će iduće sezone igrati u Anžiju čime se otvara prostor za transfer (prodaja ili posudba) Teveza u Inter. Fantastičan igrač, ali previše sebičan, i nema napretka City-u sve dok je on tamo.
Baloteli je, mislim, ispucao sve kredite kod Mancinija, te iako ga ovaj voli kao rodjeno dijete, mislim da će ipak Edin imati prednost u prvih 11. Doduše, jako puno utakmica slijedi City-u, tako da će imati prostora svi napadači, vjerovatno će morati dovesti i nove.
Idealan sastav, po meni, bi bio slijedeće (u slučaju da se obistine ove moje pretpostavke):
------------------ Hart -----------------------
- Richards - Kompany - Lescot - Kolarov -
---------- Yaya - De Jong -------------------
------Silva ------------ Nasri----------------
--------- Aguero - Džeko -------------------
Po meni, ovo izgleda fantastično, ako se uzme u obzir i veoma jaka klupa, onda će City biti glavni kandidat za titulu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sve to na papiru dobro izgleda, al' kada se pogleda stručnjak koji ih vodi, onda se automatski postavlja sljedeće pitanje:"Može li City do samog kraja?"
Nasri bi im doš'o k'o kec na desetku.
U timu bi tada imali dva igrača koja mogu podvaliti zadnji pas (Silva i Nasri), a Toure bi igr'o povučenije (u paru sa De Jongom). Napad bi im'o dovoljno lopti, a kako Nasri može igrati i krilo (bolje nego Silva), onda se lako može i promijeniti taktika tokom meča (ulaskom Johnsona, Milnera ili SWP-a).
U svakom slučaju, dolazak Nasrija bi baš pojač'o ekipu.
@Cartman,
Ma najviše o tome izvještava mirror. A, sky sports je ipak provjereniji i tačniji, tako da se oni ne bave ovim špekulacijama. No, vjerujem da gdje ima dima, ima i vatre. Vidio si šta je bilo sa Obertanom. Prvo se počelo spominjati u kojekakvim lijevim medijima, zatim su Francuzi rekli da je sve sređeno, pa tek onda skysports.
Nasri bi im doš'o k'o kec na desetku.

@Cartman,
Ma najviše o tome izvještava mirror. A, sky sports je ipak provjereniji i tačniji, tako da se oni ne bave ovim špekulacijama. No, vjerujem da gdje ima dima, ima i vatre. Vidio si šta je bilo sa Obertanom. Prvo se počelo spominjati u kojekakvim lijevim medijima, zatim su Francuzi rekli da je sve sređeno, pa tek onda skysports.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
Nisi valjda štampao ovu moju formaciju?Monolog je napisao/la:Sve to na papiru dobro izgleda, al' kada se pogleda stručnjak koji ih vodi, onda se automatski postavlja sljedeće pitanje:"Može li City do samog kraja?"

To je to. Dolazak Nasrija omogućava mnogo kombinacija i kombinatorike u sredini terena, tj. u onom dijelu gdje su definitivno najtanji.Monolog je napisao/la:Nasri bi im doš'o k'o kec na desetku.U timu bi tada imali dva igrača koja mogu podvaliti zadnji pas (Silva i Nasri), a Toure bi igr'o povučenije (u paru sa De Jongom). Napad bi im'o dovoljno lopti, a kako Nasri može igrati i krilo (bolje nego Silva), onda se lako može i promijeniti taktika tokom meča (ulaskom Johnsona, Milnera ili SWP-a).
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=229257" onclick="window.open(this.href);return false;
Respekt za ovo.
Respekt za ovo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]

- Boateng_27
- Kontakt:
Nek je sretan, naša buduća zvijezdo !

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Super Mario neka je sretno.Osim njegovog rodjendana danas je osvanula senzacionalna informacija Liverpool se ukljucio u borbu za Carlosa Teveza.Pa eto da cujemo njihovu ponudu u izvornom sadrzaju.
Liverpool in for Tevez!
Liverpool just bid for Carlos Tevez. Apparently they've offered 200 plasma TVs, 6 rolls of carpet and 72 pairs of Reebok Classics.
Liverpool in for Tevez!
Liverpool just bid for Carlos Tevez. Apparently they've offered 200 plasma TVs, 6 rolls of carpet and 72 pairs of Reebok Classics.

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Pa Tevez ni ne vrijedi više
Sretan Mario baš me zanima šta će uraditi za rođendan

Sretan Mario baš me zanima šta će uraditi za rođendan

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mene samo zanima kako će se Mancini sada ophoditi prema Tevezu i kakvu će formaciju igrati ukoliko ovaj ostane u klubu,a sve su prilike da hoće.
Nego šta je sa tim playmakerom ?

FK Pjetlovi
Ja mislim da mu se nece vracati kapitenska traka, ma vjerovatno oni sad rade sve da ga prodaju. I budali je jasno da bez njega ustvari lice na tim, dok je s njim u ekipi kolektiv misaona imenica. A kad bi leg'o jedan playmaker, e to bi bila bajka.reds je napisao/la:Mene samo zanima kako će se Mancini sada ophoditi prema Tevezu i kakvu će formaciju igrati ukoliko ovaj ostane u klubu,a sve su prilike da hoće.![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.