NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
REZIME PRIPREMA NK JEDINSTVA !!
U toku priprema za narednu sezonu 2013/2014 NK Jedinstvo je odigralo ukupno osam pripremnih utakmica a od toga je ostvareno 6. pobjeda i dvije utakmice su izgubljene minimalnim rezultatom od 1:0 i to od premijerligaša FK željezničara i FK Rudara. Zanimljiv podatak je i taj da se u listu strijelaca upisalo čak pola ekipe Jedinstva što je doista vrijedno pažnje. Golove za NK Jedinstvo u pripremnom periodu postigli su :
1. Arnes Bešić 7
2. Anes Nuspahić 7
3. Rijad Pljevljak 5
4. Uroš Stojanov 4
5. Renail Hušić 2
6. Bojan Burazor 2
7. Ramo Balić 2
8. Damir Šahinović 2
9. Aldin Kahrimanović 2
10. Baho Bečić 1
11. Endi Nuhanović 1
12. Benjamin Dizdarić 1
Postignuto ukupno 36. golova što je odličan učinak !!
ISKRENE ČESTITKE STRUČNOM ŠTABU NA ČELU SA MEHMEDOM JANJOŠOM !!
U toku priprema za narednu sezonu 2013/2014 NK Jedinstvo je odigralo ukupno osam pripremnih utakmica a od toga je ostvareno 6. pobjeda i dvije utakmice su izgubljene minimalnim rezultatom od 1:0 i to od premijerligaša FK željezničara i FK Rudara. Zanimljiv podatak je i taj da se u listu strijelaca upisalo čak pola ekipe Jedinstva što je doista vrijedno pažnje. Golove za NK Jedinstvo u pripremnom periodu postigli su :
1. Arnes Bešić 7
2. Anes Nuspahić 7
3. Rijad Pljevljak 5
4. Uroš Stojanov 4
5. Renail Hušić 2
6. Bojan Burazor 2
7. Ramo Balić 2
8. Damir Šahinović 2
9. Aldin Kahrimanović 2
10. Baho Bečić 1
11. Endi Nuhanović 1
12. Benjamin Dizdarić 1
Zaste ste vi nk a ne fk, na bosanskom se kaze fudbal a ne nogomet. Imate li glavnog sponzora za ovu sezonu
-
- Kontakt:
Kad vec glumis profesora trebao bi znati da je ispravno i nogomet i fudbal (da ne ulazim u teoriju...)gruezi je napisao/la:Zaste ste vi nk a ne fk, na bosanskom se kaze fudbal a ne nogomet. Imate li glavnog sponzora za ovu sezonu
Glavni sponzor, ako je suditi po dresovima, je meggle. Naravno i dalje je najveci financijer opcina.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
zato sto nismo htijeli mjenjati nakon rata kao sto su to neki uradili, i ja koliko znam u Bihacu se govori nogomet a ne fudbal, barem je kod mene takva situacija i kod ljudi u mom okruzenju.Ljiljani mi vise na zidu a govorim nogomet sta cemo sad 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Sve dok ne govoriš nogometaši fudbalskog kluba, ili fudbaleri nogometnog kluba - nema ti ko prigovoriti.unavita je napisao/la:govorim nogomet sta cemo sad

Fudbal je srpski, šta ćemo sad????
Oko čega se ljudi zamaraju. To je jednostavno istočni zapadni govor. U Bihaću je kruh u Sarajevu hljeb, u Bihaću su hlače u Sarajevu pantale ili kako već----
Oko čega se ljudi zamaraju. To je jednostavno istočni zapadni govor. U Bihaću je kruh u Sarajevu hljeb, u Bihaću su hlače u Sarajevu pantale ili kako već----
Ma oprostite grueziju ovom, malo je uletio sa padobranom ovdje. Totalno nenamjerno. 

Sta covjek rece i osta ziv, ne mogu da vjerujemgruezi je napisao/la:Zaste ste vi nk a ne fk, na bosanskom se kaze fudbal a ne nogomet. Imate li glavnog sponzora za ovu sezonu

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Moderator
- Kontakt:
Stambi pobjeda samo dolazi u obzir, Gradina nema nikakvih šansi protiv ekipe koja je postigla 36 pogodakabihac1968 je napisao/la:REZIME PRIPREMA NK JEDINSTVA !!
1. Arnes Bešić 7
2. Anes Nuspahić 7
3. Rijad Pljevljak 5
4. Uroš Stojanov 4
5. Renail Hušić 2
6. Bojan Burazor 2
7. Ramo Balić 2
8. Damir Šahinović 2
9. Aldin Kahrimanović 2
10. Baho Bečić 1
11. Endi Nuhanović 1
12. Benjamin Dizdarić 1

Očekuje nas izuzetno teška utakmice, u goste nam dolazi Gradina, bivši premijerligaš, ekipa koja je zadržala komplet sastav iz prošle godine. U pripremnom periodu igrali su odlično, ali mi u svakoj utakmici idemo na tri boda i samo me pobjeda zanima - rekao je Janjoš za službenu stranicu NK Jedinstvo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
BihacSN fudbal je pravilno I na bosanskom I neznam u cemu je prob samo sam pitao za logicno objasnjenje ,zasto ste nk a ne fk... Ali hajd
ocel biti neki textualni prijenos na vasoj stranici???
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
hoće, javljat će na forumu ...KEC je napisao/la:ocel biti neki textualni prijenos na vasoj stranici???
NK Jedinstvo - OFK Gradina 1:0 (Renail Hušić)
Bitna pobjeda za početak
.
Bitna pobjeda za početak

-
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.
Posebni pozdravi za Stambia; Iako nisu imali goriva lokomotive Tomice i Gordona su podržali Jedinstvo u ovoj utakmici!

Posebni pozdravi za Stambia; Iako nisu imali goriva lokomotive Tomice i Gordona su podržali Jedinstvo u ovoj utakmici!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Haha vidim našao si bolju.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čestitke na pobjedi.
Posebni pozdravi za Stambia; Iako nisu imali goriva lokomotive Tomice i Gordona su podržali Jedinstvo u ovoj utakmici!![]()
Btw čestitke Jedinstvu na pobjedi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
Teska utakmica danas, i po mom misljenju pretjeran broj karotna. Jos mi nije jasno zasto je Benjo dobio drugi zuti...?
Gradina ce sigurno igrati zapasenu ulogu u ovoj sezoni i po igri su bili blizu bodu, koji po onom sto sam gledao u proslosti sigurno ne bi bio nezasluzen. Devetka je danas puno muke zadavala.
I nevezano za temu, ne znam kako imate obraza za*ebavati covjeka koji vam moze otac biti.
Gradina ce sigurno igrati zapasenu ulogu u ovoj sezoni i po igri su bili blizu bodu, koji po onom sto sam gledao u proslosti sigurno ne bi bio nezasluzen. Devetka je danas puno muke zadavala.
I nevezano za temu, ne znam kako imate obraza za*ebavati covjeka koji vam moze otac biti.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
Ma pusti ti njih kraju, ima Stamby lijek za njih, tri boda su na kontu hahahahahhabnorme123 je napisao/la:Teska utakmica danas, i po mom misljenju pretjeran broj karotna. Jos mi nije jasno zasto je Benjo dobio drugi zuti...?

-
- Moderator
- Kontakt:
Kapiten Turbić?abnorme123 je napisao/la:Teska utakmica danas, i po mom misljenju pretjeran broj karotna. Jos mi nije jasno zasto je Benjo dobio drugi zuti...?
A ponaša se kao dijete sa svojim komentarimaabnorme123 je napisao/la:I nevezano za temu, ne znam kako imate obraza za*ebavati covjeka koji vam moze otac biti.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Tri bod na kontu Jedinstva, mislim da je ipak ovo primjeran komentar ali moram se nasmijati a koliko vidim da pojedine ovdje to ljutiBenjo_AFC86 je napisao/la:Kapiten Turbić?abnorme123 je napisao/la:Teska utakmica danas, i po mom misljenju pretjeran broj karotna. Jos mi nije jasno zasto je Benjo dobio drugi zuti...?
A ponaša se kao dijete sa svojim komentarimaabnorme123 je napisao/la:I nevezano za temu, ne znam kako imate obraza za*ebavati covjeka koji vam moze otac biti.

Benjo_AFC86 povedi računa o toj svojoj Gradini jer što su pokazali u Bihaću nije ni za kantonalne lige. Jedino u ovoj ekipi što valja je Turbić a Vi ko fol najavljivali nekakve bodove iz Bihaća. Jarane moj u Bihaću teško da će ih ko uzeti.
Nemoj tako Stamby. Pa jesu dva puta presli centar( Allaha mi nisam brojao pocetni udarac u ovo), vidis da su opasni
Mogli su odnjeti iz Bihaća, ali tri komada.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.