Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
the_packer
-
Kontakt:
Postao/la the_packer » 15 jan 2011, 00:54
EdinTM87 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:EJS AKO JA BUDEM IGRAO onda vas nema na stadionu

... jer ja penaly necu pikat

E moj care da znas kako smo jaki... QB gori, WR-ovi gore, Secondary gori, imamo bolji secondary od Bearsa..

ma kakvi secondary. sprzimo vam jednu skinny post akciju i gotovi ste

.
al sad ozbiljno. nema nas dovoljno u tz ko bi zelio trenirati i igrati. jbga ja sam ipak malo stariji (25 god) tako da ne znam mnogo ove mladje raje (17 i 18 god) koja bi vjerovatno bila zainteresovana. moja raja je il zaposlena il jos studiraju tako da je tu slaba nafaka a usput alkohol i tako to, tesko je zainteresirati ove starije za to...
uglavnom ja u proljece dolazim u sa bar za vikend i moramo se naci barem da jednom treningu prisustvujem, a kad mi prodje ova godina pripravnickog u augustu onda cu doci i na mjesec dana jer imam tamo rodbine...
-
marseille_unique
-
Kontakt:
Postao/la marseille_unique » 15 jan 2011, 00:57
SaltCityAttack je napisao/la:sve te ja care razumijem, ali nemoj mi dirat Mosnicane

jedan dam od njih i mi smo fina gradska raja
Sto rekogeneral JNA Ratko Mladic 1992 na njihovim vijestima, kako su skoro Tuzlu uzeli, ali se samo drzi"SELO MOSNIK" hahaa gore nije ni JNA smjela doci eto koliko nas je i taj jadni DUBAJIC postovao i naravno "BOJAO"
nego hajde ti meni reci koja je tebi cura bila to iz Mosnika?... s obzirom da mosnicane ne vole samo oni koji imaju losa iskustva sa njima, a znas i sam da ne najavljen u mosnik slabo se ko usudio doci , jos od prije rata i poslije rata...danas je to ipak malo drugacije

hej ma ja uopste nisam reko da se bojim mosnicana niti bilo koga ba naprotiv ja sam tu odrasto malte ne, samo sam brzo piso i kako sam se sjetio nekih mosnicana koje ne volim nako radi ponasanja a ne straha reko sam mosnicani, ja sam odrasto u zgradama preko puta doma mose pijade tj BKC-a ako znas gdje je to, tako da znam dosta tih mosnicana jer tu smo granicimo se, a ako hos o tome nema zafrkanijih od kozlovcana tj kojsinara, to je4 isto moja raja gore mi se otac ordio i tu sam kao mali odrasto, kao i na pasa bunaru tj kad se krene na pasa bunar prve zgrade one tu sam isto odrasto to mi je smaterine strane djed i majka zivili, tako da sam zivio po svim dijelovima tuzle kao i u batvi dok mi se kuca pravila preko puta bazena moluhe gdje sam zivio 7 godina dok nisam doso vam tako da sam djetinjstvo rano prozivio preko puta BKC-a i u isto vriejem odrasto i na ircu i u kosjinu malte ne po citavoj tuzliznam raje iz svih dijedlova tuzle, ali najvise mi je u krvi ostalo amaliej lebelicnik ulica tj zgrade preko puta BKC-A kozlovac i irac tj gdje sam proveo djetinjstvo sto je u svakom cojku najace, a znam takoder dosta raje i sa slatine da ne nabrajam sad imena, et tako nema sanse da s ebojim mosnicana samo neke ne podnosim likove kao i iz svake mahale po nekog
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2011, 04:11
ko to gore sa Kojsina Mirce, Damir i td ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
marseille_unique
-
Kontakt:
Postao/la marseille_unique » 15 jan 2011, 04:32
SaltCityAttack je napisao/la:ko to gore sa Kojsina Mirce, Damir i td ?
moja raja sa kozlovca je a to su ti eldar hari moji rodaci jaganjci ne znas ti njih oni su malo mladi od tebe, eldara mozda znas njegov otac je mure slavni boxer nekad stalno je u mejdanu trenira box djecu, ne znam znas li senada, i tako dalje alen emir oni su svi vecinom maldi od tebe
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2011, 04:39
znam znam o kome se radi...trenirao sam i ja tokom rata box za Zmaj od Bosne sam boksovao... jer u ratu si jedino mogao otici trenirati u Mejdan Box

..to se jedino moglo u to vrijeme ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
marseille_unique
-
Kontakt:
Postao/la marseille_unique » 15 jan 2011, 06:56
ja i igrati rata ja sam imo zolju naravno praznu

Tuzlanski_Malisa
-
EdinTM87
-
Kontakt:
randy_moss je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:EJS AKO JA BUDEM IGRAO onda vas nema na stadionu

E moj care da znas kako smo jaki... QB gori, WR-ovi gore,
Secondary gori, imamo bolji secondary od Bearsa..

Hvala na komplimentu...

Ugrabit ces i ti koji. Kad ja izadjem sa terena. xD
Ne kaki, ustekas se na safetya i u onoj maloj sali moras uhvatit, sta je bilo kad sam ja bio safety i njih 4 na nas 3, odmah interception TD Return
the_packer, jedva cekam da dodjes, probaj skupit 11 min, daj u medije il tako nesto, pa da mozemo odigrat

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
Slatinash_7
-
Kontakt:
Postao/la Slatinash_7 » 15 jan 2011, 13:59
the_packer, jedva cekam da dodjes, probaj skupit 11 min, daj u medije il tako nesto, pa da mozemo odigrat

[/quote]
Probat cemo ovako nesto izvesti. the_packer,ja i nadjemo jos 9 ljudi a moze i vise i onda mec Tuzla vs Sarajevo
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
Frutek
-
Kontakt:
the_packer je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:EJS AKO JA BUDEM IGRAO onda vas nema na stadionu

E moj care da znas kako smo jaki... QB gori, WR-ovi gore, Secondary gori, imamo bolji secondary od Bearsa..

ma kakvi secondary. sprzimo vam jednu skinny post akciju i gotovi ste

.
al sad ozbiljno. nema nas dovoljno u tz ko bi zelio trenirati i igrati. jbga ja sam ipak malo stariji (25 god) tako da ne znam mnogo ove mladje raje (17 i 18 god) koja bi vjerovatno bila zainteresovana. moja raja je il zaposlena il jos studiraju tako da je tu slaba nafaka a usput alkohol i tako to, tesko je zainteresirati ove starije za to...
uglavnom ja u proljece dolazim u sa bar za vikend i moramo se naci barem da jednom treningu prisustvujem, a kad mi prodje ova godina pripravnickog u augustu onda cu doci i na mjesec dana jer imam tamo rodbine...
Poslo sam ti ja poruku, zainteresovan sam ja za Am. Fudbal u TZ

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2011, 17:49
hajmo ekipa Tuzla

...nadam se da cete sada vec profesijonalce iz Sarajeva dobiti

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Frutek
-
Kontakt:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
EdinTM87
-
Kontakt:
-
Frutek
-
Kontakt:
-
EdinTM87
-
Kontakt:
LB ti obara (tackluje), a to za blokove, mozes u Offense line, cuvat QB-a od odbrane..

A odbrani igraj one sto hoce da dodju do QB-a, eto vam igraca za linije @the_packer

Da je nama takav, mi ih jos trazimo

-
Frutek
-
Kontakt:
EdinTM87 je napisao/la:
LB ti obara (tackluje), a to za blokove, mozes u Offense line, cuvat QB-a od odbrane..

A odbrani igraj one sto hoce da dodju do QB-a, eto vam igraca za linije @the_packer

Da je nama takav, mi ih jos trazimo

mogu ja oboje samo nisam bas brz

-
EdinTM87
-
Kontakt:
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2011, 18:58
PITTSBURGH : 1...............3.............7.............10.............3.............7..............20
BALTIMORE : 0.................0................7.............7..............3.............3.............16
ATLANTA : 0..............7..............3.............10.............0..............7..............17
GREEN BAY : 2.............7..............7............14.............3.............7.............24
Zadnja izmjena:
SaltCityAttack, dana/u 15 jan 2011, 19:07, ukupno mijenjano 8 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Frutek
-
Kontakt:
-
EdinTM87
-
Kontakt:
Uuuh, zaboravismo na prognozu
Baltimore 3.3.
6.3.10.
19
Pittsburgh 3.0.
3.7.7.
17
Green Bay 10.6.
16.3.6.
25
Atlanta....7.10.
17.0.7.
24
-
Taktičar
-
Kontakt:
Pittsburgh.......3.3.6.3.7.16
Baltimore.......0.7.7.7.3.17
Atlanta..........7.10.17.3.7.27
Green Bay........7.3.10.7.7.24
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.