NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

the_packer
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la the_packer » 15 jan 2011, 00:54

EdinTM87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:EJS AKO JA BUDEM IGRAO onda vas nema na stadionu :)... jer ja penaly necu pikat :)
E moj care da znas kako smo jaki... QB gori, WR-ovi gore, Secondary gori, imamo bolji secondary od Bearsa.. ;)

ma kakvi secondary. sprzimo vam jednu skinny post akciju i gotovi ste :).
al sad ozbiljno. nema nas dovoljno u tz ko bi zelio trenirati i igrati. jbga ja sam ipak malo stariji (25 god) tako da ne znam mnogo ove mladje raje (17 i 18 god) koja bi vjerovatno bila zainteresovana. moja raja je il zaposlena il jos studiraju tako da je tu slaba nafaka a usput alkohol i tako to, tesko je zainteresirati ove starije za to...
uglavnom ja u proljece dolazim u sa bar za vikend i moramo se naci barem da jednom treningu prisustvujem, a kad mi prodje ova godina pripravnickog u augustu onda cu doci i na mjesec dana jer imam tamo rodbine...

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 jan 2011, 00:57

SaltCityAttack je napisao/la:sve te ja care razumijem, ali nemoj mi dirat Mosnicane :) jedan dam od njih i mi smo fina gradska raja :)

Sto rekogeneral JNA Ratko Mladic 1992 na njihovim vijestima, kako su skoro Tuzlu uzeli, ali se samo drzi"SELO MOSNIK" hahaa gore nije ni JNA smjela doci eto koliko nas je i taj jadni DUBAJIC postovao i naravno "BOJAO" :)

nego hajde ti meni reci koja je tebi cura bila to iz Mosnika?... s obzirom da mosnicane ne vole samo oni koji imaju losa iskustva sa njima, a znas i sam da ne najavljen u mosnik slabo se ko usudio doci , jos od prije rata i poslije rata...danas je to ipak malo drugacije :)

hej ma ja uopste nisam reko da se bojim mosnicana niti bilo koga ba naprotiv ja sam tu odrasto malte ne, samo sam brzo piso i kako sam se sjetio nekih mosnicana koje ne volim nako radi ponasanja a ne straha reko sam mosnicani, ja sam odrasto u zgradama preko puta doma mose pijade tj BKC-a ako znas gdje je to, tako da znam dosta tih mosnicana jer tu smo granicimo se, a ako hos o tome nema zafrkanijih od kozlovcana tj kojsinara, to je4 isto moja raja gore mi se otac ordio i tu sam kao mali odrasto, kao i na pasa bunaru tj kad se krene na pasa bunar prve zgrade one tu sam isto odrasto to mi je smaterine strane djed i majka zivili, tako da sam zivio po svim dijelovima tuzle kao i u batvi dok mi se kuca pravila preko puta bazena moluhe gdje sam zivio 7 godina dok nisam doso vam tako da sam djetinjstvo rano prozivio preko puta BKC-a i u isto vriejem odrasto i na ircu i u kosjinu malte ne po citavoj tuzliznam raje iz svih dijedlova tuzle, ali najvise mi je u krvi ostalo amaliej lebelicnik ulica tj zgrade preko puta BKC-A kozlovac i irac tj gdje sam proveo djetinjstvo sto je u svakom cojku najace, a znam takoder dosta raje i sa slatine da ne nabrajam sad imena, et tako nema sanse da s ebojim mosnicana samo neke ne podnosim likove kao i iz svake mahale po nekog
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2011, 04:11

ko to gore sa Kojsina Mirce, Damir i td ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 jan 2011, 04:32

SaltCityAttack je napisao/la:ko to gore sa Kojsina Mirce, Damir i td ?

moja raja sa kozlovca je a to su ti eldar hari moji rodaci jaganjci ne znas ti njih oni su malo mladi od tebe, eldara mozda znas njegov otac je mure slavni boxer nekad stalno je u mejdanu trenira box djecu, ne znam znas li senada, i tako dalje alen emir oni su svi vecinom maldi od tebe
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2011, 04:39

znam znam o kome se radi...trenirao sam i ja tokom rata box za Zmaj od Bosne sam boksovao... jer u ratu si jedino mogao otici trenirati u Mejdan Box :)..to se jedino moglo u to vrijeme ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 jan 2011, 06:56

ja i igrati rata ja sam imo zolju naravno praznu :mrgreen:
Tuzlanski_Malisa

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 jan 2011, 12:34

randy_moss je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:EJS AKO JA BUDEM IGRAO onda vas nema na stadionu :)... jer ja penaly necu pikat :)
E moj care da znas kako smo jaki... QB gori, WR-ovi gore, Secondary gori, imamo bolji secondary od Bearsa.. ;)
Hvala na komplimentu... :lol: :lol: Ugrabit ces i ti koji. Kad ja izadjem sa terena. xD
Ne kaki, ustekas se na safetya i u onoj maloj sali moras uhvatit, sta je bilo kad sam ja bio safety i njih 4 na nas 3, odmah interception TD Return 8-)

the_packer, jedva cekam da dodjes, probaj skupit 11 min, daj u medije il tako nesto, pa da mozemo odigrat :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jan 2011, 13:59

the_packer, jedva cekam da dodjes, probaj skupit 11 min, daj u medije il tako nesto, pa da mozemo odigrat :D[/quote]
Probat cemo ovako nesto izvesti. the_packer,ja i nadjemo jos 9 ljudi a moze i vise i onda mec Tuzla vs Sarajevo
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 jan 2011, 17:40

the_packer je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:

ma kakvi secondary. sprzimo vam jednu skinny post akciju i gotovi ste :).
al sad ozbiljno. nema nas dovoljno u tz ko bi zelio trenirati i igrati. jbga ja sam ipak malo stariji (25 god) tako da ne znam mnogo ove mladje raje (17 i 18 god) koja bi vjerovatno bila zainteresovana. moja raja je il zaposlena il jos studiraju tako da je tu slaba nafaka a usput alkohol i tako to, tesko je zainteresirati ove starije za to...
uglavnom ja u proljece dolazim u sa bar za vikend i moramo se naci barem da jednom treningu prisustvujem, a kad mi prodje ova godina pripravnickog u augustu onda cu doci i na mjesec dana jer imam tamo rodbine...
Poslo sam ti ja poruku, zainteresovan sam ja za Am. Fudbal u TZ :twisted: :twisted: :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2011, 17:49

hajmo ekipa Tuzla :)...nadam se da cete sada vec profesijonalce iz Sarajeva dobiti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 jan 2011, 18:24

SaltCityAttack je napisao/la:hajmo ekipa Tuzla :)...nadam se da cete sada vec profesijonalce iz Sarajeva dobiti :)
Neg kako ce se zvat Ekipa morel Jarčevi :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 jan 2011, 18:28

Frutek je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:hajmo ekipa Tuzla :)...nadam se da cete sada vec profesijonalce iz Sarajeva dobiti :)
Neg kako ce se zvat Ekipa morel Jarčevi :lol: :lol: :lol: :lol:
Sarajevski zmajevi - Tuzlanski Jarcevi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na ljeto aBd, mi cemo uskoro odigrati pripremnu utakmicu protiv Amerikanaca iz ambasade, ali flag fudbal :D

Vi se samo skupljajte i trenirajte u mejdanu :mrgreen: Pa kad dodje Salty u Tuzlu, dodjite centrotransom :D

Nadjite bilo kakve ljude i naucite ih pravila i to, mora bit budala koji hoce da se udaraju, pa na liniju ih stavis :mrgreen: Primjer: @Frutek :mrgreen: :mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 jan 2011, 18:31

Pa Koza je simbol Tuzle al glupo da se zove TZ Koze :lol: :lol: :lol: :lol:

Neg necu ja bas da se bijem vise nako da blokiram i da trckaram zajebavam se to je valjda LB :mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 jan 2011, 18:41

Frutek je napisao/la:Pa Koza je simbol Tuzle al glupo da se zove TZ Koze :lol: :lol: :lol: :lol:

Neg necu ja bas da se bijem vise nako da blokiram i da trckaram zajebavam se to je valjda LB :mrgreen:
LB ti obara (tackluje), a to za blokove, mozes u Offense line, cuvat QB-a od odbrane.. :D A odbrani igraj one sto hoce da dodju do QB-a, eto vam igraca za linije @the_packer :D Da je nama takav, mi ih jos trazimo :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 jan 2011, 18:46

EdinTM87 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Pa Koza je simbol Tuzle al glupo da se zove TZ Koze :lol: :lol: :lol: :lol:

LB ti obara (tackluje), a to za blokove, mozes u Offense line, cuvat QB-a od odbrane.. :D A odbrani igraj one sto hoce da dodju do QB-a, eto vam igraca za linije @the_packer :D Da je nama takav, mi ih jos trazimo :D
mogu ja oboje samo nisam bas brz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 jan 2011, 18:51

Frutek je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:

mogu ja oboje samo nisam bas brz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma kakva brzina, samo trebas ovako izgledat... :mrgreen:

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2011, 18:58

PITTSBURGH : 1...............3.............7.............10.............3.............7..............20
BALTIMORE : 0.................0................7.............7..............3.............3.............16

ATLANTA : 0..............7..............3.............10.............0..............7..............17
GREEN BAY : 2.............7..............7............14.............3.............7.............24
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 15 jan 2011, 19:07, ukupno mijenjano 8 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 jan 2011, 19:00

znači da nastavim krkat hamburgere nisam jos dovde doguro neam ni 100 kg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 jan 2011, 19:22

Uuuh, zaboravismo na prognozu :D

Baltimore 3.3.6.3.10.19
Pittsburgh 3.0.3.7.7.17

Green Bay 10.6.16.3.6.25
Atlanta....7.10.17.0.7.24

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 jan 2011, 19:58

Pittsburgh.......3.3.6.3.7.16
Baltimore.......0.7.7.7.3.17

Atlanta..........7.10.17.3.7.27
Green Bay........7.3.10.7.7.24
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.