a i lijepo je vidjeti da podrska stize sa svih strana aferim

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
yebat ce nas ova vlaga pfffffffffffBrazil: Zmajevi odigrali drugi trening u Guaruji Autor: AADatum objave: 07. 06. 2014 - 15:27Foto: ScreenshotBrazil: Zmajevi odigrali drugi trening u Guaruji
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su odradili i drugi trening u Guaruji, u Brazilu, kojeg je osiguravao veliki broj policajaca, pa i sa dugim cijevima, javio je specijalni izvještač Anadolu Agency (AA) iz Brazila.
Selektor Safet Sušić radio je sa svih 23 igrača, a punim intenzitetom trenirali su i oni koji su se do sada žalili na povrede.
“Zadovoljni smo gostoprimstvom. Domaćini se maksimalno trude da nam ugode i sve je super. Što se tiče mene, još uvijek mi nedostaje malo snage i kondicije, ali dobro se osjećam i bit ću potpuno spreman do početka Svjetskog prvenstva i meča sa Argentinom“, rekao je Mensur Mujdža, i dodao: “Test utakmice sa Meksikom i Obalom Slonovače bile su teške. Puno smo putovali, mijenjali vremenske zone, što se odrazilo na nas. Tako da u timu vlada blagi umor. No, sve će biti uredu i spremno ćemo dočekati početak Mundijala.“
Na pitanje brazilskog novinara šta misli o Neimaru, desni bočni igrač u bh. timu odgovorio je: “On je jedan od najboljih igrača svijeta, a Brazil jedna od najjačih reprezentacija. Suvišno je trošiti riječi o Neimaru i Brazilu. Ali neće im biti lako, imaju tešku skupinu i morat će se dobro potruditi.“
Mostarac Toni Šunjić, stoper nacionalnog tima BiH, osvrnuo se i na teške klimatske uvjete u Guaruji, gdje vlada velika vlaga i sparno vrijeme.
“Nije kao u Hercegovini, vrijeme je teško“, rekao je Šunjić.
U vezi sa mečom BiH protiv Argentine, Šunjić je podsjetio da je Argentina jedna od najjačih reprezentacija u svijetu.
“Argentina je jedna od najjačih reprezentacija u svijetu. Posebno napadački, gdje su Messi i Aguiero. Bit će nam teško protiv njih, ali dat ćemo sve od sebe, pa šta bude“, poručio je Šunjić.
+1Henderson je napisao/la:Mi nikad nismo bili nikakvi zmajevi, aždahe i tako te stvari. Hiljadugodišnja, naša historija, nas uči da smo uvijek bili zlatni ljiljani. Ne mogu da vjerujem da smo zamjenili hiljadugodišnju historiju za riječi pijanog narkomana.![]()
Kako se brzo odričemo svega što je naše.
Naravno da mi imamo više pregleda nego sve zajednoGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cilj VISA spota je, da svaka zemlja pokaze kako ona proslavlja Svjetsko Prvenstvo.
Nas video odlican.
Zmajevi postoje u nasoj mitologiji koliko i postoje u Japanskoj.IlProfessore je napisao/la:
+1
Ovo je Bosna a ne Japan, tamo zmajevi a ovdje ljiljani.
Tu i lezi problem druze. Na Turke se gleda kao bracu, a na Zmaja od Bosne kao izdajnika jer je digao ruku na "bracu".Amar Dzeko je napisao/la:Kakav Japan, pravo ste komični.![]()
Ko zaboravlja historiju bolan, mi smo Zmajevi od Bosne. Čija je to historija, Japanska možda ?
Volim Ljiljane, i ne želim da me se pogrešno shvati, ali Zmajevi također predstavljaju našu historiju i bošnjačko srce koje se suprostavilo jednom velikom carstvu kakvo je bilo Osmansko.
Ko to ne shvata i ne zna, malo knjige u ruke, bolje je i to nego da serete ovdje bez ikakve podloge.
Izgleda da nisi bio na svim casovima historije u osnovnoj skoli?Henderson je napisao/la:Mi nikad nismo bili nikakvi zmajevi, aždahe i tako te stvari. Hiljadugodišnja, naša historija, nas uči da smo uvijek bili zlatni ljiljani. Ne mogu da vjerujem da smo zamjenili hiljadugodišnju historiju za riječi pijanog narkomana.![]()
Kako se brzo odričemo svega što je naše.
Nije on digao ruku na tu "bracu",ja nisam tako historiju ucio ili sam zaboraviograd-na-rijeci-sani je napisao/la:Tu i lezi problem druze. Na Turke se gleda kao bracu, a na Zmaja od Bosne kao izdajnika jer je digao ruku na "bracu".Amar Dzeko je napisao/la:Kakav Japan, pravo ste komični.![]()
Ko zaboravlja historiju bolan, mi smo Zmajevi od Bosne. Čija je to historija, Japanska možda ?
Volim Ljiljane, i ne želim da me se pogrešno shvati, ali Zmajevi također predstavljaju našu historiju i bošnjačko srce koje se suprostavilo jednom velikom carstvu kakvo je bilo Osmansko.
Ko to ne shvata i ne zna, malo knjige u ruke, bolje je i to nego da serete ovdje bez ikakve podloge.
Nas podanicki mentalitet je cudno jedno
Pa druze to ti je moderna novo Bosnjacka historija sto se uci po dzamijama.ennis je napisao/la: Nije on digao ruku na tu "bracu",ja nisam tako historiju ucio ili sam zaboravio![]()
Turci su te dosli pa porobili i nametnuli svoje sve. Zabit i Sulejmanu i svim Turcima. Cuj Turci braca.... svasta!grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Tu i lezi problem druze. Na Turke se gleda kao bracu, a na Zmaja od Bosne kao izdajnika jer je digao ruku na "bracu".Amar Dzeko je napisao/la:Kakav Japan, pravo ste komični.![]()
Nas podanicki mentalitet je cudno jedno
Pa vidis da sam ja stavio braca pod navodnike.IronMany je napisao/la: Turci su te dosli pa porobili i nametnuli svoje sve. Zabit i Sulejmanu i svim Turcima. Cuj Turci braca.... svasta!
Frajer nije upravo dao na svoje, a ne to sto tvrdis! Gluposti valjas....
Nisam shvatio na prvu. Izvinjavam se.... sorry stvarno, preletio sam na brzaka tvoj post pa zato sam pomislio tako....grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Pa vidis da sam ja stavio braca pod navodnike.IronMany je napisao/la: Turci su te dosli pa porobili i nametnuli svoje sve. Zabit i Sulejmanu i svim Turcima. Cuj Turci braca.... svasta!
Frajer nije upravo dao na svoje, a ne to sto tvrdis! Gluposti valjas....
Ja smatram da nam nisu i ne mogu biti braca vec jedni od najveci neprijatelja kroz historiju!!!
Zato mi se gadi lizanje sa njima.
Vidim da sam pogrijesio.... na brzinu sam preletio njegov post posto sam bio fokusiran na hendersona i njegovu nebulozu o nepostojanju poveznice sa zmajevima. Henderson valjda misli da su neki stvarni ZMAJEVI postojali?Amar Dzeko je napisao/la:@IronMany
Nisi ti druže shvatio..
Ma ja porobili nas 500 godina i sad su se iskupili sa 3 dzamije i sta vec.Amar Dzeko je napisao/la:To je sad već druga tema, ali trenutno nam Turci nisu neprijatelji, daleko od toga.
Tadasnje,osmansko carstvo,pa i "vojna" Turska do 95-96 se ne mogu porediti sa danasnjom Turskom.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Pa druze to ti je moderna novo Bosnjacka historija sto se uci po dzamijama.ennis je napisao/la: Nije on digao ruku na tu "bracu",ja nisam tako historiju ucio ili sam zaboravio![]()
Tu je Huesin izdajnik a Turska je nasa bratska drzava.
Evo vidim i nasi fudbaleri prave ulizivacke video snimke "braci".
Podanicki mentalitet je tesko izkorijeniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.