Najveće svjetske misterije
Moderator/ica: insider
Re: Najveće svjetske misterije
Ja negdje izadjem u Pacifickom oceanu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pravom kroz centar zemlje J*** gatopnik1 je napisao/la:Ja iskreno ne znam kako su odredili ovaj drugi kraj svijeta. Jel paralelno , dijagonalno, kako li
http://www.blic.rs/Riznica/Istorije/513 ... ugoslaviji" onclick="window.open(this.href);return false;
ŠIFRA VUK Tajni dokumenti JNA koji svedoče o NLO u Jugoslaviji
Mirna noć nad Titogradom. Iznad planine Rumije lete piloti u Galebovima. Početak je osamdesetih i reč je o standardnim vežbama jer se u blizini nalazi pilotska škola JNA. Svake večeri se ovde obučavaju budući piloti. Letovi su rutinski i kratki, pomalo i dosadni, a onda se jedno veče preko radioveze čuo prestravljen glas: "Vuk, Vuk. Ponavljam, Vuk".
Mirna noć nad Titogradom. Iznad planine Rumije lete piloti u Galebovima. Početak je osamdesetih i reč je o standardnim vežbama jer se u blizini nalazi pilotska škola JNA. Svake večeri se ovde obučavaju budući piloti. Letovi su rutinski i kratki, pomalo i dosadni, a onda se jedno veče preko radioveze čuo prestravljen glas: "Vuk, Vuk. Ponavljam, Vuk".
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Mislim da su o ovom pričali i u emisiji NRZ.Tribalian je napisao/la:http://www.blic.rs/Riznica/Istorije/513 ... ugoslaviji
1974---1975---1976---2001---2013---2020
koji vicTribalian je napisao/la:http://www.blic.rs/Riznica/Istorije/513 ... ugoslaviji
svi pisu o nlo, pa je red da i titin frankenstajn prozbori koju.
ako trazimo ove gluposti o vanzemaljcima, naci cemo tekstove iz kojih saznajemo da najmoderniji i najbrzi avioni svjetskih sila poput americkih nisu imali teoretskih sansi da stignu te letjelice.
al ga je mig stigo i imo na nisanu
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja nisam procitao da su ga stigli i imali na nistanu...sekerbay je napisao/la:koji vicTribalian je napisao/la:http://www.blic.rs/Riznica/Istorije/513 ... ugoslaviji
Mirna noć nad Titogradom. Iznad planine Rumije lete piloti u Galebovima. Početak je osamdesetih i reč je o standardnim vežbama jer se u blizini nalazi pilotska škola JNA. Svake večeri se ovde obučavaju budući piloti. Letovi su rutinski i kratki, pomalo i dosadni, a onda se jedno veče preko radioveze čuo prestravljen glas: "Vuk, Vuk. Ponavljam, Vuk".ono, snimila zaba da se konji potkivaju...
ako trazimo ove gluposti o vanzemaljcima, naci cemo tekstove iz kojih saznajemo da najmoderniji i najbrzi avioni svjetskih sila poput americkih nisu imali teoretskih sansi da stignu te letjelice.
al ga je mig stigo i imo na nisanu![]()
Samo da je naglo promijenio smijer pod 90° i nestao.. Ako mozes citirat taj dio da ne citam sve ponovo
⭐
Desavalo se ovo i u Puli i na jos nekim mestima. Tad se jos rigoroznije gledalo na to u odnosu na danasnje vreme.sekerbay je napisao/la:
koji vicono, snimila zaba da se konji potkivaju...
al ga je mig stigo i imo na nisanu![]()
komandir reko ´ustavi!´, i ovaj hudnik ustavi potjeru i vrne se u jugin zracni prostvor lisivsi vas cijelih ses milijardi insana istine o najvecoj misteriji svih vremena. tacnije, radi se o drugoj najvecoj misteriji svih vremena. prva je romiz zmaj - nepismeni glupan za kojim je popizdilo po bosne.Jedan od pilota uspeva da prati svetlost i ulazi u albanski vazdušni prostor. Ima ga na nišanu i traži dozvolu za pucanje.
- Prešao si granicu, obustavi poteru i odlazi iz Albanije - odgovara mu komandir i zaustavlja misiju.
ma ne vjerujem ja u ta sr.anja. sad, mozda je neko na osnovu planova hitlerovih naucnika napravio neke letjelice, ali ne vjerujem u vanzemaljce.Tribalian je napisao/la:Desavalo se ovo i u Puli i na jos nekim mestima. Tad se jos rigoroznije gledalo na to u odnosu na danasnje vreme.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- alan_kardec
- Kontakt:
sekerbay je napisao/la:prva je romiz zmaj - nepismeni glupan za kojim je popizdilo po bosne.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ali mi vjerujemo u tebesekerbay je napisao/la:komandir reko ´ustavi!´, i ovaj hudnik ustavi potjeru i vrne se u jugin zracni prostvor lisivsi vas cijelih ses milijardi insana istine o najvecoj misteriji svih vremena. tacnije, radi se o drugoj najvecoj misteriji svih vremena. prva je romiz zmaj - nepismeni glupan za kojim je popizdilo po bosne.Jedan od pilota uspeva da prati svetlost i ulazi u albanski vazdušni prostor. Ima ga na nišanu i traži dozvolu za pucanje.
- Prešao si granicu, obustavi poteru i odlazi iz Albanije - odgovara mu komandir i zaustavlja misiju.
ma ne vjerujem ja u ta sr.anja. sad, mozda je neko na osnovu planova hitlerovih naucnika napravio neke letjelice, ali ne vjerujem u vanzemaljce.Tribalian je napisao/la:Desavalo se ovo i u Puli i na jos nekim mestima. Tad se jos rigoroznije gledalo na to u odnosu na danasnje vreme.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://www.blic.rs/Riznica/Misterije/51 ... kompjuteru" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li je magija laž? Pri tome ne mislim na one trikove sa kartama, već na pr. ljude koji spale novčanicu koja ima jedinstveni broj i istu tu izvuku iz čipsa. Interesuje me, kako? Ako je već bila ova priča, ako može neko da mi objasni u PP o čemu se zapravo radi, godine i godine rada?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
To zadnje poslije zareza je u pitanju
.
Nijedan ti mađioničar neće reći tajnu al ja sam baš imao priliku da gledam te magične trikove, i lik iz fišeka kojeg je prethodno spljoštio ono baš na očigled u kratkim rukavima da se vidi da nema ništa, izvlačio i izvlačio neke staklene posudice. Čovjeku se zamanta fakat odakle dolaze koji đavo
. I na kraju neko iz publike povika hajde još jednu izvuči, a on će ti :"Čekaj da odem do prodavnice". 
Nijedan ti mađioničar neće reći tajnu al ja sam baš imao priliku da gledam te magične trikove, i lik iz fišeka kojeg je prethodno spljoštio ono baš na očigled u kratkim rukavima da se vidi da nema ništa, izvlačio i izvlačio neke staklene posudice. Čovjeku se zamanta fakat odakle dolaze koji đavo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mogu ja spaliti koliko hoćeš novčanica, ali da Bog da da ih nađem u čipsu ili kokicama
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Magija kao ono vjestice postoji.
Ovo ostalo su sve opticke iluzije brzine i distrakcije.
Ovo ostalo su sve opticke iluzije brzine i distrakcije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Robbins" onclick="window.open(this.href);return false;shzna je napisao/la:
Mogu ja spaliti koliko hoćeš novčanica, ali da Bog da da ih nađem u čipsu ili kokicama
Ovaj čovjek
Ko je gledao Brain games zna o čemu pričam. Frajer zna kako funkcioniše ljudski mozak, zna kako skretati ljudima pažnju , al ama baš sve zna da te syebe totalno
[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
@topnice
Lik na tom videu koristi 2 cipa...
Zna odvratit pozornost, ali ipak.
Lik na tom videu koristi 2 cipa...
Zna odvratit pozornost, ali ipak.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, enobarca, Slatinash_7 i 10 gostiju.