Najveće svjetske misterije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Otelo
Kontakt:

Re: Najveće svjetske misterije

Post Postao/la Otelo » 26 nov 2014, 14:33

Ja negdje izadjem u Pacifickom oceanu :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 nov 2014, 14:43

topnik1 je napisao/la:Ja iskreno ne znam kako su odredili ovaj drugi kraj svijeta :D. Jel paralelno , dijagonalno, kako li :mrgreen:
Pravom kroz centar zemlje J*** ga :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 nov 2014, 19:56

http://www.blic.rs/Riznica/Istorije/513 ... ugoslaviji" onclick="window.open(this.href);return false;

ŠIFRA VUK Tajni dokumenti JNA koji svedoče o NLO u Jugoslaviji

Mirna noć nad Titogradom. Iznad planine Rumije lete piloti u Galebovima. Početak je osamdesetih i reč je o standardnim vežbama jer se u blizini nalazi pilotska škola JNA. Svake večeri se ovde obučavaju budući piloti. Letovi su rutinski i kratki, pomalo i dosadni, a onda se jedno veče preko radioveze čuo prestravljen glas: "Vuk, Vuk. Ponavljam, Vuk".
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 nov 2014, 19:55

Tribalian je napisao/la:http://www.blic.rs/Riznica/Istorije/513 ... ugoslaviji

Mirna noć nad Titogradom. Iznad planine Rumije lete piloti u Galebovima. Početak je osamdesetih i reč je o standardnim vežbama jer se u blizini nalazi pilotska škola JNA. Svake večeri se ovde obučavaju budući piloti. Letovi su rutinski i kratki, pomalo i dosadni, a onda se jedno veče preko radioveze čuo prestravljen glas: "Vuk, Vuk. Ponavljam, Vuk".
Mislim da su o ovom pričali i u emisiji NRZ.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 28 nov 2014, 09:27

koji vic :lol: ono, snimila zaba da se konji potkivaju...
svi pisu o nlo, pa je red da i titin frankenstajn prozbori koju.
ako trazimo ove gluposti o vanzemaljcima, naci cemo tekstove iz kojih saznajemo da najmoderniji i najbrzi avioni svjetskih sila poput americkih nisu imali teoretskih sansi da stignu te letjelice.
al ga je mig stigo i imo na nisanu :lol: :lol:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 28 nov 2014, 13:15

sekerbay je napisao/la:

ako trazimo ove gluposti o vanzemaljcima, naci cemo tekstove iz kojih saznajemo da najmoderniji i najbrzi avioni svjetskih sila poput americkih nisu imali teoretskih sansi da stignu te letjelice.
Ja nisam procitao da su ga stigli i imali na nistanu...
Samo da je naglo promijenio smijer pod 90° i nestao.. Ako mozes citirat taj dio da ne citam sve ponovo

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 nov 2014, 21:01

sekerbay je napisao/la:

Desavalo se ovo i u Puli i na jos nekim mestima. Tad se jos rigoroznije gledalo na to u odnosu na danasnje vreme.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 28 nov 2014, 22:21

Jedan od pilota uspeva da prati svetlost i ulazi u albanski vazdušni prostor. Ima ga na nišanu i traži dozvolu za pucanje.
- Prešao si granicu, obustavi poteru i odlazi iz Albanije - odgovara mu komandir i zaustavlja misiju.
komandir reko ´ustavi!´, i ovaj hudnik ustavi potjeru i vrne se u jugin zracni prostvor lisivsi vas cijelih ses milijardi insana istine o najvecoj misteriji svih vremena. tacnije, radi se o drugoj najvecoj misteriji svih vremena. prva je romiz zmaj - nepismeni glupan za kojim je popizdilo po bosne.
Tribalian je napisao/la:Desavalo se ovo i u Puli i na jos nekim mestima. Tad se jos rigoroznije gledalo na to u odnosu na danasnje vreme.
ma ne vjerujem ja u ta sr.anja. sad, mozda je neko na osnovu planova hitlerovih naucnika napravio neke letjelice, ali ne vjerujem u vanzemaljce.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 nov 2014, 22:51

sekerbay je napisao/la:prva je romiz zmaj - nepismeni glupan za kojim je popizdilo po bosne.
slika

:rol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2014, 23:40

sekerbay je napisao/la:
Jedan od pilota uspeva da prati svetlost i ulazi u albanski vazdušni prostor. Ima ga na nišanu i traži dozvolu za pucanje.
- Prešao si granicu, obustavi poteru i odlazi iz Albanije - odgovara mu komandir i zaustavlja misiju.
komandir reko ´ustavi!´, i ovaj hudnik ustavi potjeru i vrne se u jugin zracni prostvor lisivsi vas cijelih ses milijardi insana istine o najvecoj misteriji svih vremena. tacnije, radi se o drugoj najvecoj misteriji svih vremena. prva je romiz zmaj - nepismeni glupan za kojim je popizdilo po bosne.
Tribalian je napisao/la:Desavalo se ovo i u Puli i na jos nekim mestima. Tad se jos rigoroznije gledalo na to u odnosu na danasnje vreme.
ma ne vjerujem ja u ta sr.anja. sad, mozda je neko na osnovu planova hitlerovih naucnika napravio neke letjelice, ali ne vjerujem u vanzemaljce.
Ali mi vjerujemo u tebe
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 nov 2014, 23:46

:tokralju: :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 nov 2014, 00:49

HAHAHHAHAHAAHAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nemoguce :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 nov 2014, 11:54

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 nov 2014, 21:46

http://www.blic.rs/Riznica/Misterije/51 ... kompjuteru" onclick="window.open(this.href);return false;

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 nov 2014, 22:04

Da li je magija laž? Pri tome ne mislim na one trikove sa kartama, već na pr. ljude koji spale novčanicu koja ima jedinstveni broj i istu tu izvuku iz čipsa. Interesuje me, kako? Ako je već bila ova priča, ako može neko da mi objasni u PP o čemu se zapravo radi, godine i godine rada?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 nov 2014, 22:08

To zadnje poslije zareza je u pitanju :D.
Nijedan ti mađioničar neće reći tajnu al ja sam baš imao priliku da gledam te magične trikove, i lik iz fišeka kojeg je prethodno spljoštio ono baš na očigled u kratkim rukavima da se vidi da nema ništa, izvlačio i izvlačio neke staklene posudice. Čovjeku se zamanta fakat odakle dolaze koji đavo :D. I na kraju neko iz publike povika hajde još jednu izvuči, a on će ti :"Čekaj da odem do prodavnice". :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 nov 2014, 22:18

[youtube][/youtube]
:hmmmmm:

Mogu ja spaliti koliko hoćeš novčanica, ali da Bog da da ih nađem u čipsu ili kokicama :mrgreen:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 nov 2014, 22:23

Magija kao ono vjestice postoji.

Ovo ostalo su sve opticke iluzije brzine i distrakcije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 nov 2014, 22:32

shzna je napisao/la:
[youtube][/youtube]
:hmmmmm:

Mogu ja spaliti koliko hoćeš novčanica, ali da Bog da da ih nađem u čipsu ili kokicama :mrgreen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Robbins" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj čovjek :!:

Ko je gledao Brain games zna o čemu pričam. Frajer zna kako funkcioniše ljudski mozak, zna kako skretati ljudima pažnju , al ama baš sve zna da te syebe totalno :crazy:

[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 nov 2014, 23:26

@topnice

Lik na tom videu koristi 2 cipa...
Zna odvratit pozornost, ali ipak. :think:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, enobarca, Slatinash_7 i 10 gostiju.