2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Dokazao je i u drugoj sansi koja mu je pruzena da mu je kosarkaski IQ prosto zanemarljiv,jedino sto zna i sto je naucio to je kako se otvoriti za Pick and Pop,steta...
Al' ajd dati mu jos jednu sansu,mlad je
Al' ajd dati mu jos jednu sansu,mlad je
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bennett najvjerovatnije u TOR,dok bi Thompson trebao potpisati 3-godisnji ugovor sa CLE za 53mil.
Dunleavy je out 8-10 sedmica, operacija ledja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
A sta radi ono drvo od Tristana Thompsona ccc....daj zabi te ga u onu stvar,pa takvih igraca ima po NBDL za 3 mil
Ne mogu vjerovat da ce obicni ofanzivni skakac i malo iznadprosjecni defanzivac Tristan Thompson dobit skoro 18 milina po godini, pa kakvo preseravanje i preplacivanje to nije normalno 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Jesu li Cavsi uduplali salary cap sad sa njegovom platom?

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne znam je li neko spominjao ali Clippersi doveli jos dvojicu: Nikoloz Tskitishvili i Luc Richard Mbah a Moute.
Ne mogu izbrojat koliko je igraca doslo dosad

⭐
theboss_RD07 je napisao/la:Ne znam je li neko spominjao ali Clippersi doveli jos dvojicu: Nikoloz Tskitishvili i Luc Richard Mbah a Moute.
ne kontam sto ce im gruzijac,ja mislio da on vise ni ne igra kosarku,nema ga u nba vec dugo,ni u evropi nisam cuo da igra za neki ozbiljan klub
- theboss_RD07
- Kontakt:
Iskreno i mene je iznenadilo, al ajd. Sumnjam da ce imat ikakvu minutazu, pa mi njegov dolazak djeluje jos gluplje. Zadnji put kad sam cuo za njega igrao je u spaniji, a gledam sad na wikipediji da je zadnju sezonu proveo u libanonu. Haj valjda znaju sta rade.
⭐
theboss_RD07 je napisao/la:Iskreno i mene je iznenadilo, al ajd. Sumnjam da ce imat ikakvu minutazu, pa mi njegov dolazak djeluje jos gluplje. Zadnji put kad sam cuo za njega igrao je u spaniji, a gledam sad na wikipediji da je zadnju sezonu proveo u libanonu. Haj valjda znaju sta rade.
ma 32 godine mu,niđe veze,da je mlad ko whiteside pa hajd,nikad nije ni bio neki igrac
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbt ovaj tvoj post kao da pratis ligu od juce...Sve su to igraci koji imaju tzv. "trening kamp ugovor", da se ima sto vise "tijela" za trening,jer nece svi trenirati svaki dan ( pogotovo veterani),a ni igrati predsezonske tekme.Zasto to ne iskoristiti kad se do pocetka sezone moze imati do 20 igraca na rosteru,sto skoro svaki tim i koristi!? Sanse da neko s takvim ugovorom ostane na rosteru za sezonu i ima neku minutazu su ravne cudu...theboss_RD07 je napisao/la:Iskreno i mene je iznenadilo, al ajd. Sumnjam da ce imat ikakvu minutazu, pa mi njegov dolazak djeluje jos gluplje. Zadnji put kad sam cuo za njega igrao je u spaniji, a gledam sad na wikipediji da je zadnju sezonu proveo u libanonu. Haj valjda znaju sta rade.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Davis zaista izgleda kao da je "pojacao" misicnu masu,jer sam ga upravo vidio na media day-u NOP-a.Usput,dodao je i tetovazu na desnom ramenu.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rose otvara media day CHI nekakvim izjavama kako misli o novom ugovoru,svom sinu i porodici,a da ga je iko pitao o tome.
Kao cijelo ljeto se spremao razmisljajuci o tome,iako mu ugovor istice tek za 2 god.Ni rijeci o timu,njegovim ciljevima na parketu i ocekivanjima u sezoni.Decko gubi kompas pomalo,takav utisak sam stekao...

Logicno je da razmislja o novom ugovoru.. kako ce mu jadni sin prezivjeti sa samo nekoliko stotina miliona dolara. Teska su vremena.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,to je i meni palo na pamet.dscile je napisao/la:Logicno je da razmislja o novom ugovoru.. kako ce mu jadni sin prezivjeti sa samo nekoliko stotina miliona dolara. Teska su vremena.

Jos ako je dodao i tricu u svoj repertoar i ako ga budu koristili na najbolji moguci nacin..ja ne znam ima li odbrane za njega

- BernardBarnjak
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Dirk se najvjerovatnije penzionise kad mu istekne ugovor s Dallasom, sasvim ocekivano
Taman da se popne jos na ljestivici najboljih strijelaca svih vremena

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Tiho će ući u legende NBA , sigurno će preći O'Neala-a , pa će biti 6-ti , a možda i Wilt-a , nevjerovatnoFk_zeljo_1921 je napisao/la:Dirk se najvjerovatnije penzionise kad mu istekne ugovor s Dallasom, sasvim ocekivanoTaman da se popne jos na ljestivici najboljih strijelaca svih vremena

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Paul Pierce Doesn’t Want Teammates Wearing LeBron James’ Shoes
http://www.slamonline.com/nba/paul-pier ... CrExRHj.97
http://www.slamonline.com/nba/paul-pier ... CrExRHj.97
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.