Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Juventinisimo » 05 sep 2015, 01:37

Adis Baggio Husidic..ako nas Baggio ne iscupa, nece niko..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 05 sep 2015, 01:40

Bicakcic ogranicen stoper i nema prostora za napredak u njegovoj igri, jednostavno ovo je njegov maksimum, koji pri tom i nije na zavidnom nivou.
This time next year we'll be millionaires.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 05 sep 2015, 01:42

Momciluk je napisao/la:Bicakcic ogranicen stoper i nema prostora za napredak u njegovoj igri, jednostavno ovo je njegov maksimum, koji pri tom i nije na zavidnom nivou.
Dobro Vahide.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 sep 2015, 01:42

dubrovnik je napisao/la:
harishp je napisao/la:Onda smo bas grohnuli.
Pa dobro Harise cudo bi i bilo da se ti slozis sa mnom.
Ko je rekao da se slazem s tobom ? :mrgreen:
Ma nikad aman zaman i nismo imali top stopere. Da se pokriju neke rupe, nista vise
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2015, 01:43

Nakon Mikelinija nista vise nije isto. :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 sep 2015, 01:44

Imali smo, kako nismo...Barba je bio jedan od boljih u sistemu 6-3-1 :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 05 sep 2015, 01:44

Fidelis je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Bicakcic ogranicen stoper i nema prostora za napredak u njegovoj igri, jednostavno ovo je njegov maksimum, koji pri tom i nije na zavidnom nivou.
Dobro Vahide.
:urnebes:
DD

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 05 sep 2015, 01:44

Fidelis je napisao/la:
Dobro Vahide.
Mislim da ce se vecina na ovom forumu slozit sa ovim sto sam napisao, ti se ne slazes? Ne moras se pravit ni pametan ako se ne slazes nego napisi svoje misljenje ako si to sposoban uradit.
This time next year we'll be millionaires.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 sep 2015, 01:57

Rusilac nikako ne moze na stopera, cak mi je i na beku suhveli. Rusilac kao zadnji vezni moze proci, tu i ako pogrijesi ne mora biti opasno po gol.
Rusilac ima viska borbenosti, a manjka psihicke stabilnosti i koncentracije, kad bi to barem malo izbalansir'o bio bi duplo bolji.

Protiv Andore stavio bih totalno drugi tim, neka igraju rezerve, da ih vidimo, dobio ih 2:0 ili 4:0 isti qrac...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 05 sep 2015, 02:02

solinas je napisao/la:begovic

mujdza zukanovic sunjic kolasinac

suljic besic pjanic lulic

dzeko hodzic

klupa
sehic,piric,ibisevic,bicakcic,hajrovic,visca,djuric,medunjanin,cimirot,anicic

:salut:
Evo i ja sam Tuzlak, ali gurati Kenana Pirića je stvarno neozbiljno, barem sam ja tako to shvatio, ako si ozbiljan, onda nemaš veze o fudbalu, pozdrav.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2015, 02:05

Fidelis je napisao/la:Bičakčića se skoro da ne moze ocijeniti u reprezentaciji iz prostog razloga sto nije odigrao ukupno tri utakmice.
Medjutim,njegove igre iz Bundeslige iz zadnje dvije sezone pokazale su da se radi o dobrom stoperu,srcanom i beskompromisnom borcu,vrlo opasnom i u protivnickom sesnaestercu.Najvise mi se svidja sto je fajter,mozes biti siguran da ce dati zadnji atom snage.

A sto je zbog nekih šema i varijanti sklonjen u stranu,daleko od ociju daleko od srca,to je drugi par opanaka.
Na koncu,sam se izborio za svoj status u tudjoj zemlji,jos Njemackoj,nije mu pomogla reprezentacija,nisu mu pomogli novinarski clanci,nisu mu pomogli mocnici iz sjene.....A takve uvijek vise cijenim.
jel to onaj sto koristi startove koji se koriste na terminu,pa kad se sjetim kako je Messiju na sp kod gola uletio hhahahahhaa,nikad ga ne bi zvao vise,nije problem Messi je Messi i prosao bi ga ovako ili onako,ali onako neozbiljno reagovati kao da igras za mahalu,odmah nogom nabiti,od onog trenutka mi se zgadio frajer :?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 05 sep 2015, 02:10

delinjo je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Bičakčića se skoro da ne moze ocijeniti u reprezentaciji iz prostog razloga sto nije odigrao ukupno tri utakmice.
Medjutim,njegove igre iz Bundeslige iz zadnje dvije sezone pokazale su da se radi o dobrom stoperu,srcanom i beskompromisnom borcu,vrlo opasnom i u protivnickom sesnaestercu.Najvise mi se svidja sto je fajter,mozes biti siguran da ce dati zadnji atom snage.

A sto je zbog nekih šema i varijanti sklonjen u stranu,daleko od ociju daleko od srca,to je drugi par opanaka.
Na koncu,sam se izborio za svoj status u tudjoj zemlji,jos Njemackoj,nije mu pomogla reprezentacija,nisu mu pomogli novinarski clanci,nisu mu pomogli mocnici iz sjene.....A takve uvijek vise cijenim.
jel to onaj sto koristi startove koji se koriste na terminu,pa kad se sjetim kako je Messiju na sp kod gola uletio hhahahahhaa,nikad ga ne bi zvao vise,nije problem Messi je Messi i prosao bi ga ovako ili onako,ali onako neozbiljno reagovati kao da igras za mahalu,odmah nogom nabiti,od onog trenutka mi se zgadio frajer :?

Jesi vidio Vranjesa sinoc :facepalm: :facepalm: kakav panj...a nosao ga Lukaku kao bebu.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 05 sep 2015, 02:15

Gabon je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Jesi vidio Vranjesa sinoc :facepalm: :facepalm: kakav panj...a nosao ga Lukaku kao bebu.
Mi nemamo štopera koji se može nositi s njim, a vjerujem da bi rijetko koji štoper na svijetu bio u stanju odnijeti ga u duelu, tako da ne prdite puno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 sep 2015, 02:16

Po nekoj kvaliteti redoslijed nasih stopera ide :
Šunjić
Zukanović
Vranješ
Bičakćić
Naravno Spaha je nezamjenjiv ali i to je greska.
Svi uigravaju mlade, jake odbrane a mi ovisimo o 35ogodišnjem igraču kao stubu odbrane.

Dalje, ko će zamijeniti Mujdzu ( i njegovo je proslo ) ? Poslije Francuza u Parizu nije konstantan bio.
Razmisljajmo dugorocno !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 05 sep 2015, 02:19

BadrHari je napisao/la:Dalje, ko će zamijeniti Mujdzu ( i njegovo je proslo ) ? Poslije Francuza u Parizu nije konstantan bio.
Razmisljajmo dugorocno !

Pa Avdija :urnebes: a moze i pjevac Hadzic :urnebes:

Papke :oops: :puke:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 sep 2015, 02:23

Tuga brate jedino Vranješ, al bi onda u ofanzivi bili **** s obe strane.
Ko da s 4 stopera igras :D
Ogi - Toni - Spaha - Seo
Jos ispred Visca i Lulić .. Prodorni po stranama ko Smederevo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2015, 02:24

BadrHari je napisao/la:Po nekoj kvaliteti redoslijed nasih stopera ide :
Šunjić
Zukanović
Vranješ
Bičakćić
Naravno Spaha je nezamjenjiv ali i to je greska.
Svi uigravaju mlade, jake odbrane a mi ovisimo o 35ogodišnjem igraču kao stubu odbrane.

Dalje, ko će zamijeniti Mujdzu ( i njegovo je proslo ) ? Poslije Francuza u Parizu nije konstantan bio.
Razmisljajmo dugorocno !
Slazem se. :thumbup:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 05 sep 2015, 03:01

Mi na kontu imamo popriličan broj stopera, a u praksi su stvari znatno drugačije, nemamo skoro ništa. Osim Spahića, koji je očito više na izmaku snaga, mi nekog pouzdanog nemamo, pogotovo protiv jačih reprezentacija kada redovito strepimo i strepićemo još. Zukanović je poslije Emira možda i najkvalitetnije rješenje, mada i on u posljednje vrijeme kuburi s povredama. Šunjiću fali iskustva i brzine iako je on na najboljem putu da se transformiše u izrazito kvalitetnog stopera ako ga izbrusi Bundesliga, dakle ako bude redovno igrao, Bičakčiću također fali iskustva, sada i kontinuitet igranja jer je na klupi u Hoffenheimu i sve su prilike da ove sezone neće biti u prvom planu, Vranješu fali i iskustva i malo više kvaliteta i fudbalske inteligencije, Kolašinca je previše rizično gurati na stopera kad taj momak svako malo startuje toliko oštro i silovito da bi se sigurno naprimali penala i penala. To je nešto što pod hitno treba barem pokušati izbaciti iz navike. U suštini, situacija u odbrani je daleko od sjajne kako možda djeluje na prvi pogled.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2015, 03:04

DragonGirl je napisao/la:Mi na kontu imamo popriličan broj stopera, a u praksi su stvari znatno drugačije, nemamo skoro ništa. Osim Spahića, koji je očito više na izmaku snaga, mi nekog pouzdanog nemamo, pogotovo protiv jačih reprezentacija kada redovito strepimo i strepićemo još. Zukanović je poslije Emira možda i najkvalitetnije rješenje, mada i on u posljednje vrijeme kuburi s povredama. Šunjiću fali iskustva i brzine iako je on na najboljem putu da se transformiše u izrazito kvalitetnog stopera ako ga izbrusi Bundesliga, dakle ako bude redovno igrao, Bičakčiću također fali iskustva, sada i kontinuitet igranja jer je na klupi u Hoffenheimu i sve su prilike da ove sezone neće biti u prvom planu, Vranješu fali i iskustva i malo više kvaliteta i fudbalske inteligencije, Kolašinca je previše rizično gurati na stopera kad taj momak svako malo startuje toliko oštro i silovito da bi se sigurno naprimali penala i penala. To je nešto što pod hitno treba barem pokušati izbaciti iz navike. U suštini, situacija u iodbrani je daleko od sjajne kako možda djeluje na prvi pogled.
Iako je nas najbolji stoper mi upravo zbog njega najvise i strepimo i to upravo zbog tih najvecih utakmica kojih je vise od 50% uprskao nepromisljenim kiksevima.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 05 sep 2015, 03:14

Sabinho je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Mi na kontu imamo popriličan broj stopera, a u praksi su stvari znatno drugačije, nemamo skoro ništa. Osim Spahića, koji je očito više na izmaku snaga, mi nekog pouzdanog nemamo, pogotovo protiv jačih reprezentacija kada redovito strepimo i strepićemo još. Zukanović je poslije Emira možda i najkvalitetnije rješenje, mada i on u posljednje vrijeme kuburi s povredama. Šunjiću fali iskustva i brzine iako je on na najboljem putu da se transformiše u izrazito kvalitetnog stopera ako ga izbrusi Bundesliga, dakle ako bude redovno igrao, Bičakčiću također fali iskustva, sada i kontinuitet igranja jer je na klupi u Hoffenheimu i sve su prilike da ove sezone neće biti u prvom planu, Vranješu fali i iskustva i malo više kvaliteta i fudbalske inteligencije, Kolašinca je previše rizično gurati na stopera kad taj momak svako malo startuje toliko oštro i silovito da bi se sigurno naprimali penala i penala. To je nešto što pod hitno treba barem pokušati izbaciti iz navike. U suštini, situacija u iodbrani je daleko od sjajne kako možda djeluje na prvi pogled.
Iako je nas najbolji stoper mi upravo zbog njega najvise i strepimo i to upravo zbog tih najvecih utakmica kojih je vise od 50% uprskao nepromisljenim kiksevima.

Koliko god strepili zbog njegovih grešaka, baš zbog ove ograničenosti u izboru strepićemo i duplo više kada se Emir definitivno povuče i to je problem.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, napapijri1987, Varta i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []