Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jel ono neki devar izbio na kraju tekme sa Mirzom na tribinama? Nekako mi ono cudno izgledalo...a jos i Musa nesto "laje"...
-
- Kontakt:
nemas se sta nervirat zbog ovih cobana....volim mirzu ko boga al on nije igrao ni sa 10 %....igrat sad na rusiju 20 + i ubost jos neke pareTaRgEt_ je napisao/la:KrojcicaHills je napisao/la:Ako nista proso si na kladTaRgEt_ je napisao/la:Cekam za milju preko 140 ove nase i svede majke ti poljubim![]()
Brate zivce sam potrgao i jos Mula kaze dobra utakmica

Ali nakon pogledanih 5 utakmica danas, ogromna glupost je proširivanje Eurobasketa jer nažalost jedna i od ove dvije ekipe imaju šansu da prođu na isto
ZELJEZNICAR 1921!
Jaranje njemu je 17 , svi su retardirani8 u tim god , normalno da se ponasa ovako dere senioremuhamedkonjic je napisao/la:Ovaj Musa ko da je retardiran
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam to vidio. Kažem ocu odmah bilo je nešto.mandraX je napisao/la:Jel ono neki devar izbio na kraju tekme sa Mirzom na tribinama? Nekako mi ono cudno izgledalo...a jos i Musa nesto "laje"...
Igru briši bodove piši.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
To se zovu emocije,a i ti nasao sa kim ces diskutovati.paulus je napisao/la:Jaranje njemu je 17 , svi su retardirani8 u tim god , normalno da se ponasa ovako dere senioremuhamedkonjic je napisao/la:Ovaj Musa ko da je retardiran
Eno Ace u publici, mogao je vala pripomoći kod TO.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Bice tesko nadmasiti Nenu Markovica. Ako uspije to do kraja karijere, bice odlicno. Neno je odigrao za reprezentaciju toliko dobrih utakmica... NIKO MU NI DO KOLJENA NIJE!!!!AjsKjub je napisao/la:Džanan će (ako nastavi ovim tempom) bit naš najbolji igrač svih vremena sa tek 21-22 god.
Mulaomerovic

Kakav glupan, dvije recenice ne umije sastaviti. Niko ga ne slusa dok govori.
Igra - najgora koju sam ikad gledao. Da ti se zgadi kosarka.
Katastrofa, jada, ocaj!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije Mirzi drago sto vise nije jedini i najveci baja u ekipi, ego alert
jos jednom ovo je OCAJ!
jos jednom ovo je OCAJ!
Don't believe the hype.
Do sljedece utakmice kontaktirati Djedovica, Renfroa, Stipanovica, a i popricati sa ovom dvojicom zvjezdica da li imaju zelju ici na EB, jer ako se kojim cudom plasiramo a posaljemo ovaj ili slican tim samo cemo se dzaba brukati. Slika i prilika nase igre je da suter ostane sam na trici a ne smije opucati
Nad tobom sunce najljepše sja
E moj daamire, ako je tebi ovo bila dobra utakmica, onda se vec vecers prestani baviti istom ! Nema rijeci koja bi ovo sve vecers opisala! Mozda bi tri pomogle, jedno veliko sranje !!! E moj Nurkicu, balvane jedan, kakvog ti i kome frajera glumis ??? Ugedaj se na tog malog djecaka, nakloni mu se i podji se ponasati kao on, ili nas spasi svojih gluposti !
Max Allegri
Sjecas se gospodiina na time outu prije ovog bacajte Nurkicu , igrajte 5 ako to ne prodje 2Rokoko87 je napisao/la:Koji trenerski mag
Musaaaaaa
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ti volis njuuuu, a tebe jaaaaaaa
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Valencia je napisao/la:Bice tesko nadmasiti Nenu Markovica. Ako uspije to do kraja karijere, bice odlicno. Neno je odigrao za reprezentaciju toliko dobrih utakmica... NIKO MU NI DO KOLJENA NIJE!!!!AjsKjub je napisao/la:Džanan će (ako nastavi ovim tempom) bit naš najbolji igrač svih vremena sa tek 21-22 god.
Mulaomerovic![]()
Kakav glupan, dvije recenice ne umije sastaviti. Niko ga ne slusa dok govori.
Igra - najgora koju sam ikad gledao. Da ti se zgadi kosarka.
Katastrofa, jada, ocaj!
nabroji dobre tekme na E.B

-
- Kontakt:
Slazem se jarane ali mi je ono ponasanje bas malo previse, ko da nije sav svoj u glavi.paulus je napisao/la:Jaranje njemu je 17 , svi su retardirani8 u tim god , normalno da se ponasa ovako dere senioremuhamedkonjic je napisao/la:Ovaj Musa ko da je retardiran
Nadam se da ce Musa nakon kval. dobiti vise medijske paznje i marketinga od strane stranih (americkih) medija,jer momak stvarno to zasluzuje.
- Beduin
- Kontakt:
Dobar Mula, iz izvale u izvale ide, bolje neka suti i usavrsava se, neznalica izdajnicka.
Teletovic bi morao sam sebi zabraniti da onako trosi lopte, pogotovo kad ga ne ide. Majku mu jbm, da onako ocajno odigras i onako forsiras lopte, iz loseg u losije ides, i trener cak ni da ti rekne da povuces rucnu i igramo duzi napad na igrace koje je krenulo, nikad to necu razumiti.
Musa tata-mata ove igre, muda do parketa.
Vrabac svaka cast, imao je svoj dan, nakon par dobrih poteza odmah mu je i igra slobodnija i zrelija. Mladost nase repke danas pobijedila Svedsku.
Teletovic bi morao sam sebi zabraniti da onako trosi lopte, pogotovo kad ga ne ide. Majku mu jbm, da onako ocajno odigras i onako forsiras lopte, iz loseg u losije ides, i trener cak ni da ti rekne da povuces rucnu i igramo duzi napad na igrace koje je krenulo, nikad to necu razumiti.
Musa tata-mata ove igre, muda do parketa.
Vrabac svaka cast, imao je svoj dan, nakon par dobrih poteza odmah mu je i igra slobodnija i zrelija. Mladost nase repke danas pobijedila Svedsku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ma realno Aco je najbolji moguci trener za nas mentalitet.Samo to kod nas prolazi,trci,pucaj,divljaj,igraj na snagu,energiju i na motivisanost.
Kakva taktika i pick.e materine
Kakva taktika i pick.e materine
Kad ti je Musa, decko od 17 godina najbolji igrac na terenu koji izvlaci pobjedu, onda znaš u kakvom qrcu ti je selekcija.
Na kraju slavlje ko da smo pobjedili američki dream team, a ne neke skandinavske amatere koji znaju samo trice šutirati.
Švedska nas je totalno izdominirala u skoku, imali su po 4-5 šuteva u jednom napadu, vazda otvoreni na trici
Mrsko bosancu skakati i trcati, da može ikako da se igra bez odbrane
Izgubljenog selektora i pokemone tipa Vrabac, Kikanović, Zahiragić itd ne treba ni komentarisati.
Na kraju slavlje ko da smo pobjedili američki dream team, a ne neke skandinavske amatere koji znaju samo trice šutirati.
Švedska nas je totalno izdominirala u skoku, imali su po 4-5 šuteva u jednom napadu, vazda otvoreni na trici

Mrsko bosancu skakati i trcati, da može ikako da se igra bez odbrane

Izgubljenog selektora i pokemone tipa Vrabac, Kikanović, Zahiragić itd ne treba ni komentarisati.
Haj šta se pravis lud, tražiš dlaku u jajetu.Donnie Darko je napisao/la:"Lopta je za Bosnu i Hercegovinu!" - komentator na yebenoj državnoj televiziji. Jel stvarno toliki problem ako kaže da je lopta za nas?
Inače, Musa
Al smo nesposobna reprezentacija u pm. Da imamo 28 razlike 3 minute prije kraja, ne smiješ ni pomislit na slavlje jer znaš da će protivnik imati šut za pobjedu na kraju.
Lik vazda tako govori i tebi odjednom smeta.
Od svega to ispade baš problem.
Zahirović i Vrabac presudili.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 03 sep 2016, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.