Duša draga. Vidi se da ti se škola završila na raspustu nemaš pametnija posla. A utakmica gledas preko moje tv.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@braco Jusufbegovic,ti li si.....?
Ovoliki broj pogodjenih selektiranih igrača i ovako dobre analize su nešto što se sa merakom čita,a sigurno nije slučajno.
Moj ti je prijedlog ganjaj neke licence ako imas vremena
Ovoliki broj pogodjenih selektiranih igrača i ovako dobre analize su nešto što se sa merakom čita,a sigurno nije slučajno.
Moj ti je prijedlog ganjaj neke licence ako imas vremena
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- kolezeljovac
- Kontakt:
Braco u svom stilu... Doktorski... Rutina njegova je ovo... Respekt bruda
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Želio bi ovim putem od srca da poželim oporavak i da se izvuče jednom sjajnom momku i bivšem članu našeg kluba. Petar Bojo izdrži! Karijera je u pitanju za one neupućene... Gadna povreda
Nažalost opet ligamenti, ne znam koji je ovo put drugi ili treći put ista povreda.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 avg 2022, 22:51Želio bi ovim putem od srca da poželim oporavak i da se izvuče jednom sjajnom momku i bivšem članu našeg kluba. Petar Bojo izdrži! Karijera je u pitanju za one neupućene... Gadna povreda
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nisam pretjerano sretan što je Mulalić trener i gledajući samo slobodne trenere više bih volio vidjeti Nalića ili Vukomanovića (mislim da se tako zove, bio u kombinaciji kad je Kostić odabran, kasnije sam ga slušao ko stručnog komentarora na areni, a i ima i nekog iskustva iako je dosta mlad), ali sa trenutnim rosterom mislim da je trenutno najbolje da Edis ostane. Kad dodju ako Bog da bolja vremena i finansijski mognemo podnijeti neke bolje igrače uz kombinaciju naših mladih, onda tražiti drugog.
To mislim isključivo zbog trke, jer ako se nešto ne može osporiti svakom igraču, to je trčanje. I da se nadovežem na brata što je spominjo Štilu u tom konekstu, više se bori i trči nego ijednu godinu što je bio u Želji. Nije ga htio gol al sama činjenica da se našao u tim prilikama (više nego oba naša napadača zajedno) dovoljno govori o tome kolko nam znači. A pročepit će ga ako Bog da. Ja sam pisao i prije početka sezone da od Štile očekujem da ove sezone bude naša glavna uzdanica i hoće ako Bog da, samo zaboravljamo da je njegov glavni zadatak hranit loptama napadače ili vrebati iz drugog plana za gol..ovo drugo je radio ove tri tekme al nije pogodio štaš' a za ovo prvo, koga da nahrani? Kad je štila najbolji bio, pa kad je Krpa bio u napadu. Hem ima kome dati loptu, hem ima mu ko odvuć odbranu pa da on riješi. On takvog saigrača u napadu trenutno nema i nadam se da će ga uskoro dobiti.
To mislim isključivo zbog trke, jer ako se nešto ne može osporiti svakom igraču, to je trčanje. I da se nadovežem na brata što je spominjo Štilu u tom konekstu, više se bori i trči nego ijednu godinu što je bio u Želji. Nije ga htio gol al sama činjenica da se našao u tim prilikama (više nego oba naša napadača zajedno) dovoljno govori o tome kolko nam znači. A pročepit će ga ako Bog da. Ja sam pisao i prije početka sezone da od Štile očekujem da ove sezone bude naša glavna uzdanica i hoće ako Bog da, samo zaboravljamo da je njegov glavni zadatak hranit loptama napadače ili vrebati iz drugog plana za gol..ovo drugo je radio ove tri tekme al nije pogodio štaš' a za ovo prvo, koga da nahrani? Kad je štila najbolji bio, pa kad je Krpa bio u napadu. Hem ima kome dati loptu, hem ima mu ko odvuć odbranu pa da on riješi. On takvog saigrača u napadu trenutno nema i nadam se da će ga uskoro dobiti.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Upravo tako. Nešto se spočitava Štilić, a čovjek u zadnje dvije utakmice maestralne dvije asistencije upisao..
-
- Kontakt:
Sve na stranu napadac je najveci problem, nema ko gola dati, patnja ce biti svaku.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Po meni treba pokušati gore sa kombinacijom Santos, Amoah, Gasal. I to nek se rotiraju... Smatram da bi to bio dobar recept... Jer ne mogu biti losiji od trenutnih napadača...
-
- Kontakt:
Ma Boga pitaj kolko cemo cekati i Amoaha da zaigra, poznavajuci nas dugo.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dajte mu i Anela i Hodžića i Zukanovića i Amoaha i Kočevića, garantujem da neće izboriti evropu kao ni one godine, jednostavno jer je lik preograničen.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Daj mu ekipu Zrinjskog i zavrsit ce 5 na tabeliStrikeWarzone je napisao/la: ↑03 avg 2022, 00:56Dajte mu i Anela i Hodžića i Zukanovića i Amoaha i Kočevića, garantujem da neće izboriti evropu kao ni one godine, jednostavno jer je lik preograničen.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Možda nije idealno za poredit al to klop radi u liverpoolu..Mane, Salah i Diaz konstantno mijenjaju pozicije prema gore i nude se. Jest da Haračić nije Mane al et, taj princip probat što da ne.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 avg 2022, 23:29Po meni treba pokušati gore sa kombinacijom Santos, Amoah, Gasal. I to nek se rotiraju... Smatram da bi to bio dobar recept... Jer ne mogu biti losiji od trenutnih napadača...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Stavljanjem one dvojice amatera u napad je samoubistvo.
Ja bih opet prije vratio Hodžića, a Hajdarevića u vezni, bar za petak, ili Bekrića na devetku, ništa sporiji nije od one dvojice, a ima znanja više nego što bi oni imali za tri života.
Izgubiti ništa ne možemo..
Ja bih opet prije vratio Hodžića, a Hajdarevića u vezni, bar za petak, ili Bekrića na devetku, ništa sporiji nije od one dvojice, a ima znanja više nego što bi oni imali za tri života.
Izgubiti ništa ne možemo..
-
- Kontakt:
Ja sam iskreno zadovoljan igrom Želje u prve 3 utakmice, žao mi je bodova protiv Širokog jer smo ga primili u zadnjoj sekundi… Nemam ništa protiv Mulalića treba mu dati šansu… nije Mulalić kriv sto Stila koji je tehničar iz izgledne prilike da je opuca unutrašnjim jako i cosak, on je opuca špicom traljavo i ode pored gola i da golman Širokog skine Arminu onaj skok glavom… ljudi samo polako 3 boda su naša u Gabeli vjerujte mi imam taj osjećaj… pa opet 8-9000 protiv Borca na Grbavici… živi bili pa vidjeli
Ima li kakvih info insajderi @kana @1921boy sta je sa
?
Ima li kakvih info insajderi @kana @1921boy sta je sa
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Igra iznad svih očekivanja, ali fali malo sreće i to je to.
Idemo u Gabelu po bodove!
Idemo u Gabelu po bodove!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2022, 05:29Daj mu ekipu Zrinjskog i zavrsit ce 5 na tabeliStrikeWarzone je napisao/la: ↑03 avg 2022, 00:56Dajte mu i Anela i Hodžića i Zukanovića i Amoaha i Kočevića, garantujem da neće izboriti evropu kao ni one godine, jednostavno jer je lik preograničen.![]()

@igrajlopte 🐦
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajmo momci stavit forumasa @braco u strucni stab naseg kluba
Koji kralj
Koji kralj
-
- Kontakt:
Nisi daleko od istine..delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2022, 05:29Daj mu ekipu Zrinjskog i zavrsit ce 5 na tabeliStrikeWarzone je napisao/la: ↑03 avg 2022, 00:56Dajte mu i Anela i Hodžića i Zukanovića i Amoaha i Kočevića, garantujem da neće izboriti evropu kao ni one godine, jednostavno jer je lik preograničen.![]()
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.