FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NoName
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NoName » 12 nov 2010, 14:16

Nevjerovatno je da se ovo dešava jednom tako uglednom timu kao što je Sarajevo. Ako naš glavni grad ne može imati 2 normalna kluba, finansijski stabilna, a Široki, koji je veličine, recimo, Hadžića, proglašavaju najorganizovanijim i finansijski najstabilnijim klubom, onda se tu nema šta pričati. Sramota.

Ne znam ko je Blekić ni ko je na suprotnoj strani, naš fudbal ne pratim nikako, ali smatram da Sarajevo i Željo moraju biti ono što su oduvijek i bili - naša 2 najbolja kluba, najstabilnija, praktično najsvijetlije tačke našeg fudbala. Ljudi u upravi moraju biti ili dokazani prijatelji kluba iz prošlih vremena ili ljudi koji su dokazano unijeli svjež kapital u klub.

Ove situacije će dešavati sve dotle dok ne bude donešen zakon o sportskim društvima, gdje će klubovi da posluju kao dionička društva i da na taj način dolaze do svježeg kapitala ali i da navijači, i generalno ljudi koji vole neki klub, dobiju mogućnost da uđu u upravu kroz kupovinu dionica.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 12 nov 2010, 14:17

Njegovim mozgom upravlja Zijad Blekic :mrgreen: sad je problem sto je kapetan napustio brod
...nisu mogli da te ugase!!!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 nov 2010, 14:19

Kad su svi bili ikebane, ko je onda sprecavao da se napravi uvid u finansijsko stanje.

Mozda bi bolje bilo da to ucini finansijska policija pa da vidimo sta se to sve krije.

Cuj price, svi nevini i svima se prijeti. To mi zvuci kao ono svi su bili vozaci kamiona i niko nije imao oruzje .....

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 12 nov 2010, 14:21

dosta je i nama takvih koji dodju kao ti na svaku desetu tekmu,samo cu ti rci uprava za taj kratak period nije toliko mogla stvari da promjeni dovoljno je reci 4 mil duga plus podmetanje na razne strane od ove stare ekipe mada neda mi se tebi objasnjavati![/quote]
ma gde ces mu tako reci..sad ce ti cuti da je on od 74 na kosevu svaku utakmicu..[/quote]
ma ja standardna suplja a kad treba nesto mjenjati 100 ljudi dodje i stavi svoja ledja kao i uvijek![/quote]

E JESTE PROMJENILI SVAKA VAM CAST (ODE SVE U TRI P.M.)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 nov 2010, 14:25

Zalosna situacija u FK Sarajevo,toliko sto druge klubove ismijavali,a vidi sta se vama dogadja ;) nemojte se smatrat uvrijedjenim al je tako ;)

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 nov 2010, 14:26

samo sarajevo je napisao/la:Kad se uhvate ko pijani plota,sta je to Blekic uradio lose osim sto su ga sputavali,gospodski podnio ostavku jer nece da radi sa budalama kao ni BP,al ovi uhvatili da pricaju neke svoje price! Nek isti ti igraci napisu i priloze koliko im duguje Blekic i BP,i nek napisu koliko plata iz prosle sezone nisu primili,pa bi se tek onda uhvatili za glavu!
Blekic je isti kao i taj Baljak il kako vec se zove, jer je pristao da radi s njim a znao je da ce ga sputavati i ti BP su izgleda jedna obicna skupina ljudi s vrlo malo moci iako je veliki broj navijaca uz njih.
A to da je gospodski podnio ostavku stoji, ali isto stoji da je ispao najveca pi*zda jer se nije borio za svoje ciljeve i svoju ljubav Sarajevo koju spominje stalno i s kojoj je kupio navijace.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 nov 2010, 14:27

Mi obicni smrtnici ne znamo ko je u pravu od bivsih i sadasnjih ljudi u upravi kluba. Nisam puno komentirao na ovoj temi u zadnje vrijeme jer je bilo i previse Blekicevih glasnogovornika pa sam imao utisak da oni vise navijaju za novu upravu nego za FCS. Da se ne shvatim pogresno,Baljak i co. su isti krivci jer je klub u dugovima a oni su tu godinama tako da su i to hovna.Ali....
Ja ne navijam za upravu (zadnji veliki covjek tu je bio pok.Svetozar Vujovic) nego za Sarajevo. Niko ne moze reci da igraci nisu ginuli u svakoj tekmi,niko,i ja bih volio da smo prvi ali i ovo je ogroman uspjeh pogotovo nakon svega sto se iznijelo u javnost.Pa od cega ti ljudi zive,jucer je neko na forumu rekao da nije istina za plate,a evo danas su igraci to demantovali.Bruka i sramota,pa sta mislite ko ce doci vise u Sarajevo kad je 15 god ista situacija.Svaki igrac zaobilazi nas zbog ovoga u sirokom luku.
Navijam za Sarajevo i igrace koji ginu za njegov dres,a sve uprave svijeta neka se hebu....
Svaka im cast za igre ove sezone,pogotovo u ovakvim okolnostima..

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 12 nov 2010, 14:28

Denizmare je napisao/la:Mi obicni smrtnici ne znamo ko je u pravu od bivsih i sadasnjih ljudi u upravi kluba. Nisam puno komentirao na ovoj temi u zadnje vrijeme jer je bilo i previse Blekicevih glasnogovornika pa sam imao utisak da oni vise navijaju za novu upravu nego za FCS. Da se ne shvatim pogresno,Baljak i co. su isti krivci jer je klub u dugovima a oni su tu godinama tako da su i to hovna.Ali....
Ja ne navijam za upravu (zadnji veliki covjek tu je bio pok.Svetozar Vujovic) nego za Sarajevo. Niko ne moze reci da igraci nisu ginuli u svakoj tekmi,niko,i ja bih volio da smo prvi ali i ovo je ogroman uspjeh pogotovo nakon svega sto se iznijelo u javnost.Pa od cega ti ljudi zive,jucer je neko na forumu rekao da nije istina za plate,a evo danas su igraci to demantovali.Bruka i sramota,pa sta mislite ko ce doci vise u Sarajevo kad je 15 god ista situacija.Svaki igrac zaobilazi nas zbog ovoga u sirokom luku.
Navijam za Sarajevo i igrace koji ginu za njegov dres,a sve uprave svijeta neka se hebu....
Tako je buraz. Aferim.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 nov 2010, 14:28

NoName je napisao/la:Nevjerovatno je da se ovo dešava jednom tako uglednom timu kao što je Sarajevo. Ako naš glavni grad ne može imati 2 normalna kluba, finansijski stabilna, a Široki, koji je veličine, recimo, Hadžića, proglašavaju najorganizovanijim i finansijski najstabilnijim klubom, onda se tu nema šta pričati. Sramota.

Ne znam ko je Blekić ni ko je na suprotnoj strani, naš fudbal ne pratim nikako, ali smatram da Sarajevo i Željo moraju biti ono što su oduvijek i bili - naša 2 najbolja kluba, najstabilnija, praktično najsvijetlije tačke našeg fudbala. Ljudi u upravi moraju biti ili dokazani prijatelji kluba iz prošlih vremena ili ljudi koji su dokazano unijeli svjež kapital u klub.

Ove situacije će dešavati sve dotle dok ne bude donešen zakon o sportskim društvima, gdje će klubovi da posluju kao dionička društva i da na taj način dolaze do svježeg kapitala ali i da navijači, i generalno ljudi koji vole neki klub, dobiju mogućnost da uđu u upravu kroz kupovinu dionica.
ma brate i da ima samo jedan klub, ponovo bi to bosnje shebale ko sto su shebale sarajevsku bosnu...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 12 nov 2010, 14:29

"Po dolasku nove Uprave na čelo kluba i mi starosjedioci smo imali razgovore sa njima i dogovorili smo se da će nam isplatiti sva dugovanja. Nas u krajnjem slučaju ni ne interesuje ko vodi klub, no ono što smo pošteno zaradili, trebalo bi nam se i isplatiti. Međutim, izigrani smo, dugovanja nam nisu isplaćena, a sada su još više narasla", istakao je između ostalog kapiten bordo momčadi.

"Obećano nam je da će nam sva dugovanja biti isplaćena do početka prvenstva. To su nam obećali ljudi koji su ljetos došli u klub, no na kraju se ispostavilo da su to samo obećanja", rekao je iskusni Faruk Ihtijarević, dok je Adis Jahović potvrdio da on i Hamzagić već dva dana žive bez struje.

"Situacija nikad nije bila gora. Ja i Hamzagić već dva dana nemamo struje u stanu. Igrači Sarajeva žive pod svijećama, to je istina, iako bolna."

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 12 nov 2010, 14:36

Pašalić je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Mi obicni smrtnici ne znamo ko je u pravu od bivsih i sadasnjih ljudi u upravi kluba. Nisam puno komentirao na ovoj temi u zadnje vrijeme jer je bilo i previse Blekicevih glasnogovornika pa sam imao utisak da oni vise navijaju za novu upravu nego za FCS. Da se ne shvatim pogresno,Baljak i co. su isti krivci jer je klub u dugovima a oni su tu godinama tako da su i to hovna.Ali....
Tako je buraz. Aferim.[/quo OD SLOV DO SLOVA PRAVA ISTINA !!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: ma nemogu vjerovati, dana/u 12 nov 2010, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 14:37

Manijaci mozemo mi procitati nemojte nam trolovat temu i kopirati clanke znamo da citamo! Kad je Gracic dosao u Sarajevo sve plate i premije igracima su bile isplacene pa su ga isti bojkotovali i stali na stranu Baljka,da bi otjerali Gracica da bi mogli da kradu da i njega mozda nije Blekic otjerao?Evo vise nije krivac Blekic nego kazu da je Adi pa jel vas stid!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 nov 2010, 14:41

zlaja,
"ma brate i da ima samo jedan klub, ponovo bi to bosnje shebale ko sto su shebale sarajevsku bosnu..."
Dobro si iako si vjerovatno mislio na balije a ne na regularne Bosnjake. Razlika je kao i sto sam znas ogromna.

"imali razgovore sa njima i dogovorili smo se da će nam isplatiti sva dugovanja"
Ovo mi zvuci kao da su stari lopovi doveli nove face u klub da im na brzaka namaknu 5 miliona mara, da bi se zacepile rupe i omogucio zivot a onda bi ovi to ko' pirane opet pohapali i nove face nogirali. Buduci da su ih novi prokuzili onda im vise ne trebaju.

Neka Blekic ode sa starim lopovima ako ce to pomoci klubu (imena nisu bitnija od kluba) ali ko je ocekivao 5 miliona za 4 mjeseca ?

coberx
Kontakt:

Post Postao/la coberx » 12 nov 2010, 14:42

pa ja zato u prve 2 tekme nisu 2 pasa kako treba napravili, cim je uprava dala ostavku to se gine u pm, 5x bolje igraju, kako ga nije vise stid, m.mu mu zalizanu je.em, nek ih sve za rukice povede sa sobom, HUSREF nije imao ugovor na 50 mjeseci, LEGENDA, ti fol najjeftiniji, ko ti neki strucnjak, treba supak jedan ti nama da platis ovu svoju "specijalizaciju" ... ako vec nisu dinara dobili i ako si to smelju reko sto nerece da jedini racun u klubu kontrolise tvoj punac, piz.o, jel to razlog sto Adi nije imao pristup finansijama, jel ista fora ko sa onih 10 000 km za obezbjedjenje baljak cigane, kosti ti mahalaske je.em...

da se prisjetimo zalzanih rijeci dok je suman bio i cuvenu izjavu da FKS-u netrebaju navijaci, sto da ga ti preuzmes za vlastite potrebe ? ko tu nije vidio tvoju sebicnost i danas te podrzava PIZ.O ZALIZANA

PS da se razumijemo legenda je covjek koji je uradio nesto pravo dobro za neku stvar, covjek koji ima srce, koji nema pardona, koji ZNA sta hoce... a ti supcicu znas da si bio i ostaces hinjava varalica, ona najgora...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 nov 2010, 14:47

Žao mi je što vam se ovo dešava, ali se nadam da ćete se konsolidovati i izboriti Evropu.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 14:47

Brevo manekeni okrenuli ste nam ledja a pratili smo vas bilo gdje i bilo kada,gledali vase mizerne igre ali nasa pjesma nije prestajala 90 min cak u BOSANSKOM nOVOM 300KM OD SARAJEVA AL NEMA VEZE ZA MENE SVI IGRACI KOJI SU BILI DO KRAJA MOG ZIVOTA SU ZAVRSILI!

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 12 nov 2010, 15:03

zbog cega jos uvijek ne radi fksinfo forum, u cemu je fazon :roll:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

coberx
Kontakt:

Post Postao/la coberx » 12 nov 2010, 15:08

samo sarajevo je napisao/la:Brevo manekeni okrenuli ste nam ledja a pratili smo vas bilo gdje i bilo kada,gledali vase mizerne igre ali nasa pjesma nije prestajala 90 min cak u BOSANSKOM nOVOM 300KM OD SARAJEVA AL NEMA VEZE ZA MENE SVI IGRACI KOJI SU BILI DO KRAJA MOG ZIVOTA SU ZAVRSILI!
mislim da nijednu generaciju nismo pazili kao ovu, imali su podrsku samo takvu, i umjesto da igraju da nam to vrate oni se cjenjkaju sa nasom ljubavi ko na pijaci, ja bih glavu u vatru stavio a pi.ka kaze ja sam najjeftiniji, pravi navijaci ce prepoznat ono sto radim, **** jedno da imalo volis FKS radio bi ti i za 1000 km, ja da sam obezbjedjen ko ti radio bi i dzaba ono sta volim, jade...

za one sto kazu da treba bit zadovoljan pozicijom, ona jest dobra sve stoji ali isto tako stoji da nikad gore nismo igrali i ako misle da nismo imali srece do sad ja kazem da se grdno varaju, imamo dobrih igraca istina, ali puno vise ima onih sto veze nemaju...

kao sto bih pljunuo m. usanovica, a. psalica da ga kojim slucajem sretnem sa merakom bi i tebe zalizani, halalio bi kaznu, sta halalio UOKVIRIO bih je, bio bi ponosan na tu kaznu...PI.DO IZDAJNICKA bio si najgori a dobio si najbolje, pravo me stid sto to nije Husref dobio, on je zasluzio najvise...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 nov 2010, 15:12

Jel se to opet nazire bojkot?
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2010, 15:15

coberx je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Brevo manekeni okrenuli ste nam ledja a pratili smo vas bilo gdje i bilo kada,gledali vase mizerne igre ali nasa pjesma nije prestajala 90 min cak u BOSANSKOM nOVOM 300KM OD SARAJEVA AL NEMA VEZE ZA MENE SVI IGRACI KOJI SU BILI DO KRAJA MOG ZIVOTA SU ZAVRSILI!
mislim da nijednu generaciju nismo pazili kao ovu, imali su podrsku samo takvu, i umjesto da igraju da nam to vrate oni se cjenjkaju sa nasom ljubavi ko na pijaci, ja bih glavu u vatru stavio a pi.ka kaze ja sam najjeftiniji, pravi navijaci ce prepoznat ono sto radim, **** jedno da imalo volis FKS radio bi ti i za 1000 km, ja da sam obezbjedjen ko ti radio bi i dzaba ono sta volim, jade...

za one sto kazu da treba bit zadovoljan pozicijom, ona jest dobra sve stoji ali isto tako stoji da nikad gore nismo igrali i ako misle da nismo imali srece do sad ja kazem da se grdno varaju, imamo dobrih igraca istina, ali puno vise ima onih sto veze nemaju...

kao sto bih pljunuo m. usanovica, a. psalica da ga kojim slucajem sretnem sa merakom bi i tebe zalizani, halalio bi kaznu, sta halalio UOKVIRIO bih je, bio bi ponosan na tu kaznu...PI.DO IZDAJNICKA bio si najgori a dobio si najbolje, pravo me stid sto to nije Husref dobio, on je zasluzio najvise...

bili ti radio u energoinvestu a plate nigdje?jos te posalje u srbiju ili recimo makedoniju?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 41 gost.