Mene sada strah da ne bude kao sa Benkom,problemi oko registracijeamypitar je napisao/la:Goran Cvijanović, slovenski internacionalac, raskinuo je ugovor s kuvajtskim Al-Arabijom i tako su mu otvorena vrata ka dolasku u Fudbalski klub Sarajevo. Ovu informaciju potvrdio je i sam Goran, koji je pritom istakao i to da će pokrenuti pravni postupak protiv Kuvajćana zbog neisplaćenih plata. Kompletnu izjavu Cvijanovića prenosimo u cijelosti!
"Danas se završava moje poglavlje u Kuvajtu. Ovom prilikom, ja bih da se zahvalim SPINS-u i Dejan Stefanoviću, koji će mi pomoći u vođenju postupka protiv Al Arabi SC."
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Benko nije imao ciste papire prije kraja prelaznog roka.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
+1RedEvil je napisao/la:Jest kad nema adekvatne konkurencije na toj poziciji,nemam ja nista protiv Bekica,naprotiv,al da ima boljih ima,a prvi u nizu je taj Subic![]()
IDEMO PONOVO!
Mene samo strah da ne izlete kakva gooovna iz Azerbejdzana sa parama i da u zadnji trenutak nam bude kita u pedu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije loš
joj brat u trepavicu gađaamypitar je napisao/la:
Nije loš
benko i ahmetovic 30+
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TobeYarabi
- Kontakt:
strumfovi umiru od ljubomoregentile je napisao/la:greskom si postavio od majke klipovetokmak19 je napisao/la:https://openload.co/f/PX_Hef3doa/cvijanovic.mp4
eto vam par klipova cvijanovica
Jesi to i ti rinuka naletioTobeYarabi je napisao/la:strumfovi umiru od ljubomoregentile je napisao/la:greskom si postavio od majke klipovetokmak19 je napisao/la:https://openload.co/f/PX_Hef3doa/cvijanovic.mp4
eto vam par klipova cvijanovica
Obojica? Cvijanovic i Alivodic?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Bit će kao za Alispahića; dao jedan eurogol koji su šerovali sto puta, a na kraju taraba. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima li slika sa treninga? Sta se kriju ovi nasi, pa ne treniraju u Zimbabveu. Ili Trbic nije mogao slikati od sunca?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jeko sad Alivodić??
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E jebga, navijas za FKS a nisi cuo za Alivodica. Priziva se on zadnjih nekoliko godina.SiouxLukavac je napisao/la:Jeko sad Alivodić??
Glupi Bosanac brate.Bitno je da "oni" ne zaboravljaju a mi cemo ih docekati sa ruzama i cvjecem.pasica je napisao/la:Vodite kuci tog Subica, nek vam malo zidove dekorise. Ima za svaki zid po jednog ratnog zlocinca u steku, nece zafaliti.
Kako mozete to **** prizivati u klub, narod koji ne izvlaci pouku iz historije osudjen je da je ponovi.
P.icke kuci nek vam igra!DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Glupe balije, **** li vas više ovaj četnik Subić!
Nabijem na qrac svakog ko ovog cetalja priziva u ekipu. Nek pusti sebi ovaj klip pa nek vidi sta se ovi zaklinju. 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Danas nije bilo treninga.19FKS46 je napisao/la:Ima li slika sa treninga? Sta se kriju ovi nasi, pa ne treniraju u Zimbabveu. Ili Trbic nije mogao slikati od sunca?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
http://www.transfermarkt.com/enver-aliv ... eler/61998SiouxLukavac je napisao/la:Jeko sad Alivodić??
Lakoste je napisao/la:Nabijem na qrac svakog ko ovog cetalja priziva u ekipu. Nek pusti sebi ovaj klip pa nek vidi sta se ovi zaklinju.
Prodaju se pojedini kao kakve kurave zbog četaljčića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, casual033, Google Adsense [Bot], insimadop i 32 gosta.