Meni ovaj Hadzic malo "baca" na Ronalda facom...akisarajevo92 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Meni ovaj Hadzic malo "baca" na Ronalda facom...akisarajevo92 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
bordoakapitar je napisao/la: Meni ovaj Hadzic malo "baca" na Ronalda facom...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Od Cvijanovica nista nema, supljaa prica. Doci ce drugi igrac.amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao. [emoji14]
Cvijanović raskinuo ugovor u Kuvajtu, sutra potpisuje ugovor sa FK Sarajevo?
amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao.![]()
100% i jedino ispravno. sa 17 on kad udje u prvi tim sa 19 vec moze napraviti milionski transfer ako je bas extra talenat.Zao mi je Hamze samo zbog toga jel je njemu vec 19 godina i on je sa 20 vec trebao da bude starter,pitanje je koliko ce uspjeti da se vrati nakon povrede.Evander je napisao/la:Od igranja sa vrsnjacima do devetnaeste, pa onda dvije tri godine klupe i vucaranja po posudbama, nema nista.
Ako Dinamo moze gurnuti momka od 16, 17 godina u prvi tim, onda i mi mozemo.
miky_hz je napisao/la:100% i jedino ispravno. sa 17 on kad udje u prvi tim sa 19 vec moze napraviti milionski transfer ako je bas extra talenat.Zao mi je Hamze samo zbog toga jel je njemu vec 19 godina i on je sa 20 vec trebao da bude starter,pitanje je koliko ce uspjeti da se vrati nakon povrede.Evander je napisao/la:Od igranja sa vrsnjacima do devetnaeste, pa onda dvije tri godine klupe i vucaranja po posudbama, nema nista.
Ako Dinamo moze gurnuti momka od 16, 17 godina u prvi tim, onda i mi mozemo.
Samo da smo mi kao mi malo manje bezobrazni i manji seratori valjalo bi,jel nemamo njuha ni zelje za istrpiti djecu.Da se raja pita Kadusic bi vec uveliko bio na tribinama negdje,jel je zamisli pogrijesio nekoliko puta.Hvala bogu da nas se ne slsua tu,pa ce i Mihojevic i Kadusic biti prvi izbori na svojim pozicijama.
Bas bas dosta kvalitetne djece izlazi iz omladinskog pogotovo ova generacija kadeta najvise obecava,i neki se vec moraju gurati u vatru.Pogotovo sada kada se dovode i pravi igraci tipa Benko,Said, to su igraci uz kojih ce i njihovo sazrijevanje i privikavanje na prvi tim biti enormno lakse.
Bezveze se pravis pametan.Evander je napisao/la:Od Cvijanovica nista nema, supljaa prica. Doci ce drugi igrac.amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao. [emoji14]
Sutra potpisuje. Svi detalji ugovora dogovoreni .Evander je napisao/la:Od Cvijanovica nista nema, supljaa prica. Doci ce drugi igrac.amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao. [emoji14]
Evander je napisao/la:Od Cvijanovica nista nema, supljaa prica. Doci ce drugi igrac.amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao. [emoji14]
fico je napisao/la:Hocu, 5% od transferamacahz je napisao/la:Hoces ti imati nesto od toga ako prodamo Dulju, hoces li dobiti par hiljada maraka.. cuj bolje da ga prodamo, a financiski smo neovisni. Kakav je to mentalni sklop i razmisljanje. Nikog ne treba prodavati.fico je napisao/la:Sumnjam da neko iz evrope zeli dati odstetu za igraca Benkinih godina. To mogu dati jedino kinezi a koliko znam on ne zeli u aziju. Prema tome njegov ostanak je izvjesniji nego Duljin. Dulja se treba prodat i zbog Kluba i zbog njegove karijere. Zadnju polusezonu se vidjelo da se momku ne igra vise ova krkanska liga, a u repki je pokazao svoj kvalitet.
Ovaj jedan govorio treba napadac, pa koji ce ti k napadac, imas Benku, Bekica i Ahmetovica, svaki ovaj igrac bi bio u svakoj ekipi prv spic, ovo su 3 najbolja napadaca lige, i oni bi jos jednog spica. LJudi se ovdje ne razumiju u fudbal pa svasta pricamo.
Ova ekipa je superjaka, i 200% je bolja od one iz prosle sezone. Jedan stoper nam treba, i jedan zadnji vezni, i imamo top topova ekipu i na svakoj poziciji po 2 izuzetna igraca, al stvarno izuzetna.![]()
Mi nismo ni Barsa, ni Real, već Sarajevo. Ne bih se baš složio da smo financijski neovisni. Tan će svoje investicije vraćati preko transfera mladih igrača. Npr. Cimirot. Uostalom, filozofija klubova sa Balkana se i treba svoditi na proizvodnju i prodaju mladih igrača, naravno ne za siću. Dulji je potrebna jača liga, vidjelo se u repki da je kvalitet. Mislim da je ovo ljeto njemu zadnji voz, ako misli napraviti ozbiljnu karijeru. A mi naravno, ukoliko on ode, moramo dovesti kvalitetnog igrača na njegovo mjesto.
Bravo Macamacahz je napisao/la: Ma o tome nek se brine Tan, a ne kontam cuj zasitio se lige, kako se moze zasitii, to su price za malu djecu. Ima ekstra platu igra u Sarajevu, nema tu zasicenja. Husejnovic igro u Dinamu, a umiro za Sarajevom. Mislim beze je prica skroz, i njemu je ljepse ovdje nego u Turskoj, a naravno kad bi ga zvali iz Bundes lige onda ok, ali i tada se Sarajevo pita. Sto ce se zasititi, kad je dobio pozivu repku i bice starter u valifikacijama, u ligi je glavni igrac, sad jos ovi igraci kad ga rasterete pokazace puni potencijal.
Ova sezona cebiti njegova. Jer na njega ne mogu ici 3 igraca, jer ces imati u Benku i Saida i Scijanovica i Sarica u ekipi, tako da bi to bilo samoubistvi za ostale ekipe. A to ce dulja znati iskorisiti.
macahz je napisao/la:
Ma o tome nek se brine Tan, a ne kontam cuj zasitio se lige, kako se moze zasitii, to su price za malu djecu. Ima ekstra platu igra u Sarajevu, nema tu zasicenja. Husejnovic igro u Dinamu, a umiro za Sarajevom. Mislim beze je prica skroz, i njemu je ljepse ovdje nego u Turskoj, a naravno kad bi ga zvali iz Bundes lige onda ok, ali i tada se Sarajevo pita. Sto ce se zasititi, kad je dobio pozivu repku i bice starter u valifikacijama, u ligi je glavni igrac, sad jos ovi igraci kad ga rasterete pokazace puni potencijal.
Ova sezona cebiti njegova. Jer na njega ne mogu ici 3 igraca, jer ces imati u Benku i Saida i Scijanovica i Sarica u ekipi, tako da bi to bilo samoubistvi za ostale ekipe. A to ce dulja znati iskorisiti.
Ako mene lazu, lazem i ja vas.ALADINN je napisao/la:Sutra potpisuje. Svi detalji ugovora dogovoreni .Evander je napisao/la:Od Cvijanovica nista nema, supljaa prica. Doci ce drugi igrac.amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao. [emoji14]
Najskuplji igrac u historiji Premijer Lige
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, nedimmmm1337, perodeformero i 85 gostiju.