FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 19 jun 2016, 15:34

akisarajevo92 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:slika

:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
slika
Meni ovaj Hadzic malo "baca" na Ronalda facom...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 19 jun 2016, 15:41

bordoakapitar je napisao/la: Meni ovaj Hadzic malo "baca" na Ronalda facom...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
slika
S istinom sam davno složio pakt

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 19 jun 2016, 15:50

Njemu je idol Suarez.
slika

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 jun 2016, 15:51

Hadzic vec ove sezone mora u prvi tim i to da bude starter. Ako je potencijal i ako zna, godine nisu bitne.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2016, 15:52

Nas Marcus Rashford :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jun 2016, 15:53

Kao sto sam vam sinoc rekao. :P Ali eto treba sacekati da sarne na papir.Kod nas se nikad ne zna.

Cvijanović raskinuo ugovor u Kuvajtu, sutra potpisuje ugovor sa FK Sarajevo?
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jun 2016, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 jun 2016, 15:54

Od igranja sa vrsnjacima do devetnaeste, pa onda dvije tri godine klupe i vucaranja po posudbama, nema nista.
Ako Dinamo moze gurnuti momka od 16, 17 godina u prvi tim, onda i mi mozemo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 jun 2016, 15:55

amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao. [emoji14]

Od Cvijanovica nista nema, supljaa prica. Doci ce drugi igrac.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2016, 15:56

amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao. :P

:tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :bow: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 19 jun 2016, 15:57

Samo je u nas igrač sa 20 i kojom mlad i kali se. Sa 16 ih početi gurati u prvi tim.Držati na klupi i kada se vidi da je utakmica rezultatski riješena ubaciti akademce da odigraju koliko toliko bez pritiska i pokažu znanje

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jun 2016, 15:59

Evander je napisao/la:Od igranja sa vrsnjacima do devetnaeste, pa onda dvije tri godine klupe i vucaranja po posudbama, nema nista.
100% i jedino ispravno. sa 17 on kad udje u prvi tim sa 19 vec moze napraviti milionski transfer ako je bas extra talenat.Zao mi je Hamze samo zbog toga jel je njemu vec 19 godina i on je sa 20 vec trebao da bude starter,pitanje je koliko ce uspjeti da se vrati nakon povrede.

Samo da smo mi kao mi malo manje bezobrazni i manji seratori valjalo bi,jel nemamo njuha ni zelje za istrpiti djecu.Da se raja pita Kadusic bi vec uveliko bio na tribinama negdje,jel je zamisli pogrijesio nekoliko puta.Hvala bogu da nas se ne slsua tu,pa ce i Mihojevic i Kadusic biti prvi izbori na svojim pozicijama.

Bas bas dosta kvalitetne djece izlazi iz omladinskog pogotovo ova generacija kadeta najvise obecava,i neki se vec moraju gurati u vatru.Pogotovo sada kada se dovode i pravi igraci tipa Benko,Said, to su igraci uz kojih ce i njihovo sazrijevanje i privikavanje na prvi tim biti enormno lakse.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 jun 2016, 16:04

miky_hz je napisao/la:
Evander je napisao/la:Od igranja sa vrsnjacima do devetnaeste, pa onda dvije tri godine klupe i vucaranja po posudbama, nema nista.
100% i jedino ispravno. sa 17 on kad udje u prvi tim sa 19 vec moze napraviti milionski transfer ako je bas extra talenat.Zao mi je Hamze samo zbog toga jel je njemu vec 19 godina i on je sa 20 vec trebao da bude starter,pitanje je koliko ce uspjeti da se vrati nakon povrede.

Samo da smo mi kao mi malo manje bezobrazni i manji seratori valjalo bi,jel nemamo njuha ni zelje za istrpiti djecu.Da se raja pita Kadusic bi vec uveliko bio na tribinama negdje,jel je zamisli pogrijesio nekoliko puta.Hvala bogu da nas se ne slsua tu,pa ce i Mihojevic i Kadusic biti prvi izbori na svojim pozicijama.

Bas bas dosta kvalitetne djece izlazi iz omladinskog pogotovo ova generacija kadeta najvise obecava,i neki se vec moraju gurati u vatru.Pogotovo sada kada se dovode i pravi igraci tipa Benko,Said, to su igraci uz kojih ce i njihovo sazrijevanje i privikavanje na prvi tim biti enormno lakse.

omladincima niko nikad prigovorio nije pa ni malom kadusicu i ostalim koji su ulazili sa klupe raja voli ovu djecu strasno i uvijek ce imati podrsku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 19 jun 2016, 16:04

Evander je napisao/la:

Bezveze se pravis pametan.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 19 jun 2016, 16:05

Evander je napisao/la:

Sutra potpisuje. Svi detalji ugovora dogovoreni .
Najskuplji igrac u historiji Premijer Lige :salut:

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 19 jun 2016, 16:06

Evander je napisao/la:

falio si[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 jun 2016, 16:09

fico je napisao/la:
macahz je napisao/la:
fico je napisao/la:Sumnjam da neko iz evrope zeli dati odstetu za igraca Benkinih godina. To mogu dati jedino kinezi a koliko znam on ne zeli u aziju. Prema tome njegov ostanak je izvjesniji nego Duljin. Dulja se treba prodat i zbog Kluba i zbog njegove karijere. Zadnju polusezonu se vidjelo da se momku ne igra vise ova krkanska liga, a u repki je pokazao svoj kvalitet.
Hoces ti imati nesto od toga ako prodamo Dulju, hoces li dobiti par hiljada maraka.. cuj bolje da ga prodamo, a financiski smo neovisni. Kakav je to mentalni sklop i razmisljanje. Nikog ne treba prodavati.
Ovaj jedan govorio treba napadac, pa koji ce ti k napadac, imas Benku, Bekica i Ahmetovica, svaki ovaj igrac bi bio u svakoj ekipi prv spic, ovo su 3 najbolja napadaca lige, i oni bi jos jednog spica. LJudi se ovdje ne razumiju u fudbal pa svasta pricamo.
Ova ekipa je superjaka, i 200% je bolja od one iz prosle sezone. Jedan stoper nam treba, i jedan zadnji vezni, i imamo top topova ekipu i na svakoj poziciji po 2 izuzetna igraca, al stvarno izuzetna.
Hocu, 5% od transfera :kafa:
Mi nismo ni Barsa, ni Real, već Sarajevo. Ne bih se baš složio da smo financijski neovisni. Tan će svoje investicije vraćati preko transfera mladih igrača. Npr. Cimirot. Uostalom, filozofija klubova sa Balkana se i treba svoditi na proizvodnju i prodaju mladih igrača, naravno ne za siću. Dulji je potrebna jača liga, vidjelo se u repki da je kvalitet. Mislim da je ovo ljeto njemu zadnji voz, ako misli napraviti ozbiljnu karijeru. A mi naravno, ukoliko on ode, moramo dovesti kvalitetnog igrača na njegovo mjesto.

Ma o tome nek se brine Tan, a ne kontam cuj zasitio se lige, kako se moze zasitii, to su price za malu djecu. Ima ekstra platu igra u Sarajevu, nema tu zasicenja. Husejnovic igro u Dinamu, a umiro za Sarajevom. Mislim beze je prica skroz, i njemu je ljepse ovdje nego u Turskoj, a naravno kad bi ga zvali iz Bundes lige onda ok, ali i tada se Sarajevo pita. Sto ce se zasititi, kad je dobio pozivu repku i bice starter u valifikacijama, u ligi je glavni igrac, sad jos ovi igraci kad ga rasterete pokazace puni potencijal.
Ova sezona cebiti njegova. Jer na njega ne mogu ici 3 igraca, jer ces imati u Benku i Saida i Scijanovica i Sarica u ekipi, tako da bi to bilo samoubistvi za ostale ekipe. A to ce dulja znati iskorisiti.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 jun 2016, 16:11

macahz je napisao/la: Ma o tome nek se brine Tan, a ne kontam cuj zasitio se lige, kako se moze zasitii, to su price za malu djecu. Ima ekstra platu igra u Sarajevu, nema tu zasicenja. Husejnovic igro u Dinamu, a umiro za Sarajevom. Mislim beze je prica skroz, i njemu je ljepse ovdje nego u Turskoj, a naravno kad bi ga zvali iz Bundes lige onda ok, ali i tada se Sarajevo pita. Sto ce se zasititi, kad je dobio pozivu repku i bice starter u valifikacijama, u ligi je glavni igrac, sad jos ovi igraci kad ga rasterete pokazace puni potencijal.
Ova sezona cebiti njegova. Jer na njega ne mogu ici 3 igraca, jer ces imati u Benku i Saida i Scijanovica i Sarica u ekipi, tako da bi to bilo samoubistvi za ostale ekipe. A to ce dulja znati iskorisiti.
Bravo Maca :thumbup:

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 19 jun 2016, 16:15

macahz je napisao/la:
Ma o tome nek se brine Tan, a ne kontam cuj zasitio se lige, kako se moze zasitii, to su price za malu djecu. Ima ekstra platu igra u Sarajevu, nema tu zasicenja. Husejnovic igro u Dinamu, a umiro za Sarajevom. Mislim beze je prica skroz, i njemu je ljepse ovdje nego u Turskoj, a naravno kad bi ga zvali iz Bundes lige onda ok, ali i tada se Sarajevo pita. Sto ce se zasititi, kad je dobio pozivu repku i bice starter u valifikacijama, u ligi je glavni igrac, sad jos ovi igraci kad ga rasterete pokazace puni potencijal.
:tokralju:

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 19 jun 2016, 16:16

Pozdrav komsije. Navijac sam Zelje, ali samo sam svratio na temu da vas nesto pitam. Citam puno u zadnje vrijeme o Hadzicu. Moze li mi neko u kratkim crtama objasniti o kakvom se igracu/potencijalu radi posto vidim da je i u mladoj reprezentaciji medju najboljima.

Hvala unaprijed.

Btw. nije provokacija/sarkazam.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 jun 2016, 16:19

ALADINN je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Sutra potpisuje. Svi detalji ugovora dogovoreni .
Najskuplji igrac u historiji Premijer Lige :salut:
Ako mene lazu, lazem i ja vas.

Ja bih volio da dodje.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jun 2016, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, nedimmmm1337, perodeformero i 85 gostiju.