FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2015, 09:44

DANDY je napisao/la:
tmtmtmtm je napisao/la:Juce pricam sa Nedom on mi je komsija iz zgrade...razocaran je upravom greda siljak oda niko nije nazvao ni da pita kako je ni treba li sta...klub je spao kaze na niske grane...rece mi da su eldar varea nuspahic colic zeljkovic bucan i stanic 99% otisli....ugl dovest ce se 5 6 igraca cekamo da vidimo sta i kako...al smatr da uprava iskreno nije dosljednja vodjenju kluba kao sto je zeljo...pogotovo Gredic...
I ti odmah poletio na forum.
Nesto cisto sumnjam da on tako prica.U svakom slucaju pozdravi komsiju.
Ako ga neko treba posjetiti to je trener kapiten ekipe sportski direktor ne kazem da predsjednik kluba ne moze ali je konststacija svakako bezveze
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 04 jun 2015, 09:53

Pa nazvat ce ga, polako. Ne mora iz istih stopa trčati u posjeti ili zvati. I ti bolesniku ne ides odmah na vrata, nego sacekas malo da se dohaviza. Meni je gore sto to Nedo prica

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 04 jun 2015, 10:00

lazar je napisao/la:Pa nazvat ce ga, polako. Ne mora iz istih stopa trčati u posjeti ili zvati. I ti bolesniku ne ides odmah na vrata, nego sacekas malo da se dohaviza. Meni je gore sto to Nedo prica
Ti mislis stvarno da je to Nedo pricao?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jun 2015, 10:39

Ma glupost i laz cista

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 jun 2015, 10:43

Ma znalo se da je sve spalo na niske grane od onog momenta kad je sam Nedo i potpisao za nas. Pa valjda je on toga bar nekako svjestan :) ... e jos da bude istina da neko ko je zaista kvalitetom ispod Zelje ovako prica e jbg ... umjesto da suti i da se udara zdravom nogom u guzicu od srece sto je uopste kod nas, kad vidi da je njegov najveci uspjeh u ovoj sezoni dobijanje dva zuta kartona na klupi Zelje u jednoj tekmi i prebacivanje loptom zeljinog sjevera na poluvremenu utakmice,... mozda je to nas dragi prijatelj forumas iskarikirao, malo svojim rijecima preveo neku vrstu nezadovoljstva kod tog igraca. Inace bas ne bi imalo smisla, bar ne od Nede :)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 jun 2015, 10:50

Spalo se na niske grane, nema para sve se rastalilo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2015, 10:55

Ma ko se to naljutio malo :) dobra je stvar sto nas napustaju igraci od koji ne zavisi igra a opet imaju prilicno velike plate koje nisu opravdali na terenu pri tome mislim na vareu, cola ima isto jako velika primanja pa nisu zanemariva ni bucanova i zeljina.Daleko najvecu ima Stana u razgovoru sa ljudima u klubu trazio je jos vecu platu ne vjerujem da ce je dobiti.Nama se sa druge strane pravi prostor u budzetu jer se za te plate mogu dovesti solidni igraci.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jun 2015, 10:56

solidniji od ovih. osim stanića, ako je zdrav on je klasa.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2015, 10:59

ChWilla je napisao/la:solidniji od ovih.
Objektivno za 5000 se moze dovesti vise nego solidan igrac.Igrac koji moze dati doprinos ekipi.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 jun 2015, 11:02

Ne vjerujem da je Nedo to pricao,pitacu ga bas,ako jeste ima pravo za posjetu al da prica on kakvo je stanje u klubu itd,sere malo vise.
Zeljeznicar! 1921 !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 jun 2015, 11:04

Ja koliko sam nacuo,a i koliko su me predhodne godine i prelazni rokovi naucili je to da je jedino sigurno da treba sacekati 13ti i prozivku.
Ove godine sam odlucio da odmorim od mahalskih prica u ovim periodima,jer ih ionako 99% ne budu tacne.

Nesto sto je jasno zdravim razumom i razmisljanjem,je to da bucan i varea,odlaze i ne produzuju ugovor. Zeljkovicu se nije ni ganjala dozvola za rad jer nije ni htio donijeti papire za to,koje mu je klub trazio jos od zime. Jedino sto je sigurno da je nedo rekao je to,da odovic ne racuna na njega! Ostalo je suplja,momak je zeljovac 1/1. Hasanovic takodjer nije htio da produzi,za benju colica mi je nepoznato. Vjerovatno ce se s nuspahicem razgovarati,ali to nije primarno. Kvesa bi trebao ici,za neke minimalne pare ili nikakve,jer realno,momak je to zasluzio svojim igrama u zelji. Stanic koliko ja znam,nema nikakvih problema da potpise i to je to.
Dolazaka ce vjerovatno biti,a o tome je najbolje sacekati 13ti ;)

Nama treba defanzivni vezni,centralni vezni,lijevi bek,rezervni napadac,rezervni stoper i to je to,siguran sam da ce za bar 2-3 pozicije doci kvalitetan igrac,a ostalo nadopuniti juniorima,sto uopste nije tako lose

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 jun 2015, 11:29

Na kraju krajeva svi smo ovdje pričali da nam treba jača klupa. E ovo su sve igrači sa klupe (svima ističe ugovor što je još jedna Odina zasluga da je gurao ove sa ugovorima), sem ELdara, a on je bio na najvećim kritikama. Da nije naše dijete i da nije ginuo na terenu popljuvali bi ga svi. Kažem jedino Stana, pravi Stana, nam treba baš, a od ostalih Nuspahić. AKo imamo boljeg igrača od Anesa u planu, hvala i njemu, ali ja bi mu dao još prilike. Mislim da se nešto krije u njemu, ali nije nenadoknadiv. Benjo, samo ako neki od ove dovjice ne želi ostati, jer Benjo je dobar, meni bar, ali mislim da se zasitio svega ovdje. To je razlog što ga ne bih po svaku cijenu ganjao. Ali on i Oda znaju najbolje.
Eh umjesto njih nam treba 5-6 boljih igrača, i mlađih, bar za koju godinu, sa većom željom za igrom. Ima ih u našoj ligi dovoljno vjerujte. REcimo meni je onaj Šivšić iz Olimpica pravi, za lijevu stranu. Mislim da bi se kod nas preporodio itd itd. Ako se obistini pola ovih superovih to je to. Na njih priključiti juniore Žeru, Alihodžića, Hiroša, Hasanovića. Ostali juniori mogu igrati još za juniore a ima i tu interesantnih tipa Midžić, stoperi, Palić itd. Možda iskoči i neko od ovih:Hadžović, Hasković, Kašić, Mekić. Ostali su na prodaju i ako se neko proda, dovesti drugog sličnih kvaliteta. Tako ja to sve vidim.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 jun 2015, 11:33

Sta se desilo sa Tomicem?? Gdje je otisao??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jun 2015, 11:35

oda je dokazao da mu treba vjerovati i da može iskopati pojačanja i od igrača za koje su većina bili sigurni da to neće biti...a da zna gurnuti i mladog igrača u pravom trenutku. uprava će nastojati ispuniti njegove želje koliko je to moguće i to je otprilike to. finansijske mogućnosti i dalje nisu fantastične, ali jednu stvar možete biti sigurni - da čovjek ima veću autonomiju u radu nego iko drugi u ligi.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 jun 2015, 11:37

zeljocity je napisao/la:Sta se desilo sa Tomicem?? Gdje je otisao??
Grčka, Xanthi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 jun 2015, 11:42

Format je napisao/la:Ne vjerujem da je Nedo to pricao,pitacu ga bas,ako jeste ima pravo za posjetu al da prica on kakvo je stanje u klubu itd,sere malo vise.
Ma pustite se suplje. Nedo nije takav momak. Garantujem da je nesto drugo rekao a ovaj preuvelicao. Pisite o stvarim Na koje mozemo utjecat, manite se mahalske price..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 jun 2015, 12:24

super je napisao/la:Ovo sto sam napisao da se nece produziti s par igraca su moja licna misljenja.jer ako je klub vec krenuo u promociju mladjih igraca zasto produzavati sa recimo vareom.bucanom.b.colicem .hasanovixem koji su se pokazali u ovoj sezoni kao igraci sa limitom.misljenja sam da treba na odredjenim mjeatima dati prostora nekom mladjwm igracu tipa dine hasanovica koji nece nista bit losiji od izdanja kakva je pruzao eldar i tako je sa bucanom i varei realno igrace koji nista
ne pokazuju a zauzimaju mjesta i imaju dibre plate
Ma moras imati starijih igraca u ekipi. Ne moze ti ekipu sacinjavati sva djeca jer je bi to bila katastrofa. Ove sezone smo popusili titulu jer nismo imali jos dva starija i iskusnija igraca u timu koji bi donjeli prevagu. Nadam se da nece raditi istu gresku i da ce nauciti lekciju iz proslosti.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 jun 2015, 12:49

DzoleZeljo je napisao/la:
super je napisao/la:Ovo sto sam napisao da se nece produziti s par igraca su moja licna misljenja.jer ako je klub vec krenuo u promociju mladjih igraca zasto produzavati sa recimo vareom.bucanom.b.colicem .hasanovixem koji su se pokazali u ovoj sezoni kao igraci sa limitom.misljenja sam da treba na odredjenim mjeatima dati prostora nekom mladjwm igracu tipa dine hasanovica koji nece nista bit losiji od izdanja kakva je pruzao eldar i tako je sa bucanom i varei realno igrace koji nista
ne pokazuju a zauzimaju mjesta i imaju dibre plate
Ma moras imati starijih igraca u ekipi. Ne moze ti ekipu sacinjavati sva djeca jer je bi to bila katastrofa. Ove sezone smo popusili titulu jer nismo imali jos dva starija i iskusnija igraca u timu koji bi donjeli prevagu. Nadam se da nece raditi istu gresku i da ce nauciti lekciju iz proslosti.
Gdje je rekao čovjek da ne moraš imati starijih igrača. Ovjde se radi o tome da ubacujeeš mlađe igrače umjesto ovih starijih koji nisu ni igrali. Trebali su biti osvježenja sa klupe ali nisu ni to puno puta bili.

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 04 jun 2015, 13:10

pile87 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
tmtmtmtm je napisao/la:Juce pricam sa Nedom on mi je komsija iz zgrade...razocaran je upravom greda siljak oda niko nije nazvao ni da pita kako je ni treba li sta...klub je spao kaze na niske grane...rece mi da su eldar varea nuspahic colic zeljkovic bucan i stanic 99% otisli....ugl dovest ce se 5 6 igraca cekamo da vidimo sta i kako...al smatr da uprava iskreno nije dosljednja vodjenju kluba kao sto je zeljo...pogotovo Gredic...
I ti odmah poletio na forum.
Nesto cisto sumnjam da on tako prica.U svakom slucaju pozdravi komsiju.
Ako ga neko treba posjetiti to je trener kapiten ekipe sportski direktor ne kazem da predsjednik kluba ne moze ali je konststacija svakako bezveze

A ko je sportski direktor kod nas?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 04 jun 2015, 13:17

Alihodžić
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.