AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jeste se raspisali o CDK tacno ce nam do kraja i on go dati, jesmo mi losi Boze dragi, ovo me sve podsjeca na onaj Milan od prije 4-5 godina kad mi je bila muka gledati utakmice
Girouuuuuuuud! Kakav majstor! Gol u idealan trenutak! 

Bravo majstorčino, kakva golčina - napokon iz prekida! Sa ovim se vraćamo iz mrtvih na vakat, bravo!
Iz ničega izjednačenje. Opet majstor Đironja
Ponovo užasan ulazak u drugo poluvrijeme. Fakat mi nije jasno šta ovi ljudi rade u svlačionici na poluvremenu! 
Eto je.bo vas vise CDK
Ne zna se ko je gore reagovo
Ne mora zabiti ali može asistirati, neka ste ga baš prozvali. 
Ovo je situacija u kojoj se prikazuje kako Theo nema onaj instikt i stopersko razmišljanje, što nije ništa čudno.

Ovo je situacija u kojoj se prikazuje kako Theo nema onaj instikt i stopersko razmišljanje, što nije ništa čudno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Niti Calabria za desnog beka. CDK namjestio go, i sad ga probio preko njegove strane. Nek se rokne levat
Ma ljudi moji mi nemamo kikave igre niti nekog plana, odavno Milan ovako lose nije izgledao, ovdje pod hitno trebaju velike promjene dok nismo i Lp doveli u pitanje
Nema više Leao i inšalah, pa je na površinu isplivala sva bezidejnost ove ekipe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Loše je ovo. Totalno se pogubili i bezidejni
Do prekosutra da se igra mi necemo izjednaciti....auuu kako nam pojacanja igraju pogotovo ovi kreativci sto su ispod radara prosla tkz.kradja....cudo nevidjeno....
Kako si ti kralju dosadan i takvi kao ti, imas li ista drugo vise za napisati osim svaki put tu glupost
Skandalozna igra! Ovo se više ne da gledati!
Uvijek istinu napisem, ako ti istina ne odgovara tvoj problem....
Ako ti se ne svidja blokiraj, a od mene neces dobiti nikakvu pohvalu za ovakvo izdanje igraca koji se pojacanjima nazivaju....
Pravda za Luku Jovića

Zaslužena pobjeda Atalante. Vraćam se utakmicama kada ovaj smetljar Pioli konačno ode iz kluba! 
- muha milanez
- Kontakt:
Kakva konjska faca Adlia 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Šta se nervirate bezveze,tu smo u top 4 što i jest krajnji cilj vlasničke strukture . Sve ide po planu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.