BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

sajo10
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la sajo10 » 04 apr 2015, 14:38

nodyamidza je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:I ako nema veze za nasim tenisom. Vidim Bedene p,esao da nastupa pod zastavom Velike Britanije? WTF?! :eh: Zar se tako "lahko" moze mjenjati za koga ces nastupati... Gdje logika? Cuj Velika Britanija haha.

Edit: Vidim da se vec od 2008 godine vrti po Engleskoj i da tu zivi pa dobro.. Al opet kakav kretenski potez prema Sloveniji haha :kafa:
Gdje si pronasao taj podatak? Maloprije sam ulazio na flaschore, vidim igra kvale u Casablanci ali tu je pisalo Slovenija. Mi onda moramo biti sretni sto imamo Damira.
Pa slucajno udjem na Wiki stranicu turnira, reko da nije zrijeb izaso, kad vidim zastava GBR. Reko ma sta haha. Udjem na frajerov profil i pise da je dobio drzavljanstvo i da od 2015:e nastupa za GBR. Reko da nije sala neka haha ali nije...

Aljaz Bedene to switch his allegiance to Great Britain
http://www.bbc.com/sport/0/tennis/27333443

Pa Damir je imo sansu da nastupa za Hrvatsku kao i Basic ali su ih odbili. Barem mislim da je tako bilo..?

Omar Jasika :pray: :pray: :pray: :urnebes:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 apr 2015, 15:16

sajo10 je napisao/la:I ako nema veze za nasim tenisom. Vidim Bedene p,esao da nastupa pod zastavom Velike Britanije? WTF?! :eh: Zar se tako "lahko" moze mjenjati za koga ces nastupati... Gdje logika? Cuj Velika Britanija haha.

Edit: Vidim da se vec od 2008 godine vrti po Engleskoj i da tu zivi pa dobro.. Al opet kakav kretenski potez prema Sloveniji haha :kafa:
Gdje si pronasao taj podatak? Maloprije sam ulazio na flaschore, vidim igra kvale u Casablanci ali tu je pisalo Slovenija. Mi onda moramo biti sretni sto imamo Damira.
Na ATP turnirima igra za Sloveniju a na ITF turnirima (GS) za V. Britaniju, različita pravila. :D

Da je nama Omara dovesti, mogli bi kad bi se naš savez maksimalno uključio u taj projekat. To bi bio veliki dobitak za naš tenis.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 04 apr 2015, 15:26

Nije izgorio po glavi da igra za BiH, to bi bio jedan od najglupljih poteza ikad :beba:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 apr 2015, 15:30

shminka je napisao/la:Nije izgorio po glavi da igra za BiH, to bi bio jedan od najglupljih poteza ikad :beba:
Nadam se da tako ne razmišljaju ovi u našem savezu. :tralala:

Ja da sam teniser, fudbaler, košarkaš itd nikad ne bih mogao igrati za bilo koju drugu državu osim BiH. Možda mi ova država ne može puno toga dati ali postoji patriotizam, tri magična slova za koja bih sve uradio. :bih:

EDIT: Damir u 1. kolu igra protiv kvalifikanta pa protiv Marcel Granollers, u eventualnom 1/4 finalu Maurer.

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 04 apr 2015, 15:37

Ti u savezu ne razmišljaju uopšte, a i postojanje samog saveza je upitno :beba:

Timski sportovi ok, individualci trebaju bježati odavde, nemaš uslova nikakvih...nijedan normalni mladi sportista se ne bi trebao vratiti, ako je već tamo prihvaćen...kasnije kao Delić ok, kad je kraj karijere blizu

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 apr 2015, 15:40

Haha na to sam zaboravio, oni tu nisu da razmišljaju već da pare uzmu. :mrgreen:

Kad bude kao Nick neka pređe kod nas, imat će svoje pare ni od kog' ne zavisi. :D

Može li Damir preko Marcela? Ne čini mi se da je Marcel u nekoj formi.

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 04 apr 2015, 15:44

Trebalo bi da može, ako odigra dobro...Marsel na šljaci nije ništa specijalno...gura lopticu konstantno

Ako ne može sa njim, ne znam sa kim onda može...samo treba prvo kvalifikanta proći :beba: :beba: :beba:

Bedene, PHM, Robert, majstor Giustino...bit će tu posla velikog :beba:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 apr 2015, 15:50

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 04 apr 2015, 15:50

Treci put Damir u glavnom zrijebu ATP turnira u 2015 g. (Zagreb, Miami, Casablanca) - treci put protiv kvalifikanta :D

nodyamidza
Kontakt:

Post Postao/la nodyamidza » 04 apr 2015, 16:54

sajo10 je napisao/la:

Pa slucajno udjem na Wiki stranicu turnira, reko da nije zrijeb izaso, kad vidim zastava GBR. Reko ma sta haha. Udjem na frajerov profil i pise da je dobio drzavljanstvo i da od 2015:e nastupa za GBR. Reko da nije sala neka haha ali nije...

Aljaz Bedene to switch his allegiance to Great Britain
http://www.bbc.com/sport/0/tennis/27333443

Pa Damir je imo sansu da nastupa za Hrvatsku kao i Basic ali su ih odbili. Barem mislim da je tako bilo..?

Omar Jasika :pray: :pray: :pray: :urnebes:
Hahaha slucajno se svasta otkrije, nisam ovo znao. I ja mislim da su obojica imali ponude od Hrvatske ali su ih glat odbili za razliku od Dodiga :njanjanja:. Znam također i da su Damir i Aljaz Bedene dobri haveri, cak ga je Damir prozivao da zalije vodom na onom Ice bucket Challenge, cuj ti ljudine Bedena za kog ce nastupati :crazy:

nodyamidza
Kontakt:

Post Postao/la nodyamidza » 04 apr 2015, 17:07

Unofficialpage je napisao/la:Haha na to sam zaboravio, oni tu nisu da razmišljaju već da pare uzmu. :mrgreen:

Kad bude kao Nick neka pređe kod nas, imat će svoje pare ni od kog' ne zavisi. :D

Može li Damir preko Marcela? Ne čini mi se da je Marcel u nekoj formi.
Eh upravo tako, samo ne znam koliki je patriota. A cini mi se da je Granollers prosle godine igrao finale bas u Casablanci.. ali ove godine igra dosta slabije , gledao sam ga na turniru u Zagrebu bio prenos na arenama i ako je dospio u polufinale nije mi djelovao dobro.. nema neku dobru razmjenu udaraca sto me jako cudi jer je Spanjolac ... Damir ce imati sansu da ga pobijedi ako bude na nivou igara iz San Dominga, ovaj zadnji mec protiv McGee je bio grozan po svemu.. igra Atp mec i morace mnogo vise prikazivati :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 apr 2015, 00:50

sljaka je njegova podloga i nema isprike ako izgubi prvo kolo, tamam da Nadal dodje iz kvala. Damire brate igraj za nas i igraj RG

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 12:07

Bitno je upravo Bedenea izbjeći u prvom kolu, sa ostalima se može igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 apr 2015, 01:31

Nije vezano za temu ali McGee je porazen u finalu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 apr 2015, 11:16

Damiru obrisani bodovi iz Mersina, na live listi tek 104, mora oznojiti guzicu u Casablanci ako hoce direktno na RG.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 apr 2015, 12:31

bhsport je napisao/la:Damiru obrisani bodovi iz Mersina, na live listi tek 104, mora oznojiti guzicu u Casablanci ako hoce direktno na RG.
Pa i nije loše koliko sam mislio, jedna pobjeda i RG bi trebao biti siguran. :D Jedno odustajanje na RG će biti, Marin Čilić propušta zemljani dio, tek se na Wimbledonu vraća.. :D

EDIT: Izglda nećemo moći pogledati derbi Tome i Mirze jer nema stream iz Turske. :thumbdown: :thumbdown:

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 06 apr 2015, 13:01

Igrat će Čilić MC, mislio je na vrhunske partije kad je rekao da želi da se vrati na Wimbledonu :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 apr 2015, 13:51

shminka je napisao/la:Igrat će Čilić MC, mislio je na vrhunske partije kad je rekao da želi da se vrati na Wimbledonu :mrgreen:
Ja sam čitao da će morati možda i na operaciju i da zemljani dio propušta. :mrgreen:

EDIT: Eh da sam još pročitao i koji je datum bio :rol:

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 06 apr 2015, 14:01

Ma svejedno, Damiru trebaju barem 2 pobjede ovdje da se nada RGu bez kvalifikacija...a ni prvo kolo neće biti lagano...Bedene, Daniel, Giustino i PHM/Robert...zeznut meč bez obzira na protinika

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 06 apr 2015, 15:35

Mathieu Paul-Henri protivnik, druga najgora opcija :beba:

valjda se umorio u ova tri meča do sada u kvalama...bilo bi dobro da se može gledati sutra :bih:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.