Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sjajna asistencija Silve, svaka cast. Isto veoma cool od Dzeke koji je vec znao gdje ce lopta proci.
Moze City ovdje jos zabiti koji ako Inter krene naprijed.
Moze City ovdje jos zabiti koji ako Inter krene naprijed.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
jeli mogao ovo promašiti
Jos da nauce kako se centrira lopta i na konju su
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Goalgetter
- Kontakt:
Pogledao sam samo drugo poluvrijeme, mogu reci da je jako dobro odigrao Dzeko. Lijepo proigravao suigrace, otkrivao se, sasvim ok.
A fakat vidi sad pozitivnih kometara za Silvu
Sta jedan dobar pas moze da uradi od naroda
Sta jedan dobar pas moze da uradi od naroda
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
Dobar Edin.Nek je zabio,vazno je ovo za samopouzdanje...Sigurno ce i protiv Uniteda u nedjelju startat 
Brao Edine
Brao Edine
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
ima jedna druga stavar koja je mozda i bitnija od gola, citav prijenos komentatori navijaju da edin da gol s pricom da mu zaista treba, da se trudi sto me onako pozitivno iznenadilo. a kad vidite slavlje nakon gola uopce nije isto kao kad balonja da gol jer edinu su svi priletili islavili s njim jer kako kazu na sky-u to je momak kakvog zelite imati u svlacionici i they love him

by the way, mancini je poslije tekme najavio da je aguero malo van forme pa ce probati da ga povrati u ovoj sedmici tako da ce mozda biti na klupi u nedjelju... edin za sada ima mjesto u prvih 11, a ako bude pogađa nema tog napadača koji ce ga izbaciti
by the way, mancini je poslije tekme najavio da je aguero malo van forme pa ce probati da ga povrati u ovoj sedmici tako da ce mozda biti na klupi u nedjelju... edin za sada ima mjesto u prvih 11, a ako bude pogađa nema tog napadača koji ce ga izbaciti
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 31 jul 2011, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ono što sam vidio danas od Edina je mnogo bolje u odnosu na prethodne mečeve. Imao je nekoliko odličnih poteza, sjajno je primao te dubinske lopte i odlično gradio prostor, te na kraju i pogodio nakon jedne sjajne akcije sa Silvom. Imao je još nekoliko prilika (nemojte govoriti da mu Silva nije dav'o lopte, jer je španski reprezentativac namjestio još jednu gol šansu Džeku, al' je Cesar to odbranio). Također, Balonja je u pojedinim trenucima gled'o koji igrači su u izglednijoj poziciji, ne mora svaka lopta biti upućena Džeku (konkretno ona situacija kada je proslijedio loptu Toureu, a nakon par minuta i sjajna lopta za Milnera). U svakom slučaju, Edin je danas bio dobar. Za nadati se da će biti još bolji, te da će činiti taj napadački dvojac sa Aguerom. City bi ove godine mog'o igrati i ofanzivnije negoli je to bio slučaj prethodne, a to može značiti samo više golova na kontu našeg reprezentativca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Ono što sam vidio danas od Edina je mnogo bolje u odnosu na prethodne mečeve. Imao je nekoliko odličnih poteza, sjajno je primao te dubinske lopte i odlično gradio prostor, te na kraju i pogodio nakon jedne sjajne akcije sa Silvom. Imao je još nekoliko prilika (nemojte govoriti da mu Silva nije dav'o lopte, jer je španski reprezentativac namjestio još jednu gol šansu Džeku, al' je Cesar to odbranio). Također, Balonja je u pojedinim trenucima gled'o koji igrači su u izglednijoj poziciji, ne mora svaka lopta biti upućena Džeku (konkretno ona situacija kada je proslijedio loptu Toureu, a nakon par minuta i sjajna lopta za Milnera). U svakom slučaju, Edin je danas bio dobar. Za nadati se da će biti još bolji, te da će činiti taj napadački dvojac sa Aguerom. City bi ove godine mog'o igrati i ofanzivnije negoli je to bio slučaj prethodne, a to može značiti samo više golova na kontu našeg reprezentativca.
Konacno,evo kisa pocela padati.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Gdje su pljuvaci sad? U misijim rupama-tamo im je i mjesto! Edina vole saigraci jer je super momak. Imaju i slike na netu sad da ne trazim, Edin izlazi iz restorana sa Hartom,Johnsonom,Silvom,Milnerom,Kompanijem.... JEdnostavno treba mu samopouzdanje, a sa ovakvim igrama i golovima sigurno ce ga dobiti. Elem sjasite malo sa Edina i fokusirajte se na Vedu-za momka se ne cuje uopste. Sta bi sa njim?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nevjerovatna proslava Edinovog gola... k'o da je finale lige prvaka...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo Dzeko. Samo gazi. Fakat ga svi izgrlise.
Nema potrebe za generisanjem ovakvih gluposti. Znam samo da su meni bile smjesne price kako Vedo ide u Premiership, nakon 7-8 golova lani.fokusirajte se na Vedu-za momka se ne cuje uopste. Sta bi sa njim?
Dzeku volim i nikad ga nisam popljuvao ni nakon losi utakmica protiv Rumunije i Albanije ali to je malo i zasluzio ali opet se sjetis kakvu je radost donio proslih kvalifikacija nismo uspjeli u konacnom cilju ali je bilo radosti i to velike .floyd je napisao/la:Bravo Dzeko. Samo gazi. Fakat ga svi izgrlise.![]()
Nema potrebe za generisanjem ovakvih gluposti. Znam samo da su meni bile smjesne price kako Vedo ide u Premiership, nakon 7-8 golova lani.fokusirajte se na Vedu-za momka se ne cuje uopste. Sta bi sa njim?
Ali nemozes Vedu smatrati lošim jer taj covjek da se nije ozlijedio on bi postavio rekord u Bundesligi .
Dzeku volim i nikad ga nisam popljuvao ni nakon losi utakmica protiv Rumunije i Albanije ali to je malo i zasluzio ali opet se sjetis kakvu je radost donio proslih kvalifikacija nismo uspjeli u konacnom cilju ali je bilo radosti i to velike .
Ali nemozes Vedu smatrati lošim jer taj covjek da se nije ozlijedio on bi postavio rekord u Bundesligi .[/quote]
Jasno je to meni i vjeruj mi da mi je bilo zao pravo kad sam cuo da se povrijedio. Nas momak, volio bih ja da je oborio taj rekord vise nego i on sam cini mi se. Ali momak meni izgleda kad da se uopste ne trudi. Onako trckara. Treba da prevazide taj psihicki zid.
Ali nemozes Vedu smatrati lošim jer taj covjek da se nije ozlijedio on bi postavio rekord u Bundesligi .[/quote]
Jasno je to meni i vjeruj mi da mi je bilo zao pravo kad sam cuo da se povrijedio. Nas momak, volio bih ja da je oborio taj rekord vise nego i on sam cini mi se. Ali momak meni izgleda kad da se uopste ne trudi. Onako trckara. Treba da prevazide taj psihicki zid.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne slazem se da je odigrao solidno, po mom misljenju Edin je odigrao odlicno, kao iz stari dana za Wolfsburg, vidio sam odlicna primanja lopte, proigravanja saigraca, odlicnih driblinga i novih poteza sto ranije nisam vidio od njega, gol cist ponisten,kasnije odlican pogodak protiv cesara, sta reci nego odlicno i mislim da je izborio prvih 11 za sad. Pomalo mu je nestalo snage pri samom kraju utakmice ali doci ce to sve na svoje. Cestitam Edinu, nije mala stvar postici protiv Intera pogodak 
Je su li City igrali ovu formaciju?
Flat 4-4-2:
---------------------Hart
Richards-----Lescott----Kompany---Kolarov
Milner-------Toure-------Young------Silva
------------Dzeko------------Balotelli
Po mojoj misljenje je Silva Wing ili Second Striker znaci da im treba pravi playmaker. To znaci Samir Nasri mozda cak i jos jedan kao backup. I staviti njega umjesto Younga. Slazeli se iko?
Flat 4-4-2:
Po mojoj misljenje je Silva Wing ili Second Striker znaci da im treba pravi playmaker. To znaci Samir Nasri mozda cak i jos jedan kao backup. I staviti njega umjesto Younga. Slazeli se iko?
- miralem444
- Kontakt:
misljenja sam da bi bolje bilo izbacit milnera a osavit ovog karatasa (de Jonga) zlata vrijedan igrac lopta moze proc al ti ne..TKC je napisao/la:Je su li City igrali ovu formaciju?
Flat 4-4-2:
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
miralem444 je napisao/la:misljenja sam da bi bolje bilo izbacit milnera a osavit ovog karatasa (de Jonga) zlata vrijedan igrac lopta moze proc al ti ne..TKC je napisao/la:Je su li City igrali ovu formaciju?
Flat 4-4-2:
heheheheh salzem se, prava sila De jong
znam ali playmaker mora igrati centralno a ne na krliu.
Mozda igrati sa jednom napadaca recimo Dzeko a Balotelli i Silva na krilu.
----Young--------Toure
------------Nasri
Balotelli--------------Silva
------------Dzeko
Mozda igrati sa jednom napadaca recimo Dzeko a Balotelli i Silva na krilu.
----Young--------Toure
------------Nasri
Balotelli--------------Silva
------------Dzeko
ko je young?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.