Majkl je napisao/la:Jos jedna stvar koja me zanima i koju ce biti interesantno vidjeti su pozicije na kojim ce igrati Cetkovic i Husejinovic.Husejinovic je u Dinamu igrao dosta povuceno.Također Sari je u Slobodi znao igrati i krilo.Cetkovic moze igrati krilo.Hurtic ce biti na slatkim mukama.Strsna ekipa,koja naravno to treba da dokaze
Pa jesi li ti normalan više???? I ti i taj tvoj tor kome pripadaš???
Sarić i Ahmetović, dolaze iz ekipe koja je bila predobra ove godine, i razbila nas u tim utakmicama...Ali da su pojačanja nisu
Oni koji su bili u Slobodi kolovođe, to su Pirić, Stoper onaj, Ordagić, Zeba i donekle Ahmetović..I jednostavno su timski to dobro odradili
Četković, dolazi iz ekipe koj se borila za opstanak, on da je igračina kako najavljuješ, sigurno bi već u 29godinu igrao za mnogo jače klubove...A vidim ti si ko lafo njega pratio sve ov godine gdje je igrao, pa odgovorno tvrdiš da je igračina..
Hodžić, pratio sam ga, igra beka, po meni bespotrebno doveden(ali dobar igrač), jer fakat smo imali dva beka dobra (Kallasi i Kadušić)
Husejnović prije 3 godine zna se šta je bio, a sad dolazi kao igrač koji nije odgrao godinu dana kako treba fudbal, sad kakav će biti i šta će biti, niko ne zna...
Balić, dobar CV, može da se ispostavi kao dobro i skupo pjačanje, bolje po nas.
Najveća naša pojačanja su ostanak, Benke i Duljevića(u što čisto sumnjam)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin