Ma ni zukanovic ni majkl ni kinosvra ga ne spominju pa pitamTHEC je napisao/la:pa sacekajmo malo pa cemo vidjeti, ako sutra ne dodje onda nece doci(ne mora ni ovo biti tacno, nego eto kazem na osnovu ovih insajderskih po kojima sutra sigurno dolazi), strpite se malo a ja ga iskreno ocekujem
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Jesul banovali onog bosnasa da mogu nastavit da pisem
BHaahahahahaha insajderi na aparatima
PerryFred je napisao/la:FK Sarajevo nije zainteresiran za usluge Gorana Cvijanovića
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk- ... ovica/3169

-
- Kontakt:
Popišam se svim insajderima u usta koji su najavili da ce doc. Banujte se sami.PerryFred je napisao/la:FK Sarajevo nije zainteresiran za usluge Gorana Cvijanovića
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk- ... ovica/3169
Ko je ono sve najavljivao dolazak Cvijanovica?
Ovo je zamazivanje ociju javnosti od strane uprave. Cvijanovic dolazi, vjerujte mi
Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao
jeste memara, a i na nekim drugim mjestima su neki drugi insajderi najavili siguran dolazak, istina dosad su i bili dobri s informacijama pa smo se zato i upecali a eto izgleda da nista od toga, barem ne moramo cekati do sutra, rijesili su nas muka jos veceraszlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao

Pyro is not a crime !
Sta ja rekoh za Cvijanovica?
A onaj pametnjakovic me napada da ja pametujem

-
- Kontakt:
Memara, ispostuj sad, izvini se forumasima i doviđenja hahah 
Još ljudi govore bit će najplaćeniji igrač lige , to već zna i koliko će zarađivat.

Još ljudi govore bit će najplaćeniji igrač lige , to već zna i koliko će zarađivat.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Postao si babo insajderEvander je napisao/la:Sta ja rekoh za Cvijanovica?

Tako je, sinoc saznao da nam ipak ne dolazi.zlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao

Nabijem sve moje insajdere, medije i upravu na qurac!
Vozdra raja!

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Lazu da nisu pregovorali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam sad jos na vecim mukama hahaha hoce li onaj ublehas dovodit u sredinu igraca il smo osudjeni na rustemaTHEC je napisao/la:jeste memara, a i na nekim drugim mjestima su neki drugi insajderi najavili siguran dolazak, istina dosad su i bili dobri s informacijama pa smo se zato i upecali a eto izgleda da nista od toga, barem ne moramo cekati do sutra, rijesili su nas muka jos veceraszlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao![]()
drzavu ti jbm pa za kog su zainteresovani kad nisu za ovakve igrace
-
- Kontakt:
Ma jesi vraga saznao sinoc da ne dolazi, napisao bi to. Nemoj se sad ozvlačit.Memara je napisao/la:Tako je, sinoc saznao da nam ipak ne dolazi.zlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao![]()
![]()
Vozdra raja!

Sta je sa Sarbinijem?? Onim stoperom iz Slaven Belupa??
Memara je napisao/la:Tako je, sinoc saznao da nam ipak ne dolazi.zlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao![]()
![]()
Vozdra raja!

S istinom sam davno složio pakt
Propade memara ko mu.do kroz boksericeMemara je napisao/la:Tako je, sinoc saznao da nam ipak ne dolazi.zlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao![]()
![]()
Vozdra raja!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jesu pregovarali i pokazalo se da su njegovi zahtjevi previsoki za nas.miky_hz je napisao/la:Lazu da nisu pregovorali.
Jednostvano.
Ali dolazi drugi igrac

Trenutno korisnika/ca: alacious, benko21, kogmagie46, OzmoodPinglewood, rimljanin90, ronaldo99, THEC i 54 gosta.