FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pa cvijanovic je profesionalac, a ovi nasi takve ne dovode

Ma jesam, sinoc izbrisao komentarSiouxLukavac je napisao/la: Ma jesi vraga saznao sinoc da ne dolazi, napisao bi to. Nemoj se sad ozvlačit.
Sta je sa Sarbinijem?? Onim stoperom iz Slaven Belupa??

Ne zasluzujem vas

Re: RE: Re: FK Sarajevo
haj kad se vec ispostavi da su tvoje informacije najbolje, jel barem vezni ili je to ono krilo koje je najavljenoEvander je napisao/la:Jesu pregovarali i pokazalo se da su njegovi zahtjevi previsoki za nas.miky_hz je napisao/la:Lazu da nisu pregovorali.
Jednostvano.
Ali dolazi drugi igrac
Pyro is not a crime !
Moja deviza :Samo provjerene informacije !
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Brisi to, ako @pasica vidi, bolje da si mrtav sta ce ti lik uraditi!!hapuc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Babuka jel dobar taj i jel sredinaEvander je napisao/la:Jesu pregovarali i pokazalo se da su njegovi zahtjevi previsoki za nas.miky_hz je napisao/la:Lazu da nisu pregovorali.
Jednostvano.
Ali dolazi drugi igrac
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kroz Pidjamuzlo87 je napisao/la:Propade memara ko mu.do kroz boksericeMemara je napisao/la:Tako je, sinoc saznao da nam ipak ne dolazi.zlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao![]()
![]()
Nabijem sve moje insajdere, medije i upravu na qurac!
Vozdra raja!

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Kako to prije nismo ukapiraliTobeYarabi je napisao/la:pa cvijanovic je profesionalac, a ovi nasi takve ne dovode![]()

Imamo jednog profesionalca i ekipi (Benko), sta ce nam vise?? Ako ode, onda cemo trazit :mgreen:
Naravno,ocito se nisu uspjeli dogovoriti,na kraju ih ispalio i to je to.Apsurd je da se daje neki demant u 22 nedeljom na tamo nekog igraca tek onako.Znaci apsolutno nepotrebno,ok nisi se uspio dogovriti ni prvi ni posljednji,ali govoriti i ovako javno izletiti i demantovati kao nismo bili zainteresovani.SmjesnoEvander je napisao/la:Jesu pregovarali i pokazalo se da su njegovi zahtjevi previsoki za nas.miky_hz je napisao/la:Lazu da nisu pregovorali.
Jednostvano.
Ali dolazi drugi igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Oooo odlazi Dino, odlazi Dinoooo, sve ti...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E moj Bože ja cirkusa.... insajderi k.rci palci...sveznalice.. budite samo realni kad ovdje pišete ili pokušajte! Bilo šta da je u pitanju, i ja bi volio da k.aram vesnu zmijanac al ne ide
ovdje samo znaju kinosvra(neko blizak husaricu) ja mslm, ovaj majkl(blizak upravili) i zukanovic.. ostalo je sve mahala

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Čudna priča do bola.Čuj naši da objave demant na ovakvu vijest tj. špekulaciju,nedjeljom navečer...
Sad ce demantovati da smo zimus i Babovica ganjali. 
Hajmo biti realni. Babovic, ovaj slovenac ili bilo ko slicne kvalitete, nece doci ovdje da igra, niti mi imamo pare za takve igrace.
Nama je super pojacanje Said, koji nema mjesta u drugom timu Dinama. To je nasa realnost.
Zabokrecina od lige iz koje se niko nikad izvuci nece.
Kad ti je H(k)urtic trener, dovoljan je pokazatelj kakav si amatersku klub.

Hajmo biti realni. Babovic, ovaj slovenac ili bilo ko slicne kvalitete, nece doci ovdje da igra, niti mi imamo pare za takve igrace.
Nama je super pojacanje Said, koji nema mjesta u drugom timu Dinama. To je nasa realnost.
Zabokrecina od lige iz koje se niko nikad izvuci nece.
Kad ti je H(k)urtic trener, dovoljan je pokazatelj kakav si amatersku klub.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jun 2016, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Neka te @memaraaaaaMemara je napisao/la:Ma jesam, sinoc izbrisao komentarSiouxLukavac je napisao/la: Ma jesi vraga saznao sinoc da ne dolazi, napisao bi to. Nemoj se sad ozvlačit.
Sta je sa Sarbinijem?? Onim stoperom iz Slaven Belupa??![]()
Ne zasluzujem vas

Ne bih Vesnu sad yebo i da se nudi, propala ko Borac!ledesma je napisao/la:E moj Bože ja cirkusa.... insajderi k.rci palci...sveznalice.. budite samo realni kad ovdje pišete ili pokušajte! Bilo šta da je u pitanju, i ja bi volio da k.aram vesnu zmijanac al ne ideovdje samo znaju kinosvra(neko blizak husaricu) ja mslm, ovaj majkl(blizak upravili) i zukanovic.. ostalo je sve mahala

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Ne bih Vesnu sad yebo i da se nudi, propala ko Borac!ledesma je napisao/la:E moj Bože ja cirkusa.... insajderi k.rci palci...sveznalice.. budite samo realni kad ovdje pišete ili pokušajte! Bilo šta da je u pitanju, i ja bi volio da k.aram vesnu zmijanac al ne ideovdje samo znaju kinosvra(neko blizak husaricu) ja mslm, ovaj majkl(blizak upravili) i zukanovic.. ostalo je sve mahala
Cvijanovic novi igrac gurbeta, ovo ko za Zahiragu bi moglo! hahahha

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahaha, čuj demant u 10 sati navečer u nedjelju na mahalsku priču... Jooooooj 

Samo Saraj'vo.
ode Cvijan komsijama ko da gledam, svakako sam davno cuo da je njihov trener dobar sa njim, jedino logicno objasnjenje za ovaj demantPitarBordo je napisao/la:Hahahaha, čuj demant u 10 sati navečer u nedjelju na mahalsku priču... Jooooooj
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Meni nesto ovdje smrdi u ovo doba demant vidjecete kad zavrsi negdje kod glavnih konkurenata