HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

hskzmostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la hskzmostar » 10 apr 2016, 22:39

miki651 je napisao/la:
toni1996 je napisao/la:Nebih zelio da ovu shvatie kao provokaciju. Ali jedan je momak rekao na nasem podforumu za vrjeme zimskog prjelaznog roka da je nas Jovic. Postojala je mogucnost da ga tad dovemo il na ljeto da je nas 100%. Sto se tice kvalitete igraca sigurno da bi bio pojacanje i vama i nama. Sto se tice Crnova eto vam ga na ljeto cini mi se raskidamo ugovor.
zašto provokacija..I ja mislim da ste ga ranije kaparisali i sve ok.
Mesanovic,Bilbija,Nikolic,Acimovic nebi taj Jovic bio ni na klupi!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 10 apr 2016, 22:49

Ja sto sam cuo od covjeka iz kluba da.cemo.dobit na kraju sezone novog sponzora drama jakog,i da cemo se pojacat bruka dobro,pogotovo ako uzmemo titulu.

Sto se tice igraca vjerujem da ce bit i odlazaka Vucina,Kreso,Stevo,Blaic, Lastro, i vjerujem za dobre pare da ce otic Karacic,iGraovac !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 apr 2016, 22:50

Šta će nam Crnov. Otpadak neka se snalazi, ko ga J**+ :wave:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 apr 2016, 22:54

GradKamena je napisao/la:Ja sto sam cuo od covjeka iz kluba da.cemo.dobit na kraju sezone novog sponzora drama jakog,i da cemo se pojacat bruka dobro,pogotovo ako uzmemo titulu.

Sto se tice igraca vjerujem da ce bit i odlazaka Vucina,Kreso,Stevo,Blaic, Lastro, i vjerujem za dobre pare da ce otic Karacic,iGraovac !
A odakle se pojacat?tko ce doci igrat u ovoj ligi?mozes kao sarajevo dovest debelog Benku koji je kao svinja bolji nego svi napadaci u BiH ligi ,sponzor je vec dosao u vidu PPD koje je trenutno najjaci sponzor sa HZHB!

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 10 apr 2016, 23:48

Molio bih pojedine forumase da prestanu prenosit informacije s pravog foruma HSK Zrinjski.HVALA!!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 11 apr 2016, 10:13

GradKamena je napisao/la:Ja sto sam cuo od covjeka iz kluba da.cemo.dobit na kraju sezone novog sponzora drama jakog,i da cemo se pojacat bruka dobro,pogotovo ako uzmemo titulu.

Dobro za Vučinu i Krešu, godine čine svoje,oni su veterani,moramo im napraviti dobar ispraćaj,zaslužili su momci...Stevo će 100% tražiti angažman negdje,ovdje ga nema ni na mapi,Zlatiću ističe ugovor,on je već prekrižen čini mi se, ne vidim zašto bi se rješili Blaića i Laštre,iako i prvom ističe ugovor na kraju sezone, isto kao i Petraku kojeg bi također zadržao ako je moguće...Karačić i Graovac najvjerojatnije idu, kao i Zakarić...
Koga dovesti?
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 11 apr 2016, 11:05

PiazzaGrande je napisao/la:

Dobro za Vučinu i Krešu, godine čine svoje,oni su veterani,moramo im napraviti dobar ispraćaj,zaslužili su momci...Stevo će 100% tražiti angažman negdje,ovdje ga nema ni na mapi,Zlatiću ističe ugovor,on je već prekrižen čini mi se, ne vidim zašto bi se rješili Blaića i Laštre,iako i prvom ističe ugovor na kraju sezone, isto kao i Petraku kojeg bi također zadržao ako je moguće...Karačić i Graovac najvjerojatnije idu, kao i Zakarić...
Koga dovesti?
Kako sam cuo i Lastri istice ugovor, a ni on, ni Petrak, ni Blaic nisu produzili.. Jos ako ode i Zakaric previse je to rotacija, opet cemo u Europu uci sa 5 novih igraca..Dok se poslozi ekipa, bojim se da nam se opet ne dogodi neki Širak.. Treba produzit sa Petrakom i Lastorom (posebno ako ode Graovac).. pokusat zadrzati Zakarica, on je klasa za ovu ligu, tesko cemo nac kvalitetnije krilo od njega.. Tirica na gol ako ode Karacic.. Vidim neki spominju crnova, pa sramota bila kad bi njega vratili, on i Zrinjski vise ne idu u istu recenicu..
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 12 apr 2016, 14:31

Nogometaši talijanskog kluba FC Bari 1908, trećeplasirane momčadi Serije B, doputovali su jučer u jednodnevni posjet Međugorju, a nakon što su sletjeli na mostarsku Zračnu luku prvo su posjetili stadion HŠK Zrinjski, gdje su čelnici lidera BH Telecom Premijer lige razmijenili prigodne darove s predsjednikom talijanskog kluba Gianlucom Paparestom i gradonačelnikom Barija Antonijom Decarom...Oba kluba izrazila su želju da u skorije vrijeme odigraju prijateljski susret...Super

Stjepan Radeljić, štoper Zrinjskog, prihvatio je poziv HNS-a da nastupa za U-19 reprezentaciju Hrvatske...Čestitke i sretno
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 12 apr 2016, 16:05

Kako @silvestar1 zamoli pojedine forumase da ne prenose informacije sa pravog foruma HSK Zrinjski, skoro da ovdje niko nista i ne pise.... ;)
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 13 apr 2016, 00:35

Kad se bude imalo sta komentarisati i pisati , pisat cemo.
Cestitke Radeljicu mladjem na pozivu u male vatrene.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 13 apr 2016, 16:12

Koliki je godišnji proračun Zrinjskog?, znači ne samo plaće nego funkcioniranje cijelog kluba, u HNL-u se objavljuju izvješća svake sezone, po zapadnim ligama također...

Mislim da ukoliko se uzmu 3 boda u Bijeljini Zrinjski će bit prvak, po meni važnija utakmice nego zadnja sa Slobodom, jer ta utakmica može bit revijalna ako sve bude gotovo do tad...

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 13 apr 2016, 16:21

gloryhunter je napisao/la:Koliki je godišnji proračun Zrinjskog?, znači ne samo plaće nego funkcioniranje cijelog kluba, u HNL-u se objavljuju izvješća svake sezone, po zapadnim ligama također...

Mislim da ukoliko se uzmu 3 boda u Bijeljini Zrinjski će bit prvak, po meni važnija utakmice nego zadnja sa Slobodom, jer ta utakmica može bit revijalna ako sve bude gotovo do tad...
Mislim da je godisnji proracun od 2 do 2.5 mil. maraka.

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 13 apr 2016, 17:20

GradKamena1 je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:Koliki je godišnji proračun Zrinjskog?, znači ne samo plaće nego funkcioniranje cijelog kluba, u HNL-u se objavljuju izvješća svake sezone, po zapadnim ligama također...

Mislim da je godisnji proracun od 2 do 2.5 mil. maraka.
Mislim da do sada nije bio veci od 1,5 miliona ali sa tendencijom rasta.Uskoro bismo trebali preci 2 miliona ako uprava nastavi s ovakvim angazmanom a ja se nadam vec ove godine.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 13 apr 2016, 23:43

Ako Zeljo prikaze ovaku igru protiv nas ne gine im tri komada!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 14 apr 2016, 12:03

Ako trazite pojacanja iz PL,preporucujem vam "malog"Livancica iz Viteza.Imat cete priliku vidjeti ga u Mostaru kad vam budemo gostovali.Mlad(20 god.),brz,tehnicar,ne pusi,ne pije i svake nedjelje na misi...znaci ne moze bit bolji.Od bh klubova samo prelazak u Zrinjski dolazi u obzir ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 14 apr 2016, 13:24

white1950 je napisao/la:Ako trazite pojacanja iz PL,preporucujem vam "malog"Livancica iz Viteza.Imat cete priliku vidjeti ga u Mostaru kad vam budemo gostovali.Mlad(20 god.),brz,tehnicar,ne pusi,ne pije i svake nedjelje na misi...znaci ne moze bit bolji.Od bh klubova samo prelazak u Zrinjski dolazi u obzir ;)
i ja bi volio njega vidjeti u nas .. desni bek je on ?

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 14 apr 2016, 13:56

slika

ovo nema nigdje :rol: :rol: :rol:
HŠKZ!

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 14 apr 2016, 16:55

mara1905 je napisao/la:slika

ovo nema nigdje :rol: :rol: :rol:
:rol: :rol:

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 14 apr 2016, 20:19

Ili ja nemam smisla za humor ili nisam u toku!?Ne kontam.....

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 15 apr 2016, 08:23

ALOBOLA je napisao/la:Ili ja nemam smisla za humor ili nisam u toku!?Ne kontam.....
Interne fore,ko zna zna :beba:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.