YEBEM TI NEBOgojzerica je napisao/la:Čekam Getafe gg3+ i Lazio gg3+ za 112KM. Šta mislite hoće li proći?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
jucer Inter oba gol za 100 km, danas Austrijska liga kosarka..vode cijelo vrijeme na kraju izgube 1 razlike za 85, bas se neda 

ljudi moji jel ovo moguce, mislim svakakvih padova sam imao al ovo veceras je baš da se zapitaš
treba mi bilbao-valencija 6 i više žutih, prvo poluvrijeme 4 žuta i ako je vjerovati rezultati.kom stranici u drugom poluvremenu nije napravljen nijedan jedini faul, a samim time nije ni moglo biti žutih kartona
e svašta

treba mi bilbao-valencija 6 i više žutih, prvo poluvrijeme 4 žuta i ako je vjerovati rezultati.kom stranici u drugom poluvremenu nije napravljen nijedan jedini faul, a samim time nije ni moglo biti žutih kartona

e svašta
nema potpisa
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kako moj care ?Admir_Sa je napisao/la:ljudi moji jel ovo moguce, mislim svakakvih padova sam imao al ovo veceras je baš da se zapitaš![]()
treba mi bilbao-valencija 6 i više žutih, prvo poluvrijeme 4 žuta i ako je vjerovati rezultati.kom stranici u drugom poluvremenu nije napravljen nijedan jedini faul, a samim time nije ni moglo biti žutih kartona![]()
e svašta

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Joj vrati me psg iz mrtvih, kad su gubili i crveni imali ja zamisljao scenario gol pred kraj prvog pol i kasnije marsej napaada i ovi kontru spucase al kontam nerealno kad ....
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Koliko ste cekali da se prebace novci sa WWin online racuna, na vas racun u banci?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
oko 7 dana je sa banke ja msm, bolje da si u wiliams kladionici uplatio, odma su ti pare na racunuHordas Doboj je napisao/la:Koliko ste cekali da se prebace novci sa WWin online racuna, na vas racun u banci?
B-I-R !
- Milanista92
- Kontakt:
HaHu . ja mislim da je ovdje rijec o isplati na bankuHaHu1x2 je napisao/la:oko 7 dana je sa banke ja msm, bolje da si u wiliams kladionici uplatio, odma su ti pare na racunuHordas Doboj je napisao/la:Koliko ste cekali da se prebace novci sa WWin online racuna, na vas racun u banci?

brzinski sam procitao, nisam ni primjetio hahaMilanista92 je napisao/la:HaHu . ja mislim da je ovdje rijec o isplati na bankuHaHu1x2 je napisao/la:oko 7 dana je sa banke ja msm, bolje da si u wiliams kladionici uplatio, odma su ti pare na racunuHordas Doboj je napisao/la:Koliko ste cekali da se prebace novci sa WWin online racuna, na vas racun u banci?![]()
.. a druze imas njihov wwin broj(podrska korisnicima) koji funkcionise 24 sata , nazzoves halalis 2 bona i pitas ljude lijepo
B-I-R !
- EmirSioux89
- Kontakt:
ccc pa ove druge lige poslanik s.a.v.s ne može pogodit 

a prve ko možePIKE je napisao/la:ccc pa ove druge lige poslanik s.a.v.s ne može pogodit

- EmirSioux89
- Kontakt:

E moj Midtjylland.u kako me iznerviraše
Manchester United!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Druga holandska liga Jong Twente- Helmond čekam 3+ (inače je 1.42 kvota bila
), oni odigraju 0-0.
Divno, divno jeb'o im pas mater. Pa jel se kad utakmica u toj ligi završila ovim neslavnim rezultatom?

Divno, divno jeb'o im pas mater. Pa jel se kad utakmica u toj ligi završila ovim neslavnim rezultatom?

075
jest nocasTzBulevar87 je napisao/la:Druga holandska liga Jong Twente- Helmond čekam 3+ (inače je 1.42 kvota bila), oni odigraju 0-0.
![]()

- TzBulevar87
- Kontakt:
KlošariEdinho992 je napisao/la:jest nocasTzBulevar87 je napisao/la:Druga holandska liga Jong Twente- Helmond čekam 3+ (inače je 1.42 kvota bila), oni odigraju 0-0.
![]()

075
- Consigliere
- Kontakt:
1.42 kvota da ce pasti 3 gola na utakmici
Sami ste krivi kad ste nasjeli, yebiga

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kume pratiš li ti ovu ligu ikako? Znaš li kako se kreću kvote za 3+ ?Consigliere je napisao/la:1.42 kvota da ce pasti 3 gola na utakmici![]()
075
očito sam jedini odigrao na fortunu danas
svugdje se furth spominje

svugdje se furth spominje

U desetom selu živi Antuntun!
pa poslanikEdinho992 je napisao/la:a prve ko možePIKE je napisao/la:ccc pa ove druge lige poslanik s.a.v.s ne može pogodit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.