Denizmare je napisao/la:Stvarno ne kontam ove likove koji kazu da nikad nije bila gora igra. Pa ja im se divim kako igraju kad ne dobiju platu.Bilo gdje da radis bez love je katasrofa,a nemas za kafe,za hrane,izvini molim te.
Druga stvar,kao sto rekoh nemam pojma o lobijima u upravi niti me zanima ali ono sto ne kontam jeste: ako je Blekic otisao zbog zdravstvenih problema ,ok,ja nemam razloga da mu ne vjerujem,ali zasto odose ostali clanovi uprave? Zasto nisu ostali i borili se za ono sto misle da je dobro za FCS,nego odose ko uvrijedjene mlade kao zbog solidarnosti sa Blekicem.Jesu li oni tu dosli zbog Blekica ili zbog Sarajeva?
Sad se svi prepucavaju preko medija i na taj nacin kaljaju ne svoja anonimna imena nego ime kluba koje su generacije mukotrpno gradile od 1946 godine.
Sarajevo nije niciji klub osim onih navijaca koji ga vole jos od vremena Mehe Brozovica pa do Dzakmica ili ne znam ti koga.
Svi ce proci i uprava i igraci ,jedino mi stojimo cijeli zivot na tribinama stadiona Kosevo...
prijatelju molim te kad vec komentarises onda i prati situaciju, isao sam i prije ove uprave u klub (titovu) ali situacija je bila da te prvo slabo ko primjecuje a i kad te primjeti nervozno reaguje, znaci da nepricamo o nekoj saradnji o nekim informacijama, isao sam i sad 3-4 puta i razlika je nevjerovatna prvo sto su svi dobro raspolozeni, prijatni, mladi, ambiciozni i jos milion onih pozitinih stvari, sto bi obradovalo svakog navijaca, drugo sto sam se ispricao sa Adijem, Resom koje sam slucajno sreo ko sa starim drugovima a nikad ih nisam vidio u zivotu. oni su brate donosili promjene, normala to vidis na ljudima, a znamo da u ovoj se drzavi svi najvise boje promjena i gubljenja fotelja tako da se je.eni klonirani usanovic (baljak) potrudio ko sa gracicem i lagano manirima stare namazane carsijske varalice otjerala sve one koji su mu prijetili njegovoj zlatnoj koki...
mozes mislit da lobiram za nekog to je tvoje pravo, ja sam brate samo navijac meni je najbitnije da moje Sarajevo igra najljepse na svijetu, istina nije moje da se mijesam u rad uprave ali godine iza nas pokazuju da je ona tako nesposobna najveci problem, sto se na kraju direktno odrazavalo i na igru, pa zamisli kako bi MORALI igrat sa redovnim primanjima...
a taj Adi, Reso itd se bore danas za isto ono sto zasta smo se mi borili kao navijaci protiv pitica i co, brate vidis sjever danas, nikad ljepsi, nikad bolji, a dalje ti se samo kaze,
eto zato je bitno i ako nista nebude hvala im za ova 3 super mjeseca i ako su lagali dobro su nas lagali...
od mene podrska, izdrzite momci ovo nam je bitna tekma pravo