Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedini konkurent štrumfovima u kupu može biti samo Sarajevo, naravno ako prođemo do finala. A njihov jedini zadatak jeste da Sarajevu otkinu koji bod, Zrinjskom i Borcu ne smiju ni pod razno.
A kome se ti pravdas brate, vidis ti argumenata u njega? Vi mozete u bl mi ne, vi mozete u repku mi ne, vama napravio teren.. Ovo kad procitas shvatis da je ovo plicak od covjekaAVNOJ je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:16Pa uradio je teren svima i to prije četiri godine, pa i vi preko njega pozajmljujete pare kakve to veze ima ko je i mogao predpostavit da će napravit ovakvu lakrdiju od lige, prije svega suđenjem.NoDi80 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:02Vama teren novi uradio, dva tri trofeja ste osvojiliAVNOJ je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:00
Draagi nodi čovjek priča o trenutnom stanju, sad je tako. Okrenuli ste se toj struji da li vračate dugove za prošlu sezonu ili dobijate benefite za ovu vidjet ćemo ali sad je takvo stanje ne znam čime dokazujete da niste povezani sa vicom i trenutnim rukovidstvom Saveza.
Vasi navijaci mogu u Banja Luku, a nasi ne mogu
Vasi igraci mogu u repku i kad ste 4ti na tabeli, a nasi ne mogu ni u mladu
Trenutno stanje Celik u A repki, a Muftic da je Buffon ne bi mogao
A vasi uzeli dva tri trofeja i sad kao vici okrenuli ledja jer vam je stalo do ostalih?
Pusti te price boga ti
Pa valjda MUP RS odeđuje ko može a ko ne ići u BL a unamo da vas čekaju za Kupres neće valjda vico miriti leševe i manijake.
Repka, pa kome je to Čelik od vaših uzeo mjesto, Muftić je jedini igrač iz PL BiH koji je zaslužio poziv u Reprez. i to je velika nepravda prema momku ali šta ima Čelik sa tim valjda Hadžikić.
I nije nama stalo do ostalih, mene iskreno zaboli neka stvar samo tražim da budemo ravnopravni svi i da imamo isti tretman a valja bi time i ostali dobijali ali izgleda ne, po nekima rvnopravan status svih klubova u BiH bi značio veliki gubitak za njih.
1946-1987
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Istina ! Da vas udaljimo od borbe za vaše treće ili četvrto mjesto na kojim posljednjih par sezona završavate.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Čovjek im pokušava oči otvoriti a oni slijepi pored očiju.Obecan nam je kup u zamjenu za ovo sto smo radili u FSKS (citaj bili na Vicinoj strani), jos pocetkom sezone je sve dogovoreno, naravno da nije dogovoreno ko ce s kim igrati i ko ce koga kako proci, to je na kraju krajeva i nebitno, bitno je da nam je obecan kup, a da zauzvrat budemo dobri sa savezom.
Takodjer, jedan clan uprave je privatno jako blizak sa Vicom, poslovno saradjuju. A sad kad je u pricu uslo i potencijalno ulaganje saveza u zapadnu tribinu, tek sad cemo raditi ono sto Vico kaze.
Sudite mojim rijecima za pola godine, i ja sam bio u soku.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne možemo za sada bolje jer trojni pakt vlada našom ligom. Nadam se da će se to u budućnosti promijeniti, onda ste naj.bali.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:46Istina ! Da vas udaljimo od borbe za vaše treće ili četvrto mjesto na kojim posljednjih par sezona završavate.
Ovaj glavni sudac Nihad je ne bitan, mnogo bitniji je VAR ilac Sabrija koji im je mnogo puta pomogao a vicin čovjek od povjerenja.
Ma nikakvo pravdanje pokušavam na neki normalan način komunicirati i objasniti sav apsurd tvrdnje "kako horde mogu u BL a manijaci ne mogu" i to je kao neki dokaz da se mi ližemo sa vicom.leo1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:40A kome se ti pravdas brate, vidis ti argumenata u njega? Vi mozete u bl mi ne, vi mozete u repku mi ne, vama napravio teren.. Ovo kad procitas shvatis da je ovo plicak od covjekaAVNOJ je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:16Pa uradio je teren svima i to prije četiri godine, pa i vi preko njega pozajmljujete pare kakve to veze ima ko je i mogao predpostavit da će napravit ovakvu lakrdiju od lige, prije svega suđenjem.NoDi80 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:02
Vama teren novi uradio, dva tri trofeja ste osvojili
Vasi navijaci mogu u Banja Luku, a nasi ne mogu
Vasi igraci mogu u repku i kad ste 4ti na tabeli, a nasi ne mogu ni u mladu
Trenutno stanje Celik u A repki, a Muftic da je Buffon ne bi mogao
A vasi uzeli dva tri trofeja i sad kao vici okrenuli ledja jer vam je stalo do ostalih?
Pusti te price boga ti
Pa valjda MUP RS odeđuje ko može a ko ne ići u BL a unamo da vas čekaju za Kupres neće valjda vico miriti leševe i manijake.
Repka, pa kome je to Čelik od vaših uzeo mjesto, Muftić je jedini igrač iz PL BiH koji je zaslužio poziv u Reprez. i to je velika nepravda prema momku ali šta ima Čelik sa tim valjda Hadžikić.
I nije nama stalo do ostalih, mene iskreno zaboli neka stvar samo tražim da budemo ravnopravni svi i da imamo isti tretman a valja bi time i ostali dobijali ali izgleda ne, po nekima rvnopravan status svih klubova u BiH bi značio veliki gubitak za njih.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Koliko se ližemo sa vicom dokazuje i činjenica da smo 13 puta oštećeni za jednu polusezonu. Logično.AVNOJ je napisao/la: ↑19 feb 2025, 17:09Ma nikakvo pravdanje pokušavam na neki normalan način komunicirati i objasniti sav apsurd tvrdnje "kako horde mogu u BL a manijaci ne mogu" i to je kao neki dokaz da se mi ližemo sa vicom.leo1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:40A kome se ti pravdas brate, vidis ti argumenata u njega? Vi mozete u bl mi ne, vi mozete u repku mi ne, vama napravio teren.. Ovo kad procitas shvatis da je ovo plicak od covjekaAVNOJ je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:16
Pa uradio je teren svima i to prije četiri godine, pa i vi preko njega pozajmljujete pare kakve to veze ima ko je i mogao predpostavit da će napravit ovakvu lakrdiju od lige, prije svega suđenjem.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Pa ako je dogovoren kup onda tu nema konkurenta. Jake su rijeci da je DOGOVOREN, sto znaci da nema apsolutno konkurenta do trofeja. Puno se stvari mora posloziti da se dodje do bilo kojeg trofeja.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ma hajde nama je dao titulu, vas je spasio ispadanja sta je tu je.
Ima jer jedini mi nećemo pustiti, vi do finala nemate prepreku a možda nikako ako mi budemo ispali prije.
Opet ne kontas sta ti pokusavam reci, ako osvojimo, a vas porazimo onda ce ispasti da i vi u tome sudjelujete?fks74 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:03Ima jer jedini mi nećemo pustiti, vi do finala nemate prepreku a možda nikako ako mi budemo ispali prije.
Fk Željezničar.
Avnoj slazem se s tobom
Nisam rekao da je Celik uzeo nekom mjesto
Neka dijete i trwba nam takvih iz lige u repku nesto sam drugo mislio, ali nebitno necemo vise o tome
Nemam zivaca svaki drugi dan ista prica i tako u nedogled
Nisu ovo teme za mene,previse se svadjaju stumfovi i pitari i ne treba to tako
Svi nam se sa strane smiju, a i ne ide da samo mi spamamo po temi
Nisam rekao da je Celik uzeo nekom mjesto
Neka dijete i trwba nam takvih iz lige u repku nesto sam drugo mislio, ali nebitno necemo vise o tome
Nemam zivaca svaki drugi dan ista prica i tako u nedogled
Nisu ovo teme za mene,previse se svadjaju stumfovi i pitari i ne treba to tako
Svi nam se sa strane smiju, a i ne ide da samo mi spamamo po temi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pričaš gluposti, kao da je lično Dželaludin Muharemović u VAR-u.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jok to, čitaj šta piše. Mi vam nećemo pustiti i možemo se sastati samo u finalu i tu smo vam konkurenti.Pablo11 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:04Opet ne kontas sta ti pokusavam reci, ako osvojimo, a vas porazimo onda ce ispasti da i vi u tome sudjelujete?
- svrakino1921
- Kontakt:
Iz Fudbalskog kluba Željezničar također su objavili da su rasprodane ulaznice za istočnu tribinu Stadiona “Grbavica”.
Isto kao i da jeste.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:45Pričaš gluposti, kao da je lično Dželaludin Muharemović u VAR-u.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj ovog u crvenoj jakni i bordo džemperu
Kako gleda oko sebe
- OldTownDistrict
- Kontakt:
E ako je to ovaj onda si ti ovasvrakino1921 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:56Gledaj ovog u crvenoj jakni i bordo džemperu
Kako gleda oko sebe
![]()
....sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Beli98, Bing [Bot], supervizor i 27 gostiju.