Jesil platio kablovsku?
@kobe neće ona ovo meni uzeti za zlo
Moderator/ica: insider
Heroj balansaBesic je napisao/la:Ona je čedna cura garantiram
Zahvalite mi što sam je dovukao na ovu temu
Ako si ti i uštipka deložiro onda na tvoju adresu stiže gajba Tuzlanskog pilsnera.Besic je napisao/la:Ona je čedna cura garantiram
Za to su trebale 4 osobe.Sveta trojka i tajni dzoker.Penaltiky je napisao/la:Ako si ti i uštipka deložiro onda na tvoju adresu stiže gajba Tuzlanskog pilsnera.Besic je napisao/la:Ona je čedna cura garantiram
Kad sam skontaš ko sam dodaj slobodno, al' ne da pitaš drugekobe24 je napisao/la:@legendo, jesi vidio kako @aerials sinoc nema nista protiv da joj @federer posalje FR, a meni govori dzaba ces se vracati na fb, necu ti otkriti identitet. Pa sta to meni fali, nije ni moja brada duza od 15cm?!![]()
Ma nisam ja neki detektiv ko pojedini ovdje.Aerials je napisao/la:Kad sam skontaš ko sam dodaje slobodno, al' ne da pitaš drugekobe24 je napisao/la:@legendo, jesi vidio kako @aerials sinoc nema nista protiv da joj @federer posalje FR, a meni govori dzaba ces se vracati na fb, necu ti otkriti identitet. Pa sta to meni fali, nije ni moja brada duza od 15cm?!![]()
![]()
Bešiću pa je li te stid?
Nije mi stalno puno ime i prezime na licnulegenda reala je napisao/la:Nemoj da dirate Aerials imaćete problema
Sarmelino
imaš ludo prezime
Brat Solinaš je pripravan, samo reci i Bešić će da bude estetski razapet između Ismeta i Meše.Aerials je napisao/la:Kad sam skontaš ko sam dodaj slobodno, al' ne da pitaš drugekobe24 je napisao/la:@legendo, jesi vidio kako @aerials sinoc nema nista protiv da joj @federer posalje FR, a meni govori dzaba ces se vracati na fb, necu ti otkriti identitet. Pa sta to meni fali, nije ni moja brada duza od 15cm?!![]()
![]()
Bešiću pa je li te stid?
Toliko o tomeBesic je napisao/la:Prozoves Aeralis javi se 10 tuzlaka hoće te palijat
Prozoves utsipak javi se 10 ljudi da izrazi podrsku
Ja nakon Gileta uspio doći do Holiday Inna i sjediti tu na klupi pola sata.Narin je napisao/la:Milica ga lomila sinoc, cuo sam kad sam izasao bio, pola ih prepilo,sjede ispred facea, komirani..Kawhi je napisao/la:Ja kod druga veceras srecom. Idi u face petkom.
Nisi valjda s onom starom. Ona bolesna...
Pa eto veceras pijem, ali nista pretjerano. Ako i sutra budem pio to ce biti prvi put od januara da pijem i petak i subotu. Razmisljam o tome ozbiljno veceras.![]()
A pitao sam te jednom za nju davno, vjerovatno to je ta, E.K inicijali![]()
Ima li nam onog Dexa gdje? Kako ga ne zovem na termine vise, u zemlju propao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.