FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti Mikela
A ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja... 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Reci da se zajebavas molim te?!ledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti MikelaA ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja...
Pa MILION imena se spomenulo i spomenuce se se jos ovde i u portalima, hoces rec da ce svako ime demantovat????
Koga su jos demantovali? Koji to klub na svijetu izlazi sa demantom o interesovanju za igraca, ZBOG DOBROBITI BH FUDBALA, na sluzbenoj stranici????
S istinom sam davno složio pakt
- TobeYarabi
- Kontakt:
i onda u nedelju u 22 slijedi demant.. probudi se ba jaraneledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti MikelaA ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja...
Tako je! Sad bi neko na silu pisao da se pregovaralo sa Goranom...ledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti MikelaA ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stvarno ne kontam pricu oko cvijanovica , ne znam cemu frka oko svega imamo sasvim solidan tim treba nam stoper ,krilo i mozda jos jedan vezni . cemu frka oko cvijanovica?
Sad ce izbaciti demant da nisu tacna piskaranja po forumu, ne treba nam stoper.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislio sam da će nakon ovog neki progledati, ali haman neki su terminalno slijepi. 
Samo Saraj'vo.
Ne vjerujem da je do ociju, prije ce biti da je do obraza.PitarBordo je napisao/la:Mislio sam da će nakon ovog neki progledati, ali haman neki su terminalno slijepi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Kad ce biti objavljeni moguci protivnici u Europi?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Imas na temi slobodaBesic je napisao/la:Kad ce biti objavljeni moguci protivnici u Europi?
Kakav nike ba, pored slikanja svih pojacanja sa haadom , nove trening opreme.... Izuzetno neko hoce nekakvu euforiju na silu a bit ce samo kontra-efekat...joker90 je napisao/la:Pa sta se ovo desava??? Sutra kad demantuju Nike, ostaje Hadalj!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Isto sam pomislio, ali kad sam vidio koliko ima slijepih, odustao sam od namjere da to i napisem jer ce odmah krenuti hajka na "pljuvace", gadjenje teme itd. Ova trojica iz uprave su debelo zakuhala i zaglibila i daj boze da se na njima kola i slome da ne strovale i klub jos vise nego sto su ga strovalili...PitarBordo je napisao/la:Mislio sam da će nakon ovog neki progledati, ali haman neki su terminalno slijepi.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mislim da s haad imamo ugovor i sljedecu sezonu ,ne znam odakle info za Nike bezveze neko lupi i svi to uzmu da je to tako. Imamo mi problema nema potrebe da ih jos i izmisljamo evo oko cvijanovica se pravi cirkus a niko ne zna prave informacije ,klasicno mahalanje.
pasica je napisao/la:Sad ce izbaciti demant da nisu tacna piskaranja po forumu, ne treba nam stoper.
Sarajevo ljubavi moja.
Izašao je demant 2013 za IsakovićaALADINN je napisao/la:Reci da se zajebavas molim te?!ledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti MikelaA ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja...
Pa MILION imena se spomenulo i spomenuce se se jos ovde i u portalima, hoces rec da ce svako ime demantovat????
Koga su jos demantovali? Koji to klub na svijetu izlazi sa demantom o interesovanju za igraca, ZBOG DOBROBITI BH FUDBALA, na sluzbenoj stranici????
http://s.c.s.p.o.r.t.ba/vijest/49365
Sarajevo zainteresovano za Aladina Isakovića
Datum: 2013-01-23 13:36:01
Za Aladina Isakovića, 27-godišnjeg veznjaka, koji je proteklih pola godine bio bez kluba, interesovanje je pokazalo Sarajevo, saznaje S.C.s.p.o.r.t.ba. Bordo klub je oslabljen na sredini terena, nakon što je klub napustilo nekoliko igrača.
Isaković, nakon što se razišao s Čelikom na kraju prošle sezone, dogovorio je uslove ugovora sa njemačkim SV Heimstettenom, međutim sva potrebna papirologija nije mogla biti riješena, tako da je 27-godišnji veznjak pauzirao pola godine.
Prema saznanjima našeg portala Isaković je kontaktiran od strane čelnika bordo kluba, međutim zbog finansijskih problema moguće je da transfer neće biti realziovan. Ukoliko Isaković ne dođe na Koševo, karijeru će nastaviti gotovo sigurno u redovima Travnika.
FK Sarajevo
Ovim putem Fudbalski klub Sarajevo želi demantovati pisanje medija da je zainteresovano za igrača Aladina Isakovića, te da je, navodno, finansijski aspekt dogovora problem. FK Sarajevo nije imao u planu razgovore sa ovim igačem, niti su obavljeni sa njim, te ovim putem pozivamo sve ostale igrače i njihove zastupnike da se ne koriste medijima za podizanje cijena svojim klijentima dezinformacijama u kojima u kontekst dovode najveći klub u Bosni i Hercegovini.
SRETAN BROJ - 1725
U Mostaru opet svi za Velez navijaju, poljaci in d haus
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:U Mostaru opet svi za Velez navijaju, poljaci in d haus
Hehehehe
Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Gledam njih i pravim paralelu s nama. Mi smo jos bolje mogli napredovati samo da smo imali (malo) sposobnije i postenije ljude.
Gledam njih i pravim paralelu s nama. Mi smo jos bolje mogli napredovati samo da smo imali (malo) sposobnije i postenije ljude.
Slabo si gledao koliko i gdje je taj rus uloziozagorski je napisao/la:Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO
Kupio ih je za malo (81.000 eura) a da je uložio malo nije tačno. Lik se obavezao da će svake godine uložiti minimalno 1,5 miliona eura...zagorski je napisao/la:Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.