Zakuho i otis'o na malu maturuSarmelino je napisao/la:Zbog koga li je do ovog doslo da mi je znatimiki_92 je napisao/la:*grabspopcorn*
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: Chat
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: RE: Re: Chat
Bas ne pratis imitacije ovih dana ovdjemiki_92 je napisao/la:Zakuho i otis'o na malu maturuSarmelino je napisao/la:Zbog koga li je do ovog doslo da mi je znatimiki_92 je napisao/la:*grabspopcorn*
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Re: Chat
Jel se opet pije?Kawhi je napisao/la:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Isti recept. Samo Hercegovina produkt vina.Sarmelino je napisao/la:Jel se opet pije?Kawhi je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma slabo ista pratim zadnjih par dana kako ovdje tako i u RL, mozak u leru
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Nail for Real
- Kontakt:
Mogla bi se ova tema pratiti sada
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kawhi je napisao/la:Isti recept. Samo Hercegovina produkt vina.Sarmelino je napisao/la:Jel se opet pije?Kawhi je napisao/la:
Youre missing outmiki_92 je napisao/la:Ma slabo ista pratim zadnjih par dana kako ovdje tako i u RL, mozak u leru
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Tema u zadnje vrijeme cvjeta. Besa i Sarmel je preuzeli pod mojim mentorstvom i sve je na mjestu.Nail for Real je napisao/la:Mogla bi se ova tema pratiti sada.
- Nail for Real
- Kontakt:
Al' stvarno, ovo vode desetak momaka, nikad nije bila ovako monopolizovanaKawhi je napisao/la:Tema u zadnje vrijeme cvjeta. Besa i Sarmel je preuzeli pod mojim mentorstvom i sve je na mjestu.Nail for Real je napisao/la:Mogla bi se ova tema pratiti sada.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Al' stvarno, ovo vode desetak momaka, nikad nije bila ovako monopolizovanaKawhi je napisao/la:Tema u zadnje vrijeme cvjeta. Besa i Sarmel je preuzeli pod mojim mentorstvom i sve je na mjestu.Nail for Real je napisao/la:Mogla bi se ova tema pratiti sada.
.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Znas da sam majstor.Nail for Real je napisao/la:Al' stvarno, ovo vode desetak momaka, nikad nije bila ovako monopolizovanaKawhi je napisao/la:Tema u zadnje vrijeme cvjeta. Besa i Sarmel je preuzeli pod mojim mentorstvom i sve je na mjestu.Nail for Real je napisao/la:Mogla bi se ova tema pratiti sada.
.
apsolutno.. makljaža...Pegi10 je napisao/la:Mi ovdje uzivamo
mada ne sviđa mi što kliksovci napadaju..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Nerminovic
- Kontakt:
ma koje godine, hanifa
nego, kad vec spomenuste pipu...
nekad sam bio veliki ljubitelj viskija, tacnije crnog dzonija.
s vremena na vrijeme mi naumpadne, sto jes´ jes´
moram nac kakog hodzu koji ce ohalalit konzumiranje istog barem jednom godisnje, pa da predjem u taj dzemat

nego, kad vec spomenuste pipu...
nekad sam bio veliki ljubitelj viskija, tacnije crnog dzonija.
s vremena na vrijeme mi naumpadne, sto jes´ jes´
moram nac kakog hodzu koji ce ohalalit konzumiranje istog barem jednom godisnje, pa da predjem u taj dzemat
ja tebi? nisam casti miFederer17 je napisao/la:Ma ne shvatam ni najmanje. I kad bih shvatao, ne znaci mi to nista u zivotu, tako da dodje na isto. Samo se sjeti kakve si mi ti uvrede znao uputiti
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nadam se da sam ja taj izuzetak , pošto da sam ti nebitan ne bi me citirala.rasavoje je napisao/la:
Tuzno je to kako ne mozete napisati post a da ustipak ne spomenete. A jos tuznije je to kako je doticna dosla na ovaj forum upravo zbog mene. Prije toga me blatila na drugom forumu zajedno sa kolegom Stephom. Pa je on uputio ovdje, rekavsi da sam ja tu. A ne znaju me ni jedno ni drugo, kao ni vi. Tuzno je to kako veze nema sa fudbalom, bas kao i klub za koji 'navija' i kako joj je prica nidje veze. Ne ide joj na chat temi slobode, pa je dosla na ovu temu. Budimo realni, tema chat joj je bila cilj i kad je tek dosla, ali je niko nije registrovao, tada. A koliko vidim ni sada, a jadna, satra se postavljajuci glupa pitanja i komentarisuci, ne bi li joj ko replicirao. Tuzno je na sta je ova tema spala, vrijedja inteligenciju. A najtuznije od svega je to sto je ovo sve sto sam napisala istina. I zamolila bih da se moj nick ne spominje ubuduce. Za'valjujem.
I da, nemojte se truditi da mi replicirate, posto ste nebitni. Cast izuzecima.![]()
SARAJEVO LJUBAVI MOJA!
Ovako nemam pojma o tome što pričaš,a poznavajući tebe mislim da si pretjerala, dramiš tu bezveze.
Ne znam šta te toliko pogađa, to što si izgubila pažnju na ovoj temi ili šta , svašta.
Moram spominjati tvoj nick ubuduće iz preventivnih razloga.
Sportski pozdrav.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
GambinoAerials je napisao/la:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Auuu zakuhalo pravo. Hoćemo još. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hihihihihihihihihuihiihihihihi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.