heh, opet su ti argumenti tanki, nikakvieffe_sa je napisao/la:@romarioo:![]()
![]()
prvo veliki smiješak....kako tebe da shvatim ozbiljno kada ti mijenjaš mišljenje iz dana u dan.....a onda kažeš da je bayern imao uspjeha samo kada je igrače iz njemačke dovodio.....paolo sergio, sagnol, ribery, robben, toni su sve igrači koji su dovedeni baš iz njemačke jel tako???i ni jedan od ovih nit je znao zabit gol, nit asistirat i oni su svi drugi razred evropskog fudbala...sagnol je jel tako bio bez veze bek??
onda ti prvo kažeš da njemačka nije imala igrača svjetske klase izuzev beckenbauera, da bi se poslije ispravio i rekao kako si ti rekao da niko od tih drugih nije bio među 10 največih svih vremena![]()
mislim presmiješno....ako u jednom prelaznom roku bayern ne dovede igrača svjetske klase, ti kažeš: "bayern opet nije doveo igrača svjetske klase." ti si jedan od onih koji potcjenjuju riberyja, robbena i slično...a fino znaš da su i barca i real velike pare za riberyja htjeli dati....al et ti češ nas vjerovatno uskoro ubijeđivat da je sanchez super, super svjetska klasa...ti gledaš ograničeno, ne ja....al suvišno je tebi objašnjavat kad ti imaš neke svoje projekcije u glavi...ako zaista nisi provokator onda ti fudbalsko znanje nije na zavidnom nivou...a mislim da ima i jednog i drugog, namjerno se ti nekad praviš lud, a et kao da bi ispao pametan
sagnol nije bio zvijezda prije bayerna, bayern je od nejga napravio svjetski poznatog igraca, dakle nikakav argument, bolji je od njega bio lizarazu ako vec trazis tako neka imena, ali i on je svoju slavu stekao u bayernu
ajmo redom
paulo sergio nit je bio klasa prije bayerna, nit poslije bayerna, ne znam otkud ti naumpadaju ta imena poprilicno nebitnih igraca za neku istoriju bayerna, koji je imao vjerovatno 300 igraca boljih od tog sergia
idemo dalje, ribery, poslije neuspjelih transfera u arsenal i united, dolazi u bayern iz marseja, dakle ne nekog tadasnjeg giganta u evropi, i tada nije ni bio top svjetska kasa, a to da nije nikada ni bio svjetska klasa dokazao je i u bayernu, igre po sistemu toplo hladno, povrede i nezrelo ponasanje udaljile su ga od svjetskog vrha za sta je sigurno imao talenta, ali nikad se nije potvrdio. ne znam kakve uspjehe bayerna s njim pominjes, poneko osvojeno njemacko prvenstvo i to je to, ne znam ti mozda smatras velikim uspjehom kad bayern uzme njemacko prvenstvo, ralnije je reci da je sramota kad bayern to ne osvoji. uglavnom s tim velikim riberijem bayern je ponekad izgledao i smijesanu bundesligi cak, u ligi prvaka je bio daleko od vrha, jedan izlet do finala se desio, al najmanje zahvaljujuci riberiju, za kojeg je u toj sezoni jedan Ola bio maradona, riberi je cak ispao i tragicar
robben - za njega sam uvijek tvrdio da je svjetska top klasa, nazalost njegova karijera je obiljezana teskim povredama, no i pored toga dokazao se gdje god je igrao. to je jedini igrac za koga sam i rekao da je dosao u bayern s tim top class kvalitetom, medjutim znamo i kako je on dosao, protjeran iz madrida, u zadnji cas doletio u minken, zrtva dolaska kristiana ronalda, dakle nije bio igrac za koga su se otimali mnogi, a bayo ga doveo, meni licno drag je bio jos dok je u psv igrao i zelio sam ga u barci, al eto zbog svih povreda i bolje sto nije dosao
toni - ne znam odakle ti da je on klasa svjetska bio, igrao u fiorentini, vrlo dobro, al daleko je uvijek bio od top napadaca, u bayernu isti takav, dobar al nista posebno, za uspjehe bayerna s njim, pogledati pod ribery
sanchez je igracina, najbolji igrac talijanske lige,al ni on nije top class igrac jos uvijek, to mora sad da dokaze na najvecem svjetskom nivou, dobre igre u italiji i njemackoj nisu dovoljne za atribut top class igrac, mora igrac dokazati i u ligi prvaka u najjacim tekmama, riberi to nikad nije uspio, sanchez ce tek to pokusati, robben se recimo dokazao itd
dakle eto ti argumenata, ja cu svoju pricu uvijek potkrijepiti konkretnim argumentima, dok ti udaras neke smijesne demagogije.