Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Manuel
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Manuel » 03 sep 2016, 23:00

pinoglavi je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:U istom postu napisati kako su igraci odron i ne sutaju otvorene trice i zaliti se na nedostatak akcija u napadu je jednostavno presmijesno
Imali ssmo par otvorenih trica za citavu tekmu.Nismo ko Svedi imali jedno 30.Akcije nemamo kako god okrenes.Pogledaj opet trecu cetvrtinu gdje smo za 6 minuta dali 4 poena i to 2 sa slobodnih bacanja i sve ce ti biti jasno.
Jarane Mulaomerovic jeste neiskusan trener ali daleko je ovo od onog kako vi predstavljate. Mirzu su stalno udvajali i pravili smo visak, ali dodje lopta do Zahiragica, Gajica, Vrabca, Gordica i svi sami na sutu i ili ne smiju opucati ili uzmu sut i promase. Sta s tim igracima da radis jbt zivot. Teletovic ocajan, nismo imali akcija za njega i jeste to greska, ali jesu ga i posebno pazili u odbrani, cesto i udvajali, a i on je bio ocajan. Jbg ako ne moze napraviti razliku protiv Svedske o cemu pricamo onda. 2/16 mu je bio sut. Jusuf nije jos uvijek napadacki sposoban voditi tim, Kikanovic ispodprosjecan veceras i normalno da ces se patiti pa i protiv Svedske. Ja sam ocekivao laksu pobjedu sa 20+ Mirzinih poena, ali sa ovim Mirzom ne cudi ovaj rezultat

Nije ti u kosarci akcija samo zacrtano i da ide po loju, cesto se to mora modifikovati u igri, traziti drugo rjesenje, a kad ljudi smiju hladno drzati nase sutere otvorene na trici bez brige da li ce pogoditi onda o kakvim akcijama pricamo
E onda su trebali selektirati druge igrace jer ovi nisu ni za Bosnu BH Telecom.Zasto igra jedan Gajic,Zahiragic i da ih sad ne nabrajam kad ne smiju otvorenu tricu pucati.Pa ja kad igram fulim 5 pa opet pucam kad sam god sam a ne oni profesionalni kosarkasi.
Naravno da je i do igraca a dosta je veceras bilo i do Mirze al iskreno kad covjek poslusa time out Mulaomerovica bude mu jasno koliko on zna odnosno ne zna.
Najvaznija je pobjeda i to je trenutno jedino bitno.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 03 sep 2016, 23:00

L-Train je napisao/la:
Avantii je napisao/la:Je l ono Avdic sa Arene seta neku tamnoputu ljepoticu? Kao da je sa njim bila u dvorani veceras. Ali ne protumacih dovoljno dobro sa slika.
Jeste Edin Avdic,ali koliko vidim na slici sjedi ispod nje a ne pored?,to je ona voditeljica mislim da je jedno vrijeme radila na FTVu,sad ne znam gdje je.
Ima i druga slika, mislim tokom izvodjenja himne. Tu se cini kao da je pored, i kao da nesto gestikuliraju jedno drugom :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2016, 23:01

Ja za bolje ne znam, ti ako smatras da ima boljih slobodno navedi i rado cu ih pogledati kad bude prilike
Nad tobom sunce najljepše sja

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2016, 23:04

Ma sa ovakvim Mirzom koji se ne trudi ni 5 posto nama ne bi pomogo ni Zeljko Obradovic. Kad dodas ove invalide tipa Vrabac ne moze puno bolje ni sa mnogo perspektivnijim trenerom od ovog klauna Mulaomerovica koji ne zna jedan hebeni timeout odrzat.

Na sta smo spali boze sacuvaj, ovo je dno dna :facepalm:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2016, 23:04

Po vasim postovima znaci, da Svedska nas uzima glat u drugoj?

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 03 sep 2016, 23:04

SlevinKelevra je napisao/la:
let3 je napisao/la:Sageti se Đedoviću na donju pipu, oralno ga zadovoljiti i moliti ga na koljenima da nam oprosti što je uzeo njemački pasoš.
:rol: :rol:

O igri ste sve rekli, slazem se da je ovo tanko strasno, ali sta je sa atmosferom. Ono je bilo jezivo :shock: 5000 suti, kao da film gledaju... kraj cetvrtine, ni aplauz, ni zvizduk.... samo tisina, blagi zamor. Ja se syebo.
Jesi li ikad gledao Srbiju u Beogradu?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 sep 2016, 23:05

Straus1921 je napisao/la:Sto prije skontate da su navijaci sarajevskih klubova koji su spremni dati podrsku timu, odustali od reprezentacije, bit ce vam lakse ;) Ovo su obicni simpatizeri repke.
Zasto su odustali :?:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2016, 23:07

samoposmatram je napisao/la:Po vasim postovima znaci, da Svedska nas uzima glat u drugoj?
Ako budu ovako igrali kao danas. Jer u gostima uvijek nekako domacin odigra bolje protiv nas i ponese ga publika..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 sep 2016, 23:08

Avantii je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Avantii je napisao/la:Je l ono Avdic sa Arene seta neku tamnoputu ljepoticu? Kao da je sa njim bila u dvorani veceras. Ali ne protumacih dovoljno dobro sa slika.
Jeste Edin Avdic,ali koliko vidim na slici sjedi ispod nje a ne pored?,to je ona voditeljica mislim da je jedno vrijeme radila na FTVu,sad ne znam gdje je.
Ima i druga slika, mislim tokom izvodjenja himne. Tu se cini kao da je pored, i kao da nesto gestikuliraju jedno drugom :D
Ma ko zna,mozda je momcina i trpa :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 03 sep 2016, 23:08

jbt sunce, sta je ovo bilo :S kakva patnja za oci... najbolje ocrtava br. postignutih poena po cetvrtinama - 25, 15, 10, 24 ...kakvi padovi u igri, kakvi sokovi... Ok je da ne ide jednog,dva igraca ...al da bas ne ide nikog jbt, i da su toliki odroni u psiholoskom smislu to mi nikako ne ide u glavu. Malom Dzananu svaka čast sa 17 godina predvoditi jednu ekipu je stvarno ogromno. A Kikan, gajic, vrabac (izuzev defanzive) nemam rijeci. Realno, sreca pa smo igrali sa Svedskom, koja je al bas donji red po kvalitetu ekipa na starom kontinentu, inace bi veceras vec otpisali ove kvalifikacije. Strasno je koliko padova u igri i kako se svi povuku jedan za drugim da nema niko da povuce kad sve stane, nego to mora raditi dijete od 17 godina. To mi nikako nije jasno. Vidjet cemo sta protiv Rusije, ali realno čak i ako ih i kojim cudom dobijemo, mislim da cemo morati racunati u Svedskoj na Bosnicevu pomoc. Nije ovo ekipa da ode rutinski negdje i dobije. Sto kvalitetom, sto psihom. Nadam se da se varam i da cemo se plasirati na EP, iako ovo sto prikazuju nasi igraci kvalitetom to definitivno ne zasluzuju za sad. Posjeta odlicna, atmosfera losa- sve vec receno.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 03 sep 2016, 23:08

solinas je napisao/la:
Straus1921 je napisao/la:Sto prije skontate da su navijaci sarajevskih klubova koji su spremni dati podrsku timu, odustali od reprezentacije, bit ce vam lakse ;) Ovo su obicni simpatizeri repke.
Nekada su velike grupe nasih navijaca isli na utakmice i fudbalske reprezentacije i kosarkaske, ali kako je kod nas BHF sama dijaspora sami kur.ac od navijaca, saljakluk mrtvi po tekmama, jedna manja grupica nasih navijaca ide, dok su HZ skroz prestale ici na tekme.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 sep 2016, 23:09

tuzlak1987 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Po vasim postovima znaci, da Svedska nas uzima glat u drugoj?
Ako budu ovako igrali kao danas. Jer u gostima uvijek nekako domacin odigra bolje protiv nas i ponese ga publika..
Ali problem je što ih neće imati ko ponjeti. I tu smo domaćini. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 sep 2016, 23:11

Ma opet pogađaju ljudi neke trice i skaču ludo u napadu. Ne brinem ni sekunde za revanš jer smo real o bolja repka.

Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 03 sep 2016, 23:12

Da li smo bas toliko bolja ekipa da mozemo reci da se ne brinemo ? :D

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2016, 23:12

Imali u nasoj kosarki ikakva tradicija jake odbrane? Cini mi se da od prvog EP nikad nismo igrali jaku odbranu.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 sep 2016, 23:13

Straus1921 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Nekada su velike grupe nasih navijaca isli na utakmice i fudbalske reprezentacije i kosarkaske, ali kako je kod nas BHF sama dijaspora sami kur.ac od navijaca, saljakluk mrtvi po tekmama, jedna manja grupica nasih navijaca ide, dok su HZ skroz prestale ici na tekme.
Pa jel su oni isli na utakmice zbog repke ili da se nadjebaju sa BHF-om. ..... :facepalm:
Realno odron opravdanje......bezveze.Tipicno preseravanje "cija je starija"na tribinama.
Ako zbog tog ne prate reprzentaciju nabij ih onda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 sep 2016, 23:15

Realno, objektivno i bez ikakvog hejta...Buza, Vrabac, Zahiragic pa mozda i jos poneki, tesko da bi bili u prvih 5 i svedske. Sa takvim igracima mi bi da se nesto busamo...

Ovo za repku, odustali su zbog korida na utakmicama, dijaspore i nevjerovatne malverzacije sa kartama... toliko
=\_1921_/=

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 sep 2016, 23:15

StevieG8 je napisao/la:Damir kao trener legenda s TO ajmo malo odmorit idemo igrat mnogo ej i recenica sa cinjenicama koje i onaj mali sto fura Gegica moze rec. Kad prebace na Bosnica lik geometriju objasnjava, svi ga gledaju slusaju s nekim entuzijazmom kod nas TO dodje samo ko osvjezenje
VJERUJ da mi je naumpo Sabit Hadzic on je makar na TO znao dreknut ajmo u pm

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2016, 23:15

Brojnost u Sarajevu je bila dobra danas, s obzirom na skandal i na igre. I to nisu bili bas navijaci vec porodicni ljudi pa et ne moze se od njih ocekivati navijanje ..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.