E onda su trebali selektirati druge igrace jer ovi nisu ni za Bosnu BH Telecom.Zasto igra jedan Gajic,Zahiragic i da ih sad ne nabrajam kad ne smiju otvorenu tricu pucati.Pa ja kad igram fulim 5 pa opet pucam kad sam god sam a ne oni profesionalni kosarkasi.pinoglavi je napisao/la:Jarane Mulaomerovic jeste neiskusan trener ali daleko je ovo od onog kako vi predstavljate. Mirzu su stalno udvajali i pravili smo visak, ali dodje lopta do Zahiragica, Gajica, Vrabca, Gordica i svi sami na sutu i ili ne smiju opucati ili uzmu sut i promase. Sta s tim igracima da radis jbt zivot. Teletovic ocajan, nismo imali akcija za njega i jeste to greska, ali jesu ga i posebno pazili u odbrani, cesto i udvajali, a i on je bio ocajan. Jbg ako ne moze napraviti razliku protiv Svedske o cemu pricamo onda. 2/16 mu je bio sut. Jusuf nije jos uvijek napadacki sposoban voditi tim, Kikanovic ispodprosjecan veceras i normalno da ces se patiti pa i protiv Svedske. Ja sam ocekivao laksu pobjedu sa 20+ Mirzinih poena, ali sa ovim Mirzom ne cudi ovaj rezultatManuel je napisao/la:Imali ssmo par otvorenih trica za citavu tekmu.Nismo ko Svedi imali jedno 30.Akcije nemamo kako god okrenes.Pogledaj opet trecu cetvrtinu gdje smo za 6 minuta dali 4 poena i to 2 sa slobodnih bacanja i sve ce ti biti jasno.pinoglavi je napisao/la:U istom postu napisati kako su igraci odron i ne sutaju otvorene trice i zaliti se na nedostatak akcija u napadu je jednostavno presmijesno
Nije ti u kosarci akcija samo zacrtano i da ide po loju, cesto se to mora modifikovati u igri, traziti drugo rjesenje, a kad ljudi smiju hladno drzati nase sutere otvorene na trici bez brige da li ce pogoditi onda o kakvim akcijama pricamo
Naravno da je i do igraca a dosta je veceras bilo i do Mirze al iskreno kad covjek poslusa time out Mulaomerovica bude mu jasno koliko on zna odnosno ne zna.
Najvaznija je pobjeda i to je trenutno jedino bitno.