Safet Sušić - Pape

stokton
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la stokton » 06 dec 2013, 21:30

Sheyi je napisao/la:Ne mozes ti ugodit nama, da je rekao pobijedit cemo Argentinu onda bi se neki drugi javili da nesto pametuju.
Ne mora on reći da ćemo pobjedit ni Iran, može reći daćemo sve od sebe u svakoj utakmici pa kako se okrene a ne ovako već upisan poraz.

„Ne vidim nikakvu mogućnost da Iran i Nigerija prođu dalje. Moja Bosna i Argentina sigurno prolaze. Bosna i Hercegovina ima neviđen koncentrat talenta koji garantuje plasman u sljedeći krug,“ kazao je Blažević.

E ovako treba malo elana, podizanja samopouzdanja igračima, a ne eto pa dobro je da igubimo sa što manje razlike, to je katastrofalno razmišljanje i ogromno podcjenjivanje svojih igrača

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 dec 2013, 21:41

Gdje je taj elan i podrška kada je selektor u pitanju? Ne, nema je pored uvreda i ismijavanja na njegov račun.
Kao što kažeš, katastrofalno razmišljanje. To što tražite, to ćete da dobijete.
F.K.SARAJEVO

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 06 dec 2013, 21:45

molotovljev je napisao/la:Gdje je taj elan i podrška kada je selektor u pitanju? Ne, nema je pored uvreda i ismijavanja na njegov račun.
Kao što kažeš, katastrofalno razmišljanje. To što tražite, to ćete da dobijete.
ma mene boli racku ko je selektor, od svakog isto očekujem, ne želim da sami sebe podcjenjujemo i već u startu pišemo poraze, i svaki selektor koji nas trenira bi trebao da ima takav stav i da to razmišljanje i stav usadi svojim igračima.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 dec 2013, 21:48

stokton je napisao/la:Koja izjava , lik u startu već upiso poraz :evil:
Pa kako misli ekipu napalit, eto raja dovoljno je da Bega skine nekoliko zicera i možemo izgubiti 2-0 :roll:
Kakvo bolan paljenje ekipe,ako im sad treba paljenje onda je sve otišlo u K.
Ne smijemo ponoviti grešku Hrvatske na SP kada su se "napalili" protiv Brazila,odigrali super i izgubili, i onda sljedeće dvije utakmice nisu mogli ništa i nazad kući.Mi moramo biti svjesni da krećemo SP protiv Nigerije, a protiv Argentine ako se šta ulovi dobro i jest,ako ne zna se dobiti Nigeriju i Iran.To neće ići tako lako,al uz ogromno zalaganje i trud nagrada će doći.Eto samo da se zna Iran nikada nismo pobjedili,4 poraza i remi :mrgreen:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 dec 2013, 21:50

Nek' on usadi stav u svlačionici, gdje je i mjesto, a ne putem medija pa na kraju razočarenje.
Zna Pape šta radi, samo što mi ne znamo, pa nas to jede, htjeli bi sve da znamo...E ne može !
F.K.SARAJEVO

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 dec 2013, 21:52

Imao je Ćiropriliku da igrače podpali prije četiri godine, pa neka sada daje intevjue o tome kako će BiH igrati na SP. Pape nema potrebe da priča, on nas je tamo odveo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 dec 2013, 21:52

emil02in je napisao/la:
Pa kako misli ekipu napalit, eto raja dovoljno je da Bega skine nekoliko zicera i možemo izgubiti 2-0 :roll:
Ne smijemo ponoviti grešku Hrvatske na SP kada su se "napalili" protiv Brazila,odigrali super i izgubili, i onda sljedeće dvije utakmice nisu mogli ništa i nazad kući.Mi moramo biti svjesni da krećemo SP protiv Nigerije, a protiv Argentine ako se šta ulovi dobro i jest,ako ne zna se dobiti Nigeriju i Iran.To neće ići tako lako,al uz ogromno zalaganje i trud nagrada će doći.Eto samo da se zna Iran nikada nismo pobjedili,4 poraza i remi :mrgreen:
Pobijedili smo Iran u našoj prvoj utakmici u historiji i to 1:3. Radilo se o nezvaničnoj utakmici jer u to doba nismo bili FIFA/UEFA član.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 06 dec 2013, 21:55

emil02in je napisao/la:
Nek si mi reko :D

Uglavnom ja sam svoje mišljenje iznjeo i ne raspravlja mi se više oko ovih stvari, jer ako je u redu ovo vlastito podcjenjivanje vama OK, meni nije i tačka.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2013, 21:57

molotovljev je napisao/la:Nek' on usadi stav u svlačionici, gdje je i mjesto, a ne putem medija pa na kraju razočarenje.
Zna Pape šta radi, samo što mi ne znamo, pa nas to jede, htjeli bi sve da znamo...E ne može !
Ma ja bi volio da što manje daje izjave za medije. Mora se priznati da mu ponekad ne dostaje takta, iako je ova izjava onako realistična do bola, ipak je to zbog javnosti možda trebao upakovati.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 dec 2013, 21:58

Vidio je pape da ne moze protiv argentine sa 2 napadaca.
Vjerovatno ce sljedecu krenuti sa 3.

Inace, ni meni nije drago sto nam je Safet na klupi, dosta toga loseg po meni radi, sva sreca prosli smo nekako. Covjek forsira svoje kakav god protivnik da je. Ko da smo sila pa nam se drugi moraju prilagodjavati.

Ono sto mi je glupo, sto citav dan serete kako je zakasnio na avion. Pa ebat ga.
Cuj mogao ugovoriti koju prijateljsku? Pa zar to nasi ostali hamelji(da izvinete na izrazu) ne znaju dogovoriti prijateljsku?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 dec 2013, 22:05

VanBasten je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Nek' on usadi stav u svlačionici, gdje je i mjesto, a ne putem medija pa na kraju razočarenje.
Ma ja bi volio da što manje daje izjave za medije. Mora se priznati da mu ponekad ne dostaje takta, iako je ova izjava onako realistična do bola, ipak je to zbog javnosti možda trebao upakovati.
On i pokušava da se što manje vrti u društvu novinara. Čak je i priznao da je mogao naći alternativno rješenje
kako bi se 'prebacio' do Brazila, međutim nije želio da ide da bi se samo slikao. Čovjek je potpuno iskren
i skroman, što ja lično kod njega najviše cijenim i poštujem. Dobro, jasno je da se ne snalazi u izjavama...ali...
F.K.SARAJEVO

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2013, 22:27

stokton je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Ne mozes ti ugodit nama, da je rekao pobijedit cemo Argentinu onda bi se neki drugi javili da nesto pametuju.
Ne mora on reći da ćemo pobjedit ni Iran, može reći daćemo sve od sebe u svakoj utakmici pa kako se okrene a ne ovako već upisan poraz.

„Ne vidim nikakvu mogućnost da Iran i Nigerija prođu dalje. Moja Bosna i Argentina sigurno prolaze. Bosna i Hercegovina ima neviđen koncentrat talenta koji garantuje plasman u sljedeći krug,“ kazao je Blažević.

E ovako treba malo elana, podizanja samopouzdanja igračima, a ne eto pa dobro je da igubimo sa što manje razlike, to je katastrofalno razmišljanje i ogromno podcjenjivanje svojih igrača
Ma ne kazem ni ja da je ok ova izjava, vec sta god da je izjavio veceras, nasao bi se neko da kaze da propametuje nesto.
Ali znas Susica kakav je, da on kaze jedno a radi drugo i da nije bas najbolji sa ovim davanjem izjava :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 dec 2013, 22:38

Henderson je napisao/la:Imao je Ćiropriliku da igrače podpali prije četiri godine, pa neka sada daje intevjue o tome kako će BiH igrati na SP. Pape nema potrebe da priča, on nas je tamo odveo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: On ne zna iz Pariza "uhvatiti" let...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 06 dec 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 dec 2013, 22:38

Kako vam ne dosadi? Svi lafo brinu za drzavu, a draze im je da ista izgubi i oni budu upravu. Zasto malo ne zacepite? Covjek nas je odveo na SP ima pravo da nas i vodi, nakon toga vidjeti jel to sve bilo uspjesno ili ne.
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 dec 2013, 22:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Kako vam ne dosadi? Svi lafo brinu za drzavu, a draze im je da ista izgubi i oni budu upravu. Zasto malo ne zacepite? Covjek nas je odveo na SP ima pravo da nas i vodi, nakon toga vidjeti jel to sve bilo uspjesno ili ne.
Konacno glas razuma.
1946

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 dec 2013, 22:47

Selektor Safet nas nije odveo bilo gdje a najmanje u Brazil.

Lik zivi zadnjih 30 godina u Parizu i nije u stanju da nadje put do aerodroma na vrijeme.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 dec 2013, 22:48

Safet Susic i nije toliko mozda los koliko daje glupe izjave koje su iritirajuce a tek ponasanje u nekim situacijama poput ove da je zakasnio na avion (ok ne treba sad to preuvelicavati i pozivati na linc ali se izofirao ispao smijesan gledao glupi Evian-PSG pa to osim kladionicara niko niej ni znao da igraju). DAkle izjave su mu presmijesne tipa gledace da izgubi sa sto manje razlike, do onih cuvenih da Kolasinac nece stici pjeske u reprezentaciju pa onda na pitanje je li gledao jednog potencijalnog reprezentativca on kaze nisam gledao sam sinoc Barcu :lol: :lol: to svakog nervira mozda da nabavi nekog PR savjetnika imace manje kriticara.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 dec 2013, 22:48

Head je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kako vam ne dosadi? Svi lafo brinu za drzavu, a draze im je da ista izgubi i oni budu upravu. Zasto malo ne zacepite? Covjek nas je odveo na SP ima pravo da nas i vodi, nakon toga vidjeti jel to sve bilo uspjesno ili ne.
Konacno glas razuma.
E ako je ovo glas razuma u situaciji kad nam se citav svijet smije :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 dec 2013, 22:52

BigBigBang je napisao/la:Safet Susic i nije toliko mozda los koliko daje glupe izjave koje su iritirajuce a tek ponasanje u nekim situacijama poput ove da je zakasnio na avion (ok ne treba sad to preuvelicavati i pozivati na linc ali se izofirao ispao smijesan gledao glupi Evian-PSG pa to osim kladionicara niko niej ni znao da igraju). DAkle izjave su mu presmijesne tipa gledace da izgubi sa sto manje razlike, do onih cuvenih da Kolasinac nece stici pjeske u reprezentaciju pa onda na pitanje je li gledao jednog potencijalnog reprezentativca on kaze nisam gledao sam sinoc Barcu :lol: :lol: to svakog nervira mozda da nabavi nekog PR savjetnika imace manje kriticara.
Da onda na klupu dovedemo nekog menadzera sa biroa koji ce znati plasirati izjave u medije jer zna sta zeli sira narodna masa?
1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 dec 2013, 22:52

gringobih je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Imao je Ćiropriliku da igrače podpali prije četiri godine, pa neka sada daje intevjue o tome kako će BiH igrati na SP. Pape nema potrebe da priča, on nas je tamo odveo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: On ne zna iz Pariza "uhvatiti" let...
Zato si ''hvatao let'' sa svim prijasnjim selektorima na zrijeb.....ali za kvalifikacije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []