FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 05 sep 2012, 23:29

ElWeddo23 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
ElWeddo23 je napisao/la:a kakav je teren u Orašju???? :lol: :lol: :lol:
Jel ima rupa, kvrga, jel presušio???? :mrgreen:
ko jel presusio :? ..teren :? :roll: ..e moj jazavac..mozak je tebi presusio...i onda kao...ma ne provociramo mi...finoca strasna....a i nasladzujes se bez veze jer je mozda i bolje da smo ispali mada je to bruka teska....ja sam izgubio nadu da cemo se mi vratit u miki maus ligu odmah.... :( ...nista,valja biti uz klub..kako je tako je...1000% sam ubijedzen da oni nece ni boda iz livna donijet..jednostavno,nema tu ni kvaliteta a o igri pod pritiskom je smijesno i pricat...valjat cemo se u ovoj zabokrecini dok nekom ne dosadi :roll: ...izgubili od orasja :roll: ..gluho bilo :lol:
ma vjecito prica o terenima, ne valjaju tereni, tamo se rat zakuha oko terena u Banovićima, a gledaj sad, jedan od najboljih terena pa opet ništa, al bit ce bolje u subotu (ionako je ovo Mramor trebao igrat, pa zato koliko platili - toliko i prodali)...
ko je ovdje spominjao terene..kakva vjecita prica..o cemu ti :? ...gdje se na ovoj temi spomenulo da smo mi izgubili zbog terena...a to da su tereni odron...jesu..ogromna vecina...neznam sta tii tu noje jasno :? ..mozda imas u ovoj ligi 2,3 terena da valjaju..barem ono sto sam ja vidio na slikama i snimcima..i taj teren u banovicima...kad je buducnost zadnji put igrala sa nama..teren je bio KATASTROFALAN....znaci da ti ponovim...KATASTROFA...od dijelova gdje uopste nije bio trave do nekih vrga i ko zna cega sve ne...to je bilo prije mislim 2 godine...ja tebe ne kontam..jel ti mislis da ovdje neko nekog fura da su tereni losi ali da ustvari nisu..ili sta :? ....ko da mi nebi voljeli da vecina stadiona nije ko u engleskoj..prema tome tvoji cinicni komentari ovdje su suvisni...izmedzu ostalog..bio sam i u gracanici na stadionu..teren je livada malo sredzenija...znaci,odron teski...tribina..eto tako :cry: ...a ti se i dalje nafuravaj da igrate na teatru snova :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 05 sep 2012, 23:30

damirfile je napisao/la:Ko je dao gol danas za Slobodu.
Stanisa Nikolic ako sam dobro vidio,jer sam bio skroz na suprotnoj strani.
A nemoj me bukvalno shvatat za penale.pojedinci se ponasaju kao neki manekeni,ono sta cu ja potrcat (Muminhodzic).ne mogu bit pametan nikako al bas nikako.svih 5 tekmi ove sezone sam gledao i mogu sa 100% sigurnosti reci da Sloboda nikad nije gora bila. :(

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 06 sep 2012, 00:07

damirfile je napisao/la:Ko je dao gol danas za Slobodu.
Hodza dao gol, Muminhodzic.

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 06 sep 2012, 08:39

prvo je bilo izvlacenje na sudije, ne valja sudjenje, pa kad ste vidjeli da nije to, onda ne valjaju tereni, pa shvatite vec jednom da je do vas....
Bratstvo do groba....

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 06 sep 2012, 09:25

Joj pravdanja, Sloboda namjerno ispala jer joj se ne igra Kup, pošto se fokusirala na povratak u Premijer ligu. Dugo nisam nešto ovako glupo pročitao.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 sep 2012, 09:28

Treba dati Ibrakovicu uvjet, šest utakmica 18 bodova minimalno ili sretno. Prvi izgubljen bod noga, a dovesti Soka. Koliko god to izgledalo nemoguce, nama je izgledalo nemoguce izgubiti od ovih ekipa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 sep 2012, 09:40

Nije Ibrakovic kriv sto u timu ima tatine sinove i manekene ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 sep 2012, 10:00

harry_90 je napisao/la:Nije Ibrakovic kriv sto u timu ima tatine sinove i manekene ;)
Ma jasta je, ne biraju tate i mame igrace. Ako je strucnjak i ako se njegova vazi onda nema ko da bira osim njega. Ako ne moze to da radi i ako nema ugled onda je upitan njegov rad.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 sep 2012, 10:07

Covjek uzme sta mu je na raspolaganju to jest ovi par nesposobnjakovica i sta on moze tu ?? Tesko ces nekog natjeratii da igra u drugoj ligi,da je vise para mozda bi se doveo neko kvalitetan u tim,ali jbg nema se.. nema nama nista od ekspresnog povratka u PL ako se ovako nastavi raditi ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 sep 2012, 11:05

mi bi najvise volili da smo doveli npr SKORU , BESLIJU , HUSEINOVICA , ali ljudi moji budite realni malo ... imamo 4,5 kvelitetnih igraca , nasa djeca po meni su najslabija karika ... a svi znate u fudbalskoj ekipi kad ima 10 kvelitetnih igraca i SAMO JEDAN LOS BABIN SIN onda NISTA NECE FUNKCIONISATI ... jako je tesko dzeksonu , pejicu , cericu ,mesicu , nikolicu ,sisicu ... nadomjestiti nedostatke ostatka ekipe !!!

NE ZNAM STO STE TOLIKO RAZOCARANI , ONE MANEKENE STO SU ISPALI IZ LIGE DOCEKALI STE KAO SAMPIONE , A OVU VECINOM NOVU EKIPU VEC U STARTU DOCEKUJETE NA NOZ .... LOSI SMO , TO JE CINJENICA , ALI CINJENICA JE DA MOMCIMA TREBA PODRSKA , A NE PRICE UKRUG O LOSOJ SLOBODI KOJE VEC SVI NAPAMET ZNAJU !!

KO MOZE POMOC NEK POMOGNE NAVIJANEM KO NE MOZE , NEK NE ODMAZE !!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 sep 2012, 11:08

RUDARSKA2 je napisao/la:mi bi najvise volili da smo doveli npr SKORU , BESLIJU , HUSEINOVICA , ali ljudi moji budite realni malo ... imamo 4,5 kvelitetnih igraca , nasa djeca po meni su najslabija karika ... a svi znate u fudbalskoj ekipi kad ima 10 kvelitetnih igraca i SAMO JEDAN LOS BABIN SIN onda NISTA NECE FUNKCIONISATI ... jako je tesko dzeksonu , pejicu , cericu ,mesicu , nikolicu ,sisicu ... nadomjestiti nedostatke ostatka ekipe !!!
ekskjuz mi, ali meni se čini da ti ove boldirane smatraš nekim kao dobrim, kvalitetnim igračima, jarane moj teško da kod njih ima kvaliteta
Undici stelle - ACM 1899

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 sep 2012, 11:27

baltazar1 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:mi bi najvise volili da smo doveli npr SKORU , BESLIJU , HUSEINOVICA , ali ljudi moji budite realni malo ... imamo 4,5 kvelitetnih igraca , nasa djeca po meni su najslabija karika ... a svi znate u fudbalskoj ekipi kad ima 10 kvelitetnih igraca i SAMO JEDAN LOS BABIN SIN onda NISTA NECE FUNKCIONISATI ... jako je tesko dzeksonu , pejicu , cericu ,mesicu , nikolicu ,sisicu ... nadomjestiti nedostatke ostatka ekipe !!!
ekskjuz mi, ali meni se čini da ti ove boldirane smatraš nekim kao dobrim, kvalitetnim igračima, jarane moj teško da kod njih ima kvaliteta
EKSKJUZ MI svi osim SISICA su imali inostrane karijere i to bili vazni igraci u svojim ekipama , igrali u vecim klubovima od nase slobode i svima su VALJALI al nama niko ne valja .... dzekson je igrao u portugalu i igrao za mladu reprezentaciju KOLUMBIJE , ali ne mogu ljudi doc do izrazaja kad ostatak ekipe nije ni za bajramski turnir ¨!!
ALI nama niko ne valja , ja sam imao slucaj da se posvadjam s starijim " gospodinom " kad je JUSUF DAJIC debitovao za SLOBODU , ovaj doticni gospodin mu je 45min eba majku , dok ja nisma poludio ... halo gospodine TO VAM JE JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA KOJI JE NOSIO CRVENO CRNI DRES . . .

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 sep 2012, 11:32

poenta tvog odgovora i jest ono kako si ga napisao u prošlom vremenu, bili, bio, igrao itd...

po toj logici najbolje bi bilo da sada za Slobodu igraju i Ibrak i Karić i Meske i ŠEćer itd...

nemate fajde od toga što su igrali, bili itd...

vama trebaju igrači koji će sada da igraju, budu dobri, nose i razvaljuju, jel se slažeš???

a i to je upitno gdje su i kako su igrali, u kojim su to klubovima bili nosioci igre itd... ali da ne otvaramo tu temu
Undici stelle - ACM 1899

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 sep 2012, 11:59

baltazar1 je napisao/la:poenta tvog odgovora i jest ono kako si ga napisao u prošlom vremenu, bili, bio, igrao itd...

po toj logici najbolje bi bilo da sada za Slobodu igraju i Ibrak i Karić i Meske i ŠEćer itd...

nemate fajde od toga što su igrali, bili itd...

vama trebaju igrači koji će sada da igraju, budu dobri, nose i razvaljuju, jel se slažeš???

a i to je upitno gdje su i kako su igrali, u kojim su to klubovima bili nosioci igre itd... ali da ne otvaramo tu temu

poredis ljude koji danas imaju unuke i momke koji se aktivno bave fudbalom i koji su u punoj snazi , nisi nikako realan i poslije ovog posta tvog nebi dalje polemisao s tobom !!!

ja vjerujem u povratak vec ove sezone

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 sep 2012, 12:13

RUDARSKA2 je napisao/la: poredis ljude koji danas imaju unuke i momke koji se aktivno bave fudbalom i koji su u punoj snazi , nisi nikako realan i poslije ovog posta tvog nebi dalje polemisao s tobom !!!

ja vjerujem u povratak vec ove sezone
sretno sa povratkom, stvarno bih to želio, ali sa ovim aktivistima u punoj snazi teško bro ;)

pa Mirza Mešić nije odigrao poštene utakmice od od početka stoljeća a ima i jedno 10-ak kg viška :?:

Cerić isto tako sa jedno 5-7 kg viška

Šišić - vidjet ćemo hoćel biti šta od njega

i na kraju nebitno je želiš li ili ne želiš polemisati, ja samo iznosim svoje viđenje
Undici stelle - ACM 1899

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 sep 2012, 12:42

savatihotece je napisao/la:Joj pravdanja, Sloboda namjerno ispala jer joj se ne igra Kup, pošto se fokusirala na povratak u Premijer ligu. Dugo nisam nešto ovako glupo pročitao.
svaki tvoj upis je duplo gluplji od ovoga gore...zato nas drago dijete zaobidzi u sirokom luku...imas more drugih tema pa tamo palamudi do sudnjeg dana..ne kontam sto ti je Sloboda tolko interesantna pa si svakih malo ovdje sa nekim debilnim prijedlogom ili komentarom...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 06 sep 2012, 16:12

Vjerujte mi da ne znam više šta bih rekao ovdje.Ibraku sam u ranijim postovima veliku podršku davao ,jer sam vjerovao u one riječi da mu je najviše žao Slobodine djece,a šta je on uradio doveo više od pola svojih igrača koje je on lično trenirao,a koji u zadnje vrijeme nisu upisali par minuta igre,ili nisu ni imali kluba.Eto Šišić kao najzvučnije ime ko je on.Em što nije igrao,svima poznat po problemima koje je stvarao u Čeliku i zbog koga je njihov trener dao ostavku.To je nastavio i kod nas,ali kako vidim ima podršku većine,a koštao nas je već dosta.Pored svega za sve najviše krivim prvo Mesketa,pa onda Karića kao i Šećera.Na kraju da samo završim oni su tu samo zbog svojih poena i svojih ličnih interesa -sva četvorica i ja za ovakvu Slobodu ću vam reći ,a i mišljenje je dosta naše raje i ljudi koji su bili spremni pomoći da ovo nije naša Sloboda ,i dok ne vidim bolje neću više niti da dolazim niti da dajem bilo kakvu podršku.TOLIKO OD MENE DO DALJNJEG-

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 sep 2012, 16:49

joksimovic" - zbog takvih navijaca kao ti , danas je stadion poluprazan , pravi navijaci su tu i kad lose je i kad ne ide , nije rjesenje napustiti klub tako lako , tvoja odluka me podsjeca onu odluku Darka Vojvodica ... NE IDE , TONE BROD - MA ODO JA EBO OVO .

i sta sadjoksimovicu , DOCI CES KAD BUDEMO BILI PRVACI DRZAVE ??? brate sto e mene tice netrebas ni tad sretno ti bilo . . .

p.s. moja podrska nije upucena MESKETU i SECERU , ali IBRAKU, KARICU i igracima JESTE !!!

UZ TEBE SMO LUBAVI MOJA , AKO TREBA I U TRECOJ KANTONALNOJ !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 06 sep 2012, 16:51

joksimovic je napisao/la:Vjerujte mi da ne znam više šta bih rekao ovdje.Ibraku sam u ranijim postovima veliku podršku davao ,jer sam vjerovao u one riječi da mu je najviše žao Slobodine djece,a šta je on uradio doveo više od pola svojih igrača koje je on lično trenirao,a koji u zadnje vrijeme nisu upisali par minuta igre,ili nisu ni imali kluba.Eto Šišić kao najzvučnije ime ko je on.Em što nije igrao,svima poznat po problemima koje je stvarao u Čeliku i zbog koga je njihov trener dao ostavku.To je nastavio i kod nas,ali kako vidim ima podršku većine,a koštao nas je već dosta.Pored svega za sve najviše krivim prvo Mesketa,pa onda Karića kao i Šećera.Na kraju da samo završim oni su tu samo zbog svojih poena i svojih ličnih interesa -sva četvorica i ja za ovakvu Slobodu ću vam reći ,a i mišljenje je dosta naše raje i ljudi koji su bili spremni pomoći da ovo nije naša Sloboda ,i dok ne vidim bolje neću više niti da dolazim niti da dajem bilo kakvu podršku.TOLIKO OD MENE DO DALJNJEG-
a ja cija ova Sloboda da nije mozda astronautska :roll: Sloboda je nasa tuzlanska uvijek bila i takva ce i ostati :!:

jbt umjesto da sad kad je najteze budemo svi ko jedan jednom se dize qrac zbog igraca drugom zbog Ibraka pa jebote de dovedite bolje, uredu svi se slazemo da trenutno legende ne rade skoro pa nista ali pitam ja vas gdje bi mi bili uopste sad da njih nema ko bi preuzeo klub :roll:

dalje sto se tice igraca nisu tu generacije juniora do 89 recimo slabo sad ima igraca da valja ne kazem da nema a i ono sto ima gleda prvo svoj interes a ne interes kluba, i koja bi to raja ulozila a sad kao nece sto da ne cekaju mozda neke "svoje" ljude pa opet hajmo jovo na novo i neka grabi ko stigne a klubu cemo nabit jos koji milion duga ko ga **** nek propadne. Ibraku svaka cast i neka ga tu gdje jeste vecina nas nije ni svjesna koliko taj covjek moze da pomogne sto trenutno i radi Slobodi jbg kome se ne svidja nek odstupi bas tako kao ti pa vratite te se kad budemo igrali Europu pa taman i za 20 godina nema veze za takve ce uvijek biti mjesta na tribinama i ti volis Slobodu :oops:

ima nas ludjaka koji su bili i koji ce uvijek biti uz klub pa taman da se srozamo jos gore od ovoga jer

ZIVOT BEZ SLOBODE NIJE ZIVOT :!: :!: :!:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 sep 2012, 16:57

green je napisao/la:

NE ZNAM STO STE TOLIKO RAZOCARANI , ONE MANEKENE STO SU ISPALI IZ LIGE DOCEKALI STE KAO SAMPIONE , A OVU VECINOM NOVU EKIPU VEC U STARTU DOCEKUJETE NA NOZ .... LOSI SMO , TO JE CINJENICA , ALI CINJENICA JE DA MOMCIMA TREBA PODRSKA , A NE PRICE UKRUG O LOSOJ SLOBODI KOJE VEC SVI NAPAMET ZNAJU !!

KO MOZE POMOC NEK POMOGNE NAVIJANEM KO NE MOZE , NEK NE ODMAZE !!!
Ja sam barem navijac kluba koliko velikog ma dovoljno da se ne sramotimo CUJ STO STE TOLIKO RAZOCARANI(jel se ti ovo zajebajes)... a ti " cigin " advokat ako ne i licno ohladi ba vidis da jedini branis "cigu " da ti nije familije ili te je doveo sa sobom u veeeliki klub obeco para ko pljeve pa se toliko zalazes za njega :) ... jos malo ba nece dugo ide on uskoro to i mala djeca vide i znaju zao mi je samo sto ces ti ostati razocaran a svi ostali sretni .. znaci ... "cigo " i advokatici OUT
prvo ti care trebas da dignes 2 prsta pa tek onda da razgovaras sa ovim takozvanim advokaticem...momak je istinski navijac Slobode kojih danas malo ima ..drugo nema lik nista ba sa ibrakovicem ebo te vise ibrak..jednostavno momak misli da Slobodi treba podrska...suvise je rano pricati o nekim smjenama..nije problem trenera, jer i ranije smo bili losi sa drugim koji su bili tu....jednostavno nemamo ekipu i momak ti to govori..istina nemamo ekipu kompletnu osim ovih par provjerenih igraca sto nije dovoljno.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.