joksimovic je napisao/la:Vjerujte mi da ne znam više šta bih rekao ovdje.Ibraku sam u ranijim postovima veliku podršku davao ,jer sam vjerovao u one riječi da mu je najviše žao Slobodine djece,a šta je on uradio doveo više od pola svojih igrača koje je on lično trenirao,a koji u zadnje vrijeme nisu upisali par minuta igre,ili nisu ni imali kluba.Eto Šišić kao najzvučnije ime ko je on.Em što nije igrao,svima poznat po problemima koje je stvarao u Čeliku i zbog koga je njihov trener dao ostavku.To je nastavio i kod nas,ali kako vidim ima podršku većine,a koštao nas je već dosta.Pored svega za sve najviše krivim prvo Mesketa,pa onda Karića kao i Šećera.Na kraju da samo završim oni su tu samo zbog svojih poena i svojih ličnih interesa -sva četvorica i ja za ovakvu Slobodu ću vam reći ,a i mišljenje je dosta naše raje i ljudi koji su bili spremni pomoći da ovo nije naša Sloboda ,i dok ne vidim bolje neću više niti da dolazim niti da dajem bilo kakvu podršku.TOLIKO OD MENE DO DALJNJEG-
a ja cija ova Sloboda da nije mozda astronautska
Sloboda je nasa tuzlanska uvijek bila i takva ce i ostati
jbt umjesto da sad kad je najteze budemo svi ko jedan jednom se dize qrac zbog igraca drugom zbog Ibraka pa jebote de dovedite bolje, uredu svi se slazemo da trenutno legende ne rade skoro pa nista ali pitam ja vas gdje bi mi bili uopste sad da njih nema ko bi preuzeo klub
dalje sto se tice igraca nisu tu generacije juniora do 89 recimo slabo sad ima igraca da valja ne kazem da nema a i ono sto ima gleda prvo svoj interes a ne interes kluba, i koja bi to raja ulozila a sad kao nece sto da ne cekaju mozda neke "svoje" ljude pa opet hajmo jovo na novo i neka grabi ko stigne a klubu cemo nabit jos koji milion duga ko ga **** nek propadne. Ibraku svaka cast i neka ga tu gdje jeste vecina nas nije ni svjesna koliko taj covjek moze da pomogne sto trenutno i radi Slobodi jbg kome se ne svidja nek odstupi bas tako kao ti pa vratite te se kad budemo igrali Europu pa taman i za 20 godina nema veze za takve ce uvijek biti mjesta na tribinama i ti volis Slobodu
ima nas ludjaka koji su bili i koji ce uvijek biti uz klub pa taman da se srozamo jos gore od ovoga jer
ZIVOT BEZ SLOBODE NIJE ZIVOT