In Sha Allah dok jos imam snage

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
In Sha Allah dok jos imam snage
Za one koji posmatraju fudbal onih 90 minuta kada njihov tim igra, mozda su i bili. Za one koji poznaju fudbal malo šire od 90 minuta, nikada.EastMadness je napisao/la: ↑01 mar 2025, 19:58Bili su da se ne lazemo. Ovo sad je rupa jedna obicna. Ako ih ne uzmemo dole **** nas onda. Bice sudjenje fer ako nista poslije ovog , bar mislimErosViverosViv je napisao/la: ↑01 mar 2025, 19:47Ali zrinjski je ekipa sa glavom i repom, level iznad nas
![]()
![]()
Spreman sam ja ikad u zivotu
Ne znate vi šta je rat, pa tako pričate. Inače treba opušteno igrati do kraja, pa šta se desi. Ovo nema smisla, dok se klubovi ne ujedine i stanu u kraj lopovluku.
Koji klubovi? Klub iz vlastitog ti grada je na strani ove mafije.
Ma Borac bi ga dao svakako, ili izmišljenim penalom ili bi se igralo 10 min nadoknade. Mi sutra moramo pobjediti, da ostanemo u kakvoj takvoj šansi za titulu.
Bit cemo 3.jer smo bolji od Zelje dosta medjutim ne daju ti da budes 1.i 2.Od titule sam se oprostio nakon poraza od Zrinjskog.Nekad sam znao i ranije.kogmagie46 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 22:53Neces uzeti titulu 200%, 3 ili 4 cemo biti
ako moze ta pravda u narednih 20 godina, cisto da se ponadam da ce ih kazniti i na onom svijetu.luckystrike je napisao/la: ↑01 mar 2025, 22:59
Zato molim dragog Boga da kazni zulumčare, najgorom kaznom i na ovom i na onom svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot], kogmagie46, Lecler, N3R3D, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, SamoDaKazeem i 68 gostiju.