Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Holsten je recimo dobar do pola limenke
Pive
1. Kategorija
Stella, Paulaner, Gambirnus, Budvar, Carlsberg, Erdinger, Leffe
2. Kategorija
Heineken, Amstel, Tuborg, Becks, Pub (poljsko pravi Carlsberg), Karlovačko, Staropramen, Laško, Pan, Zaječarsko, Tuzlansko, Ožujsko, Apatinsko,
3.Kategorija
Holsten, Lav, Jelen, Ožujsko, Preminger, Sarajevsko, Nikšićko, Erster
4.Kategorija
Nektar, Zmaj, Estrella, Union, Kaltenberg, Master, Merak, još par stelarnih brandova tipa ona plava dvolitra, onda one mađarske pive u Konzumu franke nešto, i naravno Kastel
Moj neli lični ukus
Pive
1. Kategorija
Stella, Paulaner, Gambirnus, Budvar, Carlsberg, Erdinger, Leffe
2. Kategorija
Heineken, Amstel, Tuborg, Becks, Pub (poljsko pravi Carlsberg), Karlovačko, Staropramen, Laško, Pan, Zaječarsko, Tuzlansko, Ožujsko, Apatinsko,
3.Kategorija
Holsten, Lav, Jelen, Ožujsko, Preminger, Sarajevsko, Nikšićko, Erster
4.Kategorija
Nektar, Zmaj, Estrella, Union, Kaltenberg, Master, Merak, još par stelarnih brandova tipa ona plava dvolitra, onda one mađarske pive u Konzumu franke nešto, i naravno Kastel
Moj neli lični ukus
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 21 maj 2017, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ulster Irish Pub, tako se mislim i zove.alan_kardec je napisao/la:eee jest Ulster, sad me ti podsjeti. Baš originalan naziv. Nije Irish pub a opet asocira na Irsku.Penaltiky je napisao/la:Jel opisuješ Ulster?
Hajd neka je neko i Doboj malo pohvalio.
Ljeti pred mrak i u veče je milina, grad vrvi od djevojki u ljetnim haljinicama.
Meni je u Tuzli ono lijepo za prošetat.
cideri su malo **** ali dobri na 40 stepeni, am i right lads
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Meni to ide uz čupanje obrvaSarmelino je napisao/la:cideri su malo **** ali dobri na 40 stepeni, am i right lads
Ne kazem dzaba da su ped.erskiPenaltiky je napisao/la:Meni to ide uz čupanje obrvaSarmelino je napisao/la:cideri su malo **** ali dobri na 40 stepeni, am i right lads
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma samo piva, po mogućnosti tuzlanski pilsner.Sarmelino je napisao/la:Ne kazem dzaba da su ped.erskiPenaltiky je napisao/la:Meni to ide uz čupanje obrvaSarmelino je napisao/la:cideri su malo **** ali dobri na 40 stepeni, am i right lads
Penaltiky je napisao/la:Meni to ide uz čupanje obrvaSarmelino je napisao/la:cideri su malo **** ali dobri na 40 stepeni, am i right lads
Smije li se ono između malo dotjerati?
Smije, osim ako imaš 2.15 i igraš u NOP onda je to trademarkBelminM23 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Meni to ide uz čupanje obrvaSarmelino je napisao/la:cideri su malo **** ali dobri na 40 stepeni, am i right lads
Smije li se ono između malo dotjerati?
Mda, nisam pio "originale", ali ovo što kod nas prodaju je...Penaltiky je napisao/la:Kaltenberg BanjaLuka, Laško SplitOtelo je napisao/la:Kaltenberg..., a ni Laška nije bajna
Nektar nije loš, a jeftin.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Novi nadreality pravo loš,humor level: LZN
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Bolje Tuzlansko vjeruj mi.Otelo je napisao/la:Mda, nisam pio "originale", ali ovo što kod nas prodaju je...Penaltiky je napisao/la:Kaltenberg BanjaLuka, Laško SplitOtelo je napisao/la:Kaltenberg..., a ni Laška nije bajna
Nektar nije loš, a jeftin.
https://3.bp.****/-XlMWtJ1TyeI/ ... to%2B6.JPG[/img]
- JackTheStripper
- Kontakt:
Nakon puno godina dolazim u Bosnu na ljeto, i odma pravac Tesanj. All in. Dosta je vise!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
sekerbay je napisao/la:On je iz Čajniča, yebo te vojvoda mišićDANTES je napisao/la: Odakle si rio? Ili je to i dalje jedna od misterija foruma. Ako nisi iz Sandžaka tj Raške, ili ne dao bog Tuzle, nema čega da se stidiš...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pametna odlukaJackTheStripper je napisao/la:Nakon puno godina dolazim u Bosnu na ljeto, i odma pravac Tesanj. All in. Dosta je vise!
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Rizikuješ sidu,ali vrijedi pokušati.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Marsal
- Kontakt:
Prijatelju u Jelahu ko ne zbari nešto, a ima ruke, noge, auto i nešto para u novčaniku nek ga odma' siječe.JackTheStripper je napisao/la:Nakon puno godina dolazim u Bosnu na ljeto, i odma pravac Tesanj. All in. Dosta je vise!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- JackTheStripper
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Prijatelju u Jelahu ko ne zbari nešto, a ima ruke, noge, auto i nešto para u novčaniku nek ga odma' siječe.JackTheStripper je napisao/la:Nakon puno godina dolazim u Bosnu na ljeto, i odma pravac Tesanj. All in. Dosta je vise!
Ma ne zbarim li stogod, ide na panj tamo u oktobru, taman za 26 rodendan.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Auto nemam, al LP imam razloga gledati. Tako da, na istom samMarsal je napisao/la:Prijatelju u Jelahu ko ne zbari nešto, a ima ruke, noge, auto i nešto para u novčaniku nek ga odma' siječe.JackTheStripper je napisao/la:Nakon puno godina dolazim u Bosnu na ljeto, i odma pravac Tesanj. All in. Dosta je vise!
Kako ti ide s onim poslom?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 1 gost.