sad maloprije kaze " u šenjosterc vo Barselonja dvo fotbolerist de osasunja" ahhahahaadriano_leite je napisao/la:Hvala ti brate, odlican je, samo komentator je.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Pique i Shakira
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
uh imali smo srece, malo je falilo da zaprimimo gol, valja ovdje pobijediti, lijepo je ovako kad se moze s drugim timom igrati, odmor glavnim igracima prijeko je potreban, a i naredno kolo cemo sigurno na gostovanje s ovakvom skoro drugom ekipom, jer ce biti to kolo izmedju dva el classica, a vrlo vjerovatno da ce pep s ovakvim timom igrati do kraja lige
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
drago mi je sto je Villa dao gol..
jos jedan gol Messi i dosta 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Sad ce Osasuna da ga zabiberi! 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pogodio siDAVID VILLA je napisao/la:drago mi je sto je Villa dao gol..jos jedan gol Messi i dosta

http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I
<3 FC Barcelona <3
<3 FC Barcelona <3
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Messi 2:0,odlican lopa alvesa i messi rutinski.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Evo i Maxwell se izgleda povrijedio
e kad hoce pehovi, onda baš krene sa svih strana
Utakmica rutinski privedena kraju...dobra stvar što se nekoliko glavnih igraca odmaralo.

Utakmica rutinski privedena kraju...dobra stvar što se nekoliko glavnih igraca odmaralo.
- thenaturalone
- Kontakt:
Joj Sakira je mrnjauuuu
Ona i Pique su bas par.
Sto se tice tekme, gledao sam samo drugo, reklo bi se s pola snage, mada mi se cini da smo mislima vec na Bernabeu.

Ona i Pique su bas par.
Sto se tice tekme, gledao sam samo drugo, reklo bi se s pola snage, mada mi se cini da smo mislima vec na Bernabeu.
Rutinska pobjeda idemo dalje
Visca BARCA

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pique mora biti maximalno spreman do kraja sezone da uzmemo ligu prvaka, pa onda cijelo ljeto nek ne silazi sa Shakire ko dijete s tresnje
zeznuto ako maxwel ne bude spreman, nema ko onda igrati lijevog beka, jedino da Keitu tu pep stavi
zeznuto ako maxwel ne bude spreman, nema ko onda igrati lijevog beka, jedino da Keitu tu pep stavi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
veze vi nemate ako tako pricate.Rosii vrijedi 40 a ne 30 mil.Covjek je svrsetran , igra krilo, spic, ofanzivnog veznog.SVE.Strasno je tehnicki potkovan ,izuzetno brz , inteligentan, lukav, timski igrac.Ako je ko pogledao 1 utakmicu Villareala zna o cemu je rijec.igrac kao krojen za Barcelone.Mnogo je bolji i svestraniji igrac od Pedra iako to ne volim reci, po meni u ovom trenutku najbolji napadac u Spaniji.Izuzetno je mlad i od njega je se napravit moze zvjer.Bitna stavka je da je on lijevak ali fantasticn igra i desnom nogom.
Dajte nam Rossija.Dobit cemo novu dimenziju !
Kad nesto bolje skontas i moglo se ovo sve ocekivat. Toliko dugo se igra i svaka 2-3 dana toliki napori pa i da sad Pep istegnen ligamente nebi se iznenadio.
Kako god Blaugrana mi je najdraza ... 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- JuveSissoko
- Kontakt:
imal gol Messiradone?? 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Objektivno to je Llorente, pored njega su Benzema,Higuain,Villa,Nilmar pa tek onda Rossi..Andres je napisao/la:veze vi nemate ako tako pricate.Rosii vrijedi 40 a ne 30 mil.Covjek je svrsetran , igra krilo, spic, ofanzivnog veznog.SVE.Strasno je tehnicki potkovan ,izuzetno brz , inteligentan, lukav, timski igrac.Ako je ko pogledao 1 utakmicu Villareala zna o cemu je rijec.igrac kao krojen za Barcelone.Mnogo je bolji i svestraniji igrac od Pedra iako to ne volim reci, po meni u ovom trenutku najbolji napadac u Spaniji.Izuzetno je mlad i od njega je se napravit moze zvjer.Bitna stavka je da je on lijevak ali fantasticn igra i desnom nogom.
Ima skoro dvije godine nije dao nijedanJuveSissoko je napisao/la:imal gol Messiradone??

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]JuveSissoko je napisao/la:imal gol Messiradone??
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ljudi moslim da Barca pod obavezno mora dovesti centarfora 190cm+ a ja glasam za Ljorentea vidjelo se protiv frankovaca u finalu kupa da nam treba takva vrsta napadača imam osjećaja da bih svaki 3-4 centraršut Adrijana i Alvesa sa njim bio gol a i Ljorente igra u Španiji brzo bih se privikao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.