Safet Sušić - Pape

bosnas_
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bosnas_ » 06 dec 2013, 22:56

Safet iza sebe ima rezultate,radi fantasticno svoj posao...u zivotu je puno postigao,i niko mu nema sta reci,osim onih koji u zivotu nisu postigli nista,ali to je vec njihov problem! svaki trener ima nekih gresaka,pa tako i nas,ali one nisu toliko znacajne... meni je glupo sto ne zove najboljeg igraca na poziciji zadnjeg veznog u Svicarskoj ligi Salatica,glupo mi je sto ne zove Hadzica koji u svom klubu igra redovno na toj poziciji,glupo mi je sto se zove Kvrzis,Zahirovic,Vrsajevic a ne recomo Dilaver itd... ali to ne znaci da ga trebam pljuvati i da ga ne trebam podrzavati,naprotiv sta god odluci on je za mene heroj nacije,uradio je za ovu drzavu jako jako puno i to svi moramo cijeniti! neki se ovdje ponasaju kao djeca,istina za volju mnogi ovdje sto pisu i jesu djeca ili djecica,zato je ozbiljnih komentara sve manje i ne znam kome je vise ova tema interesantna!?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 dec 2013, 23:00

Head je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Safet Susic i nije toliko mozda los koliko daje glupe izjave koje su iritirajuce a tek ponasanje u nekim situacijama poput ove da je zakasnio na avion (ok ne treba sad to preuvelicavati i pozivati na linc ali se izofirao ispao smijesan gledao glupi Evian-PSG pa to osim kladionicara niko niej ni znao da igraju). DAkle izjave su mu presmijesne tipa gledace da izgubi sa sto manje razlike, do onih cuvenih da Kolasinac nece stici pjeske u reprezentaciju pa onda na pitanje je li gledao jednog potencijalnog reprezentativca on kaze nisam gledao sam sinoc Barcu :lol: :lol: to svakog nervira mozda da nabavi nekog PR savjetnika imace manje kriticara.
Da onda na klupu dovedemo nekog menadzera sa biroa koji ce znati plasirati izjave u medije jer zna sta zeli sira narodna masa?
Ili da jednostavno Susic prestane pricati nebuloze.

Ovde uputis kritiku isto ko da si drzavin udar napravio, ima Susic pozitivnih stvari ali ima nekih negativnih koje su banalne i mogu se izbjeci.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 dec 2013, 23:07

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Imao je Ćiropriliku da igrače podpali prije četiri godine, pa neka sada daje intevjue o tome kako će BiH igrati na SP. Pape nema potrebe da priča, on nas je tamo odveo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: On ne zna iz Pariza "uhvatiti" let...
Zato si ''hvatao let'' sa svim prijasnjim selektorima na zrijeb.....ali za kvalifikacije.
Ne vode uvijek ljudi pse u setnju ima pasa sto vode ljude(slijepce) u setnju ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 dec 2013, 23:09

BigBigBang je napisao/la:
Head je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Safet Susic i nije toliko mozda los koliko daje glupe izjave koje su iritirajuce a tek ponasanje u nekim situacijama poput ove da je zakasnio na avion (ok ne treba sad to preuvelicavati i pozivati na linc ali se izofirao ispao smijesan gledao glupi Evian-PSG pa to osim kladionicara niko niej ni znao da igraju). DAkle izjave su mu presmijesne tipa gledace da izgubi sa sto manje razlike, do onih cuvenih da Kolasinac nece stici pjeske u reprezentaciju pa onda na pitanje je li gledao jednog potencijalnog reprezentativca on kaze nisam gledao sam sinoc Barcu :lol: :lol: to svakog nervira mozda da nabavi nekog PR savjetnika imace manje kriticara.
Da onda na klupu dovedemo nekog menadzera sa biroa koji ce znati plasirati izjave u medije jer zna sta zeli sira narodna masa?
Ili da jednostavno Susic prestane pricati nebuloze.

Ovde uputis kritiku isto ko da si drzavin udar napravio, ima Susic pozitivnih stvari ali ima nekih negativnih koje su banalne i mogu se izbjeci.
Pajo ti kritikujes a neki traze ostavke,tu je razlika.
1946

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 dec 2013, 23:17

Naš drug Pape ima ko "nervozna mlada" ili mu ga "nadođe" takvih trenutaka budalaštine da je to za nepovjerovati.Davanje izjava za novine mu treba zakonom zabraniti..napravi takvu zbrku i pometnju gdje je realno i nema.S druge strane nas je naš Dragi Pape odveo na to Svjetsko prvenstvo,što do sada niko nije uspio i svaka čast...to mu niko ne može osporiti,sretno-sticajem okolnosti-pameću-znanjem-taktikom-nije bitno,mi smo u Brazilu.Mene lično što nervira je to (naglašavam po meni),što je čovjek taktički mrtav.Imamk osjećaj da on nema pojma kako postaviti igru za dvije različite utakmice.Pa mi 5 prijateljskih utakmica igramo uvijek isto i redovno ih gubimo...imam osjećaj da on nema m u d a da ostavi Misketa na klupi,da proba nešto revolucionarno,da nam veoma dobar sastav svojom taktikom toliko limitira da djelujemo kao teški amateri,.....tako da je veoma teško biti pametan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 dec 2013, 23:29

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: On ne zna iz Pariza "uhvatiti" let...
Zato si ''hvatao let'' sa svim prijasnjim selektorima na zrijeb.....ali za kvalifikacije.
Ne vode uvijek ljudi pse u setnju ima pasa sto vode ljude(slijepce) u setnju ;)
Znaci ti bez cuke ni u cenifu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2013, 23:29

:lol: :lol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 dec 2013, 23:34

gringobih je napisao/la: E ako je ovo glas razuma u situaciji kad nam se citav svijet smije :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Ne vidim da se neko smije, a i da se smije pa sta? Kad mogu Nigerijici lupati o tome gdje se BiH nalazi, moze i nas selektor ovu danasnju farsu propustiti.
Celik!3,2,2.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2013, 23:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 dec 2013, 00:31

šta god to značilo :mrgreen:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2013, 00:53

JTS je napisao/la:šta god to značilo :mrgreen:

slika
Nisko od Sergeja, ne trebaju mu ovakve gluposti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2013, 00:58

Luđi je on sto misli da ce mu sadasnji savez dati priliku da nam vodi repku sa iskostvom koje ima, pardon nema.

Susic nas vodi i kroz kvalfikacije za Euro 2016 to je gotova stvar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 dec 2013, 01:06

da budemo iskreni, Papetovo 'iskustvo' = Sergejevo neiskustvo :D Pape je vodio neke levatske klubove u Turskoj, drugoligaša-trećeligaša iz Francuske i neki klub iz Emirata :D na kraju krajeva, Pape za mene nije trener, jednostavno nema to nešto .. ok, jeste nas odveo na SP, svaka čast, al' odveo bi nas i svaki drugi selektor, bez omalovažavanja Papeta :D što se tiče EP 2016, slažem se da Pape treba ostati, dok nam ide, neka ostane :D

al' vjerujem da se neće proslavit' kad preuzme neki klub da trenira .. nema to on u sebi :roll:

P.S. Pape je također postao selektor na račun imena, a sigurno ne zbog svog CV-a, koji je smješan kako sam gore naveo

NON MOLLARE MAI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 dec 2013, 01:14

Pape je bio na velikim smotrama dok nasa Reprezentacija tek treba da to dozivi,Safet zna sve cake sto se tice velikih takmicenja pa samim tim to moze samo pomoci nasoj Reprezentaciji....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 01:31

Dobra stvar sa Susicem je to sto je vrlo, vrlo sretan. Otkad je on dosao, dobili smo sve skoro najlakse grupe. I ovaj put smo odlicno prosli.

Ispadanje u grupi je neuspjeh.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2013, 01:31

JTS je napisao/la:da budemo iskreni, Papetovo 'iskustvo' = Sergejevo neiskustvo :D Pape je vodio neke levatske klubove u Turskoj, drugoligaša-trećeligaša iz Francuske i neki klub iz Emirata :D na kraju krajeva, Pape za mene nije trener, jednostavno nema to nešto .. ok, jeste nas odveo na SP, svaka čast, al' odveo bi nas i svaki drugi selektor, bez omalovažavanja Papeta :D što se tiče EP 2016, slažem se da Pape treba ostati, dok nam ide, neka ostane :D

al' vjerujem da se neće proslavit' kad preuzme neki klub da trenira .. nema to on u sebi :roll:

P.S. Pape je također postao selektor na račun imena, a sigurno ne zbog svog CV-a, koji je smješan kako sam gore naveo
Neka si ti strucno obrazlozio, da je Sergejevo neiskustvo ravno Papetovom iskustvu. De bolan nebio procitaj sta pises.
Levatski klub Istanbulspor koji je u Papetovo vrijeme pomrsio racune Istanbulskoj trojci, te je sa klubom zavrsio u kup UEFA.
Caen je bio u prvoj ligi, a ne drugoj-trecoj, sa njima je takodje izborio kup UEFA preko intertotokupa, razvalivsi Fenerbahce na proste faktore.
To je tebi ravno sa Sergejom, koji u zivotu klub nije poveo, pa ni Vrbanjusu. Ma bravo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 dec 2013, 01:35

Kad vec pricate o Barbi, vidim na twitteru da je retwittao sljedece

Elvir Suvalic ‏@Elvir_Brcak 11h
@BarbarezSergej Barba sta za trenerski posao???trebo se preuzeti našu U21 selekciju pa kasnije malo A reprezentaciju!!??
retweetad av @BarbarezSergej

Ako ja ovo dobro tumacim, to znaci da nebi imao nista protiv da vodi mladu repku. Taman umjesto Jagodica da ih preuzme, koliko bi to znacilo mladim igracima da ih on trenira...a poslije ko zna.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2013, 02:08

Kad se vec pise ovdje o Barbi neka on fino dobije posao u U-21 selekciji,taman umjesto Vlade.Pa neka fino kao Kovac se iskristalizuje kroz mladu repku za "A".Iskreno zivim za taj dan da njega vidim kao naseg izbornika jer je to zasluzio vise nego itko,ali njemu treba trenerskog iskustva.Nekako vjerujem da kod njega ne bi bilo Avdija u repci :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 dec 2013, 02:24

Susis nas odveo u Brazil :lol: . Ne zna Susic izgleda sam sebe da odvede a kako ce tek tolike igrace.

Eto izborili su mu Brazil al ga trebaju izgleda za ruku tamo odvesti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 dec 2013, 03:10

emir79 je napisao/la:
JTS je napisao/la:da budemo iskreni, Papetovo 'iskustvo' = Sergejevo neiskustvo :D Pape je vodio neke levatske klubove u Turskoj, drugoligaša-trećeligaša iz Francuske i neki klub iz Emirata :D na kraju krajeva, Pape za mene nije trener, jednostavno nema to nešto .. ok, jeste nas odveo na SP, svaka čast, al' odveo bi nas i svaki drugi selektor, bez omalovažavanja Papeta :D što se tiče EP 2016, slažem se da Pape treba ostati, dok nam ide, neka ostane :D

Neka si ti strucno obrazlozio, da je Sergejevo neiskustvo ravno Papetovom iskustvu. De bolan nebio procitaj sta pises.
Levatski klub Istanbulspor koji je u Papetovo vrijeme pomrsio racune Istanbulskoj trojci, te je sa klubom zavrsio u kup UEFA.
Caen je bio u prvoj ligi, a ne drugoj-trecoj, sa njima je takodje izborio kup UEFA preko intertotokupa, razvalivsi Fenerbahce na proste faktore.
To je tebi ravno sa Sergejom, koji u zivotu klub nije poveo, pa ni Vrbanjusu. Ma bravo.
jarane, ti si nešto pobrkao, Pape nikad nije vodio Caen ;) i nije pomrsio račune Istanbulskoj trojci, završio je iza Galate, Fenera i Trabzona, a ispred Besiktasa .. Turski biznisnmen ih je kupio i vratili su se u ligu 1995 godine, a u sezoni 1997/98 izborili su Cup Uefa, što očito i nije bilo teško s obzirom da su imali para .. poslije kad ih je isti čovjek napustio 2001 godine, ponovo su propali

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []