FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da je u onoj situaciji kod gola bilo obrnuto, da je Guli trebo asist...sad bi neki tjerali Zekica zbog X
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Al samo Guliju ce se svi ovi promasaji negdje morati vratiti, nek to bude iduca dva gostovanja u mostaru
Guli mi je baš drago igrač, ali ne da brat loptu nikom. Na jedan postignuti gol uprska tri zicera. Treba nam pobjednički mentalitet. Neka jača ekipa bi nas razbila dva razlike večeras, iako je i ŠB kvalitetan. Idemo dalje! Bravo ekipa
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
ELHAM.
-
- Kontakt:
I mene često ljuti njegova sebičnost ali kakvi su strijelci oko njega nek i ne da.Ko ih ****.
Guly treba malo i asistirati, drugo polu vrijeme odlično i agresivno. Mislim da je ovo taktika, ne bi mogli igrati ovakav presing čitavu utakmicu. Gojković kapa do poda.
-
- Kontakt:
Yebemo ti staru u kenjaru svi redom,i sestru po sred pichke.
Siso smrdljiva
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Kaze izvinjavat cemo se, cekam gaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:54Yebemo ti staru u kenjaru svi redom,i sestru po sred pichke.
Siso smrdljiva

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Samo da se Poserem usta ovim ledezmama i lukasima SamoDaKazeem i sličnim što Koševa očima nisu vidjeli a tu su da seru ako 20 minuta loše igramo a kamoli jednu utakmicu da sacekaj u makar. Mame u p. Seljačke, veze vi sa našim klubom nemate. Ovog Renata banujte kopile plavo.
-
- Kontakt:
1000%feniksptica je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:43Da je u onoj situaciji kod gola bilo obrnuto, da je Guli trebo asist...sad bi neki tjerali Zekica zbog X
Stvarno me lik poceo pravo nervirati. Asistencije i gol lave,tri boda sigurno i ti jos veci heroj..
Daj bolan vise dozovi se yebo ga ti
Inace,zasto sebi i svima nama ovo radi Zekic,drugo pol.to smo mi.
Brate dragi ima drugih tekmi gdje mozes ovo isprobavati ili sta vec.
Hvala Bogu pa dobismo uvijek nama najtezu tekmu prvenstva i posebno bitnu.
Rad,rad i samo rad,bez presersvanja.
I jos nesto,Mujkic nikako na stopera.
Bravo svima
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 02 mar 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Brate, ne citirajte debile, stavite ih u gnjavatore i nek pljuju tamo gdje su i do jučer pljuvali kad su se pojavili na forumu.
Na koju to jacu ekipu mislis ?
Eto Zrinjski je prvi, jos smo losije igrali protiv njih, pa da ne bi penala gola oni ne bi omirisali...
Ovaj isti Siroki je rasuo Zrinjskog igrom, to je kvalitetna ekipa kojoj si mogao 5 komada komotno spucati
Bravo momci. bravo SŠ. prave izmjene u pravo vrijeme, ovo ce samo biti sve bolje

Definitivno najgluplji forumasi pisu na ovoj temi. Uspjeli ste cak biti gluplji od vicinih plavusa sa sugavice.
Borac i zrinjski igraju deset puta bolje od nas. Nasa jedina taktika je presing i cim se predje centar traziti gulaša pa nek on rijesava kako zna i umije. Odigrali smo jedno dobro poluvrijeme nakon pauze i to protiv raspalih skretnicara. Sve ostalo cista nula. Ovo veceras da je bio neki malo ozbiljniji protivnik do poluvremena bi gubili 2-3 razlike.
Veliki minus za zekica i strucni stab.
Borac i zrinjski igraju deset puta bolje od nas. Nasa jedina taktika je presing i cim se predje centar traziti gulaša pa nek on rijesava kako zna i umije. Odigrali smo jedno dobro poluvrijeme nakon pauze i to protiv raspalih skretnicara. Sve ostalo cista nula. Ovo veceras da je bio neki malo ozbiljniji protivnik do poluvremena bi gubili 2-3 razlike.
Veliki minus za zekica i strucni stab.
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:54Yebemo ti staru u kenjaru svi redom,i sestru po sred pichke.
Siso smrdljiva

coviceva i dodikova prcija se ne mogu uzimati u razmatranje ako hocete mjeriti kvalitetu. Tu svi normalni parametri padaju u vodu.
Mozes biti bolji 10x, izgubit ces, ako je tako naredjeno. Na tim utakmicama nas tim ne odlucuje o rezultatu.
Trebamo uzimati u obzir samo ove ekipe protiv kojih imamo koliko-toliko "normalno" sudjenje.
Ne moze mi mjerilo kvalitete biti ekipa koja igra rukomet, ili ona za koju u startu znas da ce dobit free penal ili crveni u korist.
Mozes biti bolji 10x, izgubit ces, ako je tako naredjeno. Na tim utakmicama nas tim ne odlucuje o rezultatu.
Trebamo uzimati u obzir samo ove ekipe protiv kojih imamo koliko-toliko "normalno" sudjenje.
Ne moze mi mjerilo kvalitete biti ekipa koja igra rukomet, ili ona za koju u startu znas da ce dobit free penal ili crveni u korist.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Dobro je bilo raje, koliko je hladno bilo i ruzan termin. Da mi je samo jednom da vidim ekipu da znamo rijesiti utakmici, ili barem umrtviti utakmicu. Bukvalno zadnje sekunde dobra prilika za siroki, lik je bezze ubaci. Vazda neka strepnja
Guli ispod 5 milki juro ne smije otici, to je minimala...
Drugo poluvrijeme dosta to bolje izgleda. Nego sta je sa ovim drugim gruzijcem. Jos ni minute nije dobio ako se ne varam?
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, relativizam i 59 gostiju.