FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Dobro je ,prolaz je prolaz.Eto ti utakmice zaredom bez poraza.Na svakoj smo postigli po jedan gol.
FK TUZLA CITY - FK VELEŽ 23.10.2023. 14:30 - TV prenos -ARENA
Sudija-Jelić Frano – Široki Brijeg
A 1- Stjepanović Dejan – Banja Luka
A 2- Đozić Enes – Sarajevo
4.- Kesić Dragan - Gradiška
Sudija-Jelić Frano – Široki Brijeg
A 1- Stjepanović Dejan – Banja Luka
A 2- Đozić Enes – Sarajevo
4.- Kesić Dragan - Gradiška
Izjjednačujući gol Borca je iz tolikog ofsajda da bi to vidio i slijepac. Opravdana bura negodovanja navijača Sarajeva i očit gnjev sportskih portala naklonjenih Sarajevskim klubovima. To bi bilo sasvim ok da su ti portali bar sa upola manje žestine obrušili na sudije poslije utkmice Sa- Tc kad je sudija dosudio nepostojeći ofsajd. TO im je bilo nekako u redu. Za mene nije niti ovo sad a ni tada, da bi bilo kako treba mora se mjeriti istom mjernom jedinicom.
Igman dočekje Sarajevo.Remiiem protiv Veleža bi ga sustigli.Poslije smo opet domaćini,GOŠK-u.Igman dočekuje Željezničar.
8. HŠK Posušje --14
9. NK GOŠK--12
10 .FK Igman --9
11. FK Tuzla City--8
12. FK Zvijezda 09-- 4
8. HŠK Posušje --14
9. NK GOŠK--12
10 .FK Igman --9
11. FK Tuzla City--8
12. FK Zvijezda 09-- 4
Igman danas izgubi...teškom mukom pitari dobiše.Šta to za nas znači. Remi treba da se poslije dužeg vremena pobjegne sa začelja.
Zato sutra pamet u glavu...učiniti sve za bod a tri boda su premija nad premijama kao i što je eventualni poraz ravan katastrofi.
Nadam se da ćemo krenuti u pravom smjeru
Zato sutra pamet u glavu...učiniti sve za bod a tri boda su premija nad premijama kao i što je eventualni poraz ravan katastrofi.
Nadam se da ćemo krenuti u pravom smjeru

Trebamo svjesno igrati na bod.Ako se ukaže prilika kao Čeliku sinoć, eh to bi već bila premija.
Naravno da moramo imati trkaćki raspoloženu ekipu.Volio bih kad bi Pantelić opet zabio .svom bivšem klubu.Mi imamo dosta datih golova ali i dosta primljenih.Valja začepiti rupe.Mašović nipošto ne smije igrati.Migi također.Čolić odmah povreda.Tako je kad igrač dođe nespreman.Imamo Osmića i D.Hodžića na bokovima.Bihorac povrijeđen.Neka igra Ristić uz kapitena.Huso i Redžić defenderi.Hadžić i Pantelić su nezamjenjivi.Za Nukića ne bih potpisao da bude starter.Desetka treba da trči i naprijed i nazad.Možda je Kobiljar najbliži da bude starter.Anis Jasaragic umjesto Nukića.
Naravno da moramo imati trkaćki raspoloženu ekipu.Volio bih kad bi Pantelić opet zabio .svom bivšem klubu.Mi imamo dosta datih golova ali i dosta primljenih.Valja začepiti rupe.Mašović nipošto ne smije igrati.Migi također.Čolić odmah povreda.Tako je kad igrač dođe nespreman.Imamo Osmića i D.Hodžića na bokovima.Bihorac povrijeđen.Neka igra Ristić uz kapitena.Huso i Redžić defenderi.Hadžić i Pantelić su nezamjenjivi.Za Nukića ne bih potpisao da bude starter.Desetka treba da trči i naprijed i nazad.Možda je Kobiljar najbliži da bude starter.Anis Jasaragic umjesto Nukića.
Nemoj vrsit pritisak na Bucu poslušati će te. Neka igraju najspremniji valjda treneri znaju koji su to. Slažem se da je bod dobar ali nekako sa Velezom to teško ide. Neka nam je sa srećom.tuzlac je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:28Trebamo svjesno igrati na bod.Ako se ukaže prilika kao Čeliku sinoć, eh to bi već bila premija.
Amin.husrefbeg je napisao/la: ↑22 okt 2023, 18:00Nemoj vrsit pritisak na Bucu poslušati će te. Neka igraju najspremniji valjda treneri znaju koji su to. Slažem se da je bod dobar ali nekako sa Velezom to teško ide. Neka nam je sa srećom.tuzlac je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:28Trebamo svjesno igrati na bod.Ako se ukaže prilika kao Čeliku sinoć, eh to bi već bila premija.
Ma trebaju nam spremni igrači koji trče non- stop.Da budemo stroj koji može nadoknaditi borbom kvalitet Veleža kad je upitanju tehnika i kvalitet općenito.
p.s.
Buco nije trener ,on je pomoćnk.
Trener je u loži.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 okt 2023, 21:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Mihajlović ,ali nema papire?

Morali su se potruditi u ovoj pauzi.

Morali su se potruditi u ovoj pauzi.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 okt 2023, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Šta koči Mihajlovićevu reg. Kažu da igrači iz regiona nisu stranci. Ako je radna dozvola onda je apsurd, nisi stranac a treba dozvola za rad

Kad vidim Šukilovića smuči mi se.Neću ići sutra na Tušanj.On ne može biti kapiten ove ekipe.
Harun Karic-nije u rosteru Lokomotive.Treba sad oni njega da pozajme ili vrate nama.
U zadnje vrijeme kao domaćini stalno igramo u čudnim,lošim terminima odigravanja pa tako i sutra.Da li će se moći izaći neprimjetno sa posla tj šmugnuti veliko je pitanje.
Kamo puste sreće da su čekali da vide kako će završiti neke utakmice ,pa zato igraju u ponedjeljak.Međutim,ovo je po Areninom diktatu..
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 okt 2023, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Velež bi sutra pobjedom izbio na 4 mjesto.Nama je remi ko kuća, pomijeramo se za jedno mjesto.Ali, tvrdoglavi ljudi ne shvataju da su tvrdoglavi,na žalost.Ja već vidim 2 gola u našoj mreži u 1. poluvremenu.Ovaj sastav koji je odigrao većinu utakmica do sada mora pretrpiti promjene,jer evidentno je da smo limitirani na nekim pozicijama i da nikog osim Goška nismo nadigrali.Prve sezone u pl nakon 10 .kola imali smo 7 bodova ,sada 8.Loše pa loše.Dobro je jedino što Široki vraća 3 boda a kasnije i Sloga.Ipak i s tim bodovima t.j sa 14 ne možemo biti zadovoljni.Ove sezone smo jedva opstali sa 37 , i to se zadužili.Nije utjeha što Zvijezda09 za sada drži fenjer.Iz lige ispadaju 2 kluba.
Sumnjam i da je Bihorac povrijeđen.
Pitam se kako neko može funkcionisati sa tonama negative. To mora da je božiji dar. Velež nije Alkmar. Ja svakako vjerujem u pozitivan ishod sutra. I ne moram bježati sa posla pa mi pašu ovi termini.Znam da većini ne odgovara al eto šta se može.
Sutra Hadžić 2 gola i Migi konačno.3:1 za nas naravno
Sutra Hadžić 2 gola i Migi konačno.3:1 za nas naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.