Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Postavice Balu i Dzeko u napadu protiv Uniteda, dok ce Aguero uci tamo oko 60' min. Nevjerujem da ce Aguera odmah ubacivati u igru.
I ja mislim, pitanje je hoce li ikako ulaziti..... Vjerovatno, ako mu ostane prostora za izmjene, uci ce ali ko zna, zavisi i od rezultata. Aguero je sad za sad rizik a Mancini sigurno nece rizikovati.
Edin i Balo 99%
Edin i Balo 99%
Uff koje se sad sve trebe nude Dzeki po Engleskoj, Americi, i svugdje gdje Edo bude.
(samo vidite neke ove slike gore)
Jeste da su sponzoruse, ali nema veze za jednu noc mogu i takve, koji je sretnik ovaj Dzeko, ne samo fudbalska zvijezda nego i visok i velike noge, pa i sami znate ostalo.
Jeste da su sponzoruse, ali nema veze za jednu noc mogu i takve, koji je sretnik ovaj Dzeko, ne samo fudbalska zvijezda nego i visok i velike noge, pa i sami znate ostalo.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Dzeko se cuva za brakaPauk je napisao/la:Uff koje se sad sve trebe nude Dzeki po Engleskoj, Americi, i svugdje gdje Edo bude.(samo vidite neke ove slike gore)
I ne znam sta mi to trebamo vidjeti na ovim slikama,ja vidim da je uglavnom u drustvu nekih crnaca
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 02 avg 2011, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pauk je napisao/la:Uff koje se sad sve trebe nude Dzeki po Engleskoj, Americi, i svugdje gdje Edo bude.(samo vidite neke ove slike gore)
Nismo upoznati sa ostalim niti nas zanima!
Thomas Müller - Fußballgott
Zanima me kako će surađivati Kun i Ed, biće interesantno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- BH Patriot
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa sta ce im garo
al ovo je bilo na insistiranje dzeke, nesto su mi dzeko i garo previse skupa
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Bili Balotelli, Savic i Dzeko, i jos jedan igrac City-a, ali nije dao da ga snimaju
. Al je jasno ko bi to mogao biti, ko drugi nego Kolarov
http://www.rtvin.com/
Evo i viedo priloga, od 02:00 min. gledajte, snimali su Dzeku i Balu
poslije tekme protiv intera ljudi dobili 24 sata slobodno pa skoknuli privatnim avionom do BUDVE HEHEHEHE LUDI SU 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Momci vi ste opsjednuti ovim Edinom.
Idite ba napolje, ljeto je curice se skinule, a vi se ufatili takmicit' koji ce bolju sliku postat'
Idite ba napolje, ljeto je curice se skinule, a vi se ufatili takmicit' koji ce bolju sliku postat'
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Iz aviona se vidi da je Kolarov-na snimku prvo se sa kacketom krije iza palme a onda kasnije trci ispred njih da ga kamera ne snimi!!! Valjda se jadan zaboravio zeni i kcerki javiti!Goalgetter je napisao/la:Bili Balotelli, Savic i Dzeko, i jos jedan igrac City-a, ali nije dao da ga snimaju![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mogu samo mislit sta im je treba Balotelli nabavio. Kakva zena i kcerka. Samo me cudi sto Spaha nije doletio.soccerfan je napisao/la:Iz aviona se vidi da je Kolarov-na snimku prvo se sa kacketom krije iza palme a onda kasnije trci ispred njih da ga kamera ne snimi!!! Valjda se jadan zaboravio zeni i kcerki javiti!Goalgetter je napisao/la:Bili Balotelli, Savic i Dzeko, i jos jedan igrac City-a, ali nije dao da ga snimaju![]()
![]()
Evo i viedo priloga, od 02:00 min. gledajte, snimali su Dzeku i Balu![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko nastavlja da lumpuje do sitnih sati. Sletio je privatnim avionom u Budvu i vidjen sa Balom, Savicem i jos jednim u Diskoteci do pola 5 ujutru, pjan kao uvijek.
Prema CG novinarima, ovi igraci su prijavili lakse povrede klubu kako bi dobili slobodan dan.
Za vikend superkup sa Manchesterom. A kkao ce igrati, pa kao i cijelu polusezonu odkako se ne odvaja od mikrofona, diskoteka i ostalih zavrzlama.
Prema CG novinarima, ovi igraci su prijavili lakse povrede klubu kako bi dobili slobodan dan.
Za vikend superkup sa Manchesterom. A kkao ce igrati, pa kao i cijelu polusezonu odkako se ne odvaja od mikrofona, diskoteka i ostalih zavrzlama.
ovaj Uglješa će mu dohakat ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ko ima dokaz? da se vidi?Edo_77 je napisao/la:Dzeko nastavlja da lumpuje do sitnih sati. Sletio je privatnim avionom u Budvu i vidjen sa Balom, Savicem i jos jednim u Diskoteci do pola 5 ujutru, pjan kao uvijek.
G BUSSA BUSS
Dobili su dva dana slobodno i imali su pravo da ih iskoriste kako žele. Novinar je nadodao ovo s povredama jer treninga nije ni bilo. To što pije i izlazi U SLOBODNO VRIJEME radi vecina nogometaša i ljudi njegovih godinaEdo_77 je napisao/la:Dzeko nastavlja da lumpuje do sitnih sati. Sletio je privatnim avionom u Budvu i vidjen sa Balom, Savicem i jos jednim u Diskoteci do pola 5 ujutru, pjan kao uvijek.
Aha. How yes no.
Profesionalac se tako ne ponasa. U Wolfsburgu dok j ebio Magath nije tako bilo, znmao u kakvoj je formi bio tada.
Svako ko igra il je igrao nogomet zna koliko alkohol utice na formu. Tu nema rasprave.
A da piju svi, nebi rekao. A posebno ne nonstop.
U zadnjih pola godine sam Dzeku vidio od Dubrovnika par puta, Sarajevo, Svadbe, restoran Bosna, Mostar, Budva, Montpelier. Mikrofon u ruci, casa u ruci. A katastrofalna polusezona. **** ce postati najbolji napadac na svijetu na takav nacin. Nece biti ni top20 ako se ne smiri.
Vrhunski sportasi ne konzumiraju alkohol bas cesto, jer nebi vise bili vrhunski.
Zasto poslednjih pola godine nema onu brzinu koju je imao, okret, pokret, ocigledno je da nema 4-5 % forme. U vrhunskom nogometu to puno znaci. Protiv rumunije i Albanije nije mogao da predje ni jednog odbrambenog jedan na jedan, a znamo kako je to prije lagano radio u bundesligi. Dzeko nema formu? Da bi druge prolazio moras biti spremniji i brzi od njih, sa casom u ruci nece da moze.
Profesionalac se tako ne ponasa. U Wolfsburgu dok j ebio Magath nije tako bilo, znmao u kakvoj je formi bio tada.
Svako ko igra il je igrao nogomet zna koliko alkohol utice na formu. Tu nema rasprave.
U zadnjih pola godine sam Dzeku vidio od Dubrovnika par puta, Sarajevo, Svadbe, restoran Bosna, Mostar, Budva, Montpelier. Mikrofon u ruci, casa u ruci. A katastrofalna polusezona. **** ce postati najbolji napadac na svijetu na takav nacin. Nece biti ni top20 ako se ne smiri.
Vrhunski sportasi ne konzumiraju alkohol bas cesto, jer nebi vise bili vrhunski.
Zasto poslednjih pola godine nema onu brzinu koju je imao, okret, pokret, ocigledno je da nema 4-5 % forme. U vrhunskom nogometu to puno znaci. Protiv rumunije i Albanije nije mogao da predje ni jednog odbrambenog jedan na jedan, a znamo kako je to prije lagano radio u bundesligi. Dzeko nema formu? Da bi druge prolazio moras biti spremniji i brzi od njih, sa casom u ruci nece da moze.
Zadnja izmjena: Edo_77, dana/u 03 avg 2011, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dok je bio i u Wolf viđan je po svadbama, s mikrofonom,a to da se ostali tako ne ponašaju, pa ti onda stvarno ne citaš novine, prostitutke, alkohol, ljubavnice kod Runija, Riberya, Benzeme, Ronaldinjo.....Edo_77 je napisao/la:Aha. How yes no.
U zadnjih pola godine sam Dzeko vidio od Dubrovnika par puta, Sarajevo, Svadbe, restoran Bosna, Mostar, Budva, Montpelier. Mikrofon u ruci, casa u ruci. A katastrofalna polusezona. **** ce postati najbolji napadac na svijetu na takav nacin. Nece biti ni top20 ako se ne smiri.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amidzaa, B1988K, Beduin, CAGarfia, Cwirek, galia95, General505, lol89, nebeskasila, prisonbreak, Proximic i 114 gostiju.