FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adem993
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adem993 » 22 jun 2016, 22:14

Zukanovic je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la::bih:
Zukanovic je napisao/la:Sto je istina ;)
I ta licenca je dovoljna za BH ligu?
Ako je "samo" pomocni onda je sve ok. zato je Naser nas trener na papiru

Ćerimagić o interesu Sarajeva: Nikad ne reci nikad

http://sportsport.ba/bh_fudbal/cerimagi ... kad/198279
Kapiten mlade reprezentacije uz Hodžića i Hajradinovica predvodnik reprezentacije al seljino dijete
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 22 jun 2016, 22:35

Sabinho je napisao/la:Ne razumijem kako niko nece da se prisjeti kako je Hurtic vodio one tri tekme (Radnik, Borac, Zrinjski) kad je imao jaci tim od ovog sto mu je celava nakaza ostavila. Ja mu jedino zamjeram Slobodu i Olimpik, ostalo je odlicno odradjeno. Protiv te Mladosti smo 6-7 kolosalnih prilika promasili, Harba i Benko sa tri metra stative pogadjali. Fulao je i Kova, pa opet Benko i ne sjecam se vise ko ne. Gol smo primili iz jednog jedinog udarca. Pojedini igraci (narocito Velkoski) koje je Jesic otjerao su bili jako bitni u prvom Hurticevom mandatu.
Odlicno odradjeno?

Pa mi citavo proljece nismo odigrali tri akcije cestite.
Onim antifudbalom su otjerali i ono malo navijaca sto je dolazilo.
Mi smo se mucili protiv drugog tima Mladosti. Zelji haman da na gol nismo pogledali.
Ne vjerujem sta pojedini pisu.
U ostalom, nakon deset kola cemo opet o ovom istom pricati.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 jun 2016, 22:54

jurisicduska je napisao/la:Ovako da se oglasim povodom Hurtića, taj čovjek je ustrojio jedinu svijetlu tačku u našem klubu a to je akademija, pokazao se više manje kao najbolji radnik u Sarajevu, pogledajte igrače iz drugih gradova koji su kod nas, njih nisam ja doveo, ni Dino ni Tan, njih je Hurtić sa timom kojeg je on sastavio doveo u Akademiju. Priče uzimao pare padaju u vodu jer imamo najbolju omladinsku školu u državi koja je konkurentna klubovima u regionu čije akademije postoje 10-20 godina. A naša 2-3. Pored toga gurnut je u ekipu koja je bila totalno devastirana međutim to ga ne amnestira od poraza, nema veze vodiš Sarajevo i moraš pobjeđivati. Da je sportski segment prvog tima pratio uspijeh akademije i njeno ustrojstvo mi bi sad pričali o pretkolima lige prvaka ili grupama lige europe. Dakle Hurtić je svoj posao više nego dobro radio do sad.

Negativna energija koju imate ne smije i ne treba biti upućena na igrače našeg kluba i na Hurtića. Pogotovo ovu sad generaciju koja je u klubu, za njih smo bar sigurni da ne bojkotuju i biraju utakmice, o kvalitetima ćemo suditi nakon što počne sezona. Hurtić i ekipa su najmanji naš problem. Problem su glavešine i sve negativne riječi ne treba trošiti na nešto što je naše i od čeg naša sreća zavisi.

Prvi tim i uprava se hitno moraju razdvojiti u našim glavama. Oni zaslužuju našu podršku i moramo im kao i uvijek biti 12 igrač, samo tako možemo do cilja a to je titula prvaka.
Upravo tako. Hurtic je imao losih ali i dobrih izdanja. Preuzimao je ekipu koju nije ni utrenirao a ni sastavio. Moj dojam o njemu kao treneru, nije impresivan kao i njegovi rezultati. Ne mogu reci da je dorastao ovoj ekipi kao i da nije. On je tu gdje jeste, ja ga ne mogu smijeniti kao sto ga nisam ni postavio. Hurtic je trener FKS a kao trener moje najstarije ljubavi, od mene ce imati podrsku. To je moje misljenje, koje nikom ne namecem. Podrsku ima zato sto iz iskustva znam da se tako atmosfera u ekipi moze bar malo podici. Uskracivanjem podrske treneru i igracima se postize sasvim suprotno ali sa vecim efektom. Oprostite mi ali ja vise volim klub od iluzije da kao navijac ili clan foruma mogu krojiti kadrovsku politiku u administraciji istog. Da se razumijemo ne krivim raju koja je gnjevna na "gospodu" koja je ukakila skoro sve sto je mogla. Forumasima koji me misle citirati, pa napisati da branim administraciju, porucujem da nema potrebe, to mi nije cilj -naprotiv.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 jun 2016, 23:01

:thumbup: @ duška
obiteljskicovjek je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ovako da se oglasim povodom Hurtića, taj čovjek je ustrojio jedinu svijetlu tačku u našem klubu a to je akademija, pokazao se više manje kao najbolji radnik u Sarajevu, pogledajte igrače iz drugih gradova koji su kod nas, njih nisam ja doveo, ni Dino ni Tan, njih je Hurtić sa timom kojeg je on sastavio doveo u Akademiju. Priče uzimao pare padaju u vodu jer imamo najbolju omladinsku školu u državi koja je konkurentna klubovima u regionu čije akademije postoje 10-20 godina. A naša 2-3. Pored toga gurnut je u ekipu koja je bila totalno devastirana međutim to ga ne amnestira od poraza, nema veze vodiš Sarajevo i moraš pobjeđivati. Da je sportski segment prvog tima pratio uspijeh akademije i njeno ustrojstvo mi bi sad pričali o pretkolima lige prvaka ili grupama lige europe. Dakle Hurtić je svoj posao više nego dobro radio do sad.

Negativna energija koju imate ne smije i ne treba biti upućena na igrače našeg kluba i na Hurtića. Pogotovo ovu sad generaciju koja je u klubu, za njih smo bar sigurni da ne bojkotuju i biraju utakmice, o kvalitetima ćemo suditi nakon što počne sezona. Hurtić i ekipa su najmanji naš problem. Problem su glavešine i sve negativne riječi ne treba trošiti na nešto što je naše i od čeg naša sreća zavisi.

Prvi tim i uprava se hitno moraju razdvojiti u našim glavama. Oni zaslužuju našu podršku i moramo im kao i uvijek biti 12 igrač, samo tako možemo do cilja a to je titula prvaka.
Upravo tako. Hurtic je imao losih ali i dobrih izdanja. Preuzimao je ekipu koju nije ni utrenirao a ni sastavio. Moj dojam o njemu kao treneru, nije impresivan kao i njegovi rezultati. Ne mogu reci da je dorastao ovoj ekipi kao i da nije. On je tu gdje jeste, ja ga ne mogu smijeniti kao sto ga nisam ni postavio. Hurtic je trener FKS a kao trener moje najstarije ljubavi, od mene ce imati podrsku. To je moje misljenje, koje nikom ne namecem. Podrsku ima zato sto iz iskustva znam da se tako atmosfera u ekipi moze bar malo podici. Uskracivanjem podrske treneru i igracima se postize sasvim suprotno ali sa vecim efektom. Oprostite mi ali ja vise volim klub od iluzije da kao navijac ili clan foruma mogu krojiti kadrovsku politiku u administraciji istog. Da se razumijemo ne krivim raju koja je gnjevna na "gospodu" koja je ukakila skoro sve sto je mogla. Forumasima koji me misle citirati, pa napisati da branim administraciju, porucujem da nema potrebe, to mi nije cilj -naprotiv.
:thumbup:@obiteljski
Sarajevo ljubavi moja!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 jun 2016, 23:07

I Hurtic je dosta svoje taktike zasnivao na Velkoskom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 jun 2016, 23:20

Hurtic nema licencu. Kraj price.

Sa 44 godine nije se udostojio da prikupi potrebne diplome za posao kojim se bavi.
O cemu pricamo onda?
Mozda ja zelim voziti autobus, ali nemam D kategoriju polozenu. Da mi direktor grasa da posao pored toga, taj direktor bio bi neozbiljan i neodgovoran. Prosto ko pasulj.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 22 jun 2016, 23:20

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 jun 2016, 23:26

@pitar bordo zaboravlja da je Hurtić izbacio prvaka aktuelnog iz kupa dok je imao ekipu kako treba. Dok ješić ne dođe i ne sruši sve. Al hajd. Šta bi ti sa Rustemovićem i Radovcem na sredini bogati da nekog pobijediš, daj malo realnosti.

Blagojević Zahirović Bekrić
Zeba Ordagić Sarić
Kožulj Sesar Wagner
Tomić Petrak Arežina

A mi Radovac Rustemović.

Dakle dobro smo mi prošli taman. Nije s ovom ekipom mogo Karlo Anćeloti bolje.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 jun 2016, 23:32

jurisicduska je napisao/la:@pitar bordo zaboravlja da je Hurtić izbacio prvaka aktuelnog iz kupa dok je imao ekipu kako treba. Dok ješić ne dođe i ne sruši sve. Al hajd. Šta bi ti sa Rustemovićem i Radovcem na sredini bogati da nekog pobijediš, daj malo realnosti.

Zeba Ordagić Sarić
Kožulj Sesar Wagner
Tomić Petrak Arežina

A mi Radovac Rustemović.

Ništa ja ne zaboravljam. A ni ti duška, ali shvatam tu trenutnu priču, neću dalje. :salut:
Samo Saraj'vo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 jun 2016, 23:32

Evo ga opet hahahhahahahahaha
Sabrine mi moje!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 jun 2016, 23:33

Metnu on pjesmu :rol:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 22 jun 2016, 23:34

Majkl je napisao/la:https://youtu.be/1vqJNiHOu1U
Pa šta se ovo dešavaa?!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 jun 2016, 23:34

Evander je napisao/la:Hurtic nema licencu. Kraj price.

Sa 44 godine nije se udostojio da prikupi potrebne diplome za posao kojim se bavi.
O cemu pricamo onda?
Mozda ja zelim voziti autobus, ali nemam D kategoriju polozenu. Da mi direktor grasa da posao pored toga, taj direktor bio bi neozbiljan i neodgovoran. Prosto ko pasulj.
To je ono "to begin with"... ostalo sve je void.

@Lakoste hahahahah protokol je protokol
Samo Saraj'vo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 jun 2016, 23:38

PitarBordo je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:@pitar bordo zaboravlja da je Hurtić izbacio prvaka aktuelnog iz kupa dok je imao ekipu kako treba. Dok ješić ne dođe i ne sruši sve. Al hajd. Šta bi ti sa Rustemovićem i Radovcem na sredini bogati da nekog pobijediš, daj malo realnosti.

Zeba Ordagić Sarić
Kožulj Sesar Wagner
Tomić Petrak Arežina

A mi Radovac Rustemović.

Ništa ja ne zaboravljam. A ni ti duška, ali shvatam tu trenutnu priču, neću dalje. :salut:

Tako te volim. Hajmo podržati ekipu i nadati se, nisu oni krivi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2016, 23:43

Postavio dinin mali pjesmu...neki levat ce potpisati :crazy:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2016, 23:49

Evander je napisao/la:Hurtic nema licencu. Kraj price.

O cemu pricamo onda?
Nije prosto jer je nedavno jedan vozac bez D kategorije odvezao vozilo na odrediste a ovi sa D kategorijom otisli u provaliju sa istim ti vozilom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2016, 23:51

Majkl rekao si da sam brat javi ko dolazi :rol: :rol: :rol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2016, 23:53

Ma hebo ba licence,bezveze je to. Diplome,licence,dozvole,pasoše sve je to bespotrebno. Eno u mene u komsiluku malac 14 mu godina vozi auto kao odrasla osoba koja ima dozvolu,jos ce neko reci i da on sad mora da polaze vozacki pa da ceka dozvolu,a i ovi iz policije bezobrazni pa mu starog kaznili. Kako se nije sjetio pa da starog prijavi kao vozaca :kafa:

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 23 jun 2016, 00:00

slika

Euro 2016 :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2016, 00:01

Divi nas do Leseva :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, misstianopenaldo, ronaldo99 i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []