FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Winston Smith
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
E kenjas i ti Andres.
Dobro si napisao za Rossija, on je vec kaparisan. Igrac ranga Ville ali za suprotnu stranu na kojoj nemate pravu zamjenu za Pedra. Polivalentan je napadac i savrseno ce se uklopiti u Barcin sistem igre. Pritom Messija ne smijete micati sa centralne pozicije, imate Afellaya za Villu i Pedra za Rossija. Ali tu nema mjesta ni za Shreka a kamoli za kloca Torresa. Ako je neko ogranicen napadac onda je to Torres. Llorente, Ibrahimovic i Rossi su maradone za njega gledajuc' tehnicki profil. Rooney bi se mogao uklopiti u vas presing, takav mu je mentalitet ali vama ne treba centralni napadac nego univerzalac koji moze igrat' bar dvije pozicije.
Drugo, Bale je savrseno rjesenje za vasu lijevu stranu. Nije neki tehnicar al' je brutalna sila. Vama treba simetrija, imate situaciju da vam Alves igra krilo a drugi bek ne smije preci centar. To je posebno bilo uocljivo u prvom Klasiku gdje je Adriano cuvao ionako u odbrani nepokretljivog Ronalda i niste nikako imali sirine na lijevoj strani da pogurate Iniestu i Villu naprijed. Ili ako se Busquets uvali u sredinu izmedju stopera kao u drugom Klasiku ponovo nemate balansiranog lijevog beka koji je spreman igrati u oba smjera kao Alves pa je bilo ocigledno da je Mourinho pustao igru na svoju lijevu stranu gdje je imao Marcela i Di Mariju da Adriano ostane na "nicijoj zemlji". Ne znate sta ce biti sa Abidalom, on vam je najbolji bek ali ako cemo realno puno je bolji defanzivac nego ofenzivac. Od Balea nema dalje.
Dobro si napisao za Rossija, on je vec kaparisan. Igrac ranga Ville ali za suprotnu stranu na kojoj nemate pravu zamjenu za Pedra. Polivalentan je napadac i savrseno ce se uklopiti u Barcin sistem igre. Pritom Messija ne smijete micati sa centralne pozicije, imate Afellaya za Villu i Pedra za Rossija. Ali tu nema mjesta ni za Shreka a kamoli za kloca Torresa. Ako je neko ogranicen napadac onda je to Torres. Llorente, Ibrahimovic i Rossi su maradone za njega gledajuc' tehnicki profil. Rooney bi se mogao uklopiti u vas presing, takav mu je mentalitet ali vama ne treba centralni napadac nego univerzalac koji moze igrat' bar dvije pozicije.
Drugo, Bale je savrseno rjesenje za vasu lijevu stranu. Nije neki tehnicar al' je brutalna sila. Vama treba simetrija, imate situaciju da vam Alves igra krilo a drugi bek ne smije preci centar. To je posebno bilo uocljivo u prvom Klasiku gdje je Adriano cuvao ionako u odbrani nepokretljivog Ronalda i niste nikako imali sirine na lijevoj strani da pogurate Iniestu i Villu naprijed. Ili ako se Busquets uvali u sredinu izmedju stopera kao u drugom Klasiku ponovo nemate balansiranog lijevog beka koji je spreman igrati u oba smjera kao Alves pa je bilo ocigledno da je Mourinho pustao igru na svoju lijevu stranu gdje je imao Marcela i Di Mariju da Adriano ostane na "nicijoj zemlji". Ne znate sta ce biti sa Abidalom, on vam je najbolji bek ali ako cemo realno puno je bolji defanzivac nego ofenzivac. Od Balea nema dalje.
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
- Der_Bomber
- Kontakt:
Suarez: Pep würde Inter trainieren: Fraglich ist nur, ob Pep Guardiola im Falle einer Verpflichtung von Giuseppe Rossi überhaupt noch Trainer im Nou Camp wäre - zumindest, wenn man Luis Suarez Miramontes glaubt. Der 75-Jährige, während seiner aktiven Karriere sowohl beim FC Barcelona als auch bei Inter unter Vertrag, erklärte gegenüber "La Gazzetta dello Sport", dass Guardiola ihm erzählt habe, er würde ein Angebot der Mailänder nicht ablehnen, sollte Präsident Massimo Moratti es ihm unterbreiten. Pep hatte zuletzt angedeutet, dass er den Tabellenführer der Primera Division nach Ablauf seines aktuellen Vertrags im Sommer 2012 verlassen könnte.
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
- Centre forward
- Kontakt:
[quote="Winston Smith"]E kenjas i ti Andres.
Drugo, Bale je savrseno rjesenje za vasu lijevu stranu. Nije neki tehnicar al' je brutalna sila. Vama treba simetrija, imate situaciju da vam Alves igra krilo a drugi bek ne smije preci centar. To je posebno bilo uocljivo u prvom Klasiku gdje je Adriano cuvao ionako u odbrani nepokretljivog Ronalda i niste nikako imali sirine na lijevoj strani da pogurate Iniestu i Villu naprijed. Ili ako se Busquets uvali u sredinu izmedju stopera kao u drugom Klasiku ponovo nemate balansiranog lijevog beka koji je spreman igrati u oba smjera kao Alves pa je bilo ocigledno da je Mourinho pustao igru na svoju lijevu stranu gdje je imao Marcela i Di Mariju da Adriano ostane na "nicijoj zemlji". Ne znate sta ce biti sa Abidalom, on vam je najbolji bek ali ako cemo realno puno je bolji defanzivac nego ofenzivac. Od Balea nema dalje.[/
Llorente i Rosii su "doktori" za El Nina i Rooneya.
Idi pa se liječi.
Drugo, Bale je savrseno rjesenje za vasu lijevu stranu. Nije neki tehnicar al' je brutalna sila. Vama treba simetrija, imate situaciju da vam Alves igra krilo a drugi bek ne smije preci centar. To je posebno bilo uocljivo u prvom Klasiku gdje je Adriano cuvao ionako u odbrani nepokretljivog Ronalda i niste nikako imali sirine na lijevoj strani da pogurate Iniestu i Villu naprijed. Ili ako se Busquets uvali u sredinu izmedju stopera kao u drugom Klasiku ponovo nemate balansiranog lijevog beka koji je spreman igrati u oba smjera kao Alves pa je bilo ocigledno da je Mourinho pustao igru na svoju lijevu stranu gdje je imao Marcela i Di Mariju da Adriano ostane na "nicijoj zemlji". Ne znate sta ce biti sa Abidalom, on vam je najbolji bek ali ako cemo realno puno je bolji defanzivac nego ofenzivac. Od Balea nema dalje.[/
Llorente i Rosii su "doktori" za El Nina i Rooneya.

Idi pa se liječi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Winston Smith
- Kontakt:
Nisam rekao za Rooneya. Rooney je odlican igrac ali nema mjesta u Barceloni na onoj poziciji koju igra u ManUtd. Torres nije ni po cemu bolji od Llorentea. Ako je Llorente hrmpalija i kloc, Torres nije nista manje nego isto to. Rossi je u odnosu na Torresa mnogo bolje rjesenje za Barcelonu.
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
kakava je ozljeda maxwella? oće biti spreman za real?
Sta ce vam on, sto ne igra Adriano?šampioni je napisao/la:kakava je ozljeda maxwella? oće biti spreman za real?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Igrači s 50 ili više golova u sezoni:
(igrač, klub, sezona, broj golova)
Ferenc Deak, Ferencvaros, 1948/49, 66
Gyula Zsengeller, Ujpest, 1938/39, 56
Fred Roberts, Glentoran, 1931/32, 55
Mario Jardel, Sporting Lisbon, 2001/02, 55
Henrik Larsson, Celtic, 2000/01, 53
William MacFadyen, Motherwell, 1932/33, 52
Jimmy McGrory, Celtic, 1935/36, 50
Joe Bambrick, Linfield, 1929/30, 50
Lionel Messi, Barcelona, 2010/11, 50 BOG
(igrač, klub, sezona, broj golova)
Ferenc Deak, Ferencvaros, 1948/49, 66
Gyula Zsengeller, Ujpest, 1938/39, 56
Fred Roberts, Glentoran, 1931/32, 55
Mario Jardel, Sporting Lisbon, 2001/02, 55
Henrik Larsson, Celtic, 2000/01, 53
William MacFadyen, Motherwell, 1932/33, 52
Jimmy McGrory, Celtic, 1935/36, 50
Joe Bambrick, Linfield, 1929/30, 50
Lionel Messi, Barcelona, 2010/11, 50 BOG

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
povredaEdin TM87 je napisao/la:Sta ce vam on, sto ne igra Adriano?šampioni je napisao/la:kakava je ozljeda maxwella? oće biti spreman za real?
.
- thenaturalone
- Kontakt:
Nista jos zvanicno za Maxwella, na oficialnoj stranici pise da je danas podvrgnut medicinskim testovima, ali jos nigdje ne pise kakvi su rezultati.
Zaista bi bio strasan hednikep da sad i za njega moramo izmisljati neku alternativu na lijevoj strani
Zaista bi bio strasan hednikep da sad i za njega moramo izmisljati neku alternativu na lijevoj strani

- BaRcA_FoReVer
- Kontakt:
Dugo pratim ovaj forum,pa sam se odlucio registrovati.Drago mi je vidjeti da ima puno navijaca naseg nam dragog kluba.Nadam se da cemo se lijepo druziti i razgovarati o utakmicama. 

"Oborio sam pogled, nikad covjek ne smije misliti da je siguran ni da je umrlo ono sto je proslo. Ali zasto se budi kad mu je najmanje potrebno?"
Dobro dosao medju "svoje" ...BaRcA_FoReVer je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum,pa sam se odlucio registrovati.Drago mi je vidjeti da ima puno navijaca naseg nam dragog kluba.Nadam se da cemo se lijepo druziti i razgovarati o utakmicama.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Kako volim ovog igraca to je neopisivo !
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- BaRcA_FoReVer
- Kontakt:
Heheh,ovdje je cini mi se ozbiljnija "podjela" nego sto sam mislioDushi_Rob je napisao/la:Dobro dosao medju "svoje" ...BaRcA_FoReVer je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum,pa sam se odlucio registrovati.Drago mi je vidjeti da ima puno navijaca naseg nam dragog kluba.Nadam se da cemo se lijepo druziti i razgovarati o utakmicama.

"Oborio sam pogled, nikad covjek ne smije misliti da je siguran ni da je umrlo ono sto je proslo. Ali zasto se budi kad mu je najmanje potrebno?"
pa mi , ljudi koji vole dobar fudbal, lijepu igru, koji ne volimo ostre startove i autobus ispred 16-ca , mi smo na ovom dijelu foruma, na podforumu "FC Barcelona" . A oni koji velicaju mesare i dive se pic*astoj igri, dvospratnim autobusima ispred vlastitog gola, oni su na podforumu "FC Real Madrid"BaRcA_FoReVer je napisao/la:Heheh,ovdje je cini mi se ozbiljnija "podjela" nego sto sam mislioDushi_Rob je napisao/la:Dobro dosao medju "svoje" ...BaRcA_FoReVer je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum,pa sam se odlucio registrovati.Drago mi je vidjeti da ima puno navijaca naseg nam dragog kluba.Nadam se da cemo se lijepo druziti i razgovarati o utakmicama.
tako da si izabrao bolji dio foruma !

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- BaRcA_FoReVer
- Kontakt:
Heheh,ovdje je cini mi se ozbiljnija "podjela" nego sto sam mislio
[/quote]pa mi , ljudi koji vole dobar fudbal, lijepu igru, koji ne volimo ostre startove i autobus ispred 16-ca , mi smo na ovom dijelu foruma, na podforumu "FC Barcelona" . A oni koji velicaju mesare i dive se pic*astoj igri, dvospratnim autobusima ispred vlastitog gola, oni su na podforumu "FC Real Madrid"
[/quote]
Drago mi je sto je tako.Uostalom ko ne voli ovakvu igru Barce,naravno ne brojim one koji simpatiziraju Real

Drago mi je sto je tako.Uostalom ko ne voli ovakvu igru Barce,naravno ne brojim one koji simpatiziraju Real

TakodjerDAVID VILLA 7' je napisao/la:Kako volim ovog igraca to je neopisivo !![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Najveća greška Barcelone, što ga je pustila i uzela onu banderu

- JuveSissoko
- Kontakt:
ljudi koji ne vole igru Barselone ili u istoj ne vide ljepotu i vrhunski kvalitet, to su ti isti ljudi koji cijene vise Gravesena nego Xavia, ti isti ljudi ce ti spavati prije sa 10 rugoba od cura, i ganjat iste, nego spavat s jednom ljepoticom, takvi ljudi ce ti poredit Inazghia i Del Piera, kao da su istog kvaliteta i doprinosa ljepoti u igri i uzivanju u istoj, ti ljudi su ti ukratko.... slijepi pored ociju, da ne kazem mozda... ljubomorni???pa mi , ljudi koji vole dobar fudbal, lijepu igru, koji ne volimo ostre startove i autobus ispred 16-ca , mi smo na ovom dijelu foruma, na podforumu "FC Barcelona" . A oni koji velicaju mesare i dive se pic*astoj igri, dvospratnim autobusima ispred vlastitog gola, oni su na podforumu "FC Real Madrid"

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Kad Maskerana stavi na lijevog beka, ne bi puno izgubili sa tim.. Jedino igra prema naprijed..
pa mi , ljudi koji vole dobar fudbal, lijepu igru, koji ne volimo ostre startove i autobus ispred 16-ca , mi smo na ovom dijelu foruma, na podforumu "FC Barcelona" . A oni koji velicaju mesare i dive se pic*astoj igri, dvospratnim autobusima ispred vlastitog gola, oni su na podforumu "FC Real Madrid"BaRcA_FoReVer je napisao/la:Heheh,ovdje je cini mi se ozbiljnija "podjela" nego sto sam mislio

Ma jos nisi ni svjestan ovih podjela heheheh. Pogledaj lesinare frankovce kako ni pehar nemogu sacuvat. I opet kazu da nisu autobusi a od silnih autobusa i pehar im pod autobus ode...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sto shakira puca zvake

Pogodak ville

Pogodak ville

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.