Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Baš će biti hladan tuš ako nas odbije
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zna li neko gdje ce se moci gledati Njemacka U19 veceras
Top igrac, kakve su nam sansePeppermintSA je napisao/la: ↑28 jun 2026, 17:33
Au, napokon izašao highlights video Ćatovića. Momak bez zajebancije izgleda kao ljevonogi Rodry. Ovo je brutalno..
- BenjooJutub
- Kontakt:
Naš je on sve je tu završeno.dedo26 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 18:25Top igrac, kakve su nam sansePeppermintSA je napisao/la: ↑28 jun 2026, 17:33
Au, napokon izašao highlights video Ćatovića. Momak bez zajebancije izgleda kao ljevonogi Rodry. Ovo je brutalno..
ako se svi razviju kako su im predviđali, a na dobrom su putu, vrlo lako se može desiti da u narednih 10 godina donesemo neku medalju sa velikih takmičenja.
Njih dvojica pivot u veznom redu, uhhhh
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Ma tesko bas medalju, ali bi mogli biti kao Norveska trenutno sa ovom generacijom.BenjooJutub je napisao/la: ↑28 jun 2026, 18:35Naš je on sve je tu završeno.dedo26 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 18:25Top igrac, kakve su nam sansePeppermintSA je napisao/la: ↑28 jun 2026, 17:33
Au, napokon izašao highlights video Ćatovića. Momak bez zajebancije izgleda kao ljevonogi Rodry. Ovo je brutalno..![]()
ako se svi razviju kako su im predviđali, a na dobrom su putu, vrlo lako se može desiti da u narednih 10 godina donesemo neku medalju sa velikih takmičenja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Catovic - Licina - Topalovic
Kakav ce to vezni red biti abd
Kakav ce to vezni red biti abd
Bog Bosna i Bošnjaci
-
Helemnejse
- Kontakt:
Reprezentacija sandzokana
Ja nesto ne vjerujem da cemo dobiti Topalovica, mislim da su tanke sanse i za Pejcinovica.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- PeppermintSA
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Catovic starter za Njemacku protiv Danske, Licina na klupi
- Beduin
- Kontakt:
Gledam taj gore video od Catovica, sta je tu brutalno? J3bo vas fudbal vise, momak ok odigrao i odrinirao na stedini terena, ali "brutalno", sta je brutalno?
Naravno da i ja ocekujem da ga privolimo, ovakve talente ne smijemo gubiti, ali vi kad pocnete nesto velicati to nema sredine.
Naravno da i ja ocekujem da ga privolimo, ovakve talente ne smijemo gubiti, ali vi kad pocnete nesto velicati to nema sredine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Takav ti je ovde narativ. Sutra nek ispadnemo od Amerike, bit ce kriv Mujakic iako ima minuta na SP k'o ja i ti...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑25 jun 2026, 16:03A Bašić je pojam za Tahirovića, Burnića itd, Sučić za haman sve naše igrače. Takve podjele su glupe i zlonamjerne, jednako kao i pljuvanje po "dijasporčadi" i slično. Naravno da u dijaspori nastaju bolji igrači i da ih se sve treba regrutovati, ali to odakle je ko apsolutno nikakvu ulogu nema u ocjeni kakav je igrač. Imamo oči, gledamo i vidimo sve.Ghuraba je napisao/la: ↑25 jun 2026, 15:32Treba iskoristiti ove stanje opste zaludjenosti fudbalskom reprezentacijom i pod nasu zastavu dovesti sve sto valja iz dijaspore, jer od naseg fudbala necemo previse hajrovari. Domaci klubovi, s akcentom na sarajevske, nastavljaju dovoditi djuturume i propale talente iz komsiluka (prvenstveno iz Hrvatske) i ne nazire se kad bi se ta praksa mogla promijeniti.
Kao sto se nakon 15 minuta na terenu vidjelo da je Mahmic, iako preko 10 godina mladji, pojam za Hajradinovica, tako isto bi se vidjelo da je Smajlovic pojam za Mujakica i Radeljica, Catovic za skoro sve nase veznjake itd. Oko ovih stvari ni najmanje ne treba kalkulisati.
Uostalom, ni ne kontam kakvo je skretanje pažnje potrebno na talentovane igrače iz dijaspore u momentu kad reprezentaciju vode ljudi koji vjerovatno od pionirskog uzrasta prate desetinu talenata u dijaspori.
Više mi djeluje da je post napisan samo da bi se iskoristila šansa za hraknuti po domaćoj ligi, prvenstveno sarajevskim klubovima, bez ikakve potrebe.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Potpis. Ovako naoko ne izgleda nesto posebno, ali kad dublje pogledas, citanje igre, postavljanje, kretnja, okretnost za diva od 191 cm, izgleda bas obecavajuceClutch je napisao/la: ↑28 jun 2026, 18:14Dosta poteza viska, mada je to svakako i za ocekivati u ovom uzrastu. Ali vidi se da je zvijer u oduzimanju lopti, ne samo zbog brutalnih fizickih predispozicija nego i zbog odlicnog citanja igre..PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jun 2026, 17:33
Ovakvi igraci drze kompletan vezni red te drugi igraci imaju vecu slobodu da rizikuju i idu van pozicije kad je ovakva zvijer iza. Uhh top prospekt.
naprijed rejal
- PeppermintSA
- Kontakt:
Potez viška u tim godinama je odlična stvar. Zapravo, to insistiranje na jednostavnoj šablonskoj igri je ubilo fudbal kod nas. Odlično je što mlad igrač u juniorima pokušava da igra, valja je, pegla je, podvaljuje je, zamahuje, da je gura iza leđa, taman je gubio. Tu se igrač vari i peče, što bi rekao Šuker. Kada se to ne dozvoli igraču u tim godinama i kada se insistira da ulazi u šablone ja tebi-ti meni, dobiješ prosječnog bh. premijerligaškog fudbalera ili ove skandinavske poluproizvode ala Gigović pa i Tahirović. Svako ko zna da gleda, može u ovom klipu da vidi brutalan potencijal u igraču.
Podsjeća na Joška Gvardiola
Podsjeća na Thomasa Partey, ali previše je ovo zeleno za A reprezentacije sudeći po priloženom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Moj rodjak Zinedin sigurno neće u Tursku, to je već odbio kao mogućnost. Želja mu je Njemačka ili Holandija iz više razloga.
Što se tiče reprezentacije, nekih razgovora jeste bilo sa ljudima iz Saveza, ali ništa oficijalno nema još.
Što se tiče reprezentacije, nekih razgovora jeste bilo sa ljudima iz Saveza, ali ništa oficijalno nema još.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Beduin, cutura, Edbh21, emir79, General505, prijeratni mangup, sidras i 57 gostiju.