NK Zvijezda Gradačac

zvijezdacom
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvijezdacom » 10 okt 2013, 20:18

Kad vec ne mozemo izac na kraj sa ovim navijacima, formirat ce se nova normalna navijacka skupina, kako pise u dopisu sa jednim covjekom na celu koji ce davat sve potrbene informacije navijacima..

ja sam za :D.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 okt 2013, 20:19

Tkanton je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/taletovi ... nca/115517

Ocekivana odluka, kao sto sam i pretpostavljao. NSBiH jednostavno ne dozvoljava vise da u klubovima rade neskolovani treneri, sto je i sasvim normalno, tako je u cijeloj Evropi. Nermin mora zagrijati stolicu ili ce mu kadeti biti vrhunac.
Ja mislim da ce Nermin i dalje bit tu, samo ce se ovaj vodit ko glavni trener...........
i najbolje rijesenje...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 okt 2013, 20:20

Puno srece i uspjeha u radu novom sefu strucnog staba D.Taletovicu.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 okt 2013, 20:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/taletovi ... nca/115517

Ocekivana odluka, kao sto sam i pretpostavljao. NSBiH jednostavno ne dozvoljava vise da u klubovima rade neskolovani treneri, sto je i sasvim normalno, tako je u cijeloj Evropi. Nermin mora zagrijati stolicu ili ce mu kadeti biti vrhunac.
Ja mislim da ce Nermin i dalje bit tu, samo ce se ovaj vodit ko glavni trener...........
Ne, pa vidis da je Nermin imenovan za trenera kadeta. Lijepo stoji u saopstenju.
nermin jest imenovan za trenera kadeta a bar ja mislim da je to samo na papiru tako
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 okt 2013, 20:39

dobro rjesenje.nas je covjek i zasluzuje da dobije priliku prije nekih lijevih trenera koji bi samo dosli i sto vise para izmuzli.puna podrska denisu i neka nastavi kako je doro zapoceo.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 okt 2013, 20:40

svako na svakog puca dizu se tuzbe neka nam je dragi bog na pomoci...
tek se sada zaratilo
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 20:48

elf1 je napisao/la:svako na svakog puca dizu se tuzbe neka nam je dragi bog na pomoci...
tek se sada zaratilo
nemoj da se zaboravi rd 07 je trazio sastanak i jos uvjek ima volju da se dogovori i rijesi problem ali za dobro svih i gradjana i kluba i stadiona

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 10 okt 2013, 20:56

jao kako ovi iz kluba sami sebi skacu u stomak to je nevjerovatno sami sebe unistavaju :D :D :D
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 10 okt 2013, 21:11

aleksandar_veliki je napisao/la:Ljudi, ja stvarno kao neko ko nije iz Gradacca cijenim ove momke sto dolaze na tribinu, navijaju, ali shvatite da ne moze ulica voditi klub. Ne mozete se vi pitati sta i kako, sta je vama vise. Pljujete ovdje po ljudima koji vas klub drze u zivotu, pljuvali ste ovdje nakon prvih par kola po svima, po transfer politici, a sada kada su tu rezultati tu niko ne spominje transfer politiku. Budite malo realni.

Slazem se, rijesili smo transfer politiku, tako cemo i ovo..

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 okt 2013, 21:12

aleksandar_veliki je napisao/la:Ljudi, ja stvarno kao neko ko nije iz Gradacca cijenim ove momke sto dolaze na tribinu, navijaju, ali shvatite da ne moze ulica voditi klub. Ne mozete se vi pitati sta i kako, sta je vama vise. Pljujete ovdje po ljudima koji vas klub drze u zivotu, pljuvali ste ovdje nakon prvih par kola po svima, po transfer politici, a sada kada su tu rezultati tu niko ne spominje transfer politiku. Budite malo realni.
potpis
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 21:14

na posljednem sastanku su trazeni uslovi za aktivnost na tribini i ponistenje zabrane za rd clanove dok se nedokaze pravno jel treba zabrana,postovala bi se ona bez obzira na ishod,nije se petljalo u rad kluba

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 10 okt 2013, 21:16

elf1 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Ne, pa vidis da je Nermin imenovan za trenera kadeta. Lijepo stoji u saopstenju.
nermin jest imenovan za trenera kadeta a bar ja mislim da je to samo na papiru tako
Koliko poznajem Denisa, a znam ga veoma dobro, ne bi on pristao na to da mu se koristi licenca a da on nema udjela u tome. To što je odlučeno na današnjem UO je sigurno tako i biće provedeno u praksi kao što je napisano.

Denisu svak čast, ali odluke i način na koji se dolazi do odluka i njihove prezentacije ne bih komentarisao

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 okt 2013, 21:21

sta drugo rec nego da mu bude sa srecom i da unaprijedi nase zmajeve ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 10 okt 2013, 21:24

desetkamarakane je napisao/la:
na posljednem sastanku su trazeni uslovi za aktivnost na tribini i ponistenje zabrane za rd clanove dok se nedokaze pravno jel treba zabrana,postovala bi se ona bez obzira na ishod,nije se petljalo u rad kluba
Kakvi uslovi, moze objasnjanje?
Druze uslovi su da se ukine zabrana ulaska na stadion članovima RD-a
Da nam se obezbjede uslovi za rad, tj. poslovni prostor u sklopu kluba.
To su ti neki minimalni zahtjevi.

Da je neka normalna situacija sami bih trebali stati iza ovih zahvjeva i kako pisu da ce novi navijaci imati i predstavnika u upravi. A mi smo godinama to, trazili i nismo dobili. Oni jednostavno zele da rade šta hoce.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 okt 2013, 21:32

ovde neki tako pisu da ostaje dojam kako navijaci zele samo da ovi sto vode klub budu finansijeri istog, sve ostalo bi trebalo prepustiti navijacima, transfere, treninge, zavrsna da bude njihova, to nigdje nema ljudi prijatelji moji
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 21:35

desetkamarakane je napisao/la:
Kakvi uslovi, moze objasnjanje?
ma prijatelju sta god ti natipkam ljudi protumace pogresno bez obzira o kome se radi i okrenu na svoje i onda problem ,zbog toga je i trazen saziv skupstine da se vec jednom svi ispricaju i nek nastavi se s radom pa kome pase pase kome ne ,ovako se blati grad i zajednica prozivaju jedni druge kada smo izvukli prije tri dana dopise na nas racun rd razocarani smo stavovima i odlukama u proslosti a kroz vrijeme se pokazalo tko je u pravu

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 10 okt 2013, 21:37

Krenula je paljba po upravi, sa svih strana.. Nisu ni navijaci(RD07) za sve krivi.. Otkriva se polako ko stoji iza ovog konstantnog "huskanja" po NK Zvijezdi..gdje se samo trazi rupa, zasad jednog covjeka (radi se o uglednom covjeku, koji ima objekat u centru grada).

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 10 okt 2013, 21:40

Sta bolan pa ko je reko navijaci zele upravljati kao da neznate citati navijaci hoce samo da se ukine zabrana i to je to nemojte okrecati kako vama pase, vama koji ste placenici i robovi tog sistema.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 okt 2013, 21:42

LenBias je napisao/la:ovde neki tako pisu da ostaje dojam kako navijaci zele samo da ovi sto vode klub budu finansijeri istog, sve ostalo bi trebalo prepustiti navijacima, transfere, treninge, zavrsna da bude njihova, to nigdje nema ljudi prijatelji moji
To je ono sto govorim cijelo vrijeme, navijaci navijajte, kupite koji dres, sal, platite kartu i pomozite na taj nacin klubu. Mani te se prozivki po gradu, baklji i slicni stvari.
malo je tuzno sto se po svemu sudeci jednu od najzdravijih sredina ove lige bez ikakve potrebe uzdrmava ovakvim stvarima, jos pogotovo kada imaju dobru seriju i kada ih je krenulo ali eto, takav smo mi narod, kada nema problema mi ih volimo izmisliti jer izgleda nismo navikli nikako da nam bude dobro, mora nesto da nas zulja stalno :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 21:45

zvijezdacom je napisao/la:Krenula je paljba po upravi, sa svih strana.. Nisu ni navijaci(RD07) za sve krivi.. Otkriva se polako ko stoji iza ovog konstantnog "huskanja" po NK Zvijezdi..gdje se samo trazi rupa, zasad jednog covjeka (radi se o uglednom covjeku, koji ima objekat u centru grada).
ma ne huska se ,nego je se trazilo da se rijesi nezadovoljstvo nije bitan pojedinac ako nesto muci vise ljudi treba sjesti reci sta je i pokusat rijesiti,niko ne opravdava prozivke i javno vrijedjanje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.