ja sam za

i najbolje rijesenje...Tkanton je napisao/la:Ja mislim da ce Nermin i dalje bit tu, samo ce se ovaj vodit ko glavni trener...........aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/taletovi ... nca/115517
Ocekivana odluka, kao sto sam i pretpostavljao. NSBiH jednostavno ne dozvoljava vise da u klubovima rade neskolovani treneri, sto je i sasvim normalno, tako je u cijeloj Evropi. Nermin mora zagrijati stolicu ili ce mu kadeti biti vrhunac.
nermin jest imenovan za trenera kadeta a bar ja mislim da je to samo na papiru takoaleksandar_veliki je napisao/la:Ne, pa vidis da je Nermin imenovan za trenera kadeta. Lijepo stoji u saopstenju.Tkanton je napisao/la:Ja mislim da ce Nermin i dalje bit tu, samo ce se ovaj vodit ko glavni trener...........aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/taletovi ... nca/115517
Ocekivana odluka, kao sto sam i pretpostavljao. NSBiH jednostavno ne dozvoljava vise da u klubovima rade neskolovani treneri, sto je i sasvim normalno, tako je u cijeloj Evropi. Nermin mora zagrijati stolicu ili ce mu kadeti biti vrhunac.
nemoj da se zaboravi rd 07 je trazio sastanak i jos uvjek ima volju da se dogovori i rijesi problem ali za dobro svih i gradjana i kluba i stadionaelf1 je napisao/la:svako na svakog puca dizu se tuzbe neka nam je dragi bog na pomoci...
tek se sada zaratilo
aleksandar_veliki je napisao/la:Ljudi, ja stvarno kao neko ko nije iz Gradacca cijenim ove momke sto dolaze na tribinu, navijaju, ali shvatite da ne moze ulica voditi klub. Ne mozete se vi pitati sta i kako, sta je vama vise. Pljujete ovdje po ljudima koji vas klub drze u zivotu, pljuvali ste ovdje nakon prvih par kola po svima, po transfer politici, a sada kada su tu rezultati tu niko ne spominje transfer politiku. Budite malo realni.
potpisaleksandar_veliki je napisao/la:Ljudi, ja stvarno kao neko ko nije iz Gradacca cijenim ove momke sto dolaze na tribinu, navijaju, ali shvatite da ne moze ulica voditi klub. Ne mozete se vi pitati sta i kako, sta je vama vise. Pljujete ovdje po ljudima koji vas klub drze u zivotu, pljuvali ste ovdje nakon prvih par kola po svima, po transfer politici, a sada kada su tu rezultati tu niko ne spominje transfer politiku. Budite malo realni.
na posljednem sastanku su trazeni uslovi za aktivnost na tribini i ponistenje zabrane za rd clanove dok se nedokaze pravno jel treba zabrana,postovala bi se ona bez obzira na ishod,nije se petljalo u rad klubaaleksandar_veliki je napisao/la:Ljudi, ja stvarno kao neko ko nije iz Gradacca cijenim ove momke sto dolaze na tribinu, navijaju, ali shvatite da ne moze ulica voditi klub. Ne mozete se vi pitati sta i kako, sta je vama vise. Pljujete ovdje po ljudima koji vas klub drze u zivotu, pljuvali ste ovdje nakon prvih par kola po svima, po transfer politici, a sada kada su tu rezultati tu niko ne spominje transfer politiku. Budite malo realni.
Koliko poznajem Denisa, a znam ga veoma dobro, ne bi on pristao na to da mu se koristi licenca a da on nema udjela u tome. To što je odlučeno na današnjem UO je sigurno tako i biće provedeno u praksi kao što je napisano.elf1 je napisao/la:nermin jest imenovan za trenera kadeta a bar ja mislim da je to samo na papiru takoaleksandar_veliki je napisao/la:Ne, pa vidis da je Nermin imenovan za trenera kadeta. Lijepo stoji u saopstenju.Tkanton je napisao/la:
Ja mislim da ce Nermin i dalje bit tu, samo ce se ovaj vodit ko glavni trener...........
Druze uslovi su da se ukine zabrana ulaska na stadion članovima RD-aaleksandar_veliki je napisao/la:Kakvi uslovi, moze objasnjanje?desetkamarakane je napisao/la:na posljednem sastanku su trazeni uslovi za aktivnost na tribini i ponistenje zabrane za rd clanove dok se nedokaze pravno jel treba zabrana,postovala bi se ona bez obzira na ishod,nije se petljalo u rad klubaaleksandar_veliki je napisao/la:Ljudi, ja stvarno kao neko ko nije iz Gradacca cijenim ove momke sto dolaze na tribinu, navijaju, ali shvatite da ne moze ulica voditi klub. Ne mozete se vi pitati sta i kako, sta je vama vise. Pljujete ovdje po ljudima koji vas klub drze u zivotu, pljuvali ste ovdje nakon prvih par kola po svima, po transfer politici, a sada kada su tu rezultati tu niko ne spominje transfer politiku. Budite malo realni.
ma prijatelju sta god ti natipkam ljudi protumace pogresno bez obzira o kome se radi i okrenu na svoje i onda problem ,zbog toga je i trazen saziv skupstine da se vec jednom svi ispricaju i nek nastavi se s radom pa kome pase pase kome ne ,ovako se blati grad i zajednica prozivaju jedni druge kada smo izvukli prije tri dana dopise na nas racun rd razocarani smo stavovima i odlukama u proslosti a kroz vrijeme se pokazalo tko je u pravualeksandar_veliki je napisao/la:Kakvi uslovi, moze objasnjanje?desetkamarakane je napisao/la:na posljednem sastanku su trazeni uslovi za aktivnost na tribini i ponistenje zabrane za rd clanove dok se nedokaze pravno jel treba zabrana,postovala bi se ona bez obzira na ishod,nije se petljalo u rad klubaaleksandar_veliki je napisao/la:Ljudi, ja stvarno kao neko ko nije iz Gradacca cijenim ove momke sto dolaze na tribinu, navijaju, ali shvatite da ne moze ulica voditi klub. Ne mozete se vi pitati sta i kako, sta je vama vise. Pljujete ovdje po ljudima koji vas klub drze u zivotu, pljuvali ste ovdje nakon prvih par kola po svima, po transfer politici, a sada kada su tu rezultati tu niko ne spominje transfer politiku. Budite malo realni.
malo je tuzno sto se po svemu sudeci jednu od najzdravijih sredina ove lige bez ikakve potrebe uzdrmava ovakvim stvarima, jos pogotovo kada imaju dobru seriju i kada ih je krenulo ali eto, takav smo mi narod, kada nema problema mi ih volimo izmisliti jer izgleda nismo navikli nikako da nam bude dobro, mora nesto da nas zulja stalnoaleksandar_veliki je napisao/la:To je ono sto govorim cijelo vrijeme, navijaci navijajte, kupite koji dres, sal, platite kartu i pomozite na taj nacin klubu. Mani te se prozivki po gradu, baklji i slicni stvari.LenBias je napisao/la:ovde neki tako pisu da ostaje dojam kako navijaci zele samo da ovi sto vode klub budu finansijeri istog, sve ostalo bi trebalo prepustiti navijacima, transfere, treninge, zavrsna da bude njihova, to nigdje nema ljudi prijatelji moji
ma ne huska se ,nego je se trazilo da se rijesi nezadovoljstvo nije bitan pojedinac ako nesto muci vise ljudi treba sjesti reci sta je i pokusat rijesiti,niko ne opravdava prozivke i javno vrijedjanjezvijezdacom je napisao/la:Krenula je paljba po upravi, sa svih strana.. Nisu ni navijaci(RD07) za sve krivi.. Otkriva se polako ko stoji iza ovog konstantnog "huskanja" po NK Zvijezdi..gdje se samo trazi rupa, zasad jednog covjeka (radi se o uglednom covjeku, koji ima objekat u centru grada).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.