Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

mujezin
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la mujezin » 27 apr 2014, 14:48

Pape zakasnio na utakmicu Sochaux - PSG, :bih:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2014, 14:51

A mi kao zavisimo od tog Pricica ?!

Strpite se koji mjesec kad Sochaux ispadene iz lige, pa ga necete ni spominjati kao da nije ni postoja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 apr 2014, 14:53

Cartman je napisao/la:Ovo je tragedija sto se desava. Umjesto da se radujemo vrijednom pojacanju pred SP i velikom talentu, mi imamo Tinceka na spisku. Osim Kolasinca i Pjanica ni jedan nas igrac nije igrao na visokom nivou kao Prcic u ovim godinama. Pa gdje su ti posrani novinari? Vide li oni sta se desava ovdje?
Pape ce se naljutiti ako ga konfrontiraju sa odredjenim stvarima, ne zna se nositi u teskim trenucima, zato ga niko javno ne dira, moze poluditi, spreman je na sve.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

edo07
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la edo07 » 27 apr 2014, 14:59

Elegant je napisao/la:A mi kao zavisimo od tog Pricica ?!
Ne zavisimo mi od njega vec je glupo i nelogicno da imas igraca u prvoj francuskoj ligi i koji igra protiv ekipa kao sto su PSG, Monaco, Lille itd...a pozivas igraca koji cesto sjedi na klupi jednog jadnog Hajduka i igra protiv Hr.Dragovoljca...ali tu je nas Papke...on i logika ko nebo i zemlja...i jos uz to Sanjin igra defanzivnog veznog

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2014, 15:04

PRCICU NE ZASLUZUJEMO TE!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2014, 15:05

Rekacija Prcica je pretjerana, ali je jos gora bila Susiceva izjava. Nepravda je nad njim nanesena, sigurno, a svako drugacije reaguje na ovo, Sanjin je jedan od onih koji ne podnose to da se Susic njemu ispred nosa gura, a Sanjin je prije njega zasluzio poziv. Par mjeseci prije je ove zadnje izjave je rekao da ce ga posmatrati, i ako bude igrao u klubu, da bi mogao debitovati. Zatim je izjavio da on nije standardan ni u losem klubu u Francuskoj ligi, koji ce ionako ispasti na kraju sezone.

A koliko znamo, Prcic je 3 tekme zbog povrede propustio, ili ulazio sa klupe, a i evo, i dokaz da je zadnjih 8 utakmica odigrao od pocetka.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2014, 15:14

Goalgetter je napisao/la:Rekacija Prcica je pretjerana, ali je jos gora bila Susiceva izjava. Nepravda je nad njim nanesena, sigurno, a svako drugacije reaguje na ovo, Sanjin je jedan od onih koji ne podnose to da se Susic njemu ispred nosa gura, a Sanjin je prije njega zasluzio poziv. Par mjeseci prije je ove zadnje izjave je rekao da ce ga posmatrati, i ako bude igrao u klubu, da bi mogao debitovati. Zatim je izjavio da on nije standardan ni u losem klubu u Francuskoj ligi, koji ce ionako ispasti na kraju sezone.

A koliko znamo, Prcic je 3 tekme zbog povrede propustio, ili ulazio sa klupe, a i evo, i dokaz da je zadnjih 8 utakmica odigrao od pocetka.
Treba napomenuti da je izmedju Susiceve izjave da ce ga pratiti i naredne izjave da igra u slabom klubu i da nije standardan Prcic dao jednu cudnu izjave u vezi sjedenja na klupi u mladoj reprezentaciji i kako je to za njega ponizavajuce. Da je drzao jezik za zubima cijelo vrijeme mozda bi do sada debitovao za A reprezentaciju. Tino nema nikakve veze sa ovim, ne znam zasto njega spominjete. On skoro sigurno nece ici u Brazil, a Besic ce vjerovatno uzeti to mjesto koje bi bilo Prcicevo.

dino_velez
Kontakt:

Post Postao/la dino_velez » 27 apr 2014, 15:17

Evo gledam Sochaux-Psg, Prcić odlično igra do sada, imo je dosta dobri dodavanja

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 apr 2014, 15:18

Elegant je napisao/la:A mi kao zavisimo od tog Pricica ?!

Strpite se koji mjesec kad Sochaux ispadene iz lige, pa ga necete ni spominjati kao da nije ni postoja.
Naravno da zavisimo, mali već ima kvalitet za prvih 11

Ako Sochaux ispadne Sanjin propasti neće, džaba se nadaš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 apr 2014, 15:18

umalo prcic! kakav bi to bio gol ufff.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 apr 2014, 15:20

calcio je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Rekacija Prcica je pretjerana, ali je jos gora bila Susiceva izjava. Nepravda je nad njim nanesena, sigurno, a svako drugacije reaguje na ovo, Sanjin je jedan od onih koji ne podnose to da se Susic njemu ispred nosa gura, a Sanjin je prije njega zasluzio poziv. Par mjeseci prije je ove zadnje izjave je rekao da ce ga posmatrati, i ako bude igrao u klubu, da bi mogao debitovati. Zatim je izjavio da on nije standardan ni u losem klubu u Francuskoj ligi, koji ce ionako ispasti na kraju sezone.

Treba napomenuti da je izmedju Susiceve izjave da ce ga pratiti i naredne izjave da igra u slabom klubu i da nije standardan Prcic dao jednu cudnu izjave u vezi sjedenja na klupi u mladoj reprezentaciji i kako je to za njega ponizavajuce. Da je drzao jezik za zubima cijelo vrijeme mozda bi do sada debitovao za A reprezentaciju. Tino nema nikakve veze sa ovim, ne znam zasto njega spominjete. On skoro sigurno nece ici u Brazil, a Besic ce vjerovatno uzeti to mjesto koje bi bilo Prcicevo.
To nije istina. Tu izjavu za sjedenje na klupi je dao prije obje papetove izjave. Tu je izjavu dao nakon prve utakmice sa Spanijom da bi odmah u sljedecoj utakmici igrao protiv Spanije i zabio gol u Zenici.

Kolko puta sam ti ponovio. Nemoj lagat u vrijeme interneta, ne isplati se !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 apr 2014, 15:33

A ne znam ja Sochaux kad god sam gledao odigrali su vrhunsku utakmicu, nije mi jasno kako su 18-ti na tabeli :clap:

oj šta ovaj kloc profuli :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2014, 15:33

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la:

To nije istina. Tu izjavu za sjedenje na klupi je dao prije obje papetove izjave. Tu je izjavu dao nakon prve utakmice sa Spanijom da bi odmah u sljedecoj utakmici igrao protiv Spanije i zabio gol u Zenici.

Ne znam tacno datume niti su bitni ali je cinjenica da je Susic nekad ozbiljno racunao na njega, evo na primjer jedne izjave koju je dao za L'equipe.
"Pažljivo pratim napredak fudbalera Sochauxa Sanjina Prcića (20 godina) koji je već član U21 tima Bosne i Hercegovine. Treba trajno igrati kao starter. Ako bude tako i ako se njegova ekipa bori za opstanak on na kraju može 'upasti' u tim i prije Svjetskog prvenstva. Moja lista od 23 igrača za ovo takmičenje je i dalje otvorena".
Znaci Sanjin je trebao sutiti i raditi a ne svadjati se sa selektorima.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 apr 2014, 15:35

Nevjerovatno sta ovi debili iz sochauxa masaju, i mnoge prilike upropastavaju...
PRCIC - svidja mi se njegova smirenost, a kao posebne njegove dvije osobine bih naveo duge pasove (primjetio sam i u u21 da ima dobru dugu loptu), i inteligenciju njegovu...vidi se da igra bas mozgom...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2014, 15:39

Mnogi ovdje ce reci Prcic igra u slabom timu u Francuskoj?

Zapital se neko gdje su u njegovim godinama bili Spahic, Mujdza, Salihovic, Ibisevic, Lulic, Dzeko i ostali koji su vodje danas reprezentacije. Ispred sigurno ne, mozda samo u slabijim ligama i ekipama..

A u reprezentaciju se guraju nekakvi Vrsajevici, Susici, Fejzici, Avdukici, Sunjici, Visce, Hadzici, Kvrzici..sramota

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 27 apr 2014, 15:42

calcio je napisao/la:

Ne znam tacno datume niti su bitni ali je cinjenica da je Susic nekad ozbiljno racunao na njega, evo na primjer jedne izjave koju je dao za L'equipe.
"Pažljivo pratim napredak fudbalera Sochauxa Sanjina Prcića (20 godina) koji je već član U21 tima Bosne i Hercegovine. Treba trajno igrati kao starter. Ako bude tako i ako se njegova ekipa bori za opstanak on na kraju može 'upasti' u tim i prije Svjetskog prvenstva. Moja lista od 23 igrača za ovo takmičenje je i dalje otvorena".
Znaci Sanjin je trebao sutiti i raditi a ne svadjati se sa selektorima.[/quote]
Nevjerovatno koliko lazes. Pusti tu izjavu, u februaru 2014 (kada je Prcic vec bio prvotimac) Susic izjavi da ga Prcic nezanima jer sjedi na tribinama u slabom klubu. O istom momentu su poziv dobili Hadzic i Tinki iz superjaki klubova, a da nepricamo o drugoligasu Visci.

Lazov obicni..
“Dešava se sve suprotno od onoga šta je ovdje istina. Sanjinov zadnji problem što nije pozvan u reprezentacije. On je počeo igrati nogomet sa sedam godina, sa 15 je igrao u reprezentaciji, a sa 17 godina je bio prvak Francuske. On je svoj patriotizam pokazao igrajući pet godina za reprezentaciju”, pojašnjava Prcić.

Kako kaže naš sagovornik, Sušić je u francuskom listu L'Equipe izjavio da prati Sanjina i da će sigurno dobiti poziv prije Svjetskog prvenstva ukoliko se ustali u ekipi.

“No, prije desetak dana on izjavljuje da Sanjin igra u slaboj ekipi koja će ispasti iz prve lige i da vrlo rijetko igra tamo, da nije standardan… Ko dozvoljava Sušiću ili bilo kome na da u javnost iznosi takve stvari? Nikada nije nazvao Sanjina ili svojim gestom pokazao da ga prati. Preko ovoga ne možemo preći”, kaže Safet te dodaje da je ovo jedini i pravi problem zbog kojeg se osjećaju poniženo.
Naravno, Stinky van Persie je patriota jer je se sjetio BiH u 2013.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 apr 2014, 15:49

Calcio, dobar ti je avatar, pogodio si u bobu, ono kada nekoga stavis pred izazov 2+2.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2014, 15:53

DonCorleone je napisao/la:Calcio, dobar ti je avatar, pogodio si u bobu, ono kada nekoga stavis pred izazov 2+2.
Dobar je i tvoj avatar, moj bratic od 4 godine voli isto te crtice.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 apr 2014, 15:55

Nadam se da će Sochaux ostati zbog Prcića, ako dobije još jednu sezonu na najvišem rangu, biće bolji veznjak od Pjanića, ima sve predispozicije da ga premaši

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 apr 2014, 15:58

calcio je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Calcio, dobar ti je avatar, pogodio si u bobu, ono kada nekoga stavis pred izazov 2+2.
Dobar je i tvoj avatar, moj bratic od 4 godine voli isto te crtice.
Ima znaci moje gene :mrgreen: .

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.