ZNACI JA BI BOLJE BOS OPALIO LOPTUAlemC85 je napisao/la:ko ovo puca slobodnjake kod nas? svaka lopta nebu pod oblake.....
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
4 minute sudijske nadoknade.........
Kakvi invalidi igraju za Velez nevjerovatno. Ovakav siroki nas da dobije sramota.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo sam gledao 2. poluvrijeme i ono sto sam vidio je nigdje veze s vezom . Mi nista , oni nista . Tako da je po meni najrealnije remi bio , ali eto ,sta je ,tu je . Sada ne smije biti kiksa protiv Travnika i to je to .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
nemogu da vjerujem da slobodnjak neznaju izvesti i po golu opucati,majko moja...
blago rečeno invalidi, slobodnjake ne znaju realizovati, imali su zadnji slobodnjak šansu za gol, Široki niđe veze ekipa, izgledada su se i oni počeli vraćati u prosječnost, katastrofa od igre, VELEŽU fali centafor, i tu je suština problema........Bliss je napisao/la:Kakvi invalidi igraju za Velez nevjerovatno. Ovakav siroki nas da dobije sramota.

Pa baš će nas Travnik pomesti...Maestro^^ je napisao/la:Samo sam gledao 2. poluvrijeme i ono sto sam vidio je nigdje veze s vezom . Mi nista , oni nista . Tako da je po meni najrealnije remi bio , ali eto ,sta je ,tu je . Sada ne smije biti kiksa protiv Travnika i to je to .
Kad' nismo u stanju Široki u ovakvom sastavu dobiti, kako onda i zamisliti da ćemo ostvariti dobar rezultat protiv Travnika koji je jedna od najborbenijih ekipa u ligi. Jeste da nisu neka ekipa al' imaju borbenost koja je u odnosu na naše igrače zavidna. Naše invalide je suvišno i komentarisati.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kiks protiv Travnika i eto nas dole... To se mora pobjedit..
A ovi sto pucaju slobodne... sta reci koju posluku porati..
A ovi sto pucaju slobodne... sta reci koju posluku porati..
drugi gol, je posljedica modne piste naših kobajagi branića, bobić izrasta u super golmana, razočarali su me ovi malo iskusniji igrači...... 

Hajde nema veze sada ide pauza,da ih Ibro malo poslozi,svim silama dobiti Travnik,mada smo danas morali bod barem uzeti,ali sta je tu je idemo dalje,nema predaje Forza Velez.
a sto me izivcirase onim slobodnjacima
,pa hebo majku ko da su sakati svi ,ko da lopatom udaraju loptu
.Kada su vec vodili 1:0 onda su ih trebali napasti jos vise i dokrajciti ih sa jos jednim golom,jok oni se povukli i to se vidilo da cemo fasovati koji gol.I onda kad prime i drugi gol tek onda pocnu igrati i napadati(kao i uvijek do sada,vec vidjeno milion puta),pa sto to nisu uradili puno ranije
Sirokog nisam gledo nikad slabijeg,bili su zreli za poraz od recimo 1:3,pa ne zna se ko je losiji bio.Jedin Kasiljas(Bobic) za pohvaliti ostali rinaka(svi isto ko da pod rucnom igraju)Danas smo mogli vrlo lahko do nekog boda ili bodova ali previse bojazljivo su igrali narocito u fazi napada.
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- el-fighter
- Kontakt:
Steta za ovo danas, trebali smo barem bod uzeti. Siroki nikada nije bio losiji i jednostavno smo morali omastiti brk na Pecari. Sada nam slijedi pauza, pa onda kuci protiv Travnika. Treba napuniti tribinu iza gola i svim silama pokusati doci do pobjede. U protivnom padamo skoro na dno tabele i nastaju veliki problemi.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
nekako izgurati ovu polusezonu, i onda se fino zahvaliti pojedincima, i pokušati dovesti 2 - 3 kvalitetna pojačanja........ 

Moze iz Visica 2-3AlemC85 je napisao/la:nekako izgurati ovu polusezonu, i onda se fino zahvaliti pojedincima, i pokušati dovesti 2 - 3 kvalitetna pojačanja........

valjda se Tanović opekao, vidjevši da ovi igrači nisu za Veleža, a IBRO je konačno postavio neke stvari na svoje mjesto, džaba kada pojedinci ne znaju...vm22 je napisao/la:Moze iz Visica 2-3AlemC85 je napisao/la:nekako izgurati ovu polusezonu, i onda se fino zahvaliti pojedincima, i pokušati dovesti 2 - 3 kvalitetna pojačanja........
- Titova-Juga
- Kontakt:
Onakvi penali se ne sude ni u kantonalnoj ligi

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Jadna igra u kojoj nismo ni pokusali nista ... Sve alibi igraci tipa MEhremic .. igraju kao juniori ...
Jedino vrijedno je bilo ona kontra koja je bila odradjena pravo al juniorski se ispromasivse .. .
Ovim momcima treba dobar trener
Jedino vrijedno je bilo ona kontra koja je bila odradjena pravo al juniorski se ispromasivse .. .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mislim da ovom treneru trebaju novi momci.kimbo je napisao/la:Jadna igra u kojoj nismo ni pokusali nista ... Sve alibi igraci tipa MEhremic .. igraju kao juniori ...
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Joj uzasa od igre.Ni mi ni oni pojma nemamo.Umjesto da napadnemo kad smo dali gol oni se povukli.Znalo se da cemo primiti gol jer je i sudija malo natezao a i nasi igarači potpuno nezainteresovani.Nabijaju loptu a gore nema ko da skoči.Pa imaju li mozga u onim glavama
Zvonić me potpuno razočarao ,on ne zna loptu po golu opalit a imao je 2 dobre sanse.Penal dosuđen onako domaćinski.Kad nismo ovakvog sirokog dobili onda stvarno ne znam koga cemo.Opet dovodimo ispod prosječne trenere isto tako i igrače(balerine).Protiv Travnika se nadat bodovima a ako izgube opet raspad sistema i odlazak nekih dobrih igrača(ako ih imamo).Ne znam stvarno sta rade na treninzima.Oni ne znaju slobodnjak opaliti.Užas,izdržat do polusezone pa onda održati skupštinu i otjerati neke ljude u upravi i igrače.Nadati se da ce biti bolje.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.