Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Aguero u narednih 24 sata postaje igrac Real Madrida!
http://www.marca.com/2011/05/23/futbol/ ... 65231.html
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Fkt pretjerivanje..Portillo je napisao/la:Aguero u narednih 24 sata postaje igrac Real Madrida!
Suti yebo ga ti i potvrdi moje sumnjeL_blancos je napisao/la:Fkt pretjerivanje..Portillo je napisao/la:Aguero u narednih 24 sata postaje igrac Real Madrida!
Možda aliL_blancos je napisao/la:Fkt pretjerivanje..Portillo je napisao/la:Aguero u narednih 24 sata postaje igrac Real Madrida!
To bi značilo odlazak EMe...a onda Karim,Higuain,Augero svi po 23 godine...onda ne bi trebalo pogledati nekog drugog napadača min 5,6 godina...
Možda nije potreban,nije niko ali jedan od rijetkih koji bi mogao unaprijediti igru Reala...
koliko ono 40 nastupa,30 golova ove sezone....nije loše kad se zna s kim igra...
Ali opet sumnjam u ovaj transfer...ako dođe do njega dobro i jest ako ne i nije neki problem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kun ima 22Raul_64 je napisao/la:Možda aliL_blancos je napisao/la:Fkt pretjerivanje..Portillo je napisao/la:Aguero u narednih 24 sata postaje igrac Real Madrida!
http://www.marca.com/2011/05/23/futbol/ ... 65231.html![]()
To bi značilo odlazak EMe...a onda Karim,Higuain,Augero svi po 23 godine...onda ne bi trebalo pogledati nekog drugog napadača min 5,6 godina...
Možda nije potreban,nije niko ali jedan od rijetkih koji bi mogao unaprijediti igru Reala...
koliko ono 40 nastupa,30 golova ove sezone....nije loše kad se zna s kim igra...
Ali opet sumnjam u ovaj transfer...ako dođe do njega dobro i jest ako ne i nije neki problem.
Sastanak sa Gilom i Cerezom je zavrsen, a Kun je napustio prostorije Calderona bez ijedne upucene rijeci navijacima. To znaci samo jedno
EDIT: Cerezo me onom svojom "Aguero sigurno nece u Madrid", podsjetio na Fergija do prije par godina koji je rekao da nam ne bi prodao ni virus, a glaj sad
O kakvom vi Kunu pricate? Smijesni ste.
Nit ce doci Kun, nit ce doci Chiellini, a zadnje sto nam treba je napadac. Cak nam ni lijevi bek ne treba, imamo univerzalca Arbelou koji uvijek dobro odradi posao, niti ce vise dolaziti veznjaka, niti krila, niti napadaca.
Ako sta dodje, doci ce stoper pod uslovom da igracina Garay napusti Real.
Ovaj Callejon je jadan igrac, smijesan, ali volim kad takvi dodju u veci klub jer ce propasti, kao medijski napuhani Pedro Leon i Sergio Canales.
Mogo bi se kladiti da ga Mourinho nije ni trazio
Nit ce doci Kun, nit ce doci Chiellini, a zadnje sto nam treba je napadac. Cak nam ni lijevi bek ne treba, imamo univerzalca Arbelou koji uvijek dobro odradi posao, niti ce vise dolaziti veznjaka, niti krila, niti napadaca.
Ako sta dodje, doci ce stoper pod uslovom da igracina Garay napusti Real.
Ovaj Callejon je jadan igrac, smijesan, ali volim kad takvi dodju u veci klub jer ce propasti, kao medijski napuhani Pedro Leon i Sergio Canales.
Mogo bi se kladiti da ga Mourinho nije ni trazio
Ajde ocemo se kladit da ce Kun doci? Ko izgubi mora napisat na ovom topicu 100x "ja sam cigan i navijac Barcelone" ili nesto slicno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jesul problem pare?
Ronaldo,Ozi,Di Maria,Xabi + odbrana su kostur ekipe koji ostaje isti...
a ako ga nadogradimo sa ovakvim talentom poptu Augero konkurencija može biti samo jača,samim tim i koncetracija kvaliteta..
Možda ce neko ispaštati od trojca Benzema,Higuain,Augero(sigurno) ali ako ce Real u konačnici biti bolji nije mi previše bitno.
Ronaldo,Ozi,Di Maria,Xabi + odbrana su kostur ekipe koji ostaje isti...
a ako ga nadogradimo sa ovakvim talentom poptu Augero konkurencija može biti samo jača,samim tim i koncetracija kvaliteta..
Možda ce neko ispaštati od trojca Benzema,Higuain,Augero(sigurno) ali ako ce Real u konačnici biti bolji nije mi previše bitno.
Sta bi ja sad trebao, praviti se majmun?
Ja ostajem pri tvrdnji da Kun nece postati novi igrac Real Madrida, i to je 100%. A tebi ako se kladi nadji nekog mog istomisljenika pa se isprobajte, ili se fati mog accounta pa pisi sta hoces
Taj pod broj jedan nema kvalitet da igra u prvoj postavi Reala, pod broj dva Atletico ga nece dati Realu, pod broj tri Real nece dati 45 miliona eura, pod broj cetiri Real Madrid ima Higuaina i Benzemu, pod broj pet pogledaj pogledaj ovo pod brojevima od 1 do 4.
Ako ga kojim slucajem dovedu, onda naslov prvaka Spanjolske u naredne tri godine pripada Barceloni.
Ja ostajem pri tvrdnji da Kun nece postati novi igrac Real Madrida, i to je 100%. A tebi ako se kladi nadji nekog mog istomisljenika pa se isprobajte, ili se fati mog accounta pa pisi sta hoces
Taj pod broj jedan nema kvalitet da igra u prvoj postavi Reala, pod broj dva Atletico ga nece dati Realu, pod broj tri Real nece dati 45 miliona eura, pod broj cetiri Real Madrid ima Higuaina i Benzemu, pod broj pet pogledaj pogledaj ovo pod brojevima od 1 do 4.
Ako ga kojim slucajem dovedu, onda naslov prvaka Spanjolske u naredne tri godine pripada Barceloni.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma sigurno je da će biti nekih pojačanja, jer ovo je u biti neuspješna sezona madridskog kluba (a, i da je bila uspješna, morala bi se malo pojačati konkurencija u timu, čisto da se pojedinci ne bi opustili). No, dijelim @Brnjino mišljenje u vezi (ne)dolaska Kuna. Gradski rival, previše novca je u igri, a kada pogledamo koja 2 napadača (ne računam Adebayora) ima Mourinho, onda mi je ovo baš bacanje para.
Ja bih ili doveo desnog bočnog (Ramosa stavio na stopera) ili bih doveo stopera koji bi zaigrao rame uz rame sa Carvalhom. Ne znam više ni da l' postoji neka slaba tačka Reala. Ustvari, siguran sam da ne postoji (nije ni desni bek slaba tačka, al' s obzirom da je odbrana znala baš kiksati, onda je ipak logično da sanacija ekipe krene od nje).
Ja bih ili doveo desnog bočnog (Ramosa stavio na stopera) ili bih doveo stopera koji bi zaigrao rame uz rame sa Carvalhom. Ne znam više ni da l' postoji neka slaba tačka Reala. Ustvari, siguran sam da ne postoji (nije ni desni bek slaba tačka, al' s obzirom da je odbrana znala baš kiksati, onda je ipak logično da sanacija ekipe krene od nje).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne, ne pravis se ti majmun, nego ovaj...Madridism je napisao/la:Sta bi ja sad trebao, praviti se majmun?
Ja ostajem pri tvrdnji da Kun nece postati novi igrac Real Madrida, i to je 100%. A tebi ako se kladi nadji nekog mog istomisljenika pa se isprobajte, ili se fati mog accounta pa pisi sta hoces![]()
Pod jedan, nije istina da nema kvalitet da igra u Realu. Bolji je od svih nasih ofenzivaca osim Cristinalda. Pod dva, zasto ga ne bi prodao? 45 miliona su 45 miliona makar oni dolazili iz Manchestera ili 10 kilometara od Calderona. Pod tri, naravno da hoce, kad su to Realu pare bile problem? Pob broj cetiri, Higuain i Benzema uz Ronalda i Ozila ove sezone nisu zajedno zabili koliko je Kun pored Reyesa i Diega Coste.
Ma cemu trositi tako raskosan talent poput Ramosa na poziciji stopera. Ne mozemo igrati sa dva ofanzivna beka, Marcelo ofanzivni, Ramos defanzivni, a ne vidim koji desni bek svijeta, odnosno koji profil desnog beka danas odgovara Real Madridu osim Ramosa. Maicon je davno ispao iz misli Reala, a ja ne vidim neku adekvatnu zamjenu za Ramosa koju je lako dovesti, ili koju mozemo dovesti. Mada, cemu Ramos na poziciji stopera, jer Pepe nece igrati defanzivnog veznjaka, a Carvalho je najbolji stoper REal Madrida u zadnjoj deceniji. Kako je samo inteligentan.Monolog je napisao/la:Ja bih ili doveo desnog bočnog (Ramosa stavio na stopera) ili bih doveo stopera koji bi zaigrao rame uz rame sa Carvalhom. Ne znam više ni da l' postoji neka slaba tačka Reala. Ustvari, siguran sam da ne postoji (nije ni desni bek slaba tačka, al' s obzirom da je odbrana znala baš kiksati, onda je ipak logično da sanacija ekipe krene od nje).
Nasmija se sa ovim boldanimPortillo je napisao/la: Ne, ne pravis se ti majmun, nego ovaj...![]()
Pod jedan, nije istina da nema kvalitet da igra u Realu. Bolji je od svih nasih ofenzivaca osim Cristinalda. Pod dva, zasto ga ne bi prodao? 45 miliona su 45 miliona makar oni dolazili iz Manchestera ili 10 kilometara od Calderona. Pod tri, naravno da hoce, kad su to Realu pare bile problem? Pob broj cetiri, Higuain i Benzema uz Ronalda i Ozila ove sezone nisu zajedno zabili koliko je Kun pored Reyesa i Diega Coste.
Mislis da ce Real dati 45 miliona za igraca? Opekao se Perez dosta puta, ne vjerujem da ce opet. Ne vjerujem ni da ce Atletico dati svog ponajboljeg igraca najvecem rivalu, i da ce isti taj igrac pristati preci u Real sad kad je ikona kluba. Pare nisu problem, necu reci da para nema, para ima, ali je problem cinjenica da trosimo kao pijani ruski milijarderi. Ti sam vrlo dobro znas da Higuain ove sezone nije mogao igrati, mjesec dana je igrao sa povredom ledja i onda je mjesecima izbivao sa terena zbog iste te povrede nakon operacije. Isto tako znas da je i Benzema dosta utakmica sjedio na klupi, cak stovise, odigrao je 33 utakmice ,13 puta je ulazio sa klupe i zabio je 15 golova, Aguero je odigrao 32 utakmice, i samo je jednom usao sa klupe i zabio je pet golova vise od Benzeme i imao manje asistencija nego Benzema. Pogledaj podatke i statistiku pa onda budi kompetentan u raspravi, a Makavelijeva recenica da je statistika kao bikini, ovaj ti put nece piti vode, jer znas i sam zasto...
Pa Benzema je u cijeloj sezoni u svim natjecanjima zabio vise golova od Kuna, a ako gledamo samo klupska natjecanja i tri najbitnija takmicenja, i sa cinjenicom da je pola utakmica usao sa klupe, Benz je zabio 26 a Aguero isto toliko.
Da, Aguero je bolji od Benzeme, ahhh
Šta je negativno oko dolaska Augera? (AKO,AKO,AKO dođe)
Pa čak da se ispostavi da bude 3 opcija(a nece) to koliko god bio veliki novac,opet za Real nije prevelik...
Ponavljam kostru(odbrana+sredina je tu) najlakše se je prilagoditi napadaču,to je uvijek bilo...jel njemu treba 2,3 utakmica i vec ostali igrači znaju njegove kretnje...
Ja ne vidim problem,osim ako smatrate da bih ti 45 miliona trebali potrošiti na nekog drugog?
koga? ja bi samo T. Silvu vidio prije Augera(potrebniji)...a ovo ostalo nit vrijedi,nit je dostupno.
Pa čak da se ispostavi da bude 3 opcija(a nece) to koliko god bio veliki novac,opet za Real nije prevelik...
Ponavljam kostru(odbrana+sredina je tu) najlakše se je prilagoditi napadaču,to je uvijek bilo...jel njemu treba 2,3 utakmica i vec ostali igrači znaju njegove kretnje...
Ja ne vidim problem,osim ako smatrate da bih ti 45 miliona trebali potrošiti na nekog drugog?
koga? ja bi samo T. Silvu vidio prije Augera(potrebniji)...a ovo ostalo nit vrijedi,nit je dostupno.
Jedino on il Samuel bi mogli bit iole pojacanje u ovom Realu na poziciji stopera,kad se uzme u obzir da je ovaj drugi star onda Thiago preostaje,a ionako ce morat da Carvalho odigra svoje jer mislim da je Pepe ipak No1Raul_64 je napisao/la:Šta je negativno oko dolaska Augera? (AKO,AKO,AKO dođe)
Aguero bi savrseno odgovarao ako prodamo Ronalda arapima.. Nadam se da ce se ponovit historija ko u Inter,kad je Inter solidno prvu sezonu odigrao,odlazi najbolji igrac dolazi malo slabija zamjena i onda trostruka kruna..
http://www.defensacentral.com/real_madr ... -gil-marin
Eto ga. Da se zna, Aguero u subotu postaje sluzbeno igrac Real Madrida
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Portillo nesto ti nije jasno
Gil Marín reiteró la semana pasada que Agüero en ningún caso fichará por el Real Madrid
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pusti Portilla nek uzivaLos_Blanos2 je napisao/la:@Portillo nesto ti nije jasno
Gil Marín reiteró la semana pasada que Agüero en ningún caso fichará por el Real Madrid
Sad ce i Goal.com to objavit ..
- Bane Madridista
- Kontakt:
Aguero je sjajan igrač,ali stvarno nema potrebe za njegovim dovođenjem.Real ima sjajan napad i ponavljam:Jedino što treba ojačati je odbranaPortillo je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... -gil-marin
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Sad ti kazem, sjeti se Fergija kad je rekao da nam ni virus ne bi prodaoLos_Blanos2 je napisao/la:@Portillo nesto ti nije jasno
Kazem ba, previse se o ovome pise da bi bila patka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.