Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
pisu master teze po instagramima i forumima da objasne sta su to kao provalili. kada se provali nesto to bude kao na epskom derbiju zvanom jesu li Horde gdje su nekad bile. umjesto internet magisterija, zemunce pod ruku i makar do socijalnog.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pored toga, fascinantno je kako, kad ih istina zaboli, pocnu koristiti nadimke koji su im opravdano pripali, poput spin i internet brigadeVirtu4l je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:44KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:37E to je taj njihov internet fajt i nemoc, bazirana na supljim pricama, ponavljanju i neznanju. Historiju ne mozete sakriti.
Pa ne može drugačije jbg, sve ovo njih veoma frustrira i onda kada to traje malo duže - preraste u agresiju. U svemu su iza, čega god se dohvatiš automatski vidiš koliko je veliki Željezničar i njegovi navijači.
Kao što rekoh, frustrirani su, pate, ne mogu sakriti komplekse, ostaju im samo infantilni pokušaji humora.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Davno receno gori od bilo kojeg cetnikaNazorUso je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:30
Daleko sam ja od Cunista, bas kao sto ste vi daleko od civilizacije...
P.S. Znao sam da ce najveci de.bil pdf-a ovo podrzati !!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nemas cega da se stidis, al ti ne dijelis sigurnoNazorUso je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:30Daleko sam ja od Cunista, bas kao sto ste vi daleko od civilizacije...
P.S. Znao sam da ce najveci de.bil pdf-a ovo podrzati !!!

Naravno da niko normalan ne podrzava takve ispade. S druge strane kod vas je danas citava tribina, dok je izlazila skandirala “cetnici” na stadionu GRBAVICA, pa niko da prokomentarise ili osudi to, kao ni svakodnevno orgijanje pacijenata na forumu na slican nacin. Vama ovdje kao i na tribini, vlada primitivizam i seljakluk, jer da nije tako, takvi ispadi vam ni u najgorim snovima ne bi pali na pamet.
-
- Kontakt:
Fkt vas dvojica ispadate bas smiješni. Nemoguce da se bas oko svega slažete i podržavate jedan drugog. To nešto nije uredu. Vjerujte ovako čovjek pomisli da neko nekog guzi tu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:39Pored toga, fascinantno je kako, kad ih istina zaboli, pocnu koristiti nadimke koji su im opravdano pripali, poput spin i internet brigadeVirtu4l je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:44KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:37E to je taj njihov internet fajt i nemoc, bazirana na supljim pricama, ponavljanju i neznanju. Historiju ne mozete sakriti.
Pa ne može drugačije jbg, sve ovo njih veoma frustrira i onda kada to traje malo duže - preraste u agresiju. U svemu su iza, čega god se dohvatiš automatski vidiš koliko je veliki Željezničar i njegovi navijači.
Kao što rekoh, frustrirani su, pate, ne mogu sakriti komplekse, ostaju im samo infantilni pokušaji humora.![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Edit: Alba Zenica održavanje terena
Vi i vaši sponzori koji daju 20 milja po sezoni i kupe dvije godišnje za zapad,a vi svom sponzoru za razno razne usluge u toku sezone isplatite 4 puta više.
-
- Kontakt:
Majstore ove stvari vuku jedna drugu. Pogledaj ti siatsm vrijednovanja stvari. Ovi objave slike divljanja,ovi na to pisu najgnusnije stvari,a ti se iscudjavas sa kim djelis grad.
I sve ovo je ploca koja se vrti u krug.
Da li se zapitamo i pozelimo stvari vratiti kada smo se makar vise postovali.
Bolest koju jednom zapocinju jedni,drugi put drugi.
I onda na kraju svega,procitamo kako su Zekic i Coric gospoda. Sarajevo je nazalost postao leglo seljaka i papaka.
I nista **** ga,hajmo.zavrtit novu rundu gluposti i debilizama.
Da smo u trendu...hoces ti ili ja...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Malo mi ga je žao.
Šalim se, nije. Ovaj im je odmah iza @Ordena.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- invincible1921
- Kontakt:
Ma mi da imamo jos dvojicu trojicu ranga Boljevica liga bi gorila..ovako jbg dobri smo realno kolko se moze bit. Ipak za borbu za sami vrh treba vise prije svega kontinuetata u rezltatima a za to treba jaci tim.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:32Sad kad su se stvari slegle vidim da je ovo ustvari bila mala škola fudbala. I da je Sarajevo bolja ekipa bar 2 puta. Iz kona Coric izvlači maksimum. Galić Karamarko Sukilovic Radinovic nije u 6 odbrana u ligi. Ono je stvarno bolesno losa odbrana, isto nadrogirani, nego je bio nekakav raspored, Igmani, Slobode, Goskovi nešto pa se to činilo bolje jer su ovi sterilni. Nezabilježen broj 100% šansi , skidanja sa linija, promašenih praznih golova. Užasno.
Na 10 šansi moraš 2 dopustiti. Suđenje nije bilo perfektno ali je bilo podnošljivo. Na tribinama top i jedni i drugi.
Pravi derbi, ja bih iskreno volio sa kone budu jače da otkinu koji bod ovom dvojcu naprijed. Protiv nas oni daju 150% i uvijek će nam praviti problem i mi bi njima da je obrnuto a svjedoci smo tog i u prošlosti. Tako da želim vam da zadržite ovaj roster malo nadogradite odbranu i da možda ova liga bude najinteresantnija na balkanu. Također želim da podignete ljestvicu koplje iznad da ne bude cilj biti treći nego prvi, i da Alihodzic prestane govorit da je Europa cilj i tako.
S vama jakim u ligi 10 će bit mogućnost da se i pored suđenja nešto napravi jer imaš bar 4 međusobne pa kontam možeš tu nadoknadit sto ti otmu ofirno. Sto vise ovakvih derbija , punih stadiona, lijepih akcija i vise golova.
Najbolji derbi na balkanu. Sa jačanjem vas bi to još vise došlo do izrazaja. Zamisli da je današnja tekma bila za trofej to bi bilo svega.
Medjutim bitno je da se napreduje, realno pgoleda zadnje dvije godine dns smo tri cetiri puta ispred toga u svakom pogledu.
Pa jes evropa cilj jer da bi se napravilo sve sto smo napisali trebaju pare od evrope prije svega.
Dobar derbi skroz nerealno da je 0:0 zavrsilo

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Kopirao sam komentare vasih navijaca al tebi to tesko skontati.godrina je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:13Ti jedan komentar navijas za pitare drugi kao za Zelju. Hajd se dogovori sa sobom ba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:48Prelosi smo bili. Realan rezultat 2 : 8. Ciste lopte od pritiska/straha/neznanja nam uzimaju. Radinovicu prolaze ispod noge, Karamarko i Sukilovic fulaju sve zivo. Vile su nas pronosale. Sarajevo je bilo tri puta bolje. Odigrali smo pet utakmica protiv jacih ekipa od nas i nismo nista pokazali. Usutiti se i drzati ovo 4 mjesto, puna saka brade.
I da, Al Jaber je najbolji Zeljin igrac. Sto ne igra nema veze s terenom vjerovatno. Da ne zaboravim i Muftica koji ce nadam se dobiti poziv repke. Razocaran sam jer nismo konkurentni za prva tri mjesta. Ali bolje da se spustimo na zemlju odmah na pocetku.
mooglo i pretpostaviti. Jednostavno razlika u kvalitetu, znači njima fali igrač da unaprijedi igru i oni ga odmah dovedu, na svakoj poziciji po nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača, pa mi nije jasno zašto su nekih od nas razočarani. Ja nisam nezadovoljan, nisam ništa drugačije ni očekivao. Samo uz kontinuiran rad i dodatna ulaganja, mi se možemo približiti ovim timovima iznad nas, a trenutno smo na dobrom putu. Raja zaboravila gdje nas je Morž bio doveo, zaboravili da smo pare skupljali kako bismo se spasili od gašenja i oduzimanja imovine. Napredak je vidljiv u svim segmentima i ne trebamo biti nezadovoljni.
Ma naravno, ne kontam da je ovoliko raje nesvjesno razlike u kvalitetu. Prve tri ekipe su svemir za nas i svaki bod koji protiv njih uspijemo iscupati je jako veliki uspjeh.
Najbolji smo u ovom "obicnom" dijelu lige sto tabela i pokazuje. Za nesto vise treba neko s ozbiljnim parama. To da se htjelo i trebalo desiti dosad bi se desilo zato se pomirimo s nasim maksimumom i uzivajmo u slicnoj ulozi kakvu smo igrali u Ex-Yu ligi.
Prve tri ekipe su svemir za nas i svaki bod koji protiv njih uspijemo iscupati je jako veliki uspjeh.#
Ako nam je ovo prica bolje da smo ispali prosle godine taman sa Slobodom i Celikom da se loptamo, bez svrhe postojanja u ligi.
Lopta je okrugla ne igras protiv Reala da nas u 8 poluvremena protiv Sarajeva, Borca i Zrinjskog ubiju u 6 poluvremena.
Znaci u 4 derbi utakmice imas 2 poluvremena da valja.
Samo mi jos treba neko da mi objasnjava kako su ekipe sa Malte vrhunski opremljene (Amar poslije ispadanja sa Velezom ).
Igramo ko kukavice i cao zato ne mozemo dobiti nikog jaceg. Jaber udje i pocne se igrati lopte jer se ne boji i to je to od nase fudbala .
Vazi realni.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovakvi su najjači.

Poslije se izvinjavaju, kao onaj lobotomac što je pisao da se trebaju Hasetovim kostima prošivati tereni (koliko moraš biti bolestan da ti ovo padne na pamet), ili onaj filozof što je psovao Vedrana, pa piše sa drugog profila ponekad, valjda iz straha, šta li.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Los pokisaj rezonovanja i svlacenja u istu ravan.BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:52Majstore ove stvari vuku jedna drugu. Pogledaj ti siatsm vrijednovanja stvari. Ovi objave slike divljanja,ovi na to pisu najgnusnije stvari,a ti se iscudjavas sa kim djelis grad.
I onda na kraju svega,procitamo kako su Zekic i Coric gospoda. Sarajevo je nazalost postao leglo seljaka i papaka.
Nastavi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako vi ono derete se “hajmo mudzahidi”KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:49Nemas cega da se stidis, al ti ne dijelis sigurno![]()
Naravno da niko normalan ne podrzava takve ispade. S druge strane kod vas je danas citava tribina, dok je izlazila skandirala “cetnici” na stadionu GRBAVICA, pa niko da prokomentarise ili osudi to, kao ni svakodnevno orgijanje pacijenata na forumu na slican nacin. Vama ovdje kao i na tribini, vlada primitivizam i seljakluk, jer da nije tako, takvi ispadi vam ni u najgorim snovima ne bi pali na pamet.

1946-1987
- tutankamon1905
- Kontakt:
Daj jos taj dosadni kup pa da krenu prave stvari 

-
- Kontakt:
Da ti budem iskren,kad sam bio na vasim tekmama sjednem stolica vec nije zasarafljena,ispala vec garantujem da je od ovih stolica na skici 90 posto bilo vec takoBarbareZeljin je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:52Majstore ove stvari vuku jedna drugu. Pogledaj ti siatsm vrijednovanja stvari. Ovi objave slike divljanja,ovi na to pisu najgnusnije stvari,a ti se iscudjavas sa kim djelis grad.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Odakle iskacete tako inteligentnileo1946 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:09Kako vi ono derete se “hajmo mudzahidi”KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:49Nemas cega da se stidis, al ti ne dijelis sigurno![]()
Naravno da niko normalan ne podrzava takve ispade. S druge strane kod vas je danas citava tribina, dok je izlazila skandirala “cetnici” na stadionu GRBAVICA, pa niko da prokomentarise ili osudi to, kao ni svakodnevno orgijanje pacijenata na forumu na slican nacin. Vama ovdje kao i na tribini, vlada primitivizam i seljakluk, jer da nije tako, takvi ispadi vam ni u najgorim snovima ne bi pali na pamet.i kod nas vlada seljakluk.. eee ko vas ne zna mali leteci medvjedici
![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Inače, dobar tekst na portalu i opaska o nedolasku kockara na derbi. Yebo li ga Vico i Holstein Kiel.
Ako ništa, trebao je barem nekoga od silnih "pomoćnika" poslati na derbi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:17Inače, dobar tekst na portalu i opaska o nedolasku kockara na derbi. Yebo li ga Vico i Holstein Kiel.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Sta vas boli briga za Ajlu dan te hebo hahah pogubljeni ste totalno u svom jaduPredatod je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:05Smrdo pitarski, daj mi dvije slike kad vam je ovo bilo na tribini ko koreografija. Znam i ja da je na majicama. Ali cotas li sta pise, pricalice. Neko vam je.propjevo sta se radi, kontas li. Ili se lud pravis ko za Ajlu da nije u klubu?
Odi na stranicu zavoda za zaposljavanje pa vidi ko je neki dan potpisao sufinansiranje iapred vaseg kluba.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, jurisicduska, ristagrad, StevieG8 i 39 gostiju.