Svaka čast na riješavanju dugova imaju moj aplauz za to.MrRiccoli je napisao/la:ja nezz u cemu je problem ovih koji kritikuju Gredica isto kao da on ne bi volio da nemamo dugova (KOJE NIJE NAPRAVIO ON) i da imamo para dam ozemo dovoditi igrace, praviti stadion, terene za omladinski pogon ma sve zivo, ponasate se isto kao da je Gredic u klubu sa misijom, a da je ta misija da unisti Željeznicar. Pa nemojte biti plitki i nasjedati na pricu onih koji su krivi za ovolike dugove, koji su krivi za raznorazne probleme u klubu, a koji se vuku vec mnogo mnogo godina i tek sad napokon se rijesavaju. Ja smijem slobodno reci da sad klub posluje i radi po zakonu vise nego ikada i to ubjedljivo. Nema vise pare na ruke pa onda kasnije da se pita gdje je potroseno sta je potroseno. Sjecam se naslova kad je Gredić izjavio da smo zamalo dozivjeli sudbinu kk Bosna e da je tad revizija usla u klub i da je znao stanje ko bi se prihvatio takvog posla. Revizija je bila nedavno i ustanovila da ima jos nekih dugova za kojih se nije znalo. Ogroman uspjeh je i potpisivanje reprograma sa poreznom upravom i sto se to redovno izmiruje.
Ali šta ćemo sa timom i igračima? Jel' se šta kontalo oko toga u narednih par godina ili ćemo svake godine dovesti dva tri igrača za dž sa strane i 5,6 juniora i onda moli Boga da uđemo u Europu i kad uđeš onda opet sve ispočetka. Sa druge strane ako ne uđeš slijedi ti katastrofa.
Ja koliko znam rekoše ova sezona vraćanje duga eto još nju da istrpimo i idu bolji dani. Pa statut, pa nekakvi generalni sponzori, inostrane pare pizde materina a ja od toga svega samo viđoh borbu djece za sveti plavi grb