Scarpini je napisao/la:1.) Zašto misliš da je cijeli stadion pozdravio nedavne transparente Curve Nord upućene klubu?
2.) Zašto ste stavili u pitanje čak i liječnički tim s kojima smo osvojili tripletu ?
3.) Zašto projekt "podmladjivanje ekipe" uključuje prodaju mladih igrača iz ekipe i Primavere?
4.) Zašto uvijek prodajemo svoje igrače?svendere znaci prodati za malo novca,skoro dzabe za ono koliko stvarno vrijede,mislim da se odnosilo na Sneijdera
5.) 2010-2013. Od krova svijeta, smo pali na ovaku sitaciju. S obzirom na primjer ostalih europskih klubova vjeruje se da uzrok treba pripisati svim igračima i trenerima u tom razdoblju?
6.) Kako to da je klub uvijek pasivan ispred svakog medijskog napada?
7.) U Inter se uvijek jedan krivac stavlja na prvo mjesto. To ne bi bilo primjereno vodstvo od strane jednog "snažnog čovjeka".ovo se odnosi na to da uvijek kad izgubimo nema nikog "snaznog covjeka",u Italiji kazu "pokaze facu" pred medijima,da brani klub,kao sto je slucaj u Milanu- Galliani,Juve-Marotta itd...
8.) Zašto nikad niste objasnili odlazak Orialia?
9) Zašto govorite da je klub Inter kao jedna velika obitelj, kada je u stvarnost upravo suprotno?Zar ne mislis da svako misli zna sebe i na svoju fotelju?
10.) Kako ste omogućili da drugi dres Intera bude crvene boje?
11.) Prica se da je tvoj san bio Liga prvaka kao sto je to bio i tvog oca... Sada se prica da je tvoja druga želja novi stadion ... Ok,a sta sa Interom?
12.) Zašto oni koji odlaze od nas, uvijek govore lijepe stvari o tebi...a lose o Inteu???
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
@ado ti najvise pratis te tal. medije pa vjerovatno znas kakve su sanse da uleti u klub ovaj iz indonezije, izgleda da je covjek pun ko brod
...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=114278" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=114278" onclick="window.open(this.href);return false;
Obećavao?MaGiCa je napisao/la:Steta za klinca, obecavao je - ali, nije ni prvi ni poslednji kome je sagledavanje realnosti slabija strana.
pa eto,cijeli dan najvise o njemu pricaju,niko nece nesto vise da doda,,pricalo se neki dan da je neko ko ima veze sa ugljem i sad spekulisu da je to ovaj jer ima dionice svih ovih klubova napisanih u clanku i ima veze sa ugljem i jos milion stvari,,ja mislim da nece jos nista izac dok se ne zavrsi prventvo u potpunosti,,sad i mediji samo nagadjaju,,mada ne bi bilo lose,pogotovo zbog stadiona,,on bi kao 51% al Moratti bi dao samo izmedju 20-30%Huska je napisao/la:@ado ti najvise pratis te tal. medije pa vjerovatno znas kakve su sanse da uleti u klub ovaj iz indonezije, izgleda da je covjek pun ko brod...
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Negdje sam naletio na vijest da bi ta inekcija bila "debela" oko 2 milijarde eura.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
pa ne bi,Inter vrijedi valjda 400 miliona,znaci Moratti bi dobio oko 100 i nesto miliona,eh sad kolko ce ovaj azijac ulozit posle,ne zna niko,,uglavnom ukoliko se sta desi,stadion dolazi sigurno jer Moratti ne bi prodao nikome ako nece stadion pravit sa njim,a ovaj valjda kad je dosao u DC United u MLS-u napravio odmah stadion,,
Zajebano je nać investitora kad je namjera da većina dionica ostane u Morattijevom vlasništu.Al ajde,valjda će bit nešto.Mora.
Dok god ovaj bude trazio 51% dionica presidente nece prodat (a bome nebi ni volio da Inter mijenja vlasnika). Izvjesno je da ce netko doci i ulozit koji novcic jer samo tako Inter moze stat natrag na noge.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A kad sam ja ovdje pisao da Kovacic moze bit bolji od Verattia smijali su mi se
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Portugalski mediji bruje da je Inter i prvom redu za Fernanda, i da se moze uzeti za 7 miliona eura
Uzeti njega, i Kovu pomjeriti naprijed i et rapsodije na terenu
Rasprodaja u Palermu na kraju sezone. Je li iko za Ilicica?
Uzeti njega, i Kovu pomjeriti naprijed i et rapsodije na terenu
Rasprodaja u Palermu na kraju sezone. Je li iko za Ilicica?
- Interista02
- Kontakt:
Dovesti Fernanda bi bio najbolji potez ljetnog mercata
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Branca likes this.Thorin je napisao/la:Rasprodaja u Palermu na kraju sezone. Je li iko za Ilicica?
ja bih radije nekog od Abela i Miccolija ako ne i obojicu
Za Dybalu ce se voditi bitka. Vjerujem da je Ilicica kaparisao neko sa otoka.
Call the coroner!
- Trequartista
- Kontakt:
RIP!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Cao Sokrate, koliko dana si zamara mozgic da smislis ovaj koment ? Ili si ima pomoc sa strane. Daj nam napisi jos koju umotvorinu.Trequartista je napisao/la:RIP!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma pusti ga bunca lik prvo mu je 27+2=31 sad i ove gluposti pise
Nego Moratti je valjda rekao da na prodaju za ovo ljeto nisu samo Handanovic, Kovacic, Palacio i Juan Jesus.
Da li ce za Genou biti spremni "El Rayo" i "Fantantonio" ?
Nego Moratti je valjda rekao da na prodaju za ovo ljeto nisu samo Handanovic, Kovacic, Palacio i Juan Jesus.
Da li ce za Genou biti spremni "El Rayo" i "Fantantonio" ?
Dopizdili su Bogu i vragu. Svaku temu moraju u cirkus pretvorit on i njegova 2-3 pajdasa, i onda sijevne banana pa opet dolete sa novim nickom i rade isto. Srecom ima i par normalnih sa kojima mos razminit koju rijec.
Da nisam totalno off topic:
Apsolutno se slazem sa Morattiem, vecina njih ne zasluzuje nosit dres.
Fedenerazzura pise i dalje o interesu Barcelone za Handom. Mi bi navodno u zamjenu htjeli Sancheza, Montoyu ili Bartru. Ne znam sta nasi vide u ovom Bartri, siguran sam da su Caldiorla i Biraghi barem jednako talentirani.
Da nisam totalno off topic:
Apsolutno se slazem sa Morattiem, vecina njih ne zasluzuje nosit dres.
Fedenerazzura pise i dalje o interesu Barcelone za Handom. Mi bi navodno u zamjenu htjeli Sancheza, Montoyu ili Bartru. Ne znam sta nasi vide u ovom Bartri, siguran sam da su Caldiorla i Biraghi barem jednako talentirani.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Trequartista
- Kontakt:
Moždane čelije mi fercveraju malo sporije na +33 zato i zakašnjeli komentar. Prevruće ovih dana nešto.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.